CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 46189|Reply: 184

selamat pengantin baru Siti Hasfizza Aswaty Sab Jahan...

[Copy link]
Post time 1-4-2010 06:28 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Post Last Edit by yellowish at 4-4-2010 21:29




fz whi berinai ...for majlis nikah besok....fz congratulations......ila sorry aaa aku crop pic ko
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2010 06:29 PM | Show all posts | Share
die nak kawen dah ke??suke kat die nih..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-4-2010 06:30 PM | Show all posts | Share
alamak x kuar pulak gambo...dah lama x letak gambo dah lupa....hurmm...besok dia nikah
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2010 06:31 PM | Show all posts | Share


tolong tuan tanah tepek...btw...congrats
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-4-2010 06:31 PM | Show all posts | Share
hehehe tq....
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2010 06:32 PM | Show all posts | Share
welcome noks...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2010 06:33 PM | Show all posts | Share
tahniah..... bile la giliran aku lak
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2010 06:36 PM | Show all posts | Share
tahniahhh
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2010 06:37 PM | Show all posts | Share
fz stands for what?
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2010 06:41 PM | Show all posts | Share
laa..........aku ingtkan dia ni dah kawen........
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2010 06:42 PM | Show all posts | Share
fz stands for what?
peachlily^ Post at 1-4-2010 18:37


fiza kottt..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-4-2010 06:43 PM | Show all posts | Share
fiza kottt..
UnaHusna Post at 1-4-2010 18:42



iya fiza
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2010 06:45 PM | Show all posts | Share
huuuu..congrats fiza!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2010 06:49 PM | Show all posts | Share
iya fiza
yellowish Post at 1-4-2010 18:43


sape je lg yg bujang kat whi tuh?dah lame tak tgk kekdahnye.,
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-4-2010 06:54 PM | Show all posts | Share
sape je lg yg bujang kat whi tuh?dah lame tak tgk kekdahnye.,
UnaHusna Post at 1-4-2010 18:49


x penah lah pulak tanye...x penah citer pasal whi pun kalau jumpe ahaks
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2010 06:56 PM | Show all posts | Share
dia duta mayfair kan...dah selim melim ....
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2010 06:57 PM | Show all posts | Share
ngn sape die nk kawen?
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2010 07:00 PM | Show all posts | Share
x penah lah pulak tanye...x penah citer pasal whi pun kalau jumpe ahaks
yellowish Post at 1-4-2010 18:54


bestfren die ek?
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2010 07:04 PM | Show all posts | Share
tadik ada tgk kt WHI Nazril ckp fiza cuti nk kawen....nnti ada sejam lintas langsung dr umah fiza.....btw congratz fiza...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2010 07:07 PM | Show all posts | Share


tolong tuan tanah tepek sekali lagi.....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-4-2010 07:11 PM | Show all posts | Share
Post Last Edit by yellowish at 1-4-2010 21:42



tolong tuan tanah tepek sekali lagi.....
mea Post at 1-4-2010 19:07 http://mforum1.cari.com.my/images/common/back.gif[/img]

hehehe mekasihh
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2010 07:13 PM | Show all posts | Share
sama-sama.....
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2010 07:27 PM | Show all posts | Share
Post Last Edit by yellowish at 1-4-2010 18:31

Post Last Edit by yellowish at 1-4-2010 18:30




fz whi berintai ...for majlis nikah besok....fz congratulations......ila sorry aaa aku crop ga ...
yellowish Post at 1-4-2010 18:28


intai sape?
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2010 07:43 PM | Show all posts | Share
esok tunjuk kt whi kan

leh lah aku tgk
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2010 07:55 PM | Show all posts | Share
congrats fiza & hubby...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

24-5-2015 05:09 PM GMT+8 , Processed in 0.132552 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list