CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 224831|Reply: 1521

COSWAY [ part 3 ]

  [Copy link]
Post time 18-10-2010 04:57 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Assalamualaikum..
memandangkan rumah lama dh dikunci, izinkan As bukak rumah baru yer..


ni link utk rumah lama tu:

http://mforum5.cari.com.my/viewthread.php?tid=319566&extra=page%3D2



meh la kita borak2 lagi al-kisah segala macam barangan COSWAY..
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2010 05:10 PM | Show all posts | Share
i like cosway products..............
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2010 05:20 PM | Show all posts | Share
i like cosway products..............
sayawifenikmie Post at 18-10-2010 17:10



    me too...
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2010 05:21 PM | Show all posts | Share
me too...
kamar22 Post at 18-10-2010 17:20


gigi tu berkilat2 pasti gosok guna ubat gigi cosway..........
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2010 05:25 PM | Show all posts | Share
alahaaii kak, lupe lak nk beli ubat gigi cosway, klu tk, leh senyum kilat2 kann...
yg pasti pipiku sentiasa bertepek bedak miyami..ekekke..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-10-2010 05:29 PM | Show all posts | Share
alahaaii kak, lupe lak nk beli ubat gigi cosway, klu tk, leh senyum kilat2 kann...
yg pasti pipiku sentiasa bertepek bedak miyami..ekekke..kamar22 Post at 18-10-2010 05:25 PM




kompom miyami sampai bila-bila..

dh pernah try Lelan Vital..tp takleh kalahkan miyami..
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2010 06:52 PM | Show all posts | Share
ade produk untuk kesihatan mata tak??mm...macam nak ilangkan rabun ke...
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2010 07:14 PM | Show all posts | Share
yes..i like Miyami..no.1
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2010 09:57 PM | Show all posts | Share
nak tanya. mana best foundation lelan or bb lilan..
apa beza...mana satu yg best...
tgk feedback sume best...
teruja bile baca...
skrg pun tgh ada offer dua2 nih
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2010 09:26 AM | Show all posts | Share
EHEM EHEM....TUMPANG LALU...
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2010 09:29 AM | Show all posts | Share
EHEM EHEM....TUMPANG LALU...
sweetemp Post at 19-10-2010 09:26


sempat lagi tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2010 06:51 PM | Show all posts | Share
Reply 9# els
my 2 cents...
i suka lelan cream to powder tu
sirius best...
i ada gak bb cream light...
tp i suka cream to pwder tu lg...
bb cream dah x pakai pun skrg....
senang nak sapu lelan tu
n buleh cover kawah2 & parut muka
beli 1 dulu...
x rugi punya hehehe....
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2010 07:53 PM | Show all posts | Share
thermo trim dia ok tak?
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2010 10:27 PM | Show all posts | Share
nak tanya pasal dia punya body mist yg Cherry Blossom & Frangipani tu wangi tak?
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2010 11:19 PM | Show all posts | Share
katalog bln nih ada handbag hook
nanti nak sambar satu
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2010 11:42 PM | Show all posts | Share
katalog bln nih ada handbag hook
nanti nak sambar satu
baby_pingu Post at 20-10-2010 23:19



    baru dpt katalog baru tadi... nak beli hbag hook gak... pas tu dpt 8 kupon bln nih...
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2010 08:26 AM | Show all posts | Share
nak tanya pasal dia punya body mist yg Cherry Blossom & Frangipani tu wangi tak?
immortallez Post at 20-10-2010 22:27



    wangi...
cpt je abis, asyik dok spray je...nsib baik murah.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2010 09:37 AM | Show all posts | Share
tumpng lalu nk tnya...ada x produk cosway utk merahkn puting & bibir kt bwh tu?huhu
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2010 11:23 AM | Show all posts | Share
produk lelan vital utk tegangkan breast tu ok tak..
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2010 11:26 AM | Show all posts | Share
Reply 18# insantertekan


   Ada...tp lupa apa brand dia...dia lip balm tp 2 in 1...
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2010 11:27 AM | Show all posts | Share
Reply 18# insantertekan

yg ada tuk lips & nipple je...tgk link ni:- http://www.cosway.com.my/product/skincare/bioglo_cherrypink.htm

u bukak topik psal ni aritu x dpt solution lg? x try produk2 yg dicadangkan?
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2010 11:29 AM | Show all posts | Share
Reply 20# nur82

tu tuk merahkan nipple & bibir atas....bukan bibir bawah kan
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2010 11:30 AM | Show all posts | Share
Reply  insantertekan

yg ada tuk lips & nipple je...tgk link ni:-

u bukak topik psal ni aritu ...
220796 Post at 21-10-2010 11:27


xtry lg sbb xyakin..so nk try survey dulu brand pe yg ada...sbb klu boleh nk yg ada kelulusan kementerian kesihatan,yela..nnt xpepasal dpt kanser,takut jugk...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2010 11:33 AM | Show all posts | Share
Reply  insantertekan


   Ada...tp lupa apa brand dia...dia lip balm tp 2 in 1...
nur82 Post at 21-10-2010 11:26



bioglo cherry pink?dia skdr pemerah atau merawat? klu pemerah,bila mndi,sure hilang kn wrna merah tu?huhu...ada ahli cari penah try x pakai kt nipples?klu ada,pm la sy...bg testi
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2010 12:00 PM | Show all posts | Share
Reply 22# 220796


   sorry i tot lips n nipple
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

30-8-2015 01:50 PM GMT+8 , Processed in 0.070524 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list