CARI Malay Forums

Title: COSWAY [ part 3 ] [Print]

Author: Asdira    Time: 18-10-2010 04:57 PM
Title: COSWAY [ part 3 ]
Assalamualaikum..
memandangkan rumah lama dh dikunci, izinkan As bukak rumah baru yer..


ni link utk rumah lama tu:

http://mforum5.cari.com.my/viewthread.php?tid=319566&extra=page%3D2



meh la kita borak2 lagi al-kisah segala macam barangan COSWAY..
Author: sayawifenikmie    Time: 18-10-2010 05:10 PM
i like cosway products..............
Author: kamar22    Time: 18-10-2010 05:20 PM
i like cosway products..............
sayawifenikmie Post at 18-10-2010 17:10



    me too...
Author: sayawifenikmie    Time: 18-10-2010 05:21 PM
me too...
kamar22 Post at 18-10-2010 17:20


gigi tu berkilat2 pasti gosok guna ubat gigi cosway..........
Author: kamar22    Time: 18-10-2010 05:25 PM
alahaaii kak, lupe lak nk beli ubat gigi cosway, klu tk, leh senyum kilat2 kann...
yg pasti pipiku sentiasa bertepek bedak miyami..ekekke..
Author: Asdira    Time: 18-10-2010 05:29 PM
alahaaii kak, lupe lak nk beli ubat gigi cosway, klu tk, leh senyum kilat2 kann...
yg pasti pipiku sentiasa bertepek bedak miyami..ekekke..kamar22 Post at 18-10-2010 05:25 PM




kompom miyami sampai bila-bila..

dh pernah try Lelan Vital..tp takleh kalahkan miyami..
Author: kusaka_masato    Time: 18-10-2010 06:52 PM
ade produk untuk kesihatan mata tak??mm...macam nak ilangkan rabun ke...
Author: juneazry    Time: 18-10-2010 07:14 PM
yes..i like Miyami..no.1
Author: els    Time: 18-10-2010 09:57 PM
nak tanya. mana best foundation lelan or bb lilan..
apa beza...mana satu yg best...
tgk feedback sume best...
teruja bile baca...
skrg pun tgh ada offer dua2 nih
Author: sweetemp    Time: 19-10-2010 09:26 AM
EHEM EHEM....TUMPANG LALU...
Author: norrah_joe    Time: 19-10-2010 09:29 AM
EHEM EHEM....TUMPANG LALU...
sweetemp Post at 19-10-2010 09:26


sempat lagi tu
Author: hantamal    Time: 19-10-2010 06:51 PM
Reply 9# els
my 2 cents...
i suka lelan cream to powder tu
sirius best...
i ada gak bb cream light...
tp i suka cream to pwder tu lg...
bb cream dah x pakai pun skrg....
senang nak sapu lelan tu
n buleh cover kawah2 & parut muka
beli 1 dulu...
x rugi punya hehehe....
Author: ponet    Time: 20-10-2010 07:53 PM
thermo trim dia ok tak?
Author: immortallez    Time: 20-10-2010 10:27 PM
nak tanya pasal dia punya body mist yg Cherry Blossom & Frangipani tu wangi tak?
Author: baby_pingu    Time: 20-10-2010 11:19 PM
katalog bln nih ada handbag hook
nanti nak sambar satu
Author: mrs_teratai    Time: 20-10-2010 11:42 PM
katalog bln nih ada handbag hook
nanti nak sambar satu
baby_pingu Post at 20-10-2010 23:19



    baru dpt katalog baru tadi... nak beli hbag hook gak... pas tu dpt 8 kupon bln nih...
Author: kamar22    Time: 21-10-2010 08:26 AM
nak tanya pasal dia punya body mist yg Cherry Blossom & Frangipani tu wangi tak?
immortallez Post at 20-10-2010 22:27



    wangi...
cpt je abis, asyik dok spray je...nsib baik murah.
Author: insantertekan    Time: 21-10-2010 09:37 AM
tumpng lalu nk tnya...ada x produk cosway utk merahkn puting & bibir kt bwh tu?huhu
Author: akmal    Time: 21-10-2010 11:23 AM
produk lelan vital utk tegangkan breast tu ok tak..
Author: nur82    Time: 21-10-2010 11:26 AM
Reply 18# insantertekan


   Ada...tp lupa apa brand dia...dia lip balm tp 2 in 1...
Author: 220796    Time: 21-10-2010 11:27 AM
Reply 18# insantertekan

yg ada tuk lips & nipple je...tgk link ni:- http://www.cosway.com.my/product/skincare/bioglo_cherrypink.htm

u bukak topik psal ni aritu x dpt solution lg? x try produk2 yg dicadangkan?
Author: 220796    Time: 21-10-2010 11:29 AM
Reply 20# nur82

tu tuk merahkan nipple & bibir atas....bukan bibir bawah kan
Author: insantertekan    Time: 21-10-2010 11:30 AM
Reply  insantertekan

yg ada tuk lips & nipple je...tgk link ni:-

u bukak topik psal ni aritu ...
220796 Post at 21-10-2010 11:27


xtry lg sbb xyakin..so nk try survey dulu brand pe yg ada...sbb klu boleh nk yg ada kelulusan kementerian kesihatan,yela..nnt xpepasal dpt kanser,takut jugk...huhu
Author: insantertekan    Time: 21-10-2010 11:33 AM
Reply  insantertekan


   Ada...tp lupa apa brand dia...dia lip balm tp 2 in 1...
nur82 Post at 21-10-2010 11:26



bioglo cherry pink?dia skdr pemerah atau merawat? klu pemerah,bila mndi,sure hilang kn wrna merah tu?huhu...ada ahli cari penah try x pakai kt nipples?klu ada,pm la sy...bg testi
Author: nur82    Time: 21-10-2010 12:00 PM
Reply 22# 220796


   sorry i tot lips n nipple
Author: 220796    Time: 21-10-2010 12:03 PM
Reply 25# nur82


org melayu pggil bibir gak kan.....bottom lips hehehee....
Author: insantertekan    Time: 21-10-2010 12:07 PM
Reply  nur82


org melayu pggil bibir gak kan.....bottom lips  hehehee....
220796 Post at 21-10-2010 12:03


yup..panggil bibir gk
Author: insantertekan    Time: 21-10-2010 12:11 PM
Reply  220796


   sorry i tot lips n nipple
nur82 Post at 21-10-2010 12:00



mmg utk nipples...n utk bottom lips jugk
Author: Sofea72    Time: 22-10-2010 09:59 AM
Assalamualaikum  
Ada sesiapa kat sini member cosway tak? Akak nak pinjam no ahli nak tukar coupon kat cosway
Author: juneazry    Time: 22-10-2010 10:28 AM
Assalamualaikum  
Ada sesiapa kat sini member cosway tak? Akak nak pinjam no ahli nak tukar coupon  ...
Sofea72 Post at 22-10-2010 09:59


akak..check pm..
Author: isms    Time: 22-10-2010 11:15 AM
cam mana nak jadi ahli cosway yer? berminat nak jadi ahli nih
Author: norrah_joe    Time: 22-10-2010 11:28 AM
mcm xbesh jer kempen terbaru ni..
cepat giler sampai plak tu..
Author: fanina    Time: 22-10-2010 11:54 AM
cam mana nak jadi ahli cosway yer? berminat nak jadi ahli nih
isms Post at 22-10-2010 11:15



senang jer gi ler kat maner2 stokis cosway pastu bgtau nk jadi ahli... nnti dia bg form...
isi... n kene bayar fees.. rm30.... welcome to cosway.... hihihiihi...
Author: isms    Time: 22-10-2010 11:58 AM
oh yer ker
terima kasih  fanina
Author: fanina    Time: 22-10-2010 12:20 PM
no problem... hihihi.. same2 ler kiter menghabiskan duit bershopping kat cosway.. hahahha

addicted tau.. cam.. tiap2 bulan mesti nk gi beli brg jer... huhuhu..
Author: els    Time: 22-10-2010 06:36 PM
sape2 pnh try sabun pyoto tak....
i terbeli yg kechik tuh.. tapi tak pakai g...
so far pakai bb cream n myami mmg best..
kulit tak berminyak
Author: Sofea72    Time: 22-10-2010 07:19 PM
Tq ye Juneazry
Author: juneazry    Time: 22-10-2010 07:23 PM
sape2 pnh try sabun pyoto tak....
i terbeli yg kechik tuh.. tapi tak pakai g...
so far pakai bb cr ...
els Post at 22-10-2010 18:36


aritu masa ambik brg cosway..
ade member ofis oder tuk try..
dia try sabun yg kecik..dia ckp ok..
muka dia berjerawat..ade bekas2 jerawat yg lama..
pas tu bekas jerawat tu kurang & muka dia pun licin..
Author: els    Time: 22-10-2010 08:28 PM
yeke...i pun ambik yg kecik tuh...
klau camtu...i try dulu tgk cane

Author: lily_hm    Time: 22-10-2010 09:11 PM
sape2 pnh try sabun pyoto tak....
i terbeli yg kechik tuh.. tapi tak pakai g...
so far pakai bb cr ...
els Post at 22-10-2010 18:36



    my sis and 2 org anak remaja dia ada pakai, diaorg kata ok, no more jerawat pasir. tp sy pakai x sesuai kluar pimples 2-3 ketul
Author: Asdira    Time: 22-10-2010 10:18 PM
sape2 pnh try sabun pyoto tak....
i terbeli yg kechik tuh.. tapi tak pakai g...
so far pakai bb cr ...
els Post at 22-10-2010 06:36 PM



    els..
as pun terbeli gak..hehhehe
so far dh 2 mggu pakai ni,nmpk +ve nya..
kulit pun tak berminyak..
Author: els    Time: 23-10-2010 09:10 PM
wah yeke nih...macam best dgr....
nih tgh nak abiskan pencuci safi nih....
pasnih nak try sabun pyoto nih...
kalau tak ok pun kecik jek nih...
buat sapu badan  je ar
Author: nano    Time: 23-10-2010 09:26 PM
my fren beli sabun basuh cosway,..
dia ckp mmg best
dia buat basuh sofa dia... keluar abih yg kotor2 tu...
nano pon xpenah try...so, nk try.. hehehe
Author: els    Time: 23-10-2010 10:59 PM
cuba.. jgn tak cuba
Author: farlis    Time: 25-10-2010 10:26 AM
cosway mmg addicted huhuhu...
baru try ambrance instant slim..i beli camisole..
hmmm..best..ingat nk rembat lagi selai plus thigh shpper plak..
but i dun like girdle n korset cosway..hammppehhhh
pastu i suke clear pore deep clensing mask...gel hitam tuh..
mmg kuar black head etc...
red ginseng scrub pun besttt....
Author: BlueRose99    Time: 25-10-2010 11:11 AM
Rose baru je beli Cosway punya Kiddie Wash n MIYAMI 2 way cake [bedak ni mmg bagus]...
Author: yummy_yummy_yum    Time: 25-10-2010 02:29 PM
salam..

sy ada soalan utk u all yg biasa produk cosway ni..

my friend bagi kat sy sebotol ResveraMix suruh sy try.. dia kata dia beli extra.. sy tgk harga kat katalog dia, boleh tahan gak...
so, sy nk tanya la kat u all, ada sesapa pernah try ke ResveraMix ni? dia utk apa exactly ye? n bagus/efektif ke?

tqvm..
Author: eisyawanna    Time: 25-10-2010 03:52 PM
sape de pengalaman pakai masker dr cosway ni....yg mane pling best n bagus????
Author: exclusive_vvip    Time: 25-10-2010 08:58 PM
tumpang tny..barang elektrik cam brand EMPRESS kat cosway tu ok tak?
Author: exclusive_vvip    Time: 25-10-2010 09:00 PM
Post Last Edit by exclusive_vvip at 25-10-2010 21:04

2 kali posting lak..sori
Author: els    Time: 30-10-2010 01:36 PM
salam..

sy ada soalan utk u all yg biasa produk cosway ni..

my friend bagi kat sy sebotol Resv ...
yummy_yummy_yum Post at 25-10-2010 14:29



    sorry .. tak penah try so tak taula ok ke tak..
tapi sape pnh try fibre plus...
mmg elok utk masalah pembuangan ke?
rasa ok tak?
Author: ichi    Time: 30-10-2010 03:14 PM
sy pon ade pki brg2 dri cosway ni..
body lotion bioglo yg kaler brown tuh yg utk dry skin mmg bestttt...
bathroom cleaner ngn liquid detergent tu pon mak kate mmg bessst huhuuu
ironing aid tu suke sgt.. bau dier fresh mcm bau baju2 kat kedai dobi kih3...
juice ngn coklat dier pon sedapp jugakkkk....
Author: wak_lu    Time: 30-10-2010 03:29 PM
Post Last Edit by wak_lu at 30-10-2010 15:32
sape de pengalaman pakai masker dr cosway ni....yg mane pling best n bagus????
eisyawanna Post at 25-10-2010 15:52


saya pakai yg ni http://www.cosway.com.my/product/skincare/lv_whitening&firming%20mask.htm

.....sekali pakai dah jatuh hati..hasil dia memberangsangkan...cubala...rasa kulit muka kita licin n berseri
Author: miaowie    Time: 30-10-2010 05:03 PM
leh pinjam ke nombor org lain utk beli brg... teringin nk beli...
Author: 220796    Time: 30-10-2010 05:48 PM
Reply 54# miaowie

boleh je pinjam id org lain.....
Author: eisyawanna    Time: 30-10-2010 05:52 PM
saya pakai yg ni

.....sekali pakai dah jatuh hati..hasil dia memberangsangkan...cubala...ras ...
wak_lu Post at 30-10-2010 15:29



    oo..yeke? ermmm...harus nerai ni....hmm..terbang lagi duit....adooii....
Author: aini01    Time: 1-11-2010 09:30 AM
suke spirulina die
amik geks bio protein nye..utk upkan protein pd bdn ni


plus...tried the phyto bar also..
not bad
Author: she77    Time: 1-11-2010 11:40 AM
salam...nak tanya ada tak sape2 yg ambik spplement liquid klorofil..i minum 2x sehari tapi nape naik jerawat kat badan
Author: norrah_joe    Time: 1-11-2010 12:09 PM
sorry .. tak penah try so tak taula ok ke tak..
tapi sape pnh try fibre plus...
mmg elok ...
els Post at 30-10-2010 13:36


sedap rase oren

dahbancuh terus minum, jgn tunggu2 nnt dia jd jeli

minum ni kene minum byk air kosong..tp mmg lawas la pembuangan
Author: mamysarah    Time: 1-11-2010 01:36 PM
Reply 58# she77

saya mmg minum klorofil tu.....sangat..sangat best....
dulu susah tidur..skang ok jek....pas tu muka bersih jek...x der jerawat...
n dulu sebenarnya try sbb kat celah2 jari ni ada gatal2...n try klorofil ni....
dalam masa 1 minggu terus hilang....
sebelum ni dah try mcm2 ubat...x baik gak..
Author: mamysarah    Time: 1-11-2010 01:38 PM
suke spirulina die
amik geks bio protein nye..utk upkan protein pd bdn ni


plus...tried the p ...
aini01 Post at 1-11-2010 09:30

saya pun try phyto bar dia...
dah seminggu try..hasil dia sangat memberangsangkan...
pas ni ingat nak trus kekal dengan phyto bar ni.....
Author: wonto    Time: 1-11-2010 04:32 PM
br beli lite tea....nk try tgk apa hsilnya..
Author: mamysarah    Time: 1-11-2010 04:42 PM
br beli lite tea....nk try tgk apa hsilnya..
wonto Post at 1-11-2010 16:32


lite ni mmg baguss..
dah try dah makan....2 mingggu jek dah boleh nampak kesan...
mmg turun la berat...
tapi kalo orang yg bekerja x digalakkan minum sangat...
nant asyik nak ke toilet jek......pas makan mesti nak ke toilet...huhuhu
pas tu perut ni asyik memulas jek.....
tapi berbaloi la dengan hasil dia nanti......
saya sangat suka lite tea..kalo nak kurus elokla makan....dan sangat sesuai
dengan org yg x bekerja cam saya ni..yg dok umah jek

Author: wonto    Time: 1-11-2010 04:49 PM
lite ni mmg baguss..
dah try dah makan....2 mingggu jek dah boleh nampak kesan...
mmg turun la ...
mamysarah Post at 1-11-2010 16:42


mmg asyik nk memerut sja ka? 1 hari brp kli leh amik?? ni pn dk rs skit prut..
Author: mamysarah    Time: 1-11-2010 04:57 PM
mmg asyik nk memerut sja ka? 1 hari brp kli leh amik?? ni pn dk rs skit prut..
wonto Post at 1-11-2010 16:49


1 hari sekali jek....sebelum tidur ....
pas tu jgn makan apa2 dah......
mmg asyik sakit perut jek....pas makan mesti sakit perut...huhuhu
dalam sehari tu ada la 4-5 kali berulang ke toilet
tapi hasil dia sangat puas hati.....
Author: aini01    Time: 1-11-2010 05:06 PM
abg sy gunakan lite tea
sy pn ade try..bkn sb nk kurus
tp abg ckp bagus utk pembuangan
n turn out to be..mmg sgt bagus laa
tp utk sy...tkdelaa lawas setiap hour..berkala geks


hm..sy rs..sesapa yg kekurangan protein..ley cube bio protein die..
diperbuat dr soy..ala2 utk org yg bersukan...kalo nk bli protein powder
mmg mahai...so...bole laa consume this thing
protein bgus utk pembentukan muscle n pembkran lemak geks
tp kenelaa ade exercise geks

plus...minum bio protei ni...mmg rs full..
seriously..
Author: wonto    Time: 1-11-2010 05:10 PM
1 hari sekali jek....sebelum tidur ....
pas tu jgn makan apa2 dah......
mmg asyik sakit perut  ...
mamysarah Post at 1-11-2010 16:57


oo.........sblum tdoq ka?sy dh pulun mnum td..
ni dok trasa nk mmerut..ok,tq..esok mnum sblum tdoq lak..ps2 sapu shape n trim lak..
klu xkrus gak xtau la..
Author: mamysarah    Time: 1-11-2010 06:05 PM
oo.........sblum tdoq ka?sy dh pulun mnum td..
ni dok trasa nk mmerut..ok,tq..esok mnum s ...
wonto Post at 1-11-2010 17:10


insyaallah...boleh....
yg penting kena diet gak la....
kalo x diet....berat tak turun2 pun.....
gitu la jugak...tapi x akan naik..
good luck
Author: wonto    Time: 1-11-2010 10:08 PM
insyaallah...boleh....
yg penting kena diet gak la....
kalo x diet....berat tak turun2 pun.... ...
mamysarah Post at 1-11-2010 18:05


tq mamysarah...produk cosway ni mmg bgus.kdg2 2 bla dpt katalog,trus xsbq nk p bli brg..
Author: mamysarah    Time: 2-11-2010 10:54 AM
tq mamysarah...produk cosway ni mmg bgus.kdg2 2 bla dpt katalog,trus xsbq nk p bli brg..
wonto Post at 1-11-2010 22:08



        aah..mmg barang dia bagus.....
pas tu harga dia mampu milik..kah.kah..kah.
saya pun cam tu....dapat katalog trus x sabar nak p beli...
sampai kekadang tu hb ikut skali p.....tolong control
takut terabih banyak duit kat situ..
Author: hepycutey    Time: 2-11-2010 10:59 PM
saye suke perfume kt coswaywangiii and tahan lamee.even dh bsuh bju pon still ade bau lagi perfume tu

dann tak terlepas gak miyami 2 way cake!!!

tapiii saye tak suke shampoo bioglo tuhrmbut jdik ksar lak umpama pakai sabun badan
Author: kaogi    Time: 3-11-2010 03:17 AM
Baru pas renew card. Wow. Dpt diskaun 50% utk mana2 item. Total up to rm300(normal price je).
Author: krisz_gurlz    Time: 4-11-2010 11:39 AM
krim rambut cosway ok tak??...ntah aper erk namanye....bulan ni harganya murah sket..
Author: she77    Time: 8-11-2010 10:41 AM
slm..nak tanya ada tak sapa2 yg ambk liquid klorofil?bagus tak untuk masalah jerawat.(jerawat badan). ari tu try 2 minggu keluar jerawat..x taulh psl detox ke..  x tau nk continue ke tak ni...
Author: sukekucing83    Time: 15-11-2010 02:32 PM
supplemen cosway ok tak ?i selalu suke beli pencuci lantai n bilik air je..tp bb cream pon best...produk kurus @ detox ok tak?
Author: ReD_Ginger    Time: 18-11-2010 09:57 AM
lite ni mmg baguss..
dah try dah makan....2 mingggu jek dah boleh nampak kesan...
mmg turun la ...
mamysarah Post at 1-11-2010 16:42


kesan dia mcm mana? maksud saya, ada tak mcm kita minum teh orang kampung.. senak memulas?
Author: ReD_Ginger    Time: 18-11-2010 10:00 AM
Reply 75# sukekucing83


   ada yang kata ok, ikut kesesuaian badan memasing le kot..  saya nye 'rakan-rakan' suka sangat dengan produk l'elan vital bust serum
dan yang seangkatan dengannya.. kata dorang, mmg berkesan .!.. tahle, saya sendiri tak penah mencuba.. hihihi...
Author: hudaini    Time: 18-11-2010 10:08 AM
sy guna iron aid.......mmg bagus
Author: worm    Time: 18-11-2010 10:23 AM
Reply 5# kamar22
apa yang best bedak miyami??tapi tak pernah try..mcam pames gak..cerita la siket..
Author: CzukaBear    Time: 18-11-2010 11:20 AM
Post Last Edit by CzukaBear at 18-11-2010 11:24
Reply  kamar22
apa yang best bedak miyami??tapi tak pernah try..mcam pames gak..cerita la siket..: ...
worm Post at 18-11-2010 10:23


best.. sbb kekal sepanjang ari sy bekerja..
dah penah try bedak len.. tp mesti bbalik ker miyami.. Amik No 2.. seswai tuk kulit melayu.. klu no 3 tuk sawo..hari ni nak g kedai.. beli lain sbb bedak ku ttinggal kat umah mak.. adik pinjam...
Author: Asdira    Time: 18-11-2010 09:18 PM
Reply 79# worm


    bedak miyami ni memang best..
boleh guna time kering atau basahkan span..
as guna no 1 & 2 ...
dh 5 thn masih guna brand ni juga..
Author: norrah_joe    Time: 19-11-2010 09:05 AM
Reply  worm


    bedak miyami ni memang best..
boleh guna time kering atau basahkan span..
as ...
Asdira Post at 18-11-2010 21:18


rasenye kebanyakkan two way cake mmg bole gune dgn span kering atau basah..
xkire brand apepun..
Author: asas85    Time: 19-11-2010 12:14 PM
baru baca kat SNS, 26th till 30th November, cosway ada warehouse sales clearance dkt times square
Author: mamysarah    Time: 19-11-2010 01:22 PM
Reply 76# ReD_Ginger


    saya x penah minum teh orang kampung...tak tau la plak kesan sakit perut dia cam ner...sampai senak ke tak...
tapi setiap kali lepas makan dia akan sakit perut....dan mmg time2 tu jugak la n membuang...huhuhu
Author: faqihah82    Time: 19-11-2010 04:35 PM
sy pun da try lite tea...br 3 hari try... lps mkn je mesti nk membuang... harap2 kempis la perut ni...
Author: myariesa    Time: 20-11-2010 03:43 PM
semlm baru beli korset yang kaler hitam..rega dia rm68 hengget
Author: molley444    Time: 20-11-2010 06:30 PM
arini gi beli cherry blossom nye shower creme, body lotion ngan body scrub.....pastu beli krim kecantikan kzanah;...dulu ada guna..ok gak...pastu dah lama tak beli....tadi teringin plak..tu yg beli tu...bau krim tu pun wangi...klu dulu bau lain skit...tapi ok je.

ada gak guna pencuci lantai, pencuci tandas, dulu guna shower creme bioglo susu kambing, shower creme warna pink tu..apa tah..romance kot..., shower creme yg  botol oren, botol putih..semua nnye best la..berbaloi...


tak leh la masuk cosway..semua aku nak beli..iihihih
Author: yana79    Time: 22-11-2010 11:36 AM
Syampoo cosway ok x?ada x sesaper kt cni pakai...aku beli hairtec serum....ok jer....cam besh gk ar
Author: enarasid    Time: 22-11-2010 01:02 PM
Post Last Edit by enarasid at 24-11-2010 16:55

dah dpt katalog baru. kali ni bb cream cosway tinggai rm35. leh rembat seketol.

yana79..saya pon pakai shampo hairtec yg utk kelemumur tu..kurang la skit.
Author: yana79    Time: 22-11-2010 02:55 PM
Bb cream ader offer yea...beshnyerr....ok x pakai bb cream tuhh?ingat nk try ar pakai syampoo dia....
Author: norrah_joe    Time: 22-11-2010 10:12 PM
Post Last Edit by norrah_joe at 22-11-2010 22:14




26 to 30 November 2010

Cosway Warehouse Clearance


Products Offered

Healthcare , Kitchenware , Skincare and more


Time: 11am ĘC 7pm


Location

2nd Floor East Wing, Lot 2.49 & 2.52 (near Fusion Salon), Berjaya Times Square, Jalan Imbi, 55100 Kuala Lumpur, Malaysia


**********


ade orang pesan kalu pegi cek betul2 expiry date..kdg2 depa letak jer yg dah expired


Author: asas85    Time: 23-11-2010 07:39 AM
26 to 30 November 2010Cosway Warehouse Clearance

Products Offered
Healthcare , Kitchenwar ...
norrah_joe Post at 22-11-2010 22:12



    my mom said yg previous one, dia nye periuk2 tu yg korean king semua tu mmg murah2 sgt2.. then baju2 tdo semua tu jadi rm10 je gitu..
Author: RaDiO@cTiVe    Time: 23-11-2010 03:25 PM
mmm..bodylite thermo gel yg sapu2 ngan mandian tu de offer x bln ni?
Author: WeirdLady    Time: 23-11-2010 03:44 PM
camner nak jd ahli cosway ni ek.. slalu gak beli miyami tp x jd ahli, guna org punya.. sesapa yg tau leh explain tak, nak jd ahli yg blh menaja dan utk belanja sendiri.. brapa rm?
ada gak niat nak bukak stokis e-cosway.. anyone can advise me?
Author: Asdira    Time: 23-11-2010 05:27 PM
Reply 61# mamysarah


    phyto bar mmg best..
Author: norrah_joe    Time: 23-11-2010 09:12 PM
camner nak jd ahli cosway ni ek.. slalu gak beli miyami tp x jd ahli, guna org punya.. sesapa yg tau ...
WeirdLady Post at 23-11-2010 15:44


jd ahli g daftar kat mane2 stokis cosway..byr rm30 aje..
nnt dh jd ahli belian rm30 dpt 1 kupon, kumpul2 kupon nnt bole redeem dgn brg2 yg depa offer utk redemption

nak bukak e-cosway xsure
Author: WeirdLady    Time: 23-11-2010 10:04 PM
jd ahli g daftar kat mane2 stokis cosway..byr rm30 aje..
nnt dh jd ahli belian rm30 dpt 1 kupon ...
norrah_joe Post at 23-11-2010 21:12


yg rm30 ni yg blh buat network bwh kita ker atau utk belanja sndiri jer.. sorry la x faham sgt sbb katanya ade 2 jenis nak jd ahli tu..
Author: norrah_joe    Time: 23-11-2010 10:19 PM
yg rm30 ni yg blh buat network bwh kita ker atau utk belanja sndiri jer.. sorry la x faham sgt s ...
WeirdLady Post at 23-11-2010 22:04


xsure la..i buat yg rm30 tu..mebe yg tu utk pakai sndr kot..

kalu nak join MLM xpasti mcm mane..

kene tanye org lain..sori xmembentu
Author: WeirdLady    Time: 23-11-2010 10:56 PM
xsure la..i buat yg rm30 tu..mebe yg tu utk pakai sndr kot..

kalu nak join MLM xpasti mcm man ...
norrah_joe Post at 23-11-2010 22:19


sbb berangan nak bkk kedai cosway, hahah.. tu yg tnya psl ni, klu bleh nak register yg leh wat network..
anyway thanks ye
Author: sayawifenikmie    Time: 23-11-2010 10:59 PM
semlm baru beli korset yang kaler hitam..rega dia rm68 hengget
myariesa Post at 20-11-2010 15:43



best giler gerdel tu.........menten kat tempat dia...tak gerak2........




Welcome CARI Malay Forums (http://mforum.cari.com.my/) Powered by Discuz! X2.5