CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Show: 10197|Reply: 16

RUBINE hood hob oven Promosi \ Murah \ Jualan Akhir Tahun

[Copy link]

Rank: 3Rank: 3

Post on 27-4-2011 08:40 PM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Post Last Edit by zheilwane at 5-11-2011 00:06

Utk Promosi lain, sila add saya dalam facebook untuk melihat album promosi terkini.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1...100001245528914

atau kunjungilah blog rasmi baru kita untuk membaca tentang "home improvement tips" di http://buildersware.blogspot.com





http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1...100001245528914
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 30-4-2011 06:58 PM |All posts
Semalam pergi homedec nampak Sorento sink + tap yang percuma untuk RM 3388 pakej itu bernilai lebih daripada RM 800. Memang promosi yang sangat menarik, mahu beli FOTILE pun beli pakej ini.

Beli banyak benda dari zheilwane, harga murah dan dia sangat murah hati, bagi banyak discount.
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 5-5-2011 08:40 PM |All posts
free installation kah...?...
~ Awak kt Mana ??..Awak..Awak Kt Mana..??
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 5-5-2011 09:30 PM |All posts
Free delivery within KL only. Installation is RM 230.
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 17-5-2011 03:23 PM |All posts
kalau beli but simpan brg kat kedai dulu boleh ke?? heheh....awal bulan depan baru dpt kunci umah daa.....
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 17-5-2011 10:57 PM |All posts
boleh, saya boleh simpan untuk u. CUma beri saya 1 minggu notis untuk penghantaran
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 18-5-2011 03:07 PM |All posts
BERHATI-HATI KEPADA SEMUA FORUMER, kebelakangan ini saya jumpa satu thread di forum lain, ada seorang kontraktor kabinet telah daftar banyak accounts baru dan cuba menipu forumer yang mahu buat kabinet. Account palsu yang dia register semua puji kerjanya bagus, orangnya friendly. Walaupun moderator di forum lain itu telah tangkap kelakuannya yang tidak jujur ini dan BANNED accountnya, dia masih nafikan kesalahannya dan dia cakap kesalahan ini dilakukan oleh pekerjanya. Nama kontraktor tu STEVE. Harap forumer di sini tidak ditipu olehnya.  





Reply

Props Report

Post on 20-5-2011 11:42 AM |All posts
cuba try test tgk link ne....mungkin ini yang anda cari....

http://jutawanklik.com/#CSI_NewYork
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 17-8-2011 03:26 PM |All posts
ectim : terima kasih kerana mengingatkan forumer supaya berhati-hati.
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 19-8-2011 09:56 AM |All posts
promotion ni ada lg? berapa suction power utk hood? ada package include oven? tq.
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 19-8-2011 10:04 PM |All posts
Reply 10# redzu1


    suction power ialah 1000. promosi ini hingga hujung bulan ini saje. bulan depan akan ikut harga baru. sudah pm u !
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 23-9-2011 02:54 PM |All posts
Harga akan NAIK RM 100, kalau mau beli, cepat datang....
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 26-9-2011 05:30 PM |All posts
saya bli smlm rm1688..
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 26-9-2011 11:26 PM |All posts
hi zheilwane,

u ada package rubine hood + hob + oven = around rm2k tak?

sinki single bowl undermount berapa?

pm pls... thanks
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 26-9-2011 11:34 PM |All posts
Ada
Rubine Boxline + Arista 2B + Fotile KEG 6002 = RM 2699
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 26-9-2011 11:42 PM |All posts
rubine oven takde ke? fotile tak mampu

i try carik gambar arista 2b tak jumpa... apa beza dgn crystal 2b?
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 27-9-2011 08:28 AM |All posts
Harga FOtile oven dan rubine beza sikit sahaja. Budjet kamu kan RM 2k+? Rupa Arista dan Crystal lebih kurang sama. Datanglah ke kedai saya, ada banyak promosi sekarang.
Reply

Props Report

You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 27-11-2014 01:12 AM , Processed in 0.123378 second(s), 26 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top