CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Show: 5037|Reply: 8

Nak Cari Lori Pickup Pasar Malam

[Copy link]

Rank: 2

Post on 23-12-2008 12:05 AM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Salam semua,

Aku nak cari lori pickup pasar malam (van luton) dgn harga tunai Rm10,000. Aku dah masuk mudah, motortrader, jalan2 segambut, kepong, sunway, klang. Ade la aku dpt satu tapi RM11,500 di nak tolak OTR (siap puspakom semua) dari used car. Tapi aku cuma ade 10k sahaja. Aku tau agak mustahil tapi ade lagi satu kat segambut dlm Rm9,000 tapi kena cat kata toke used car tu...aku lom tgk lagi yg ni. Kalau ade sapa2 yg tau leh la pm aku. Mekasih

p/s: Mod, tatau mana nak letak la, kalau salah tolong pindahkan ye
Reply

Props Report

Rank: 2

Post on 23-12-2008 07:30 PM |All posts

Balas #1 azahari77\ catat

herm...takde rezeki ke
Reply

Props Report

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 23-12-2008 07:31 PM |All posts
Kau pi tanya kat kedai jual lori atau van. Mana tau ada orang yang nak tolak van yang lama sebab mahu beli yang baru
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 23-12-2008 07:54 PM |All posts
try jalan kelang lama tak jauh dari bangunan rockwills.
situ byk used pick up vans type pasar malam ni.
Reply

Props Report

Rank: 2

Post on 23-12-2008 09:29 PM |All posts
thanks all..semua tu dah buat..sebab tu mai sini tanya2 kot ade rezeki...thanks again
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 23-12-2008 09:58 PM |All posts
dapat kat mana lori pickup tu ... nak tau gak kat mana ... berapa harga ? baru2 ni ada org kat subang bagitau ... dalam rm7000 boleh keluar 2nd punya ... entah betul ka tidak ... van style mamak jual cendol tu ...

sehari dua lepas ada cerita polis dapat tangkap sindikit jual lori jual 2nd... harga dalam rm7000 jugak ...
SAJAKS@Blogspot
Reply

Props Report

Rank: 2

Post on 23-12-2008 10:28 PM |All posts
Originally posted by mig29n at 23-12-2008 09:58 PM
dapat kat mana lori pickup tu ... nak tau gak kat mana ... berapa harga ? baru2 ni ada org kat subang bagitau ... dalam rm7000 boleh keluar 2nd punya ... entah betul ka tidak ... van style mamak  ...


tu tak tau lah tapi mmg logik kalau dpt 7000 harga lori je..belum tentu la lepas puspakom ke dak tu...kalau van dah nak runtuh pun parah gak tu
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 24-12-2008 12:21 AM |All posts
Originally posted by azahari77 at 23-12-2008 00:05
Salam semua,

Aku nak cari lori pickup pasar malam (van luton) dgn harga tunai Rm10,000. Aku dah masuk mudah, motortrader, jalan2 segambut, kepong, sunway, klang. Ade la aku dpt satu tapi RM11, ...




aku ada lori pick up..memang tgh nak tolak...
nak beli lori besar ...dah tak ckup nak bawa sayur ngan pick up aku tu skrang...ko minat ke?
jap aku try paste gambar....



[img][/img]

[ Last edited by  zerocredit at 24-12-2008 12:24 AM ]
"some of us make lots of money; many of us don't. but our success as financial entities is not dependent upon how much we make. it is measured by how much we keep, and what we do with what we keep"

www.megasamudera.com
www.ladangsayur.blogspot.com
Reply

Props Report

Rank: 2

Post on 24-12-2008 12:41 AM |All posts
Originally posted by zerocredit at 24-12-2008 12:21 AM




aku ada lori pick up..memang tgh nak tolak...
nak beli lori besar ...dah tak ckup nak bawa sayur ngan pick up aku tu skrang...ko minat ke?
jap aku try paste gambar....


ui lawo nye lori bang..sy nak carik yg luton pasar malam tu, yg org jual air tebu, cendol tu,  body ni dah sama hehe..belakang je lain..berapa rege nak jual ni bang?
Reply

Props Report

You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 23-10-2014 06:24 AM , Processed in 0.390886 second(s), 22 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top