Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
123Next
Return to list New
7988
View
51
Reply

ND Lala Jutawan Networking?

[Copy link]

Author: mea       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-12-2008 04:31 PM | Show all posts |Read mode


betul ke jutawang?
  kalau betul patutlah beliau jarang nampak skrg..
anak2 pun masuk gak
jarang dgr citer yg tak baik ttg abang amir hamzah nih..
tup tup dah kaya raya..
jomla kita pakat2 join abang amir
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 04:32 PM | Show all posts

Reply #1 mea's post

mana ada takde?
banyakkkkkkkkkkkkkk


/- jgn tipu lagi eh ND lala
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 04:36 PM | Show all posts
ni bkn ala2 skim cepat kayes ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-12-2008 04:36 PM | Show all posts

Balas #2 Syd\ catat

tipu apa syd?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-12-2008 04:38 PM | Show all posts
ada ke iktiraf dia ni jutawan?
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 04:41 PM | Show all posts
dier memang kayes la sejak masok uptrend.....

kan maser anakdier kat final OIAM tu,

org uptrend jerk yg jd penyokong....
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 04:47 PM | Show all posts
Uptrend nie leh wat org jadi kaya kerr?
mesti kene carik downline...
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 04:49 PM | Show all posts
byk downline boley laa kaya
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 04:50 PM | Show all posts
mak aku join uptrend..tp gitu je la..
x jln2 pon..hakhak!
mls nyeee nk kne carik org..haishh!
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 04:51 PM | Show all posts
sng yer nak jadi jutawan
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 04:52 PM | Show all posts
laki aku pon uptrend gak...

tapi yg ado.....
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 04:54 PM | Show all posts
aku dh join ni...
alhamdulilah...
tp xde r jutawan...
br lg..
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 04:54 PM | Show all posts
adik ipar aku dah kemaruk masuk UPTREND nie..
sekarang dia tgh berangan konon2 lagi 3 bulan dah boleh pakai kete.
downline tak dpt lagi dah berangan..
usha aku suruh masuk tapi aku wat tak layan jekkkkk...
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 04:57 PM | Show all posts
wat mende ni kna rajin carik downline...kalu dak jgn harap....nan ado
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 04:58 PM | Show all posts
kureng percaya la menda2 mcm nih..
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 04:58 PM | Show all posts

Reply #13 kepoci's post

tak payah la masok.....

buang karen jerk....
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 05:04 PM | Show all posts
Originally posted by mynt at 22-12-2008 04:50 PM
mak aku join uptrend..tp gitu je la..
x jln2 pon..hakhak!
mls nyeee nk kne carik org..haishh!


join mlm ni kena rajin.. sape rajin cari dline.. dapat la... huhu...
yang dah berjaya, yg pandai cari dline... yang aktif.. yang rajin.. dapat la habuannya...
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 05:05 PM | Show all posts
kalo x gerak xdo la wei......

kalo rjn n muka tembok cket,brani br leh wat duit....

yup....nd lala slh sorang jutawan uptrend....slh sorang kumpulan akar pn n rosli selasih kot.....
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 05:05 PM | Show all posts
Originally posted by britney_sapiah at 22-12-2008 04:57 PM
wat mende ni kna rajin carik downline...kalu dak jgn harap....nan ado

btul2...:victory: :victory:
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 05:06 PM | Show all posts
  Aku takut ape mula-mula kaya lepas tu nanti bila dah kena nanti susah - rasanya ala2 skim cepat kaya jugak le....
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 05:15 PM | Show all posts
apa2 kerja pun, kalau kita usaha insaallah berjaya...
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 05:15 PM | Show all posts
ni cerita dari abang aku yg kerja kat JPN... kebanyakan staff JPN tak suka ND Lala ni sebab tipu duit dia orang join bisnes ni... sebab tu ada dengar2 Shila OIAM tu ramai bengang nak vote sebab marah punya pasal kat ND Lala ni..

sesapa staff JPN??? leh confirm gossip ni tak?

[ Last edited by  mamaraziq at 22-12-2008 05:17 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 05:17 PM | Show all posts

Reply #22 mamaraziq's post





/- buleh refer kat posting aku #2
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 05:19 PM | Show all posts
ler uptrend ke..
aku tgk iklan td cam baekkk punya sumer tunjuk ibujari best.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 05:25 PM | Show all posts
flyers bang amir kata tak yah modal..tapi kalau betul dia nye e dagang mlm nih lebih kurang uptrend (sbb dia pon buat mende ni) nape member aku approach aku seme free..tapi bila dah habis dia bentang kertas keja..bleh mintak modal paling ciput seblah tangan la...mane de free bang...

tapi betul buat mlm yg memang diiktiraf ni kena yakin..buat betul2...sbb ramai yg skeptical ....tapi bila dah betul2 bejaya memang nampak hasil....sila sila
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.067250s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list