TABIKA KEMAS DI SIMPANG PULAI,IPOH - Keibubapaan - Cinta & Perhubungan - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 4647|Reply: 3

TABIKA KEMAS DI SIMPANG PULAI,IPOH

 Close [Copy link]
Post time 12-2-2011 11:02 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Salam...nak tanya kepada sesiapa yg tahu ada tak TABIKA KEMAS di Spg Pulai, Ipoh?..Saya bakal berpindah  pada bln hadapan. Berharap agar dapat info mengenai tabika kemas di kawasan berkenaan. Ini kerana anak saya sekarang belajar di tabika kemas. so susah kalau tukar tabika lain sebab baju uniform & baju sukan sume dah beli...rasa rugi lak br 2 bln pakai. Berharap agar dapat info dr yg tahu...dah google tapi tak jumpa gak...
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2011 12:47 PM | Show all posts | Share
wslm...teya kena masuk laman tanya kat kat negeri perak...kalu area simpang pulai sy xbrape pasti..kena amik cuti 2,3hari dan p servay tempat tu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2011 03:58 PM | Show all posts | Share
Alamat Pejabat KEMAS Seluruh Parlimen
Negeri Perak Darul Ridzuan

BIL.
       

Alamat Pejabat untuk Dihubungi

1.
       

Pejabat KEMAS Gerik
No. 172, Jalan Sultan Abdul Aziz,
33300 Gerik, Perak.
Tel: 05-7911455

2.
       

Pejabat KEMAS Chenderoh
Bangunan Semangat Baru Berhad
Tingkat 2, Jalan Alang Iskandar
33400 Lenggong, Perak.
Tel: 05-7677304

3.
       

Pejabat KEMAS Parit Buntar
Jalan Taiping
34200 Parit Buntar, Perak.
Tel: 05-7160689

4.
       

Pejabat KEMAS Bagan Serai
Jalan Matang Buluh,
334300 Bagan Serai, Perak.
Tel: 05-7215166

5.
       

Pejabat KEMAS Larut
Kompleks Pusat Sumber KEMAS,
Kg Sungai Terap
34130 Selama, Perak..
Tel: 05-8391427
Fax: 05-8394770

6.
       

Pejabat KEMAS Bukit Gantang
Kawasan Bukit Gantang,
JKR 215, PKM Air Kuning
34000 Taiping, Perak.
Tel: 05-8071591

7.
       

Pejabat KEMAS Taiping
Tingkat 4 Wisma Persekutuan
34000 Taiping, Perak.
Tel: 05-8085770

8.
       

Pejabat KEMAS Kuala Kangsar
Pusat Kegiatan Masyarakat KEMAS,
Rancangan Perumahan Awam 4,
Jalan Sultan Iskandar Shah
32000 Kuala Kangsar, Perak.
Tel: 05-7762171

9.
       

Pejabat KEMAS Sungai Siput (U)
Pusat Kegiatan Sungai Siput,
Sungai Siput (U), Perak.
Tel: 05-5891902

10.
       

Pejabat KEMAS Parit
Jalan Ipoh - Lumut Titi Gantong,
32600 Bota, Perak.
Tel: 05-3761120

11.
       

Pejabat KEMAS Tanjong Malim
Jalan Tol,
35800 Slim River, Perak.
Tel: 05-4528055
       

BIL.
       

Alamat Pejabat untuk Dihubungi

12.
       

Pejabat KEMAS Ipoh Timur
No. 3-02, Tingkat 3 Bangunan Seri Kinta,
Jln Sultan Idris Shah
30000 Ipoh, Perak.
Tel: 05-2544344

13.
       

Pejabat KEMAS Tambun
No. 10D-1, Jalan Labrooy
30100 Ipoh, Perak.
Tel: 05-2544344

14.
       

Pejabat KEMAS Ipoh Barat
44-1, Jalan Kamarudin Isa,
Jalan Pusing,
31000 Batu Gajah, Perak.
Tel: 05-3663637

15.
       

Pejabat KEMAS Batu Gajah
No. 8A, Persiaran Melor
30100 Ipoh, Perak.
Tel: 05-2544344

16.
       

Pejabat KEMAS Kampar
No. 3, Jalan Degong
31900 Kampar, Perak.
Tel: 05-4661795



17.
       

Pejabat KEMAS Gopeng
31600 Gopeng, Perak.
Tel: 05-3592998



18.
       

Pejabat KEMAS Beruas
32700 Beruas, Perak.
Tel: 05-6749044

19.
       

Pejabat KEMAS Lumut
Pusat Kegiatan Masyarakat,
Jalan Dato' Sri Kamaruddin,
32040 Seri Manjung, Perak.
Tel: 05-6883742

20.
       

Pejabat KEMAS Bagan Datoh
Pusat Kegiatan Desa,
Simpang Empat,
36400 Hutan Melintang, Perak.
Tel: 05-6411423

21.
       

Pejabat KEMAS Teluk Intan
Wisma Persekutuan,
Jalan Changkat Jong,
36000 Teluk Intan, Perak.
Tel: 05-6227808

22.
       

Pejabat KEMAS Tapah
Bangunan UMNO Tapah,
35000 Tapah, Perak.
Tel: 05-4011232

23.
       

Pejabat KEMAS Pasir Salak
Pusat Kegiatan Kemajuan Masyarakat (KEMAS)Kg Gajah,
36800 Kampung Gajah, Perak.
Tel: 05-6311223
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2011 04:01 PM | Show all posts | Share
teya,
tu sy google dpt senarainya..nanti contact la ye ikut kws terdekat..

thread ni sy close la ya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

7-7-2015 08:18 AM GMT+8 , Processed in 0.110714 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list