Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
12Next
Return to list New
18284
View
47
Reply

Pil Perbanyakan Air Mani

[Copy link]

Author: Chinook       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-1-2010 03:35 PM | Show all posts |Read mode
Ada sesapa tauu Jenama Pil untuk perbanyakkan Air Mani yang terdapat di Farmasi macam Caring, Guardian atau Watson keeee....harap ada sesapa membantu ok
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 04:19 PM | Show all posts
x pnah dgr plak pil utk bykkan air mani.... klu skit x bole ke
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 04:25 PM | Show all posts
g kat klinik puan...doktor tu akan bagi supplement pil selama sebulan...then u akan tgk la perubahan...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 04:32 PM | Show all posts
makan pisang bebanyak ye.. ni pun aku terbace lam majalah.. kalau majalah tu tipu aku, maksud nye aku tipu kau r...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 04:32 PM | Show all posts
Post Last Edit by abgboroi at 13-1-2010 16:39

pergi farmasi/ butik Himalaya  ada jual produk ni yang berasaskan herba....cari SPEMAN
kebanyakkan farmasi ada jual brand Himalaya...seperti farmasi yang disebut oleh tuan punya thread

kalau kat KL boleh pergi midvalley atau klcc situ ada full range produk himalaya


Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 04:33 PM | Show all posts
bleh tau ke air mani tu byk ngan air mani sikit tu mcmana???
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 04:52 PM | Show all posts
mkn la bawang besar byk2..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 04:54 PM | Show all posts
x pnah dgr plak pil utk bykkan air mani.... klu skit x bole ke
din_atos Post at 13-1-2010 16:19

mana cukup la tu...nak wat minum lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 04:55 PM | Show all posts
Ada sesapa tauu Jenama Pil untuk perbanyakkan Air Mani yang terdapat di Farmasi macam Caring, Guardian atau Watson keeee....harap ada sesapa membantu ok
Chinook Post at 13-1-2010 15:35

kenapa nak kena banyak yer? Makan ubat pelik pelik nanti tak kuar terus air mani tu baru tahu
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 04:57 PM | Show all posts
bukkake..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 05:02 PM | Show all posts
kata si Peter North minum soya bebyk..adalah setengah liter leh tembak kuar
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 05:03 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 05:04 PM | Show all posts
zink.... zink akan membanyakkan sperm count. Tapi jgn makan atap zink pulak ye...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 05:13 PM | Show all posts
mana cukup la tu...nak wat minum lagi...
somtam Post at 13-1-2010 04:54 PM

patut la.. air cap gantung xkan x ckup kot
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 06:30 PM | Show all posts
x pnah dgr plak pil utk bykkan air mani.... klu skit x bole ke
din_atos Post at 13-1-2010 16:19

saya ada makan satu produk ni..........dia jaga buah pinggang dan paru-paru, tapi tentang seks memang bagi saya banyak perubahan, bukan saja air mani banyak bahkan tenaga bathin pon semakin meningkat
rujuk ke www.bhaseer.com
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 06:33 PM | Show all posts
selamat mencuba , ini artiker dia

3.   Meningkatkan funsi seksual

Cordyceps boleh membaiki poten lelaki dan menggalakkan perembesan air mani.  Ia lembut dan tidak bersifat panas, sesuai untuk merawat kekurangan renal, sakit belakang bahagian bawah, mati pucuk, keluaran mani nokturnal, ketidafungsian seksual, kemandulan dsb.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 08:51 PM | Show all posts
Aku hairan.

Kenapa beria ia 'nak banyakkan air mani' ??

Banyak air mani IS NOT EQUAL to banyak sperm, not always.

What's important is enough sperm count & quality sperms (no double headed, no loss tail, etc ).

Ini semua ialah obession sesetengah lelaki. Worst things, amik 'traditional/herbs' remedies yg claim pelbagai, ends up rosak liver/kidney. :kant:
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2010 09:57 AM | Show all posts
tongkat ali power root......
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2010 10:54 AM | Show all posts
Aku hairan.

Kenapa beria ia 'nak banyakkan air mani' ??

Banyak air mani IS NOT EQUAL to banyak sperm, not always.

What's important is enough sperm count & quality sperms (no double headed, no ...
RedDevils Post at 13-1-2010 20:51


bila climax dia nak shoot banyak2 lah tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2010 11:15 AM | Show all posts
kalu ikut doktor,dia ada p'giraan byk/sikit air mani.ada effect utk proses mengandung
sbb dlm kandungan air mani ada volume sperma,yg aktif@cepat dgn xaktif,
ada sperma perfect,ada yg kepala dua,ada yg b'lingkar,ada yg ekor bengkok dll.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2010 11:16 AM | Show all posts
supplement nama tribestan boleh meningkatkn kualiti sperma..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2010 11:17 AM | Show all posts
tp kalu x silap rega dia agak mahal dalam RM150-RM180
tak pasti kat farmasi ada ke ...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2010 04:38 PM | Show all posts
Aku hairan.

Kenapa beria ia 'nak banyakkan air mani' ??

Banyak air mani IS NOT EQUAL to banyak sperm, not always.

What's important is enough sperm count & quality sperms (no double headed, no ...
RedDevils Post at 13-1-2010 20:51


xkan makan bawang pun boleh rosakkan liver doc?  bawang juga dikatakan boleh meningkat sperma...banyak natural supplement dikatakan berfungsi dalam hal sperma ni..semua tu ada dalam makanan kita
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2010 04:39 PM | Show all posts
aku rasa TT ni nak air mani banyak kalau boleh memancut mancut kuar kot ..bukan meningkatkan kadar sperma...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2010 04:41 PM | Show all posts
bawang leh kurangkan tekanan darah tinggi kan?
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.070676s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list