CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 4053|Reply: 11

MASTER UKM OR UUM

[Copy link]
Post time 28-12-2010 08:57 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

GUYS..

NAK TANYE PENDAPAT U ALL SUME...MASTER DARI U MANE YG OK ANTARA UKM DAN UUM. PLAN NK BUAT DI UKM TP MEMBER CKP SUSAH...YG UUM NI FLEXIBLE TP X BERAPE LAKU..SO..GUYS.PLZ BG PENDAPAT AT LEAST ADE GAK INPUT NK PILIH MANE 1..THANKS IN ADVANCE..
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2010 11:15 AM | Show all posts | Share
Reply 1# jazzquenn


    neh wa  nak tnye..ko nak kijer line aper?? line akdemik ker aper??

kalo ko nak masuk gomen....takt bachelor jeh....len la kalo ko nak jadi pensyarah...

laku ker xlaku ker..asalkan ko furfill requiremnet nak kene ader master ko dpt la..xkesah la dari mane....
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2010 11:19 AM | Show all posts | Share
Reply  jazzquenn


    neh wa  nak tnye..ko nak kijer line aper?? line akdemik ker aper??

kal ...
teky Post at 28-12-2010 11:15



maksudnyer kalau masuk gomen pakai deg, pastu amik master pastu bgtau kita ada master leh up x tangga gaji or still mcm tu...sory sbb x tau sbb saya bukan gov tp dalam usaha nak masuk gov..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2010 12:17 PM | Show all posts | Share
setahu aku laaa.....kebanyakan post ditawarkan dlm kelayakan degree...xkan ko nak masuk pengurusan/ aper2 ngan master...korg maner layak nak dpt jawatan tuhh....
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2010 12:23 PM | Show all posts | Share
member cakap susah? buat apa dengar cakap member? belajar mana ada yang senang :re:
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2010 12:43 PM | Show all posts | Share
UITM aaaaaaaa murah
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2010 12:46 PM | Show all posts | Share
Reply 6# pluto


    uitm pon mahal gak laa....


kalo xsilap fixed fees rm275 kot... 1 credit hour = rm125
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2010 10:09 AM | Show all posts | Share
master  uia...

laku wey
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2010 05:46 PM | Show all posts | Share
Post Last Edit by kk_o at 29-12-2010 17:49

Kalu aku.... Aku Amik UKM.. sebab yuran dier murah... Jauh beza ngan UUM.. tak cayer  p cek..
lagi pulak UUM kn cari tempat tinggal sndiri (utk budak master n ke atas)... nk mohon asrama bole tapi apa2pon kena cari tempat tinggal sndiri gak dulu ....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-12-2010 03:45 PM | Show all posts | Share
Kalu aku.... Aku Amik UKM.. sebab yuran dier murah... Jauh beza ngan UUM.. tak cayer  p cek..
lagi  ...
kk_o Post at 29-12-2010 17:46


hai kk... ok x master UKM..means cara pembelajaran nye mcm mane??.. silibus ok x..U amek Master ape ye??
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2010 04:33 PM | Show all posts | Share
bukan 8k jer ke all kat UITM
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2011 02:58 PM | Show all posts | Share
rasanya sume uni same je kalo part master nih. master adalah masa share experience. bukan masa nk belaja & igt teori. mode studi pon mcm2. nk full time ke part time ke, tgk kesesuaian dgn kita la pulak....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

27-4-2015 12:03 PM GMT+8 , Processed in 0.127045 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list