Senaraikan nama - nama artis yang tak masuk kolej atau takat SPM or kurang - Gosip: Tempatan - Gosip - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Search
View: 10008|Reply: 124

Senaraikan nama-nama artis yang tak masuk kolej atau takat SPM or kurang

[Copy link]
Post time 8-11-2009 01:37 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Tadi senarai artis yg ada degree sekarang senarai kan artis tak habis sekolah or SPM pulak

1. Dato Ct

sambung ....
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2009 01:38 PM | Show all posts | Share
naper tak smbg satu thread je
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2009 01:39 PM | Show all posts | Share
Post Last Edit by Nadia90 at 8-11-2009 14:41

ape salahnyer kalau stakat spm.......yg pnting usaha......USAHA TANGGA KEJAYAAN!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2009 01:40 PM | Show all posts | Share
jenet a.k.a siti saerah..
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2009 01:41 PM | Show all posts | Share
At least ct tuh berjaya kowt walaupun belajar setakat spm je..
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2009 01:43 PM | Show all posts | Share
At least ct tuh berjaya kowt walaupun belajar setakat spm je..
chomot Post at 8-11-2009 13:41


kannnn!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-11-2009 01:45 PM | Show all posts | Share
At least ct tuh berjaya kowt walaupun belajar setakat spm je..
chomot Post at 7-11-2009 19:41


yg tu memang tak boleh di pertikai memang dia berjaya , yg di kata now is that yg sekolah sampai spm or kurang, kejayaan tu rezeki masing2 dan tak pulak berniat nak menjatuh kan mereka...
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2009 01:46 PM | Show all posts | Share
thread tah haper2...... pencapaian artis2 nie dlm dunia hiburan bukanlah diukur dari segi pendidikan dier.....

sorry to say..... dr.fazley tu memang berpelajaran....tapi sora agak hampeh......

dan..... ada retis yang berpelajaran rendah...tapi bakat nyanyian / lakonan bole tahan.....

ker....zaman skang, klu nak jadik penyanyi / pelakon  mestilah pemegang ijazah dalam jurusan seni???
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2009 01:48 PM | Show all posts | Share
thread tah haper2...... pencapaian artis2 nie dlm dunia hiburan bukanlah diukur dari segi pendidikan dier.....

sorry to say..... dr.fazley tu memang berpelajaran....tapi sora agak hampeh......

d ...
toritonz82 Post at 8-11-2009 13:46


sabar2.... hehehee

{:3_84:}
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2009 01:48 PM | Show all posts | Share
Mawi
Jaclyn Victor
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2009 01:49 PM | Show all posts | Share
perlu ke thread nih???? apa gosip nye????
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2009 01:51 PM | Show all posts | Share
gosip dia tu laa..

SPM..(Sejarah Penyanyi Malaysia)

hehehee..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-11-2009 01:53 PM | Show all posts | Share
gosip dia tu laa..

SPM..(Sejarah Penyanyi Malaysia)

hehehee..
chomot Post at 7-11-2009 19:51


pandai chomot...

tapi bukan nak menghina cuma nak kata yg tak lepas habis pelajaran pun mereka boleh berjaya dan jadi artis...dah jugak tak semestinya yg grad pun boleh jadi artis kan? cuma segolongan aje yg boleh berjaya walaupun grad or not...kat hollywood pun masih ramai tak habis high school tapi jadi jugak artis yg berjaya...
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2009 01:55 PM | Show all posts | Share
wa rase org seni kena ade education..tengok la industri kite skarang mcm x de kualiti je..sbb ape..sbb depa x belajar...ingat de suara je boleh pegi jauh..cube tngok indon artis derang sume kuar univ
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2009 01:55 PM | Show all posts | Share
kbykan artis sekarang takat SPM hehe sbb hbs form 5 terus ikut program realiti.... yg masi school pun ada join...
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2009 02:09 PM | Show all posts | Share
korang ni skema tahap cipan tul...dah tuan rumah mintak senaraikan artis yang tkat spm, senaraikan je la....tak payah la korang ni gi buat research pasal kejayaan dia orang...
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2009 02:14 PM | Show all posts | Share
aku pun tau satu nama je.. siti nurhaliza..

and i'm proud of her..

she is the street smart.. and takde sape boleh menyanggah org street smart boleh berjaya lebih daripada org book smart..

wah ala2 apprentice gitew!
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2009 02:16 PM | Show all posts | Share
aku pun tau satu nama je.. siti nurhaliza..

and i'm proud of her..

she is the street smart.. and takde sape boleh menyanggah org street smart boleh berjaya lebih daripada org book smart..

w ...
eddysheddy Post at 8-11-2009 14:14


100 parcent setuju!!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2009 02:19 PM | Show all posts | Share
aku pun tau satu nama je.. siti nurhaliza..

and i'm proud of her..

she is the street smart.. and takde sape boleh menyanggah org street smart boleh berjaya lebih daripada org book smart..

w ...
eddysheddy Post at 8-11-2009 14:14


betul tu..

100 %..

suke ct..
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2009 02:22 PM | Show all posts | Share
majority artis mesia stakat spm je, so lbh baik snaraikan yg ada masuk kolej, lg snang sbb bilangannya kcik.
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2009 02:23 PM | Show all posts | Share
takde apa yg nak dimalukan hanya kerana tidak memiliki segulung ijazah.. pengakhirnye ialah bagaimana kita menCORAKkan kehidupan SELEPAS era persekolahan..

i will mention her name with pride... SITI NURHALIZA SITI NURHALIZA SITI NURHALIZA!!

hakikatnya juga dalam dunia ni bukan Tuhan berikan sume orang kepintaran dan bukan sume orang berpeluang untuk mengikuti pendidikan sepropernye.. namun itu bukanlah PENGAKHIR kehidupan.. SITI NURHALIZA adalah jutaan dari bukti2 bahawa siapa jua boleh meraih KEJAYAAN
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2009 02:25 PM | Show all posts | Share
takde apa yg nak dimalukan hanya kerana tidak memiliki segulung ijazah.. pengakhirnye ialah bagaimana kita menCORAKkan kehidupan SELEPAS era persekolahan..

i will mention her name with pride... SIT ...
eddysheddy Post at 8-11-2009 14:23


currlastttt stetmen!!!!!...:pompom: :pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2009 02:29 PM | Show all posts | Share
:pompom:siti nurhaliza:pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2009 02:30 PM | Show all posts | Share
adlin aman ramli...
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2009 02:31 PM | Show all posts | Share
aku percaya yg usaha itu tangga kejayaan..berpelajaran tinggi x semesti berjaya dlm hidup...pokok pangkial nya mesti percaya pada diri sendiri dan tidak mudah berputus asa...jgn menyimpang jerrrrr
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

5-7-2015 09:21 PM GMT+8 , Processed in 0.142961 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list