Chinese
Facebook Login
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Hari Raya
Euro2016
Search
24766
View
14
Reply

Minta tlg : ada tak cara hilangkan bintik minyak keliling mata?

[Copy link]

Author: redseven       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-4-2011 10:08 AM | Show all posts |Read mode
Dah lama nak tanya wanita cara nak hilangkan bintik minyak..ada orang cakap sbb kolesterol juga..sbb muka jenis minyak..atau terlebih minyak kat situ...mata penat/letih...macam2 le....
dipohon bantuan pakar2 kecantikan kat sini utk cadangkan ada tak produk atau cara nak hilangkan/kurangkan bintik minyak kat tepi mata tu....

hari tu member yg mengalami perkara tu jugak tanya kat awek jual produk kecantikan kat pasaraya..katanya boleh tutup dgn make-up...klu pompuna boleh le..lelaki camne?....

camne pendapat pakar2 kecantikan kat sini?
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2011 11:03 AM | Show all posts
Baik you jumpa Dr pakar kulit; yang i tau memang terlebih kolesterol. Better watch out your health
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2011 11:11 AM | Show all posts
Baik you jumpa Dr pakar kulit; yang i tau memang terlebih kolesterol. Better watch out your health
mdmyana Post at 15-4-2011 11:03

Takde tip ke...anyway..TQ very much...
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2011 11:14 AM | Show all posts
i pn ader masalah yg sama oil seed org panggil tp i dh laser.. nampak la nipis sikit, n dh penah buang kat herbaline 3 biji rm 50... mmg ilang... nanti nak g wt lagi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2011 02:28 PM | Show all posts
i pn ader masalah yg sama oil seed org panggil tp i dh laser.. nampak la nipis sikit, n dh penah bua ...
safia Post at 15-4-2011 11:14


sampai kena laser ke?...cara lain?....herbaline tu salun ke?..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2011 09:25 AM | Show all posts
herbaline tu salun ke?..


yes saloon...facial dn sebagainya lh....

kt herbaline mmg dia buat buang tahi lalat/ketuat/oil seed n sewaktu dengannya

try la mmg ilang, tp rasa cm gigit semut jek
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2011 09:32 AM | Show all posts
you cuci makeup guna baby oil ke?

kalau tak cholesterol maybe sebab penggunaan tak betul tentang baby oil tu..

tak silap i benda ni permanent,so you kena jumpa dr kulit utk bagitau what made it happened..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2011 11:52 AM | Show all posts
boleh buang tu. kalau bintik2 tu oil seed buang manual confirm tak kan dtg lagi.. kalau sebab cholestrol, dia bukan bentuk bintik, dia spread dan warna kuning, itu pun boleh dibuang jugak. cuma kalau nak lebih jelas, datang kat tempat ayu, Klinik ayu jelita kat ampang, kita tgok kan, kalau boleh buat kita buat terus, harga pun tak la mahal sgat pun.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 02:43 PM | Show all posts
ayu.. tak mahai sgt tu berape?... ape nama klinik?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2011 03:55 PM | Show all posts
Reply 6# safia


  Mcm menarik je..melati tgk kat web herbaline, dorang buat promo RM50....
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2011 08:15 AM | Show all posts
Mcm menarik je..melati tgk kat web herbaline, dorang buat promo RM50....


yes mmg menarik, ingat nak try facial dier,
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2011 12:15 PM | Show all posts
Reply 4# safia
yup..herbaline.aku pon pernag buat.mmg berkesan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2011 08:18 PM | Show all posts
Reply 8# ayukita


   lau hitam bwh mata ni blh? bpe kos?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2011 09:15 AM | Show all posts
Reply  safia
yup..herbaline.aku pon pernag buat.mmg berkesan.
hyldia Post at 12-8-2011 12:15



    permanent x@dia naik blk lepas tu?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2011 03:27 PM | Show all posts
Oil seeds yg wana kekuningan, akan smakin besar bila semakin banyak kolesterol yg terkumpul. itu mmg doktor perubatan yg bgi statement. dulu, akk pun ada gak. akk picit2, sakiit, x mo dia terkluar or tercabut. bila akk telan supplement TOCOTRIENOL (Vit. E gred AA), oil seed tu mcm kering and bla akk usik2, piciit, terus dia tanggal. sblum tu, kita cubiiit sbb nk cabutkan dia, mmg sakit, mcm kita cubit kulit kita. tpi bila dh telan supplement, dah nyah kolesterol dlm DARAH, senang lak dia tanggal, mcm dh mati. dan mmg x tumbuh lgi..
boleh jenguk2 thread akk tentang kelebihan TOCOTRIENOL ni.. kat

http://eforum1.cari.com.my/viewt ... p;extra=&page=1
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.068672s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list