CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
123456789Next
Return Post new threads
Show: 11928|Reply: 209

[MERGED] Jelatang - Kemunculan Lily Patra

[Copy link]

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 29-1-2008 09:42 AM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

saksikan kemunculan pertama dramatis popular 80a, 90an yg sering tampil kontroversi- LILY PATRA yang akan muncul jam 9 malam, TV3 utk drama JELAPANG

byk gossip ttg dia taww dulu2...moh selongkar!!!!


[ Last edited by  shidaaziz at 30-1-2008 11:28 AM ]
Tiada lagi REMBES dalam kamus hidupku...
Reply

Props Report

Super Moderator

paradigm shift

Rank: 24Rank: 24Rank: 24Rank: 24Rank: 24Rank: 24

Super Moderator

Post on 29-1-2008 09:45 AM |All posts

Reply #1 makhluk's post

:re:  booooring
Queen Elizabeth said: if a soldier loves you, walk like a Queen!

Good taste is better than bad taste, but bad taste is better than no taste. Arnold Bennett
Reply

Props Report

Super Moderator

paradigm shift

Rank: 24Rank: 24Rank: 24Rank: 24Rank: 24Rank: 24

Super Moderator

Post on 29-1-2008 09:46 AM |All posts
Kak Makh cuba letak pic laaaa.... dah x ingat pon camne ghupa dia ni.... mesti lakonan x besh sebab x meninggalkan kesan pon
Queen Elizabeth said: if a soldier loves you, walk like a Queen!

Good taste is better than bad taste, but bad taste is better than no taste. Arnold Bennett
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 29-1-2008 09:45 AM |All posts
JELAPANG?...
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 29-1-2008 09:47 AM |All posts
ler...seblom ni pun dia dah kuar dalam cerita tu...hampeh pembukak thread ni baru nak tgk crita "JELATANG" ni malam ni kot...apelah istimewanya lily patra tu?? bukan best pong..
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 29-1-2008 09:46 AM |All posts
minah ni dh byk kali dh muncul dlm cite JELAPANG   tu la...
cuma malam ni kemuncak cite tu....tu je...
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 29-1-2008 09:46 AM |All posts
baru taw ke, ini mesti x pernah tgk drama Jelatang sebelum ni
Owkey deh!!
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 29-1-2008 09:51 AM |All posts
kan dah basi muka dia kat jelatang..
sah tertinggal lrt nie..
Reply

Props Report

Post on 29-1-2008 09:53 AM |All posts
awal2 jelatang dulu dia kan dah ader....
Reply

Props Report

Rank: 4

Post on 29-1-2008 09:56 AM |All posts
a'ah walaupun aku tengok jelatang sekali sekala je tapi aku tetap perasan minah ni memang dah ada lama dalam cite nih....
senyum sokmo (kepoh sokmo)
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 29-1-2008 09:58 AM |All posts
ler...dah banyak kali muncul dah kak makh oooiiiii
^_^
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 29-1-2008 09:58 AM |All posts
uiskk....apa gosiip nya...

drama tu dah nak abis malam ni....

ade je dia dari awal lagi...
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 29-1-2008 09:59 AM |All posts
Originally posted by makhluk at 29-1-2008 09:42 AM
saksikan kemunculan pertama dramatis popular 80a, 90an yg sering tampil kontroversi- LILY PATRA yang akan muncul jam 9 malam, TV3 utk drama JELAPANG

byk gossip ttg dia taww dulu2. ...



hai kak...


lily patra.....masih ingat kat dia...terutamanya lubang hidung dia...
BERTINDAK SEBELUM TERLAMBAT
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 29-1-2008 10:02 AM |All posts
saper lily patra ni?..wa kenai tenant perdana putra aje
Reply

Props Report

Challenger

Pengintai Forum

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 29-1-2008 10:04 AM |All posts
Awal episod lagik dia dah muncul lerrrrrrrrrr......... as a wife Aman Shah.
Orang yang bacul, create ID lain yang baru, ID lama boleh bersembang dengan ID baru.... tak serupa orang bacul @ giler ke eikk.... yuhuuu...... jangan terus bermimpi, beb.....
Reply

Props Report

Defender

spyd@web

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 29-1-2008 10:05 AM |All posts
lily patra ni blakon nih dolu antara wanted dramatis dolu2. tp alih2 ilang cmtu je benonya blakon biase2 jek tp bile tgk dekni blakon cm ade magnet bikin kita teros tgk looking fwd ape sudahnye kesah drama yg dia bwk tu. xpressi moker yg penoh dramatik. he he. 1 plakon yg lain dr yg lain, i like. moker dia tak ubah samee jek dr dolu ek, spesis cm nasir wahab. thehehe
when the goin gets tough, only the tough gets goin! ('',)
Reply

Props Report

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 29-1-2008 10:06 AM |All posts
kemunculan? bukan ke dia dh muncul kat jelatang? jelapang
tengok abang...
tengok abang...
Reply

Props Report

Rank: 16Rank: 16Rank: 16Rank: 16

Post on 29-1-2008 10:17 AM |All posts
apesal dia buat comeback?? kene cerai dgn laki ke
IM BORED.. AMUSE ME
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 29-1-2008 10:22 AM |All posts
ha..ha..kak makh wat lawak...dah basi lor...dia dah selalu sgt muncul dalam episod Jelatang (Udahla...nama drama pun salah...)
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 29-1-2008 10:27 AM |All posts
oh...lily patra yang jady izteri kepada bapa salman 2 ke?
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 29-1-2008 10:28 AM |All posts
ape yang specialnye dia ni....yang korang nak cerita kat sini....
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 29-1-2008 10:27 AM |All posts
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 29-1-2008 10:40 AM |All posts
date of birth.. 6/11/1968 ?
means skrg dah 40thn?
tp nampak muda laaa..
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 29-1-2008 10:44 AM |All posts
i am looking forward to watch the final eposide tonite............memang follow citer ni dari episod pertama lagi............dah nak abis jugak akhirnya............
Reply

Props Report

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 29-1-2008 10:44 AM |All posts
jap jap..aku kompius..

jelapang ke jelatang?
.:aZieChenG:.
Reply

Props Report

123456789Next
Return Post new threads
You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 18-4-2014 06:37 PM , Processed in 0.151778 second(s), 37 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top