Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
13323
View
16
Reply

RUBINE hood hob oven Promosi \ Murah \ Jualan Akhir Tahun

[Copy link]

Author: zheilwane       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-4-2011 08:40 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by zheilwane at 5-11-2011 00:06

Utk Promosi lain, sila add saya dalam facebook untuk melihat album promosi terkini.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1...100001245528914

atau kunjungilah blog rasmi baru kita untuk membaca tentang "home improvement tips" di http://buildersware.blogspot.com





http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1...100001245528914
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2011 06:58 PM | Show all posts
Semalam pergi homedec nampak Sorento sink + tap yang percuma untuk RM 3388 pakej itu bernilai lebih daripada RM 800. Memang promosi yang sangat menarik, mahu beli FOTILE pun beli pakej ini.

Beli banyak benda dari zheilwane, harga murah dan dia sangat murah hati, bagi banyak discount.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2011 08:40 PM | Show all posts
free installation kah...?...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-5-2011 09:30 PM | Show all posts
Free delivery within KL only. Installation is RM 230.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2011 03:23 PM | Show all posts
kalau beli but simpan brg kat kedai dulu boleh ke?? heheh....awal bulan depan baru dpt kunci umah daa.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2011 10:57 PM | Show all posts
boleh, saya boleh simpan untuk u. CUma beri saya 1 minggu notis untuk penghantaran
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2011 03:07 PM | Show all posts
BERHATI-HATI KEPADA SEMUA FORUMER, kebelakangan ini saya jumpa satu thread di forum lain, ada seorang kontraktor kabinet telah daftar banyak accounts baru dan cuba menipu forumer yang mahu buat kabinet. Account palsu yang dia register semua puji kerjanya bagus, orangnya friendly. Walaupun moderator di forum lain itu telah tangkap kelakuannya yang tidak jujur ini dan BANNED accountnya, dia masih nafikan kesalahannya dan dia cakap kesalahan ini dilakukan oleh pekerjanya. Nama kontraktor tu STEVE. Harap forumer di sini tidak ditipu olehnya.  





Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2011 11:42 AM | Show all posts
cuba try test tgk link ne....mungkin ini yang anda cari....

http://jutawanklik.com/#CSI_NewYork
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2011 03:26 PM | Show all posts
ectim : terima kasih kerana mengingatkan forumer supaya berhati-hati.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2011 09:56 AM | Show all posts
promotion ni ada lg? berapa suction power utk hood? ada package include oven? tq.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-8-2011 10:04 PM | Show all posts
Reply 10# redzu1


    suction power ialah 1000. promosi ini hingga hujung bulan ini saje. bulan depan akan ikut harga baru. sudah pm u !
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-9-2011 02:54 PM | Show all posts
Harga akan NAIK RM 100, kalau mau beli, cepat datang....
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2011 05:30 PM | Show all posts
saya bli smlm rm1688..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2011 11:26 PM | Show all posts
hi zheilwane,

u ada package rubine hood + hob + oven = around rm2k tak?

sinki single bowl undermount berapa?

pm pls... thanks
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2011 11:34 PM | Show all posts
Ada
Rubine Boxline + Arista 2B + Fotile KEG 6002 = RM 2699
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2011 11:42 PM | Show all posts
rubine oven takde ke? fotile tak mampu

i try carik gambar arista 2b tak jumpa... apa beza dgn crystal 2b?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-9-2011 08:28 AM | Show all posts
Harga FOtile oven dan rubine beza sikit sahaja. Budjet kamu kan RM 2k+? Rupa Arista dan Crystal lebih kurang sama. Datanglah ke kedai saya, ada banyak promosi sekarang.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060072s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list