Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
92831
View
222
Reply

The Grace Beauty of Shahrizat Jalil's Daughter - Izzana Saleh :)

  [Copy link]

Author: katemoss       Show all posts   Read mode

Post time 20-2-2013 09:23 PM | Show all posts
body mantopp muka biasa2 je xde lah nk woww sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2013 10:01 PM | Show all posts
cantik...
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2013 09:13 AM | Show all posts
Cantik tapi bila baca sharizatjalil daughter terus
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2013 11:38 AM | Show all posts
diaorg tak rase ape2 ke, habiskan duit kerajaan cam harem, still idup senang and gumbira cam takde ape2
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2013 09:17 PM | Show all posts
cantik....
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2013 02:23 PM | Show all posts
cantekkk....
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2013 01:25 PM | Show all posts
cantik dan mak aih..tinggi benau
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2013 03:10 AM | Show all posts
biasa je...mcm muka tunku nadia naqiuddin..
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2013 10:29 AM | Show all posts
mmg la polish habis, millions of govt money habis kt family dia je
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2013 11:01 AM | Show all posts
mcm pelakon sabrina apa tah anak sedara yusop selam tu
body ok la muka cam ala ala jantan sikit..air muka kasar kot
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2013 01:29 PM | Show all posts
wow. she' quite tall for a malay girl.
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2013 06:32 PM | Show all posts
Ada org marah betul dgn Izzana ni.. huhu

Comment dari blog kat Malaysia Instinct http://malaysia-instinct.blogspo ... adi-permaisuri.html

Tanpa Nama says:
2/17/2013

sang penulis....benarkah hubungan dato nazim razak dgn izana dato salleh(anak seorang vip wanita)....katanya dato nazim kerap ke london bertemu di sana....hubungan yang bermula ketika si isteri sarat mengandung lagi....

Tanpa Nama says:
2/18/2013

masih menanti respon sang penulis artikel mengenai dato nazim razak dan izana dato salleh.pasti sang penulis juga tahu akan hal ini .....

DAN LAGI..

http://malaysia-instinct.blogspo ... engan-siapa-di.html

Tanpa Nama says:
2/18/2013

dato nazim razak diner dengan siapa pula di london selama ini....dan apakah yang dilakukan oleh dato nazim setiap tahun sekurang kurang nya dua kali terbang ke paris....menyulam cinta...mungkin kah izana dato saleh?atau siapa sahaja yang boleh ditempah pakai...maklumlah golongan keluarga pertama di malaysia di saat ini....apatah lagi adinda kesayangan her majesty....
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2013 12:39 PM | Show all posts
Cantik.....
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2013 04:29 PM | Show all posts
she's beautiful and has a sultry look and voluptuous body...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2013 04:37 PM | Show all posts
gambar terkini ada tak
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2013 03:01 AM | Show all posts
Nazim razak husband juma?
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2013 03:39 PM | Show all posts
katemoss posted on 9-7-2011 05:49 PM
This is an old picture rasanya. Retrieved from malaysia international gourmet fest tahun 2008 ...

time ni sekejap ada iras mak sheols, sekejap ada iras ning baizura..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2013 05:29 PM | Show all posts
gorgeous but she looks a tad older than her age
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2013 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
abg dia kawen org khazakstan ek? iolz nampak abg rizalman kena hired
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2013 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
ihtisyam posted on 21-2-2013 11:38 AM
diaorg tak rase ape2 ke, habiskan duit kerajaan cam harem, still idup senang and gumbira cam takde a ...

Ishhh jng pikir camtu. Xbaik.. cer doa yg baik2.. malaikat kat belakabg doa utk kita skali
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2013 12:21 PM | Show all posts
ihtisyam posted on 21-2-2013 11:38 AM
diaorg tak rase ape2 ke, habiskan duit kerajaan cam harem, still idup senang and gumbira cam takde a ...

tak terasa la tu. kalau terasa mmg dah 'dipulangkan' duit2 tu

Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2013 12:30 PM | Show all posts
she' quite tall for a malay girl....
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2013 01:49 PM | Show all posts
muka beliau keras dan kasar.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2013 02:06 PM | Show all posts
cantik, tinggi.. lengkap pakej. macam princess pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2013 03:32 PM | Show all posts
sekarang ramai anak2 menteri dok expose kan. makpak dior tgh train diorg utk jadi replacement kot.
isk iskisk....dah jd mcm warisan mutlak pulak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.073433s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list