CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 42032|Reply: 153

SUKA ATAU TAK PAKAI 'G' STRING

[Copy link]
Post time 5-6-2008 12:10 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

NAK TANYA PPUAN SUKA X PKAI G STRING KALU X SUKA KENAPA YA CITA SIKIT KAT SINI .....
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2008 12:12 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2008 12:12 PM | Show all posts | Share
ayoyo karawaley
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2008 12:18 PM | Show all posts | Share
Originally posted by KBRExtreme at 5-6-2008 12:10 PM
NAK TANYA PPUAN SUKA X PKAI G STRING KALU X SUKA KENAPA YA CITA SIKIT KAT SINI .....
.....
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2008 12:27 PM | Show all posts | Share
suke....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-6-2008 12:55 PM | Show all posts | Share




[ Last edited by  sH0paHolliC at 5-6-2008 02:08 PM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2008 01:13 PM | Show all posts | Share
aku pon suka.....tp make sure material yg lembut lah...
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2008 02:05 PM | Show all posts | Share
oow...
takut aku tengok..
tapi korg gurlz selesa ke?
or terseksa..
p/s bagi yg pernah pakai la..
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2008 02:08 PM | Show all posts | Share
assinine
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2008 04:34 PM | Show all posts | Share

Reply #9 audioslavefan's post

Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2008 04:42 PM | Show all posts | Share

suka... as long material dia bukan chap ayam la. kalau x, gatal wo.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-6-2008 04:53 PM | Show all posts | Share
ya ke gatal tapi bagi wanita malaysia sekarang ni x ke rasa mcm kosong aje... aku pernah tengok benda ni mcm 2mcm paten dan corak kadang2 gelak sndiri aku masa tu aku di eurolah kat shopping center

[ Last edited by  KBRExtreme at 5-6-2008 04:55 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2008 05:30 PM | Show all posts | Share
macam dah pernah ada je dulu pasal ni...

menjawab soalan... suka atau tidak...tengok keadaan dan mood aku la...(bergantung pada kadar hormon estrogen dalam darah)..
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2008 05:36 PM | Show all posts | Share
yg tanya tu...kau suka ke tak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-6-2008 08:38 PM | Show all posts | Share
memang aku suka sekaliiiiii...............
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2008 08:54 PM | Show all posts | Share
G-String tuh masok2 lam celah2...
String tuh bau ikan sardin...lepas pakai
panties lebih longgar lagi...
maaf klu sesiapa yg memakai G-String terasa lepas membaca komen nih...
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2008 09:36 PM | Show all posts | Share

Reply #16 demonagirl6's post

kaka mon.. jgnla dicium bau benda alah tuh....
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2008 09:59 PM | Show all posts | Share
Originally posted by demonagirl6 at 5-6-2008 08:54 PM
G-String tuh masok2 lam celah2...
String tuh bau ikan sardin...lepas pakai
panties lebih longgar lagi...
maaf klu sesiapa yg memakai G-String terasa lepas membaca komen nih...


huk aloh..camne bleh bau sardin??....

as for me..mana2 pun ok. but definitely, bkn time period..
tp selalunya g-string time rasa nk seksi..kbykn org la..
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2008 10:28 PM | Show all posts | Share
Originally posted by sosimple at 5-6-2008 09:36 PM
kaka mon.. jgnla dicium bau benda alah tuh....


tak penah pakai gstring....pegang pun tak penah...so tak da cium...
so just aku main teka jer...
klu mende tuh dah masok celah...
bau ikan sardin la string tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2008 10:38 PM | Show all posts | Share
dah ada la topik ni....
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2008 11:24 PM | Show all posts | Share
tak suker.... .....ada...setiap kali pakai tak sampai setengah jam aku bukak... ......tak tahan sebab asik masuk celah...pastu aku dok korek kuar...
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2008 11:39 PM | Show all posts | Share
Originally posted by erdina at 5-6-2008 11:24 PM
tak suker.... .....ada...setiap kali pakai tak sampai setengah jam aku bukak... ......tak tahan sebab asik masuk celah...pastu aku dok korek kuar...


kan...kan...
kan aku dah kata....string tuh masok lam celah tempoyak and belacan....
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2008 12:56 AM | Show all posts | Share
  Takbleh nak komen apa dah.. mcm nih punya topik pun ada..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2008 01:07 AM | Show all posts | Share

Reply #22 demonagirl6's post

kalo pkai camni genti tak masuk celah kan?



Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2008 01:18 AM | Show all posts | Share

Reply #24 bzzts's post

wuiyyoohhhh.... ni yg menaikkan syahwat teman tahap yg ke 3 nih..udahlerr mlm ni mlm jumaat.. bini teman uzur lak tu... takleh jadi..takleh jadi... err ada gambo lain lagi ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

30-5-2015 12:08 AM GMT+8 , Processed in 0.156765 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list