CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
12345678910... 45Next
Return Post new threads
Show: 111667|Reply: 1101

banglo berhantu & pelbagai cerita seram #42 {GAMBAR PG17,28&36} 03032011

  [Copy link]

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 19-1-2011 04:12 PM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Post Last Edit by idakamaruddin at 4-3-2011 10:36

Assalamualaikum semua...

**update cerita**




(title mcm gempak kn?)


setelah agak lame bertapa kt rumah skeezo hari ni tegerak hati nak buka rumah sendiri...  cerita ini bukanlah aku sendiri yg lalui...lame2 recall baru la teringat simpanan cerita2 menarik yg boleh di kongsi bersama kawan2 yg lain... Alhamdulillah aku ni x pernah dpt kelebihan utk melihat bende2 halus ngn mata kasar..cume teman2 rapat selalu berkongsi cerita ngn aku...so aku cume ceritakn kembali and same2 la kite merasai feel keseremeeennn  nye ye... (wah intro x hengat kn?? )

kisah 1:
pocong nak tidor ngn dia

"DIA" ialah refer kpd ex-bf aku...skg aku dh kawen , cerita ni ex-bf aku cerita ms kami syok2 bercinta dulu2...
ok aku name kn "dia" ALI la ye (bukan name sebenar)

ms ni cerita kami ms awal2 msk sem kt uitm, kisahnye Ali ni ade kelebihan nmpk bende2 ni...aku ms bercinta ngn die dulu sllu pelik gak ngn bf aku ni sbb die susah nk tdo malam...selalu sgt die kacau aku suh teman berborak (bergayut la) sbb die xleh tdo..

aku kadang2 bengang gak ngn die sbb aku nk tdo, dah la nk g kelas lg esok pg...aku selalu marah die drpd die kacau aku, baik die g study kn ade gak pekdah..:@

so nk di jadikan cerita, aku tnye la die ade masalah pentiduran ke sbb asik xleh tdo je? die ckp kalu g hospital pn doktor x leh bagi ubat kt die..

aku pn tnye la knp...die pn buka la cerita, sebenarnye die dh kene kacau ngn bende ni dr umo 14 thn lg...1st time die kene mase tu die balik dr sekolah..mcm dlm kul 6ptg mcm tu la...so die letih n tertido kt bilik die..mak ex-bf aku ni mmg malas nk kejut die sbb tau anak die letih sgt kot..dlm kul 10.30 die terjaga...(bilik Ali ni mmg hujung rumah mcm dkt ngn dapur...rumah die ni kategori memanjang ke belakang) mase die terjage, bilik die gelap gelita...so die selak langsir sikit, nmpk la cahaya bulan masuk bilik die, tgh2 die selak langsir, die rase mcm tilam die mcm mengenjut ke dalam, mcm ade bende henyak tilam tu (bole bayang x?)
die pn pelik la sbb die pnye katil, katil single..mmg bole rase sgt...so die pun pusing kn badan die...tupp..tuppp ade POCONG tgh baring terlentang atas katil die!!   

Ali ni kemain la terkejut sbb die mcm bole rase kain yg pocong tu pakai...die terkejut kemain la...die cb nk bc ayat2 n surah2 tp mcm tergamam, mcm x bole nk igt... (part ni kelakor, die ckp die cm ingt bc BISMILLAH je ) konfirm la bende tu x lari...
bayangkan la badan die betul2 sebelah cik pocong tu...lame gak la..nak bangun sume badan die kaku...pernah aku tnye die mgkn die mimpi ke hape...die ckp x mungkin die mmpi sbb die igt die selak langsir nk dpt kn cahaya..dlm 5 minit gak la bende tu landing kt katil die..last2 cik pocong tu hilang mcm tu je...

ps kejadian tu, die gtau kt mak die..mak die mmg risau gile..sbb ex-bf aku ni agak tough la, ala jantan gitu (motipp puji ex-bf?) n die ni stok mat2 embun selalu lepak kt simpang jalan ngn kawan2 smpai 3-4pg tp xpenah kene kacau pn..

n sejak hr tu, die byk tdo kt ruang tamu je sbb takut..tp still lagi bole lepak kt luar rumah tu..die ckp die lg takut nk lepak kt rumah die dr lepak kt luar memalam..

die cerita lg, sejak die nmpk pocong tu, die kate selalu jugak die kene kacau pocong tu and tdo ngn die eventhough die die tdo kt tmpt lain mcm tdo umah sedara die ke...

ex-bf aku ni xde la kene rasuk, cm kene usik mcm tu la...tp yg paling kritikal sekali die kene usik pocong tdo ngn die ms die belaja kt uitm...paham2 la uitm kn dh la byk dh bende2 mcm tu...smpai kn die ckp cik pocong tu x nk lepas kn die..

ade die cite, die tdo katil atas, (double decker) die ckp tgh2 malam die terjage, x igt kul bape die ckp cik pocong berdiri hujung kaki die...yg ni die kate pocong tu bole nmpk muke die, tp x jelas..die confirm die nmpk kapas kt lubang hidung pocong tu...

gile skerrriii...!!!! mcm biase die xleh nk buat ape..cume bole bc ayat2 sikit...agak lame bende tu hilang..esok pg nye die cite kt kawan2 die yg lain, kawan2 die mampu gelakkn die je...mmg die takut gile...so die call la mak die, mak die ckp mmg bende tu suke kt ex-bf aku tu...nk berkawan lg...igtkn bile ex-bf aku dh masuk asrama bende tu x nk ikut, tp ikut jugak..

ex-bf aku ckp hmpir2 tp2 hari die kacau....siap tau timing die...dlm kul 2.15-2.30 bende tu msti dtg..so utk pertahanan die akan letak quran kt bwh bantal die, tp pocong ni cerdik kot...die dtg jugak...tp duk hujung kaki...ye lah quran mane bole kite letak kt kaki kn? ex-bf aku ckp nk minta tdo ngn kawan pn, msti kawan pelik kn..dah la lelaki..mane ade nk tdo rapat2 ni...lainla kawan die pn kene kacau jugak..last2 die mmpu harungi sensorang je..

so kisah ni die share ngn aku n best fren die je..tp best fren die kt kg..x mmpu nk tolong die..aku cm bole nasihat kn suruh rajin mengaji n semayang la..minta doa.. (sbb die ni mmg liat nk semayang apetah lg mengaji...bw quran pn syarat je)


sekian utk kisah pertama..akan sambung kisah lain..(kene tgk diri ni free bile..ni pn kt opis sbb keje xde skg...bole la mengulor..)
1

View rating log

Reply

Props Report

Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15

Post on 19-1-2011 04:22 PM |All posts
chop tempat 1st.. hekhek
Skeez's Out of tone but skeez's not stone.
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 19-1-2011 04:25 PM |All posts
yeay..ida bukak rumah baru ..tahniah
mikha bucuk      
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 19-1-2011 04:25 PM |All posts
kesian pocong tu mendambakan cinta dari ex-BF yg tak sudi.....
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 19-1-2011 04:26 PM |All posts
pocong tu lelaki ke pompuan  
mikha bucuk      
Reply

Props Report

Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15

Post on 19-1-2011 04:26 PM |All posts
wahh.. seram sejuk aku dgr citer tido ngn pocong ni.. berapa lama dia kena gangguan tu eek?
Skeez's Out of tone but skeez's not stone.
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 19-1-2011 04:27 PM |All posts
hahaha, mengulor tak pa, jangan membiawak. hahaha
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 19-1-2011 04:29 PM |All posts
Reply 7# kikyou

dedua pon gelis.... ... bewak dan ulor
mikha bucuk      
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 19-1-2011 04:29 PM |All posts
kesian pocong tu mendambakan cinta dari ex-BF yg tak sudi.....
ronin Post at 19-1-2011 16:25



    lupe nk hupdate...ade gak tnye ex-bf ni...ade ke die hampa kn cinta sape2 sampai bnde ikut nk tdo ngn die, die ckp mane ade sape..lgpn kejadia 1st time tu umo die 14thn...sgt budak...

n die ade ckp ms kt uitm kene kacau tu die yakin mcm lelaki..sbb kpla pocong tu bole lepas kt katil atas, n susuk badan die mcm lelaki..wallahualam...
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 19-1-2011 04:31 PM |All posts
wahh.. seram sejuk aku dgr citer tido ngn pocong ni.. berapa lama dia kena gangguan tu eek?
skeezotone Post at 19-1-2011 16:26



    dr umo 14 thn...kenal die mase umo 19thn...dlm 5 thn gak la...

p/s: i clash ngn die bkn sbb pocong ye... kui kui kui
Reply

Props Report

Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15

Post on 19-1-2011 04:32 PM |All posts
uiks mana TT ni?.. ..
Skeez's Out of tone but skeez's not stone.
Reply

Props Report

Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15

Post on 19-1-2011 04:33 PM |All posts
Reply  kikyou

dedua pon gelis.... ... bewak dan ulor
kikuri Post at 19-1-2011 16:29


dua2 aku ada bela.. hakhakah
Skeez's Out of tone but skeez's not stone.
Reply

Props Report

Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15

Post on 19-1-2011 04:34 PM |All posts
lupe nk hupdate...ade gak tnye ex-bf ni...ade ke die hampa kn cinta sape2 sampai bnde ikut ...
idakamaruddin Post at 19-1-2011 16:29


biasanya pocong mmg dikenali sbg hantu berjantina lelaki dan berketurunan melayu.. hekhekhek
Skeez's Out of tone but skeez's not stone.
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 19-1-2011 04:35 PM |All posts
baguss dah bkk pun umh sendiri.pasni disusuli umh banglo kat kg lak btw mau jadi giler akak kalo jadi ex bf ida ikut kemana jua atas katil lak tu menemani tdo

tpi skrg dah dah kawin lum? kalo dah kawin xkan teman dia jugak? berada tgh2 antara bni?
hope this is the right decision
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 19-1-2011 04:37 PM |All posts
Reply 14# pinktriangle

bleh jadi bantal golek kalo gitu
mikha bucuk      
Reply

Props Report

Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15

Post on 19-1-2011 04:39 PM |All posts
baguss dah bkk pun umh sendiri.pasni disusuli umh banglo kat kg lak  btw mau jadi giler akak kalo  ...
pinktriangle Post at 19-1-2011 16:35


jeng.. jeng.. tiba2 lak ko muncul.. mmg misteri.. hahahaha
Skeez's Out of tone but skeez's not stone.
Reply

Props Report

Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15

Post on 19-1-2011 04:42 PM |All posts
aku rs tu hantu golek la sbb dia men baring2.. agaknya la.. hehehe
Skeez's Out of tone but skeez's not stone.
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 19-1-2011 04:42 PM |All posts
Reply 9# idakamaruddin

1st time dengar pocong punya gender lelaki.....tp kenapa dia kacau yr ex-bf eik?

kan ramai gadis genit yg dia boleh kacau kat uitm?
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 19-1-2011 04:43 PM |All posts
Reply  kikyou

dedua pon gelis.... ... bewak dan ulor
kikuri Post at 19-1-2011 12:59



   kalau gitu, menenuk la. tenuk cumill. haha
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 19-1-2011 04:45 PM |All posts
Reply 13# skeezotone

pocong tu spesis GAYah ke...peh ini lg serammmmm {:3_83:}{:3_83:}
mikha bucuk      
Reply

Props Report

Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15

Post on 19-1-2011 04:50 PM |All posts
Reply  skeezotone

pocong tu spesis GAYah ke...peh ini lg serammmmm
kikuri Post at 19-1-2011 16:45


apalak ko nk seram.. hantu gay kaco laki je.. hahahaha. ke.. pocong tu mntak tlg bkk ikatan dia.. aku slalu dgr citer pocong mntk tlg bkk ikatan dia.. seram seh..
Skeez's Out of tone but skeez's not stone.
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 19-1-2011 04:53 PM |All posts
mak aihhhh... aku penah gak dengar citer
budak asrama..tido kan main lena
siap mimpi best lagi
bgn2 je terkejut tengok member2 kerumun katil die
and tanye " ko ok ke?"
die pun tanye la..nape?

malam  tadi member atas katill die (dabel deker) tgh tido
tetibe rase katil tuh bergegar kuat
die pun intai la member bawah (budak tuh la)
tengok2 budak tuh tengah syok peluk pocong cam bantal golek
yang bergegar tuh sebab pocong tuh bergelut nak melepaskan diri hahaha
last2 diorang jolok pocong tuh pakai penyapu then die jatuh tergolek bawah katil
trus ilang
hahahahhahaha
cam citer katun plak
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 19-1-2011 04:54 PM |All posts
Reply 21# skeezotone

yelah maksud aku seram bg kaum lelaki la...kalo tgh nyah pon dah ngeri inikan plak antu Gay... nape nak kene tolong bukak ikatan..tak bebas ke nak berlari
mikha bucuk      
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 19-1-2011 04:55 PM |All posts
Reply 22# afira

hahaha...taw takot kene pelok
mikha bucuk      
Reply

Props Report

Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15

Post on 19-1-2011 04:55 PM |All posts
mak aihhhh... aku penah gak dengar citer
budak asrama..tido kan main lena
siap mimpi best lagi
bg ...
afira Post at 19-1-2011 16:53


siap leh jolok pocong pakai pnyapu tu.. terrorist habis bdk2 tu time tu.. hahahaha
Skeez's Out of tone but skeez's not stone.
Reply

Props Report

You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 27-7-2014 01:13 AM , Processed in 0.145838 second(s), 23 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top