Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
5421
View
16
Reply

cari kerja part time (penang)

[Copy link]

Author: trans_007       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-9-2009 02:23 PM | Show all posts |Read mode
Assalamualaikum, sapa2 yang kat sini tau kat mana ada keja kosong untuk part time.
Tankiu
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 02:43 PM | Show all posts
part time cam ner yg u nak...bisnes minat tak..
kalu minat contct i anies 017-7912993
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 03:53 PM | Show all posts
bisnes macam mana???
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-9-2009 04:14 PM | Show all posts
typewriter ke, apa2 la yang boleh dapat duit
yang tak moh direct selling.. yang tu tak berapa minat
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 04:18 PM | Show all posts
i ada mcm2 produk kesihatan n kecantikan...
if u try or nk wat bisnes just kenalkan pada kengkawan
dengan kelebhan produk so dari situ u bleh wat income.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 04:50 PM | Show all posts
Rasanya kalau nak part time ada banyak kedai nak pakai pekerja..tapi kalau cam nak taip-taip tu better hati2 ngan iklan yang dok ada..kebanyakkan amik kesempatan..keja tak bagi lagi tapi kena bayaq itu ini...
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2009 07:43 PM | Show all posts
buat part time jadi pembantu rumah aku nak?
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2009 12:01 AM | Show all posts
1# trans_007

Saya ada business baru dengan modal tidak lebih RM300 dan lumayan yang tinggi.....
sila hubung "ipop.marketing@gmail.com" untuk terangan lanjut.
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2009 12:16 AM | Show all posts
PM saya kalu nak cuba buat bisnes IT - 99% menggunakan komputer - kepada semua jugak yang nak pendapatan sampingan... tq
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2009 10:43 AM | Show all posts
ades....
kerja semua cantekkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2009 09:02 PM | Show all posts
mcd sbrg jaya nk pakai org...
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2010 10:30 AM | Show all posts
nak tya keja part time IT tu...mcm best je..leh bagi info x?
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2010 10:48 PM | Show all posts
selalu kje internent ni kna cari downline laa...modal laa..and kna promote web laa....payah...me pun cari gak keje yg taip taip ni..tp masih tak jumpa lg..
kawan my sis ada gak..buat...modal RM500,,type novel kot..lepas type a few dpt balik modal...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2010 09:36 AM | Show all posts
salam nak mencelah..pu3 pun tgah, mencari kerja jugak area sbrang perai tgah n selatan
x kisah part time or full time..klu leh biar lah yg related dgn IT based...klu ada PM lah pu3..klu ada kerja as Promoter butik muslimah pun x per...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2010 12:31 PM | Show all posts
ada lagi dak kerja kosong nie
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2010 09:40 PM | Show all posts
kerja apa yg minat hang?
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2010 02:15 PM | Show all posts
selalu kje internent ni kna cari downline laa...modal laa..and kna promote web laa....payah...me pun cari gak keje yg taip taip ni..tp masih tak jumpa lg..
kawan my sis ada gak..buat...modal RM500,,t ...
anasue Post at 6-3-2010 22:48


penah gak dgr...tp kat mane syarikat dia ek?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061933s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list