Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
9720
View
9
Reply

Nak Cari Lori Pickup Pasar Malam

[Copy link]

Author: azahari77       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-12-2008 12:05 AM | Show all posts |Read mode
Salam semua,

Aku nak cari lori pickup pasar malam (van luton) dgn harga tunai Rm10,000. Aku dah masuk mudah, motortrader, jalan2 segambut, kepong, sunway, klang. Ade la aku dpt satu tapi RM11,500 di nak tolak OTR (siap puspakom semua) dari used car. Tapi aku cuma ade 10k sahaja. Aku tau agak mustahil tapi ade lagi satu kat segambut dlm Rm9,000 tapi kena cat kata toke used car tu...aku lom tgk lagi yg ni. Kalau ade sapa2 yg tau leh la pm aku. Mekasih

p/s: Mod, tatau mana nak letak la, kalau salah tolong pindahkan ye
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-12-2008 07:30 PM | Show all posts

Balas #1 azahari77\ catat

herm...takde rezeki ke
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2008 07:31 PM | Show all posts
Kau pi tanya kat kedai jual lori atau van. Mana tau ada orang yang nak tolak van yang lama sebab mahu beli yang baru
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2008 07:54 PM | Show all posts
try jalan kelang lama tak jauh dari bangunan rockwills.
situ byk used pick up vans type pasar malam ni.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-12-2008 09:29 PM | Show all posts
thanks all..semua tu dah buat..sebab tu mai sini tanya2 kot ade rezeki...thanks again
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2008 09:58 PM | Show all posts
dapat kat mana lori pickup tu ... nak tau gak kat mana ... berapa harga ? baru2 ni ada org kat subang bagitau ... dalam rm7000 boleh keluar 2nd punya ... entah betul ka tidak ... van style mamak jual cendol tu ...

sehari dua lepas ada cerita polis dapat tangkap sindikit jual lori jual 2nd... harga dalam rm7000 jugak ...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-12-2008 10:28 PM | Show all posts
Originally posted by mig29n at 23-12-2008 09:58 PM
dapat kat mana lori pickup tu ... nak tau gak kat mana ... berapa harga ? baru2 ni ada org kat subang bagitau ... dalam rm7000 boleh keluar 2nd punya ... entah betul ka tidak ... van style mamak  ...


tu tak tau lah tapi mmg logik kalau dpt 7000 harga lori je..belum tentu la lepas puspakom ke dak tu...kalau van dah nak runtuh pun parah gak tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2008 12:21 AM | Show all posts
Originally posted by azahari77 at 23-12-2008 00:05
Salam semua,

Aku nak cari lori pickup pasar malam (van luton) dgn harga tunai Rm10,000. Aku dah masuk mudah, motortrader, jalan2 segambut, kepong, sunway, klang. Ade la aku dpt satu tapi RM11, ...




aku ada lori pick up..memang tgh nak tolak...
nak beli lori besar ...dah tak ckup nak bawa sayur ngan pick up aku tu skrang...ko minat ke?
jap aku try paste gambar....



[img][/img]

[ Last edited by  zerocredit at 24-12-2008 12:24 AM ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-12-2008 12:41 AM | Show all posts
Originally posted by zerocredit at 24-12-2008 12:21 AM




aku ada lori pick up..memang tgh nak tolak...
nak beli lori besar ...dah tak ckup nak bawa sayur ngan pick up aku tu skrang...ko minat ke?
jap aku try paste gambar....


ui lawo nye lori bang..sy nak carik yg luton pasar malam tu, yg org jual air tebu, cendol tu,  body ni dah sama hehe..belakang je lain..berapa rege nak jual ni bang?
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2016 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
As salam .. bro nk jual brape tu .. bro duk mna
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058560s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list