CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
12345Next
Return Post new threads
Show: 41463|Reply: 119

Nak tanya malu, tak tanya sakit, dah tanya sedap hati la sikit...

[Copy link]

Post on 6-5-2008 05:05 PM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

1. Bolehkah wanita mengandung jika air mani lelaki hanya meleleh pada pembukaan faraj wanita tersebut?

2. Berapakah ke dalaman faraj seorang wanita? Benarkah faraj wanita boleh menerima sebarang saiz zakar seorang lelaki?

3. Apakah wanita juga mempunyai air mani seperti lelaki? Jika ada, bagaimanakah bau, warna dan rasanya?

4. Benarkah Dato Siti Nurhaliza demam dan meracau seminggu selepas "malam pertama" beliau bersama Dato K?

5. Apakah sensasi yang dirasai oleh seorang wanita ketika lidah lelaki "menyentuh" klitorisnya?

Terimakasih kerana menjawab pertanyaan saya.
Rahsia itu indah, seindah lembayung senja yang membawa bersama-samanya airmata
Reply

Props Report

Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15

Post on 6-5-2008 05:10 PM |All posts

Reply #1 rahseea's post

soklan yg no.4 tuh yg buat aku nak.......
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 6-5-2008 05:14 PM |All posts
aku dh tergelak terguling2 ni lps baca soklan no.4 tu
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 6-5-2008 05:15 PM |All posts
soklat cepumas ni...
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 6-5-2008 05:15 PM |All posts
mana dpt info no 4 tuh....
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 6-5-2008 05:16 PM |All posts

Reply #2 jofizo's post

soklan no.4 kene ty tuan empunye diri..
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 6-5-2008 05:21 PM |All posts
aku nak gelak bace soalan no 4..
tiba2 jek nama ct ader.....
org nie betul ke tak betul nie...
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator Legenderer

Post on 6-5-2008 05:25 PM |All posts
ya laa..tuan umah ni serius ke?ke main2 jer
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 6-5-2008 05:27 PM |All posts
Reply

Props Report

Post on 6-5-2008 05:37 PM |All posts
Err..betul la soalan tu, kan seminggu Siti kat Hospital Queen Elizabeth, Sabah...lepas kawin tak sampai dua hati, wad gynea pulak tu...ini mesti kes Dato K kepak kaki Siti kat atas bahu ni..kesian Siti..
Rahsia itu indah, seindah lembayung senja yang membawa bersama-samanya airmata
Reply

Props Report

Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15

Post on 6-5-2008 05:38 PM |All posts
meh la aku jawabkan............


1. Bolehkah wanita mengandung jika air mani lelaki hanya meleleh pada pembukaan faraj wanita tersebut?
    secara teorinya tak leh la kot.............. takkan nak ngandung luar faraj kot......

2. Berapakah ke dalaman faraj seorang wanita? Benarkah faraj wanita boleh menerima sebarang saiz zakar seorang lelaki?
    ntah ler, try jolok ngan jari leh lepas tak........ kalau leh maknanya dlm lagi la tuh, try sumbat ngan timun lak.......... semoga berjaya

3. Apakah wanita juga mempunyai air mani seperti lelaki? Jika ada, bagaimanakah bau, warna dan rasanya?
   lebih kurang jer.........

4. Benarkah Dato Siti Nurhaliza demam dan meracau seminggu selepas "malam pertama" beliau bersama Dato K?
   kalau dpt kat aku, aku pun pulun sakan ct nih..........

5. Apakah sensasi yang dirasai oleh seorang wanita ketika lidah lelaki "menyentuh" klitorisnya?
    mereka merasa nikmat hhhhhhmmmmmmm......... aaaaaaaaarrrrrrrrghhhhhhhhhh........


sekian.........
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 6-5-2008 05:47 PM |All posts
Sahabat adalah permata yang sukar dicari. Sahabat juga adalah seorang pendengar, berkongsi suka dan duka dan sentiasa membuka hatinya kepada kita.
Reply

Props Report

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 6-5-2008 05:53 PM |All posts
mana de ct demam lepas malam pertama..sihat walafiat aje dia tayang love bite sana sini kat wartawan n peminat
Reply

Props Report

Rank: 17Rank: 17Rank: 17Rank: 17Rank: 17

Post on 6-5-2008 08:23 PM |All posts
...rasanya tak lega lagi kot ati tuan umah..heheh
Reply

Props Report

Post on 6-5-2008 08:28 PM |All posts

erm...

Tuan tanah nih laki ko pompuan?tp yg pasti belum kahwin....
jawapan2 soalan tuh semua ada dlm internet..rajin2 google!
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 6-5-2008 08:58 PM |All posts
soalan yg bole wat aku berfikir selama 2jam stengah ni... hehehehehee.. ni sume soalan pengetahuan ni... menduga akal sket soalan tuan rumah ni...
Don't hate the player, hate the game!
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 6-5-2008 09:36 PM |All posts
Originally posted by rahseea at 6-5-2008 05:05 PM
1. Bolehkah wanita mengandung jika air mani lelaki hanya meleleh pada pembukaan faraj wanita tersebut?

2. Berapakah ke dalaman faraj seorang wanita? Benarkah faraj wanita boleh menerima sebarang saiz zakar seorang lelaki?

3. Apakah wanita juga mempunyai air mani seperti lelaki? Jika ada, bagaimanakah bau, warna dan rasanya?

4. Benarkah Dato Siti Nurhaliza demam dan meracau seminggu selepas "malam pertama" beliau bersama Dato K?

5. Apakah sensasi yang dirasai oleh seorang wanita ketika lidah lelaki "menyentuh" klitorisnya?


mari abang biwitch jawabkan ..ni yang terbaik tau untuk rahseea

1. Yes boleh mengandung...pasal pernah terbaca..ada orang walaupun pancut kat dalam anal sekalipun boleh preknan kerana air mani tu mengalir ke anu lagi satu ... ada orang cakap sperma ni expose di udara akan mati dalam berapa saat je...tapi hakikatnye berbeza...

2. boleh.....cuma mungkin ada koyak sikit.....tu penting nye ada foreplay

3. air mani cuma lelaki nyahhhh...ppm ada air mazi...tapi lelaki nye cam putih telur sikit

4. Soalan cepumas ini sila pos di bod gossip

5. Mula mula takut...seram...panik...lepas tu sedap....lepas tu dah tak mau stop dah...asyik nakkkk aja.
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 6-5-2008 09:38 PM |All posts
Originally posted by rahseea at 6-5-2008 05:37 PM
Err..betul la soalan tu, kan seminggu Siti kat Hospital Queen Elizabeth, Sabah...lepas kawin tak sampai dua hati, wad gynea pulak tu...ini mesti kes Dato K kepak kaki Siti kat atas bahu ni..kesia ...


...mak et kena lipat
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 6-5-2008 09:39 PM |All posts
Originally posted by pressor at 6-5-2008 08:23 PM
...rasanya tak lega lagi kot ati tuan umah..heheh


ni malam atas katil tuan rumah resah pusing kanan kiri
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 7-5-2008 09:02 AM |All posts
Post Last Edit by teky at 6-5-2011 11:14

edit...... aku ke yg jawab nehh
Your negative attitude is proof that you are not happy unless everyone around you knows how incredibly miserable and pathetic you are.
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 7-5-2008 09:06 AM |All posts
Originally posted by teky at 7-5-2008 09:02 AM



MEH SINI NAK TRY JAWAB........

1.SECARA TEORI SOKLAN VERY SUBJECTIVE...ADE KEMUNGKINAN BOLEH DAN ADE KEMUNGKINAN TIDAK..MERUJUK KEPADA LELEHAN AIR MANI TUH...BESAR KEMUNGKINAN TIDAK SEBA ...



TEKY   tak bleh ku bayangkan yang las
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 7-5-2008 09:07 AM |All posts

Reply #21 biwitch's post

HAHAHAHHA.KO KAN OTAK KREATIVE XKAN XLEH PK...ERMMM AKU IMAGINASI JERRR...............
Your negative attitude is proof that you are not happy unless everyone around you knows how incredibly miserable and pathetic you are.
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 7-5-2008 09:44 AM |All posts
guling guling aku ketawa tuan rumah ni senggal tul la...soklan no 4 tula
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 7-5-2008 10:28 AM |All posts

Reply #23 coldfusionr's post

KO RASE TUAN UMAH NEH ADER KENE MENGENA NGAN TOK TI X????AKU RASE CAM ADER LAAA..DA TUH XKAN DIER BERANI NAK TNYER.....KO AJIB KER???
Your negative attitude is proof that you are not happy unless everyone around you knows how incredibly miserable and pathetic you are.
Reply

Props Report

Post on 7-5-2008 11:01 AM |All posts
yg soalan 1 tu, penh gak terbace...
ia dinamakan mengandung dgn dara lg...
ia berlaku bile lelaki dan wanita berdua2 an, dan bergesel2 sehingge mngeluarkan air mani, dan air mani tu bertakung, dan ade juge kes termsuk dlm anu wanita...

mcm mne ek nak explain, tp kes ni mmg dinamakan mengandung dgn msih dara...
buleh terjd,tp tak sume la kot...
so, pd yg kapel dok berkepit ari2 mcm belangks, baik hati2, sblm terlnggar...


soalan no 4...

mcm mne nak dpt jawapn dr tuannyer sndr ek..
Reply

Props Report

12345Next
Return Post new threads
You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 25-10-2014 12:51 AM , Processed in 0.160626 second(s), 33 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top