CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
12Next
Return Post new threads
Show: 12107|Reply: 47

Pil Perbanyakan Air Mani

[Copy link]

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 13-1-2010 03:35 PM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Ada sesapa tauu Jenama Pil untuk perbanyakkan Air Mani yang terdapat di Farmasi macam Caring, Guardian atau Watson keeee....harap ada sesapa membantu ok
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 13-1-2010 04:19 PM |All posts
x pnah dgr plak pil utk bykkan air mani.... klu skit x bole ke
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 13-1-2010 04:25 PM |All posts
g kat klinik puan...doktor tu akan bagi supplement pil selama sebulan...then u akan tgk la perubahan...
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 13-1-2010 04:32 PM |All posts
makan pisang bebanyak ye.. ni pun aku terbace lam majalah.. kalau majalah tu tipu aku, maksud nye aku tipu kau r...
http://umarfaruq.com
http://kakitech.net
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 13-1-2010 04:32 PM |All posts
Post Last Edit by abgboroi at 13-1-2010 16:39

pergi farmasi/ butik Himalaya  ada jual produk ni yang berasaskan herba....cari SPEMAN
kebanyakkan farmasi ada jual brand Himalaya...seperti farmasi yang disebut oleh tuan punya thread

kalau kat KL boleh pergi midvalley atau klcc situ ada full range produk himalaya


Listen carefully to how a person speaks about other people to you.This is how they will speak about you to other people.
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 13-1-2010 04:33 PM |All posts
bleh tau ke air mani tu byk ngan air mani sikit tu mcmana???
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 13-1-2010 04:52 PM |All posts
mkn la bawang besar byk2..
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 13-1-2010 04:54 PM |All posts
x pnah dgr plak pil utk bykkan air mani.... klu skit x bole ke
din_atos Post at 13-1-2010 16:19

mana cukup la tu...nak wat minum lagi...
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 13-1-2010 04:55 PM |All posts
Ada sesapa tauu Jenama Pil untuk perbanyakkan Air Mani yang terdapat di Farmasi macam Caring, Guardian atau Watson keeee....harap ada sesapa membantu ok
Chinook Post at 13-1-2010 15:35

kenapa nak kena banyak yer? Makan ubat pelik pelik nanti tak kuar terus air mani tu baru tahu
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 13-1-2010 04:57 PM |All posts
bukkake..
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 13-1-2010 05:02 PM |All posts
kata si Peter North minum soya bebyk..adalah setengah liter leh tembak kuar
love love me do
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 13-1-2010 05:03 PM |All posts
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 13-1-2010 05:04 PM |All posts
zink.... zink akan membanyakkan sperm count. Tapi jgn makan atap zink pulak ye...
Ha tu la kau... tak tauuuu.....
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 13-1-2010 05:13 PM |All posts
mana cukup la tu...nak wat minum lagi...
somtam Post at 13-1-2010 04:54 PM

patut la.. air cap gantung xkan x ckup kot
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 13-1-2010 06:30 PM |All posts
x pnah dgr plak pil utk bykkan air mani.... klu skit x bole ke
din_atos Post at 13-1-2010 16:19

saya ada makan satu produk ni..........dia jaga buah pinggang dan paru-paru, tapi tentang seks memang bagi saya banyak perubahan, bukan saja air mani banyak bahkan tenaga bathin pon semakin meningkat
rujuk ke www.bhaseer.com
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 13-1-2010 06:33 PM |All posts
selamat mencuba , ini artiker dia

3.   Meningkatkan funsi seksual

Cordyceps boleh membaiki poten lelaki dan menggalakkan perembesan air mani.  Ia lembut dan tidak bersifat panas, sesuai untuk merawat kekurangan renal, sakit belakang bahagian bawah, mati pucuk, keluaran mani nokturnal, ketidafungsian seksual, kemandulan dsb.
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 13-1-2010 08:51 PM |All posts
Aku hairan.

Kenapa beria ia 'nak banyakkan air mani' ??

Banyak air mani IS NOT EQUAL to banyak sperm, not always.

What's important is enough sperm count & quality sperms (no double headed, no loss tail, etc ).

Ini semua ialah obession sesetengah lelaki. Worst things, amik 'traditional/herbs' remedies yg claim pelbagai, ends up rosak liver/kidney. :kant:
FB: Dreamy Treat Bakery Studio
Bakery Class & Products
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 14-1-2010 09:57 AM |All posts
tongkat ali power root......
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 14-1-2010 10:54 AM |All posts
Aku hairan.

Kenapa beria ia 'nak banyakkan air mani' ??

Banyak air mani IS NOT EQUAL to banyak sperm, not always.

What's important is enough sperm count & quality sperms (no double headed, no ...
RedDevils Post at 13-1-2010 20:51


bila climax dia nak shoot banyak2 lah tu
masterpiece of love
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 14-1-2010 11:15 AM |All posts
kalu ikut doktor,dia ada p'giraan byk/sikit air mani.ada effect utk proses mengandung
sbb dlm kandungan air mani ada volume sperma,yg aktif@cepat dgn xaktif,
ada sperma perfect,ada yg kepala dua,ada yg b'lingkar,ada yg ekor bengkok dll.
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 14-1-2010 11:16 AM |All posts
supplement nama tribestan boleh meningkatkn kualiti sperma..
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 14-1-2010 11:17 AM |All posts
tp kalu x silap rega dia agak mahal dalam RM150-RM180
tak pasti kat farmasi ada ke ...
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 14-1-2010 04:38 PM |All posts
Aku hairan.

Kenapa beria ia 'nak banyakkan air mani' ??

Banyak air mani IS NOT EQUAL to banyak sperm, not always.

What's important is enough sperm count & quality sperms (no double headed, no ...
RedDevils Post at 13-1-2010 20:51


xkan makan bawang pun boleh rosakkan liver doc?  bawang juga dikatakan boleh meningkat sperma...banyak natural supplement dikatakan berfungsi dalam hal sperma ni..semua tu ada dalam makanan kita
Listen carefully to how a person speaks about other people to you.This is how they will speak about you to other people.
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 14-1-2010 04:39 PM |All posts
aku rasa TT ni nak air mani banyak kalau boleh memancut mancut kuar kot ..bukan meningkatkan kadar sperma...
Listen carefully to how a person speaks about other people to you.This is how they will speak about you to other people.
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 14-1-2010 04:41 PM |All posts
bawang leh kurangkan tekanan darah tinggi kan?
Reply

Props Report

12Next
Return Post new threads
You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 25-7-2014 08:57 PM , Processed in 0.153846 second(s), 32 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top