CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
12345Next
Return Post new threads
Show: 8505|Reply: 124

Senaraikan nama-nama artis yang tak masuk kolej atau takat SPM or kurang

[Copy link]

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 8-11-2009 01:37 PM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Tadi senarai artis yg ada degree sekarang senarai kan artis tak habis sekolah or SPM pulak

1. Dato Ct

sambung ....
You can't always control who walks into your life,
But you can control which wi
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 8-11-2009 01:38 PM |All posts
naper tak smbg satu thread je
--> ADD fb https://www.facebook.com/penganjur.carikdrama

Lagu feveret Mac14: All For Me - John Legend >> Nagada Sang Dhol - Shera Ghosal  >> Counting Stars - OneRepublic
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 8-11-2009 01:39 PM |All posts
Post Last Edit by Nadia90 at 8-11-2009 14:41

ape salahnyer kalau stakat spm.......yg pnting usaha......USAHA TANGGA KEJAYAAN!!!!!
kosong.. kosong.. ohhh
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 8-11-2009 01:40 PM |All posts
jenet a.k.a siti saerah..
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 8-11-2009 01:41 PM |All posts
At least ct tuh berjaya kowt walaupun belajar setakat spm je..
ada aku kisah!!
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 8-11-2009 01:43 PM |All posts
At least ct tuh berjaya kowt walaupun belajar setakat spm je..
chomot Post at 8-11-2009 13:41


kannnn!!!!!!!!
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 8-11-2009 01:45 PM |All posts
At least ct tuh berjaya kowt walaupun belajar setakat spm je..
chomot Post at 7-11-2009 19:41


yg tu memang tak boleh di pertikai memang dia berjaya , yg di kata now is that yg sekolah sampai spm or kurang, kejayaan tu rezeki masing2 dan tak pulak berniat nak menjatuh kan mereka...
You can't always control who walks into your life,
But you can control which wi
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 8-11-2009 01:46 PM |All posts
thread tah haper2...... pencapaian artis2 nie dlm dunia hiburan bukanlah diukur dari segi pendidikan dier.....

sorry to say..... dr.fazley tu memang berpelajaran....tapi sora agak hampeh......

dan..... ada retis yang berpelajaran rendah...tapi bakat nyanyian / lakonan bole tahan.....

ker....zaman skang, klu nak jadik penyanyi / pelakon  mestilah pemegang ijazah dalam jurusan seni???
<<<.....Aku.Diriku.Caraku.Gayaku.....>>>
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 8-11-2009 01:48 PM |All posts
thread tah haper2...... pencapaian artis2 nie dlm dunia hiburan bukanlah diukur dari segi pendidikan dier.....

sorry to say..... dr.fazley tu memang berpelajaran....tapi sora agak hampeh......

d ...
toritonz82 Post at 8-11-2009 13:46


sabar2.... hehehee

{:3_84:}
I ♥ Stacy
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 8-11-2009 01:48 PM |All posts
Mawi
Jaclyn Victor
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 8-11-2009 01:49 PM |All posts
perlu ke thread nih???? apa gosip nye????
I ♥ Stacy
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 8-11-2009 01:51 PM |All posts
gosip dia tu laa..

SPM..(Sejarah Penyanyi Malaysia)

hehehee..
ada aku kisah!!
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 8-11-2009 01:53 PM |All posts
gosip dia tu laa..

SPM..(Sejarah Penyanyi Malaysia)

hehehee..
chomot Post at 7-11-2009 19:51


pandai chomot...

tapi bukan nak menghina cuma nak kata yg tak lepas habis pelajaran pun mereka boleh berjaya dan jadi artis...dah jugak tak semestinya yg grad pun boleh jadi artis kan? cuma segolongan aje yg boleh berjaya walaupun grad or not...kat hollywood pun masih ramai tak habis high school tapi jadi jugak artis yg berjaya...
You can't always control who walks into your life,
But you can control which wi
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 8-11-2009 01:55 PM |All posts
wa rase org seni kena ade education..tengok la industri kite skarang mcm x de kualiti je..sbb ape..sbb depa x belajar...ingat de suara je boleh pegi jauh..cube tngok indon artis derang sume kuar univ
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 8-11-2009 01:55 PM |All posts
kbykan artis sekarang takat SPM hehe sbb hbs form 5 terus ikut program realiti.... yg masi school pun ada join...
I ♥ Stacy
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 8-11-2009 02:09 PM |All posts
korang ni skema tahap cipan tul...dah tuan rumah mintak senaraikan artis yang tkat spm, senaraikan je la....tak payah la korang ni gi buat research pasal kejayaan dia orang...
jgn percaya!
Reply

Props Report

Rank: 17Rank: 17Rank: 17Rank: 17Rank: 17

Post on 8-11-2009 02:14 PM |All posts
aku pun tau satu nama je.. siti nurhaliza..

and i'm proud of her..

she is the street smart.. and takde sape boleh menyanggah org street smart boleh berjaya lebih daripada org book smart..

wah ala2 apprentice gitew!
i love NOBODY ELSE
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 8-11-2009 02:16 PM |All posts
aku pun tau satu nama je.. siti nurhaliza..

and i'm proud of her..

she is the street smart.. and takde sape boleh menyanggah org street smart boleh berjaya lebih daripada org book smart..

w ...
eddysheddy Post at 8-11-2009 14:14


100 parcent setuju!!!
jgn percaya!
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 8-11-2009 02:19 PM |All posts
aku pun tau satu nama je.. siti nurhaliza..

and i'm proud of her..

she is the street smart.. and takde sape boleh menyanggah org street smart boleh berjaya lebih daripada org book smart..

w ...
eddysheddy Post at 8-11-2009 14:14


betul tu..

100 %..

suke ct..
ada aku kisah!!
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 8-11-2009 02:22 PM |All posts
majority artis mesia stakat spm je, so lbh baik snaraikan yg ada masuk kolej, lg snang sbb bilangannya kcik.
Reply

Props Report

Rank: 17Rank: 17Rank: 17Rank: 17Rank: 17

Post on 8-11-2009 02:23 PM |All posts
takde apa yg nak dimalukan hanya kerana tidak memiliki segulung ijazah.. pengakhirnye ialah bagaimana kita menCORAKkan kehidupan SELEPAS era persekolahan..

i will mention her name with pride... SITI NURHALIZA SITI NURHALIZA SITI NURHALIZA!!

hakikatnya juga dalam dunia ni bukan Tuhan berikan sume orang kepintaran dan bukan sume orang berpeluang untuk mengikuti pendidikan sepropernye.. namun itu bukanlah PENGAKHIR kehidupan.. SITI NURHALIZA adalah jutaan dari bukti2 bahawa siapa jua boleh meraih KEJAYAAN
i love NOBODY ELSE
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 8-11-2009 02:25 PM |All posts
takde apa yg nak dimalukan hanya kerana tidak memiliki segulung ijazah.. pengakhirnye ialah bagaimana kita menCORAKkan kehidupan SELEPAS era persekolahan..

i will mention her name with pride... SIT ...
eddysheddy Post at 8-11-2009 14:23


currlastttt stetmen!!!!!...:pompom: :pompom:
kosong.. kosong.. ohhh
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 8-11-2009 02:29 PM |All posts
:pompom:siti nurhaliza:pompom:
ada aku kisah!!
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 8-11-2009 02:30 PM |All posts
adlin aman ramli...
rAdZi
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 8-11-2009 02:31 PM |All posts
aku percaya yg usaha itu tangga kejayaan..berpelajaran tinggi x semesti berjaya dlm hidup...pokok pangkial nya mesti percaya pada diri sendiri dan tidak mudah berputus asa...jgn menyimpang jerrrrr
Reply

Props Report

12345Next
Return Post new threads
You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 24-4-2014 08:42 AM , Processed in 0.141089 second(s), 30 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top