CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 3015|Reply: 8

Isteri buas....

[Copy link]
Post time 8-11-2010 08:37 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Lepas korang baca article kat bawah tu, cube korang teka, apakah masalah yang berlaku pada isteri si Johan tu, dan bincangkan jenis kegilaan wanita terbabit terhadap Awang Hitam @#$%@^ @&*^&@%$ itu...terima kasih!

Couple remarries but wife takes a second African lover

A COUPLE once divorced because the wife had an affair with an African man. However, they later reconciled and re-married.
But to the husband’s dismay, his wife had not learnt her lesson for she had taken another African lover, he told Harian Metro.
The husband, who gave his name as Johan, said he found out about his wife’s first affair just a few days before Hari Raya last year.

“Initially, I did not suspect anything. But I began to see she was keeping her distance from me and our five children,” he said.
Johan claimed she was always sendingSMSes to someone and, often, she would be in a remorseful mood.
When he confronted her, she did not deny her romantic link with an African student of a private college in Nilai. Their marriage crashed.
However, after the student returned to his country, the woman asked for a second chance and the couple, both in their 40s, got married again last June.

But barely three months after re-married, the woman allegedly took another African lover, a businessman and a friend of the first Awang Hitam (a term used by the Malay media for African Casanovas).

Johan said his wife’s infatuation with African men drove her to pawn her jewellery to support them.He has made three police reports against his wife’s second African lover.
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2010 08:49 AM | Show all posts | Share
.....johan dah jadi naib johan ....sebb performace dah kurang
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2010 09:08 AM | Show all posts | Share
la teman! hang cedok dari isu semasa punya tread ka???? dah banyak dah orang komen kat sana!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-11-2010 09:11 AM | Show all posts | Share
la teman! hang cedok dari isu semasa punya tread ka???? dah banyak dah orang komen kat sana!
lizaliza Post at 8-11-2010 09:08


Tak pa la...kita bincang kat sini dari hati ke hati, kat sana kurang sangat wanita.
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2010 09:14 AM | Show all posts | Share
Reply 1# Temantidox


    kesian hang dah bukak tread nie, mai aku komen!
Pasai  pompuan mesia nie nak tukar selera! tak larat dah nak makan had local, try ler pulak yang International.
lagi pon pernah ke lelaki mesia nie berfikir, faktor utama mengapa pompuan mesia dok terpikat kat awang hitam?
Bila tugas mencari rezeki diserahkan pada bahu wanita! tu yang wanita mula berkenalan dgn awang nie. Kebanyakkan bermula dengan nak buat bisness, Macam Kes Johan Nie, macam mana blh wife dia berurusan dgn awang, just because bizness! mana tanggongjawab laki dia??
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-11-2010 09:20 AM | Show all posts | Share
Reply  Temantidox


    kesian hang dah bukak tread nie, mai aku komen!
Pasai  pompuan mesia ni ...
lizaliza Post at 8-11-2010 09:14


Pasl ape ko kesian sama aku..ko patut kesiankan pompuan Melayu yang seangkatan dengan ko ler liza. Ape ape pun, kita tak yah ler prejudis dengan kisah isteri Johan tu, nasib dia lah dapat isteri buas nafsu. Cuma satulah yang teman nak kongsi kat sini, teman rasa semua ini ada kaitan dengan ketat atau longgarnya seseorang wanita, apabila wanita semakin longgar, maka semakin kurang kesedapan ketika bersama dengan suami, maka dicarinya lelaki negro yang memiliki petola yang lebih besar panjang, berkilat dan mantopp!! Tak gitu liza?
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2010 09:29 AM | Show all posts | Share
Post Last Edit by lizaliza at 8-11-2010 09:33

ha!!! kentat atau longgar yer?
kalau pompuan mesia nie ba... nyak! sanggat longgar , hampa had lelaki mesia nie dok mengeluh buat paa? kesian aku tengok , pakat tok teriak binie larik!!! tu makna nyer pompuan mesia nie rebutan ramai!! lelaki mesia ja suka kata pompuan mesia longgar, tapi dalam masa yang sama dok melilih air mata bila bini cari yang lain.
Sudah ler wahai lelaki mesia !suka main sandiwara! Jaga bini kamu bebaik teman! kang lari plak! nanti hang dok ngagis plak dlm forum nie!susah plak kami :@ !!

P/s peace !! no WAR
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2010 09:47 AM | Show all posts | Share
isteri johan tu tak sunat kot.... hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2010 09:50 AM | Show all posts | Share
ingatkan buas kat tempat katil.... rupanya sbb tukar selera.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

23-5-2015 01:46 PM GMT+8 , Processed in 0.116029 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list