CARI Malay Forums

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 14539|Reply: 209

[MERGED] Jelatang - Kemunculan Lily Patra

[Copy link]
Post time 29-1-2008 09:42 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

saksikan kemunculan pertama dramatis popular 80a, 90an yg sering tampil kontroversi- LILY PATRA yang akan muncul jam 9 malam, TV3 utk drama JELAPANG

byk gossip ttg dia taww dulu2...moh selongkar!!!!


[ Last edited by  shidaaziz at 30-1-2008 11:28 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 09:45 AM | Show all posts | Share

Reply #1 makhluk's post

:re:  booooring
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 09:46 AM | Show all posts | Share
Kak Makh cuba letak pic laaaa.... dah x ingat pon camne ghupa dia ni.... mesti lakonan x besh sebab x meninggalkan kesan pon
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 09:45 AM | Show all posts | Share
JELAPANG?...
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 09:47 AM | Show all posts | Share
ler...seblom ni pun dia dah kuar dalam cerita tu...hampeh pembukak thread ni baru nak tgk crita "JELATANG" ni malam ni kot...apelah istimewanya lily patra tu?? bukan best pong..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 09:46 AM | Show all posts | Share
minah ni dh byk kali dh muncul dlm cite JELAPANG   tu la...
cuma malam ni kemuncak cite tu....tu je...
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 09:46 AM | Show all posts | Share
baru taw ke, ini mesti x pernah tgk drama Jelatang sebelum ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 09:51 AM | Show all posts | Share
kan dah basi muka dia kat jelatang..
sah tertinggal lrt nie..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 09:53 AM | Show all posts | Share
awal2 jelatang dulu dia kan dah ader....
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 09:56 AM | Show all posts | Share
a'ah walaupun aku tengok jelatang sekali sekala je tapi aku tetap perasan minah ni memang dah ada lama dalam cite nih....
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 09:58 AM | Show all posts | Share
ler...dah banyak kali muncul dah kak makh oooiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 09:58 AM | Show all posts | Share
uiskk....apa gosiip nya...

drama tu dah nak abis malam ni....

ade je dia dari awal lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 09:59 AM | Show all posts | Share
Originally posted by makhluk at 29-1-2008 09:42 AM
saksikan kemunculan pertama dramatis popular 80a, 90an yg sering tampil kontroversi- LILY PATRA yang akan muncul jam 9 malam, TV3 utk drama JELAPANG

byk gossip ttg dia taww dulu2. ...



hai kak...


lily patra.....masih ingat kat dia...terutamanya lubang hidung dia...
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 10:02 AM | Show all posts | Share
saper lily patra ni?..wa kenai tenant perdana putra aje
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 10:04 AM | Show all posts | Share
Awal episod lagik dia dah muncul lerrrrrrrrrr......... as a wife Aman Shah.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 10:05 AM | Show all posts | Share
lily patra ni blakon nih dolu antara wanted dramatis dolu2. tp alih2 ilang cmtu je benonya blakon biase2 jek tp bile tgk dekni blakon cm ade magnet bikin kita teros tgk looking fwd ape sudahnye kesah drama yg dia bwk tu. xpressi moker yg penoh dramatik. he he. 1 plakon yg lain dr yg lain, i like. moker dia tak ubah samee jek dr dolu ek, spesis cm nasir wahab. thehehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 10:06 AM | Show all posts | Share
kemunculan? bukan ke dia dh muncul kat jelatang? jelapang
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 10:17 AM | Show all posts | Share
apesal dia buat comeback?? kene cerai dgn laki ke
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 10:22 AM | Show all posts | Share
ha..ha..kak makh wat lawak...dah basi lor...dia dah selalu sgt muncul dalam episod Jelatang (Udahla...nama drama pun salah...)
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 10:27 AM | Show all posts | Share
oh...lily patra yang jady izteri kepada bapa salman 2 ke?
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 10:28 AM | Show all posts | Share
ape yang specialnye dia ni....yang korang nak cerita kat sini....
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 10:27 AM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 10:40 AM | Show all posts | Share
date of birth.. 6/11/1968 ?
means skrg dah 40thn?
tp nampak muda laaa..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 10:44 AM | Show all posts | Share
i am looking forward to watch the final eposide tonite............memang follow citer ni dari episod pertama lagi............dah nak abis jugak akhirnya............
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2008 10:44 AM | Show all posts | Share
jap jap..aku kompius..

jelapang ke jelatang?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

4-3-2015 10:49 AM GMT+8 , Processed in 0.130752 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list