CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 7740|Reply: 18

Ingin mencari teman sembang

[Copy link]
Post time 14-6-2010 03:22 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Saya mencari sesiapa yang sudi nak berkawan ngan saya. Saya lelaki dalam lingkungan 40 an ingin berkawan dengan mana2 perempuan yang berumur antara 28 - 39 thn. Janji sporting, open minded, kelakar. Tak kira status.... dara ke .... janda ke asalkan ingin berkawan....
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2010 03:47 PM | Show all posts | Share
salam,

takkan cari ppuan je kot?yg lelaki x sudi ke?huhu
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2010 04:53 PM | Show all posts | Share
Reply 2# firdaruddin


    nabi tak mengaku umat laa hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2010 07:12 PM | Show all posts | Share
errr xcukup syarat
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2010 08:21 PM | Show all posts | Share
awk letaklah status awk gak...dah kawin ke belum...duda anak bape...haishh
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2010 12:05 AM | Show all posts | Share
Reply  firdaruddin


    nabi tak mengaku umat laa hahahaha
kipas_y2k Post at 14-6-2010 16:53


Salam,

Dia kata berkawan...cari teman sembang.bukan bini,bang oi...mata kasi celik skit.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2010 12:08 AM | Show all posts | Share
teterang gak dio lotak... nak pompuan hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2010 12:40 AM | Show all posts | Share
alamak x cukup umo lak nk reg..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2010 12:45 AM | Show all posts | Share
Reply 5# tabasco


    haaa betul2....
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2010 12:46 AM | Show all posts | Share
ermmm...tp kena kena ada had umur ek...28 to 39 aje...heheh...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2010 02:00 PM | Show all posts | Share
alamak x cukup umo lak nk reg.. +1
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2010 04:22 PM | Show all posts | Share
haku ader ramek kawan pompuan yg available...umo cam yg TT nak le...but nk tahuk dulu...TT ni bujang ke...dudas ke...bapak owg ke...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2010 06:32 PM | Show all posts | Share
teterang gak dio lotak... nak pompuan hahaha
kipas_y2k Post at 15-6-2010 00:08



    salam,

meh aku kasi clear skit pandangan ko tu.mmg la dia kata cari ppuan utk tmn bersembang..jd yg aku tanya tu maksudnya, kawan lelaki utk bersembang.bukan nak jd gay. :@
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2010 06:35 PM | Show all posts | Share
salam,

meh aku kasi clear skit pandangan ko tu.mmg la dia kata cari ppuan utk tmn berse ...
firdaruddin Post at 15-6-2010 18:32



    sabaq cik mod,,sabaq sabaq jgn marah2 minum dulu
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2010 06:59 PM | Show all posts | Share
Reply 13# firdaruddin


    hahaha ko nie seruis bebenau....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-6-2010 09:13 AM | Show all posts | Share
Salam semua jangan le marah marah pasal had umur tu, saja je saya taruk kan ade apa2 pun, kan alam siber ni tanpa batasan dan had, just ignored.
Anyway tima kasih byk2 kerana respond and saya ni tak leh nak online selalu disebabkan tugas, sesekali je leh update
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2010 10:07 PM | Show all posts | Share
Salam,

Dia kata berkawan...cari teman sembang.bukan bini,bang oi...mata kasi celik skit.
firdaruddin Post at 15-6-2010 00:05



   
sabo momod... kat internet nie, banyak onliners suka jump to conclusion tanpa membaca pangkal dan hujung
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2010 05:56 PM | Show all posts | Share
Saya mencari sesiapa yang sudi nak berkawan ngan saya. Saya lelaki dalam lingkungan 40 an ingin berk ...
sayariang Post at 14-6-2010 15:22



   err sy umo 16 thn...xcukup syarat kekdahnya nk kwn ngan tt























Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2010 12:35 PM | Show all posts | Share
Reply 1# sayariang


    jom kita kawan ...

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

3-9-2015 06:49 PM GMT+8 , Processed in 0.057833 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list