Engku Aleesya Baby Erra Fazira - Gosip: Tempatan - Gosip - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Search
View: 450193|Reply: 1611

Engku Aleesya Baby Erra Fazira

  [Copy link]
Post time 6-11-2009 10:12 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Bukan hanya selebriti yang jadi tumpuan di Pelancaran MalaysianInternational Fashion Week (M-IFW 09) yang diadakan di Pavillion padapagi tadi, anak selebriti pun menjadi perhatian juga.
Ini dia gambar terbaru Engku Aleesya, anak perempuan kesayanganpenyanyi dan pelakon Erra Fazira. Dah makin besar, sihat, gemuk dantengoklah kulit dia gebu dan cantik.
Yang penting, mesti ramai yang nak cubit pipi Aleesya. Comeyyyyy!



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-11-2009 10:13 AM | Show all posts | Share
comellllllllllll...
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2009 10:14 AM | Show all posts | Share
EMbamnyer..........geram...
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2009 10:14 AM | Show all posts | Share
poyonyeeeee!!! tak payah la stakat anak orang ko nak bukak 1 thread lain lagi..berlambak dah thread budak nih..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2009 10:15 AM | Show all posts | Share
kalo tembam xsusut2 mcmana?kena g london weight management ke
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2009 10:16 AM | Show all posts | Share
pe kes bukak thread gugup gagap nih.....
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2009 10:16 AM | Show all posts | Share
ee tembamnyaaaaaaaa.. geram aku nk cubit peha dgn pipi diaaa
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2009 10:16 AM | Show all posts | Share
kalo tembam xsusut2 mcmana?kena g london weight management ke
hantu_poyos Post at 6-11-2009 10:15

harus....!
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2009 10:16 AM | Show all posts | Share
kalo tembam xsusut2 mcmana?kena g london weight management ke
hantu_poyos Post at 6-11-2009 10:15


baby boleh ke??
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2009 10:17 AM | Show all posts | Share
harus....!
800214 Post at 6-11-2009 10:16

sponsor gittew
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2009 10:17 AM | Show all posts | Share
baby boleh ke??
Nadia90 Post at 6-11-2009 10:16

bila dah beso la noks
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2009 10:17 AM | Show all posts | Share
mak aiii...tembamnya
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2009 10:18 AM | Show all posts | Share
bila dah beso la noks
hantu_poyos Post at 6-11-2009 10:17


iols ingt time baby dowh....
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2009 10:18 AM | Show all posts | Share
OH! BABY SPONSER NI KER?
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2009 10:20 AM | Show all posts | Share
budak ni lagi..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-11-2009 10:22 AM | Show all posts | Share
xnampak rambut....kiut lak....
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2009 10:22 AM | Show all posts | Share
tombamnyerrr...
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2009 10:24 AM | Show all posts | Share
dh besar kan..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2009 10:25 AM | Show all posts | Share
poyonyeeeee!!! tak payah la stakat anak orang ko nak bukak 1 thread lain lagi..berlambak dah thread budak nih..
bogart Post at 6-11-2009 10:14



Hang pi dengki buat apa..
tak suka takyah la tgk...
hahahaha!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2009 10:26 AM | Show all posts | Share
mate bolat penuh..halis je kulit die tp muke die cam sombong sikit r..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2009 10:26 AM | Show all posts | Share
tembamnye dia...comel, rasa nak cubit2 pipi dia...
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2009 10:26 AM | Show all posts | Share
chumellll nye..gile debab..cnti kulit dia...
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2009 10:26 AM | Show all posts | Share
comel hokey!!!
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2009 10:28 AM | Show all posts | Share
sebijik muka erra, tapi tembam.

berulas2 ha kaki
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2009 10:28 AM | Show all posts | Share
comelnya... pipi dia gemusss..... tapi mesti rambut dia kurang sebab tu kena pakai topi...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

5-7-2015 09:20 PM GMT+8 , Processed in 0.151579 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list