CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 46172|Reply: 115

Nak tanya malu, tak tanya sakit, dah tanya sedap hati la sikit...

[Copy link]
Post time 6-5-2008 05:05 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

1. Bolehkah wanita mengandung jika air mani lelaki hanya meleleh pada pembukaan faraj wanita tersebut?

2. Berapakah ke dalaman faraj seorang wanita? Benarkah faraj wanita boleh menerima sebarang saiz zakar seorang lelaki?

3. Apakah wanita juga mempunyai air mani seperti lelaki? Jika ada, bagaimanakah bau, warna dan rasanya?

4. Benarkah Dato Siti Nurhaliza demam dan meracau seminggu selepas "malam pertama" beliau bersama Dato K?

5. Apakah sensasi yang dirasai oleh seorang wanita ketika lidah lelaki "menyentuh" klitorisnya?

Terimakasih kerana menjawab pertanyaan saya.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2008 05:10 PM | Show all posts | Share

Reply #1 rahseea's post

soklan yg no.4 tuh yg buat aku nak.......
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2008 05:14 PM | Show all posts | Share
aku dh tergelak terguling2 ni lps baca soklan no.4 tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2008 05:15 PM | Show all posts | Share
soklat cepumas ni...
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2008 05:15 PM | Show all posts | Share
mana dpt info no 4 tuh....
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2008 05:16 PM | Show all posts | Share

Reply #2 jofizo's post

soklan no.4 kene ty tuan empunye diri..
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2008 05:21 PM | Show all posts | Share
aku nak gelak bace soalan no 4..
tiba2 jek nama ct ader.....
org nie betul ke tak betul nie...
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2008 05:25 PM | Show all posts | Share
ya laa..tuan umah ni serius ke?ke main2 jer
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2008 05:27 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-5-2008 05:37 PM | Show all posts | Share
Err..betul la soalan tu, kan seminggu Siti kat Hospital Queen Elizabeth, Sabah...lepas kawin tak sampai dua hati, wad gynea pulak tu...ini mesti kes Dato K kepak kaki Siti kat atas bahu ni..kesian Siti..
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2008 05:38 PM | Show all posts | Share
meh la aku jawabkan............


1. Bolehkah wanita mengandung jika air mani lelaki hanya meleleh pada pembukaan faraj wanita tersebut?
    secara teorinya tak leh la kot.............. takkan nak ngandung luar faraj kot......

2. Berapakah ke dalaman faraj seorang wanita? Benarkah faraj wanita boleh menerima sebarang saiz zakar seorang lelaki?
    ntah ler, try jolok ngan jari leh lepas tak........ kalau leh maknanya dlm lagi la tuh, try sumbat ngan timun lak.......... semoga berjaya

3. Apakah wanita juga mempunyai air mani seperti lelaki? Jika ada, bagaimanakah bau, warna dan rasanya?
   lebih kurang jer.........

4. Benarkah Dato Siti Nurhaliza demam dan meracau seminggu selepas "malam pertama" beliau bersama Dato K?
   kalau dpt kat aku, aku pun pulun sakan ct nih..........

5. Apakah sensasi yang dirasai oleh seorang wanita ketika lidah lelaki "menyentuh" klitorisnya?
    mereka merasa nikmat hhhhhhmmmmmmm......... aaaaaaaaarrrrrrrrghhhhhhhhhh........


sekian.........
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2008 05:47 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2008 05:53 PM | Show all posts | Share
mana de ct demam lepas malam pertama..sihat walafiat aje dia tayang love bite sana sini kat wartawan n peminat
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2008 08:23 PM | Show all posts | Share
...rasanya tak lega lagi kot ati tuan umah..heheh
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2008 08:28 PM | Show all posts | Share

erm...

Tuan tanah nih laki ko pompuan?tp yg pasti belum kahwin....
jawapan2 soalan tuh semua ada dlm internet..rajin2 google!
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2008 08:58 PM | Show all posts | Share
soalan yg bole wat aku berfikir selama 2jam stengah ni... hehehehehee.. ni sume soalan pengetahuan ni... menduga akal sket soalan tuan rumah ni...
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2008 09:36 PM | Show all posts | Share
Originally posted by rahseea at 6-5-2008 05:05 PM
1. Bolehkah wanita mengandung jika air mani lelaki hanya meleleh pada pembukaan faraj wanita tersebut?

2. Berapakah ke dalaman faraj seorang wanita? Benarkah faraj wanita boleh menerima sebarang saiz zakar seorang lelaki?

3. Apakah wanita juga mempunyai air mani seperti lelaki? Jika ada, bagaimanakah bau, warna dan rasanya?

4. Benarkah Dato Siti Nurhaliza demam dan meracau seminggu selepas "malam pertama" beliau bersama Dato K?

5. Apakah sensasi yang dirasai oleh seorang wanita ketika lidah lelaki "menyentuh" klitorisnya?


mari abang biwitch jawabkan ..ni yang terbaik tau untuk rahseea

1. Yes boleh mengandung...pasal pernah terbaca..ada orang walaupun pancut kat dalam anal sekalipun boleh preknan kerana air mani tu mengalir ke anu lagi satu ... ada orang cakap sperma ni expose di udara akan mati dalam berapa saat je...tapi hakikatnye berbeza...

2. boleh.....cuma mungkin ada koyak sikit.....tu penting nye ada foreplay

3. air mani cuma lelaki nyahhhh...ppm ada air mazi...tapi lelaki nye cam putih telur sikit

4. Soalan cepumas ini sila pos di bod gossip

5. Mula mula takut...seram...panik...lepas tu sedap....lepas tu dah tak mau stop dah...asyik nakkkk aja.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2008 09:38 PM | Show all posts | Share
Originally posted by rahseea at 6-5-2008 05:37 PM
Err..betul la soalan tu, kan seminggu Siti kat Hospital Queen Elizabeth, Sabah...lepas kawin tak sampai dua hati, wad gynea pulak tu...ini mesti kes Dato K kepak kaki Siti kat atas bahu ni..kesia ...


...mak et kena lipat
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2008 09:39 PM | Show all posts | Share
Originally posted by pressor at 6-5-2008 08:23 PM
...rasanya tak lega lagi kot ati tuan umah..heheh


ni malam atas katil tuan rumah resah pusing kanan kiri
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2008 09:02 AM | Show all posts | Share
Post Last Edit by teky at 6-5-2011 11:14

edit...... aku ke yg jawab nehh
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2008 09:06 AM | Show all posts | Share
Originally posted by teky at 7-5-2008 09:02 AM



MEH SINI NAK TRY JAWAB........

1.SECARA TEORI SOKLAN VERY SUBJECTIVE...ADE KEMUNGKINAN BOLEH DAN ADE KEMUNGKINAN TIDAK..MERUJUK KEPADA LELEHAN AIR MANI TUH...BESAR KEMUNGKINAN TIDAK SEBA ...



TEKY   tak bleh ku bayangkan yang las
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2008 09:07 AM | Show all posts | Share

Reply #21 biwitch's post

HAHAHAHHA.KO KAN OTAK KREATIVE XKAN XLEH PK...ERMMM AKU IMAGINASI JERRR...............
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2008 09:44 AM | Show all posts | Share
guling guling aku ketawa tuan rumah ni senggal tul la...soklan no 4 tula
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2008 10:28 AM | Show all posts | Share

Reply #23 coldfusionr's post

KO RASE TUAN UMAH NEH ADER KENE MENGENA NGAN TOK TI X????AKU RASE CAM ADER LAAA..DA TUH XKAN DIER BERANI NAK TNYER.....KO AJIB KER???
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2008 11:01 AM | Show all posts | Share
yg soalan 1 tu, penh gak terbace...
ia dinamakan mengandung dgn dara lg...
ia berlaku bile lelaki dan wanita berdua2 an, dan bergesel2 sehingge mngeluarkan air mani, dan air mani tu bertakung, dan ade juge kes termsuk dlm anu wanita...

mcm mne ek nak explain, tp kes ni mmg dinamakan mengandung dgn msih dara...
buleh terjd,tp tak sume la kot...
so, pd yg kapel dok berkepit ari2 mcm belangks, baik hati2, sblm terlnggar...


soalan no 4...

mcm mne nak dpt jawapn dr tuannyer sndr ek..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

29-8-2015 08:15 AM GMT+8 , Processed in 0.063934 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list