CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
123Next
Return to list New
View: 6886|Reply: 51

ND Lala Jutawan Networking?

[Copy link]
Post time 22-12-2008 04:31 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login



betul ke jutawang?
  kalau betul patutlah beliau jarang nampak skrg..
anak2 pun masuk gak
jarang dgr citer yg tak baik ttg abang amir hamzah nih..
tup tup dah kaya raya..
jomla kita pakat2 join abang amir
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 04:32 PM | Show all posts | Share

Reply #1 mea's post

mana ada takde?
banyakkkkkkkkkkkkkk


/- jgn tipu lagi eh ND lala
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 04:36 PM | Show all posts | Share
ni bkn ala2 skim cepat kayes ke
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-12-2008 04:36 PM | Show all posts | Share

Balas #2 Syd\ catat

tipu apa syd?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-12-2008 04:38 PM | Show all posts | Share
ada ke iktiraf dia ni jutawan?
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 04:41 PM | Show all posts | Share
dier memang kayes la sejak masok uptrend.....

kan maser anakdier kat final OIAM tu,

org uptrend jerk yg jd penyokong....
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 04:47 PM | Show all posts | Share
Uptrend nie leh wat org jadi kaya kerr?
mesti kene carik downline...
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 04:49 PM | Show all posts | Share
byk downline boley laa kaya
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 04:50 PM | Show all posts | Share
mak aku join uptrend..tp gitu je la..
x jln2 pon..hakhak!
mls nyeee nk kne carik org..haishh!
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 04:51 PM | Show all posts | Share
sng yer nak jadi jutawan
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 04:52 PM | Show all posts | Share
laki aku pon uptrend gak...

tapi yg ado.....
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 04:54 PM | Show all posts | Share
aku dh join ni...
alhamdulilah...
tp xde r jutawan...
br lg..
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 04:54 PM | Show all posts | Share
adik ipar aku dah kemaruk masuk UPTREND nie..
sekarang dia tgh berangan konon2 lagi 3 bulan dah boleh pakai kete.
downline tak dpt lagi dah berangan..
usha aku suruh masuk tapi aku wat tak layan jekkkkk...
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 04:57 PM | Show all posts | Share
wat mende ni kna rajin carik downline...kalu dak jgn harap....nan ado
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 04:58 PM | Show all posts | Share
kureng percaya la menda2 mcm nih..
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 04:58 PM | Show all posts | Share

Reply #13 kepoci's post

tak payah la masok.....

buang karen jerk....
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 05:04 PM | Show all posts | Share
Originally posted by mynt at 22-12-2008 04:50 PM
mak aku join uptrend..tp gitu je la..
x jln2 pon..hakhak!
mls nyeee nk kne carik org..haishh!


join mlm ni kena rajin.. sape rajin cari dline.. dapat la... huhu...
yang dah berjaya, yg pandai cari dline... yang aktif.. yang rajin.. dapat la habuannya...
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 05:05 PM | Show all posts | Share
kalo x gerak xdo la wei......

kalo rjn n muka tembok cket,brani br leh wat duit....

yup....nd lala slh sorang jutawan uptrend....slh sorang kumpulan akar pn n rosli selasih kot.....
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 05:05 PM | Show all posts | Share
Originally posted by britney_sapiah at 22-12-2008 04:57 PM
wat mende ni kna rajin carik downline...kalu dak jgn harap....nan ado

btul2...:victory: :victory:
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 05:06 PM | Show all posts | Share
  Aku takut ape mula-mula kaya lepas tu nanti bila dah kena nanti susah - rasanya ala2 skim cepat kaya jugak le....
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 05:15 PM | Show all posts | Share
apa2 kerja pun, kalau kita usaha insaallah berjaya...
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 05:15 PM | Show all posts | Share
ni cerita dari abang aku yg kerja kat JPN... kebanyakan staff JPN tak suka ND Lala ni sebab tipu duit dia orang join bisnes ni... sebab tu ada dengar2 Shila OIAM tu ramai bengang nak vote sebab marah punya pasal kat ND Lala ni..

sesapa staff JPN??? leh confirm gossip ni tak?

[ Last edited by  mamaraziq at 22-12-2008 05:17 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 05:17 PM | Show all posts | Share

Reply #22 mamaraziq's post





/- buleh refer kat posting aku #2
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 05:19 PM | Show all posts | Share
ler uptrend ke..
aku tgk iklan td cam baekkk punya sumer tunjuk ibujari best.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 05:25 PM | Show all posts | Share
flyers bang amir kata tak yah modal..tapi kalau betul dia nye e dagang mlm nih lebih kurang uptrend (sbb dia pon buat mende ni) nape member aku approach aku seme free..tapi bila dah habis dia bentang kertas keja..bleh mintak modal paling ciput seblah tangan la...mane de free bang...

tapi betul buat mlm yg memang diiktiraf ni kena yakin..buat betul2...sbb ramai yg skeptical ....tapi bila dah betul2 bejaya memang nampak hasil....sila sila
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

26-4-2015 12:49 PM GMT+8 , Processed in 0.165502 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list