CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 65546|Reply: 463

[FILIPINA] DAHIL MAY ISANG IKAW ~ JERICHO ROSALES & KRISTINE HERMOSA ( COURT NO. II)

[Copy link]
Post time 12-11-2009 07:43 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

hehehe....mahap ye...aku teruja nak bukak thread baru ni..hahaha...fara...nanti ko take over...aku pecah tanah je....ngeeeeeee....jgn maree!! mahal ko kayong lahat!! muah2.......
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-11-2009 07:48 AM | Show all posts | Share
reserve.....ini bilek aku ngn echo....jgn kaco ye! hahahahah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-11-2009 07:48 AM | Show all posts | Share
reserved jugekkk.....
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2009 08:12 AM | Show all posts | Share
apa la storyline dier pas ne..aku x nk la miguella ne telmpau byk konflik...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-11-2009 08:23 AM | Show all posts | Share
wyn..nanti i sms echo.tanye ape plot pasni..hehehee...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-11-2009 08:24 AM | Show all posts | Share
aku nk marathon 2 eppys...dh 2 eppys missed..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2009 08:27 AM | Show all posts | Share
wyn..nanti i sms echo.tanye ape plot pasni..hehehee...
eskremVanila Post at 12-11-2009 08:23


ahahaha..pastu jgn lupa post kan cni k..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-11-2009 08:49 AM | Show all posts | Share
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...nak hubby yg caring mcm miguell....huhuhu.....adeh2......angauu!!! meroyan tgk miguella ni laa...haiyohh..super KILIG!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2009 09:04 AM | Show all posts | Share
WEED! ko ni tibe muncull... tkujat aku... yg huneymoon miguella bkn ko okehhh.. hahahaha

yey! NEW COURT!!! korg......... gi la kt dmii.multiply.com mintak dorg extend DMII... dgr2 nk abis smpai bln 2... mne cukop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xpuas lg nk ngok dorg.... :cry:
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2009 09:08 AM | Show all posts | Share
weed nnt aku bg mende utk taruk kt 1st post.. skang kt opis... pc opis aku nihhh kosong.. sume mnde xley msk hahahaha kecuali doc. file hahaha :geram:
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2009 10:32 AM | Show all posts | Share
sampai bulan 2 je?..masing2 dah ada projek lain kot shane...
tapi tengok plot DMII ni pon...climax derang bersatu...cepat la jugak..
konflik pon tak berapa nak mengancam...PSY memang sakit jiwa raga..SWAN plak..pon tak kurang jugak tension...pasal tu kot DMII ni derang wat pendek jke..hhmmm
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2009 01:05 PM | Show all posts | Share
1# eskremVanila

aku stamp foot cni smpena upacara pecah tanah court 2 DMII..

:pompom: ~GO GO DMII~ :pompom:

ECHOTINNERS FOREVER {:1_147:}
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2009 01:31 PM | Show all posts | Share
ak br tgk abangan utk mlm nih...

eee nyampah gilos ngan red {:1_129:} :@
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2009 02:57 PM | Show all posts | Share
wyn..nanti i sms echo.tanye ape plot pasni..hehehee...
eskremVanila Post at 12-11-2009 08:23

serious kau nak sms echo?? hehe kim salam syg kat dia dari malaysia.. hehe..

aku pun tak dpt nak agak apa yg akn jjadi kat MiguElla tp yg pasti kalau patty tau yg Ella ni anak jaime = tessa, mesti Ella dlm bahaya..
pastuh, pasal kes marilag tuh, aku takut je si Miguel marah si Ella knapa tak btau perkara sebenar..
huhu...
tp harap2 diorg dpt baby MiguElla!
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2009 03:28 PM | Show all posts | Share
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...nak hubby yg caring mcm miguell....huhuhu.....adeh2......angauu!!! meroyan tgk miguella ni laa...haiyohh..super KILIG!!
eskremVanila Post at 12-11-2009 08:49


Rasa nak start all over again bila tengok kebahagian miguella. bahagianya jadi ella aka tintin.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2009 04:37 PM | Show all posts | Share
korang.. perasan tak yg miguel bwk kereta ella gi kerja.. nape eh ?? asal dia tak bawak keta dia?? pening aku..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2009 05:43 PM | Show all posts | Share
korang.. perasan tak yg miguel bwk kereta ella gi kerja.. nape eh ?? asal dia tak bawak keta dia?? pening aku..
lisah_leo Post at 12-11-2009 04:37 PM


sharing is caring...

ske sgt ngok miguel manje2 ngn ella sblum g keje ahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2009 05:44 PM | Show all posts | Share
sampai bulan 2 je?..masing2 dah ada projek lain kot shane...
tapi tengok plot DMII ni pon...climax derang bersatu...cepat la jugak..
konflik pon tak berapa nak mengancam...PSY memang sakit jiwa raga ...
aseela Post at 12-11-2009 10:32 AM


actually cite nih lack of promotion la.... cite nye da oke.. cume ade skit kne tuko.. echo n tin da oke.. watak len tu de yg x seswai la... hmmm pape pon, cite nih naikk pon sbb echotin.. that for sure la..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2009 05:56 PM | Show all posts | Share
korang.. perasan tak yg miguel bwk kereta ella gi kerja.. nape eh ?? asal dia tak bawak keta dia?? pening aku..
lisah_leo Post at 12-11-2009 16:37


mmg perasan..ms g honeymoon, dorg nek keta warna putih (ak x pasan brand pe)..then ms tessa jaime n daniel duk gado2 dpn umah miguella, tessa larik ngan keta putih tuh..xtau la mn p keta miguel yg kaler celum (bhs iban = hitam ) yg dia gn seblom nih..

kira sweet la tuh, miguel xde r ego x bw keta bini..br nmpk real married life dorg
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2009 08:13 PM | Show all posts | Share
19# nohara
hehe.. betul2.. baru nampak sweet ek..
aku ase si miguella guna keta putih = keta tessa utk wedding diorg kot, br nampak grand tak??
pastuh aku ase si miguel decide tak nak pakai keta dia sbb tak muat nak parking kat umah..
lgpun si miguel dah belikan umah utk ella jd guna keta ella la pulakk.. wakkaka.. adil & saksama..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2009 10:00 PM | Show all posts | Share
mlm neh echo dlm SNN..nk ckp psl hub dia ngan tin2..apela yg dia ckp kali neh ..mesti dia akn play safe..

klu la tetiba dia kate yg dorg dah found each other again, {:1_147:} uishhh, besh gilerr..dlm mimpi ak kot..ahaks
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2009 10:06 PM | Show all posts | Share
ehhh jgn la ade pape tjadi kt Miguel... mne tau gado ngn daniel.. uwaa.. jgnnn!
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2009 10:07 PM | Show all posts | Share
mlm neh echo dlm SNN..nk ckp psl hub dia ngan tin2..apela yg dia ckp kali neh ..mesti dia akn play safe..

klu la tetiba dia kate yg dorg dah found each other again, {:1_147:} uishhh, besh g ...
nohara Post at 12-11-2009 10:00 PM


ala....... mst die play safe... uwaaaaaaaaa........
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2009 10:16 PM | Show all posts | Share
ehhh jgn la ade pape tjadi kt Miguel... mne tau gado ngn daniel.. uwaa.. jgnnn!
shanew3stgalz Post at 12-11-2009 22:06


daniel xkan wat pape kot kt miguel..cam laju jek nk reveal psl melissa daahhh..

DMII nye scriptwriter pandai tol olah cite..igt nk msk part2 buhsaan psl pat ampeh, smpat lg selit psl melissa tuh..sib baik tessa dpt tau psl melissa..ganazz gilerr nk tembak pat..

DMII ni mmg len dr yg lain r..it's worth waitg 4..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-11-2009 10:19 PM | Show all posts | Share
astaga...bleh aku lupe nk tgk mlm neh..ahhahaha..abih dah kot..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

1-9-2015 09:48 AM GMT+8 , Processed in 0.063894 second(s), 10 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list