Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
8947
View
6
Reply

Mcm Mana Nak Tukar Tempat Mengundi

[Copy link]

Author: danedzya       Show all posts   Read mode

Author
Post time 31-1-2008 11:19 AM | Show all posts |Read mode
maaf lahh ye kalau tersilap thread.. Tapi nak tanya jugak.. sebab banyak hal2 politik & pilihanraya dibincangkan disini.

1) Macam mana tak tukar tempat mengundi?
Sebab pada pilihan raya lepas saya tak mengundi. Tapi saya ada register sebagai pengundi di Negeri SElatan..
La ni saya dah duduk KL.. Mcm mana eik.. nak tukar tempat mengundi atau ada tak Web yang boleh semak kita punya status mngudi???
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2008 11:21 AM | Show all posts
kene tukar alamat kat IC
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2008 11:20 AM | Show all posts
Originally posted by danedzya at 31-1-2008 11:19 AM
maaf lahh ye kalau tersilap thread.. Tapi nak tanya jugak.. sebab banyak hal2 politik & pilihanraya dibincangkan disini.

1) Macam mana tak tukar tempat mengundi?
Sebab pada pilihan raya lepas ...


pegi kaunter SPR

minta ubah alamat mengundi

tapi mungkin tak sempat update

untuk kegunaan PRU yg

dijangka anytime je ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-1-2008 11:38 AM | Show all posts
kat mana ada kaunter SPR ni?.. Tak boleh buat on line ke?
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2008 11:45 AM | Show all posts
sempat lagi ke.... ekekekk
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2008 11:47 AM | Show all posts
d pejabat pos pun blh ..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2008 12:41 PM | Show all posts
gi je kat www.spr.gov.my
cari no tepon dorang..tanye la puas2..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056721s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list