Chinese
Facebook Login
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Hari Raya
Euro2016
Search
18120
View
209
Reply

[MERGED] Jelatang - Kemunculan Lily Patra

[Copy link]

Author: makhluk       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-1-2008 09:42 AM | Show all posts |Read mode
saksikan kemunculan pertama dramatis popular 80a, 90an yg sering tampil kontroversi- LILY PATRA yang akan muncul jam 9 malam, TV3 utk drama JELAPANG

byk gossip ttg dia taww dulu2...moh selongkar!!!!


[ Last edited by  shidaaziz at 30-1-2008 11:28 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 09:45 AM | Show all posts

Reply #1 makhluk's post

:re:  booooring
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 09:46 AM | Show all posts
Kak Makh cuba letak pic laaaa.... dah x ingat pon camne ghupa dia ni.... mesti lakonan x besh sebab x meninggalkan kesan pon
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 09:45 AM | Show all posts
JELAPANG?...
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 09:47 AM | Show all posts
ler...seblom ni pun dia dah kuar dalam cerita tu...hampeh pembukak thread ni baru nak tgk crita "JELATANG" ni malam ni kot...apelah istimewanya lily patra tu?? bukan best pong..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 09:46 AM | Show all posts
minah ni dh byk kali dh muncul dlm cite JELAPANG   tu la...
cuma malam ni kemuncak cite tu....tu je...
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 09:46 AM | Show all posts
baru taw ke, ini mesti x pernah tgk drama Jelatang sebelum ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 09:51 AM | Show all posts
kan dah basi muka dia kat jelatang..
sah tertinggal lrt nie..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 09:53 AM | Show all posts
awal2 jelatang dulu dia kan dah ader....
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 09:56 AM | Show all posts
a'ah walaupun aku tengok jelatang sekali sekala je tapi aku tetap perasan minah ni memang dah ada lama dalam cite nih....
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 09:58 AM | Show all posts
ler...dah banyak kali muncul dah kak makh oooiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 09:58 AM | Show all posts
uiskk....apa gosiip nya...

drama tu dah nak abis malam ni....

ade je dia dari awal lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 09:59 AM | Show all posts
Originally posted by makhluk at 29-1-2008 09:42 AM
saksikan kemunculan pertama dramatis popular 80a, 90an yg sering tampil kontroversi- LILY PATRA yang akan muncul jam 9 malam, TV3 utk drama JELAPANG

byk gossip ttg dia taww dulu2. ...



hai kak...


lily patra.....masih ingat kat dia...terutamanya lubang hidung dia...
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 10:02 AM | Show all posts
saper lily patra ni?..wa kenai tenant perdana putra aje
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 10:04 AM | Show all posts
Awal episod lagik dia dah muncul lerrrrrrrrrr......... as a wife Aman Shah.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 10:05 AM | Show all posts
lily patra ni blakon nih dolu antara wanted dramatis dolu2. tp alih2 ilang cmtu je benonya blakon biase2 jek tp bile tgk dekni blakon cm ade magnet bikin kita teros tgk looking fwd ape sudahnye kesah drama yg dia bwk tu. xpressi moker yg penoh dramatik. he he. 1 plakon yg lain dr yg lain, i like. moker dia tak ubah samee jek dr dolu ek, spesis cm nasir wahab. thehehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 10:06 AM | Show all posts
kemunculan? bukan ke dia dh muncul kat jelatang? jelapang
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 10:17 AM | Show all posts
apesal dia buat comeback?? kene cerai dgn laki ke
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 10:22 AM | Show all posts
ha..ha..kak makh wat lawak...dah basi lor...dia dah selalu sgt muncul dalam episod Jelatang (Udahla...nama drama pun salah...)
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 10:27 AM | Show all posts
oh...lily patra yang jady izteri kepada bapa salman 2 ke?
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 10:28 AM | Show all posts
ape yang specialnye dia ni....yang korang nak cerita kat sini....
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 10:27 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 10:40 AM | Show all posts
date of birth.. 6/11/1968 ?
means skrg dah 40thn?
tp nampak muda laaa..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 10:44 AM | Show all posts
i am looking forward to watch the final eposide tonite............memang follow citer ni dari episod pertama lagi............dah nak abis jugak akhirnya............
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 10:44 AM | Show all posts
jap jap..aku kompius..

jelapang ke jelatang?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.069402s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list