CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 6491|Reply: 18

BAJU APE NAK PAKAI MALAM HAWAIAN NIGHT

[Copy link]
Post time 31-5-2008 10:42 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

hie all.. elle tgh memikir kan ni nak pakai baju ape and ape acsesories yang sesuai utk hawai nite utk annual dinner opis elle...
please advice... kalau ade kedai2 yang menarik utk elle beli barang2 n baju2 tu...
  
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2008 10:57 AM | Show all posts | Share
beli kelapa sebiji.....belah dua......tutup yg atas.....
beli daun kelapa.....susun elok2.....tutup yg bawah....
sempoi.....jimat.....hehehhe

kat kedai kan byk....aku cukup suker kalu baju tema
hawai....gi kedai...carik baju yg ader gambar bunga besar2....
kalu pompuan....pakai je bunga yg lilit kat kepala tu.....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-5-2008 11:16 AM | Show all posts | Share
Originally posted by ikutsukerjerk at 31-5-2008 10:57 AM
beli kelapa sebiji.....belah dua......tutup yg atas.....
beli daun kelapa.....susun elok2.....tutup yg bawah....
sempoi.....jimat.....hehehhe

kat kedai kan byk....aku cukup suker ka ...


ahaksss! melampau tu.... tak jadik depa wat bbq... ahaks...
kedai tu kedai ape.. elle survey jat billabong n quicksilver tak de yg menarik la....
masa elle pg tu dekat sunway... tak tau la kalau butik yang lain ok...
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2008 11:20 AM | Show all posts | Share
cari roxy..
oke gak..
ala2 adik badik quiksilber.
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2008 11:22 AM | Show all posts | Share
amik kelapa 2 biji ikat sekali, pastuh letak pisang seniji kat tgh2 ikatan kelapa 2 biji tuh.... pastuh kelapa ikat kat pinggang.... jadik hawaiii....
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2008 11:29 AM | Show all posts | Share
pakai pakaian yg menjolok mata
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2008 11:30 AM | Show all posts | Share
Originally posted by mieza386 at 31-5-2008 11:22 AM
amik kelapa 2 biji ikat sekali, pastuh letak pisang seniji kat tgh2 ikatan kelapa 2 biji tuh.... pastuh kelapa ikat kat pinggang.... jadik hawaiii....


salah tu,patutnya tempurung kelapa belah dua letak kat dada,pisang letak kat atas kepala,pakai skirt guna daun pisang
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2008 11:36 AM | Show all posts | Share
pergi le sewa baju kat kedai...ada sebuah kedai di city square yg sewakan bj utk jamuan2 mcm nie
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2008 11:38 AM | Show all posts | Share
ko pakai aje lar cam anak pontianak tuh... sure gempak... peh tuh ko pakai pin kersang tengah2 tuh... peh tuh masa nak amek gambo khas untuk tatapan peribadi (katanya..) bukak pin tuh jap... snap lar gambo mendua tiga keping...dann...jgn lupa post kat sini tau...
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2008 12:05 PM | Show all posts | Share
Originally posted by elle_gogo at 31-5-2008 10:42 AM
hie all.. elle tgh memikir kan ni nak pakai baju ape and ape acsesories yang sesuai utk hawai nite utk annual dinner opis elle...
please advice... kalau ade kedai2 yang menarik utk elle beli bar ...


pakai baju yg menutup aurat seperti yg termaktub dlm al-quran

_______________________________________________________________________
http://bongkarmisterikomputer.blogspot.com/2008/05/istihar-perang-kepada-virus.html
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-5-2008 12:12 PM | Show all posts | Share
Originally posted by fide at 31-5-2008 11:36 AM
pergi le sewa baju kat kedai...ada sebuah kedai di city square yg sewakan bj utk jamuan2 mcm nie


ape nama kedai tu fide?
city square mana? kl ke jb?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-5-2008 12:13 PM | Show all posts | Share
Originally posted by sincewhen at 31-5-2008 11:38 AM
ko pakai aje lar cam anak pontianak tuh... sure gempak... peh tuh ko pakai pin kersang tengah2 tuh... peh tuh masa nak amek gambo khas untuk tatapan peribadi (katanya..) bukak pin tuh jap... snap ...


adei... panassss panasss tu... takmo seksa sgt macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2008 12:56 PM | Show all posts | Share
Originally posted by elle_gogo at 31-5-2008 12:13 PM


adei... panassss panasss tu... takmo seksa sgt macam tu



lupa lak...ada lagi satu tambahan.... jgn lupa jelir2 skit lidah tuh... dengan mata ala2 stim...  jgn lupa tau...
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2008 02:52 PM | Show all posts | Share
elle neh laki ke ppuan?

cadangan costume hawaii --->

utk laki :





utk ppuan  :







AKSESORI :









&
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2008 02:55 PM | Show all posts | Share
tambahan eksesori :









Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2008 03:11 PM | Show all posts | Share

Reply #14 seroja's post

costume gajah ader tak?
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2008 03:16 PM | Show all posts | Share

Reply #16 renzokuken's post

ngeee... nnt la carik
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2008 03:35 PM | Show all posts | Share
kalau nak senang kau pilih je dress yg ada motif floral pastu pakai aksesori mcm rantai, gelang & earrings yg ala Hawaii

pastu selitkan bunga kat telinga
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2008 03:48 PM | Show all posts | Share

Reply #18 starcity's post

kain batik kite tuh kan motiF flower.. sehsuwaii.. lilit jek ikat kat bakang. pehtu pakei rantai dr batu2 tuh... then selit bunga kat telinga.. kan?


so sweet..

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

22-5-2015 10:33 PM GMT+8 , Processed in 0.145983 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list