CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 6146|Reply: 6

Mcm Mana Nak Tukar Tempat Mengundi

[Copy link]
Post time 31-1-2008 11:19 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

maaf lahh ye kalau tersilap thread.. Tapi nak tanya jugak.. sebab banyak hal2 politik & pilihanraya dibincangkan disini.

1) Macam mana tak tukar tempat mengundi?
Sebab pada pilihan raya lepas saya tak mengundi. Tapi saya ada register sebagai pengundi di Negeri SElatan..
La ni saya dah duduk KL.. Mcm mana eik.. nak tukar tempat mengundi atau ada tak Web yang boleh semak kita punya status mngudi???
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2008 11:21 AM | Show all posts | Share
kene tukar alamat kat IC
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2008 11:20 AM | Show all posts | Share
Originally posted by danedzya at 31-1-2008 11:19 AM
maaf lahh ye kalau tersilap thread.. Tapi nak tanya jugak.. sebab banyak hal2 politik & pilihanraya dibincangkan disini.

1) Macam mana tak tukar tempat mengundi?
Sebab pada pilihan raya lepas ...


pegi kaunter SPR

minta ubah alamat mengundi

tapi mungkin tak sempat update

untuk kegunaan PRU yg

dijangka anytime je ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-1-2008 11:38 AM | Show all posts | Share
kat mana ada kaunter SPR ni?.. Tak boleh buat on line ke?
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2008 11:45 AM | Show all posts | Share
sempat lagi ke.... ekekekk
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2008 11:47 AM | Show all posts | Share
d pejabat pos pun blh ..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2008 12:41 PM | Show all posts | Share
gi je kat www.spr.gov.my
cari no tepon dorang..tanye la puas2..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

27-4-2015 06:33 AM GMT+8 , Processed in 0.113820 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list