Mariam Adam (vj/model) dah bertudung - alhamdulilah - Gosip: Tempatan - Gosip - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 37585|Reply: 219

Mariam Adam (vj/model) dah bertudung - alhamdulilah

[Copy link]
Post time 6-12-2007 10:41 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

mee baru je pegi friendster MODEl iklan colgate + iklan biskut jacob ( pompuan pakai skit itam yg jatuh kerusi ) Mariam murni Adam. Dia baru balik dari mekah + dah pakai tudung.Cun , cam org bosnia.


jAwapan kpd pertanyaan kat belakang tuh.

1.dia dah kawin , tp x cerai la.gambar nie baru jer dia letak kat friendster.

2. Dia dah pakai tudung sebelum pergi mekah lagi.bUkan pakai kat mekah jer cam sstgh org tuh

3.kepada yg dah lupa , ni iklan yg dia berlakon.kelakar iklan ni.mesti gelak punya



http://youtube.com/watch?v=qQYOMy_gYiU


sekian...




[ Last edited by  mee_maggie at 7-12-2007 10:50 PM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2007 10:42 PM | Show all posts | Share
mana gambar? tak berapa kenal dia ni....
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2007 10:45 PM | Show all posts | Share
yeke
mane gambaa
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2007 10:49 PM | Show all posts | Share
alang2 bciter dia dh pkai tuudng...tepeklah pic
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2007 10:51 PM | Show all posts | Share
ooo...dia mmg cumil...alhamdullilah da pakai tdg...tak sangka betul
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2007 10:51 PM | Show all posts | Share
apa fs nya?
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2007 10:51 PM | Show all posts | Share
nk tgk gambar
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2007 10:53 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2007 10:53 PM | Show all posts | Share
model iklan colgate? yg mana satu yer.. tak pasan
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2007 10:53 PM | Show all posts | Share

gambar lama kot?

Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2007 10:53 PM | Show all posts | Share
susah no korang ni nak caik sendiri ek

nah.... http://profiles.friendster.com/1130042
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2007 10:54 PM | Show all posts | Share
Mariam Adam

Age : 22 years old
DOB : 11 June 1982

Model for TV commercial & print, VJ.
Student at Victoria University, Australia.
(Majoring in marketing / international trade
Accountant for family business.

Experience:
2000
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2007 10:54 PM | Show all posts | Share

Reply #8 rieyna's post

bercahaya muka die
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2007 10:55 PM | Show all posts | Share
cantik..yg pentinG dia x war2 kan Mcm satu benDa/oranG  tuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2007 10:58 PM | Show all posts | Share
Bagus...tapi Hope dier pakai utk selama2nya & tak pakai di sana jer...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2007 10:59 PM | Show all posts | Share
haruslah tak diwarwarkan, kalau diwarwarkan pun takde org kenal

lain la kalau org iteew, kalau bersin pun ade org nak tahu l
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2007 10:59 PM | Show all posts | Share
alhamdullilah. cantiknya dia bertudung
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2007 10:59 PM | Show all posts | Share
bagos la camni..seksi kejap jek..patu pakai tudong
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2007 10:59 PM | Show all posts | Share
wah cantek nyee.. tokti bile lg?
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2007 11:00 PM | Show all posts | Share

Reply #12 jac_diehard_fan's post

umo dia dh 25 skang nih
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-12-2007 11:02 PM | Show all posts | Share
Originally posted by rieyna at 6-12-2007 10:53 PM
model iklan colgate? yg mana satu yer.. tak pasan


iklan biskut jacob yg jatuh kerusi tuh
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2007 11:02 PM | Show all posts | Share
dier pakai tudung lagi cun melecun...no fon dier xde ke??
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-12-2007 11:05 PM | Show all posts | Share


bersama suaminya raja razman (ex boyfriend zahnita)
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2007 11:06 PM | Show all posts | Share
subhanallah...kawaii...great complexion too....
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2007 11:12 PM | Show all posts | Share
bile masa die kawen ek??? xde msk paper pn..nway, mmg cute die bertudung. alhamdulillah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

6-7-2015 12:55 PM GMT+8 , Processed in 0.149908 second(s), 13 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list