CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 4992|Reply: 16

cari kerja part time (penang)

[Copy link]
Post time 29-9-2009 02:23 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Assalamualaikum, sapa2 yang kat sini tau kat mana ada keja kosong untuk part time.
Tankiu
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 02:43 PM | Show all posts | Share
part time cam ner yg u nak...bisnes minat tak..
kalu minat contct i anies 017-7912993
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 03:53 PM | Show all posts | Share
bisnes macam mana???
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-9-2009 04:14 PM | Show all posts | Share
typewriter ke, apa2 la yang boleh dapat duit
yang tak moh direct selling.. yang tu tak berapa minat
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 04:18 PM | Show all posts | Share
i ada mcm2 produk kesihatan n kecantikan...
if u try or nk wat bisnes just kenalkan pada kengkawan
dengan kelebhan produk so dari situ u bleh wat income.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 04:50 PM | Show all posts | Share
Rasanya kalau nak part time ada banyak kedai nak pakai pekerja..tapi kalau cam nak taip-taip tu better hati2 ngan iklan yang dok ada..kebanyakkan amik kesempatan..keja tak bagi lagi tapi kena bayaq itu ini...
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 07:43 PM | Show all posts | Share
buat part time jadi pembantu rumah aku nak?
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2009 12:01 AM | Show all posts | Share
1# trans_007

Saya ada business baru dengan modal tidak lebih RM300 dan lumayan yang tinggi.....
sila hubung "ipop.marketing@gmail.com" untuk terangan lanjut.
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2009 12:16 AM | Show all posts | Share
PM saya kalu nak cuba buat bisnes IT - 99% menggunakan komputer - kepada semua jugak yang nak pendapatan sampingan... tq
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2009 10:43 AM | Show all posts | Share
ades....
kerja semua cantekkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 09:02 PM | Show all posts | Share
mcd sbrg jaya nk pakai org...
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2010 10:30 AM | Show all posts | Share
nak tya keja part time IT tu...mcm best je..leh bagi info x?
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2010 10:48 PM | Show all posts | Share
selalu kje internent ni kna cari downline laa...modal laa..and kna promote web laa....payah...me pun cari gak keje yg taip taip ni..tp masih tak jumpa lg..
kawan my sis ada gak..buat...modal RM500,,type novel kot..lepas type a few dpt balik modal...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2010 09:36 AM | Show all posts | Share
salam nak mencelah..pu3 pun tgah, mencari kerja jugak area sbrang perai tgah n selatan
x kisah part time or full time..klu leh biar lah yg related dgn IT based...klu ada PM lah pu3..klu ada kerja as Promoter butik muslimah pun x per...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2010 12:31 PM | Show all posts | Share
ada lagi dak kerja kosong nie
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2010 09:40 PM | Show all posts | Share
kerja apa yg minat hang?
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2010 02:15 PM | Show all posts | Share
selalu kje internent ni kna cari downline laa...modal laa..and kna promote web laa....payah...me pun cari gak keje yg taip taip ni..tp masih tak jumpa lg..
kawan my sis ada gak..buat...modal RM500,,t ...
anasue Post at 6-3-2010 22:48


penah gak dgr...tp kat mane syarikat dia ek?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

29-5-2015 04:06 AM GMT+8 , Processed in 1.427385 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list