Ladies Collagen,Appleslym Dietary,Fair N White,Soy Collagen Premix - Petua Kecantikan & Fesyen - Wanita & Lelaki - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 12972|Reply: 20

Ladies Collagen, Appleslym Dietary, Fair N White, Soy Collagen Premix

[Copy link]
Post time 3-5-2011 10:58 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

VAsia Cosmetic & Healthcare

Ladies Collagen, Appleslym Dietary, Fair N White, Soy Collagen Premix

.


Ladies Collagen



10 SACHET



.
* Ianya adalah campuran 13 herba terpilih daripada makanan amalan  sunnah yang mempunyai kebaikan bagi meningkatkan serta mengekalkan  tenaga dalaman serta kecantikkan diri. Ia diadun daripada bahan  semulajadi seperti lobata, mirifica, kacip fatimah, manjakani, akar  serapat bersama habbatus sauda, madu, goji, delima, kismis, gingko  biloba, kunyit dan kolagen.
* Ladies Collagen dapat memberikan kesan sehingga tiga kali ganda lebih baik berbanding produk lain.
* Pengambilan yang teratur dan berterusan membantu :
* mendapatkan bentuk badan yang menarik,
* menyeimbangkan hormon,
* mengembalikan keanjalan dan saiz payudara yang lebih menawan,
* menegangkan otot-otot punggung,
* mengecutkan rahim,
* seterusnya merapatkan vagina serta melambatkan proses menopaus.
Kebaikan :
* mencantik dan mencerahkan kulit,
* melancarkan peredaran darah,
* melancarkan haid dengan lebih teratur,
* melegakan masalah wanita seperti senggugut dan keputihan,
* mengembalikan keintiman hubungan.
* Produk ini juga membantu menyuburkan wanita bagi mendapat cahaya mata.
* Didatangkan dalam bentuk gel menyebabkan cara mengamalkannya mudah, hanya dengan mengambil terus dan tidak perlu dibancuh.
**************************************************************

*******************.
Appleslym Dietary



10 SACHET



.
* Appleslym Dietary. Ianya adalah campuran pati epal hijau yang  dirumus khas dengan serat Fiber, Kolagen dan Vitamin C yang membantu:
* menurunkan berat badan dan membakar lemak, malah membantu mengatasi  masalah perut buncit, memberi rasa kenyang, meransang sistem  penghadaman, meningkatkan kadar metabolisma, melegakan sembelit,  membuang lebihan angin, mengurangkan kesan stretchmark, mengawal paras  kolestrol dan mempermudahkan sistem pelawasan.
* Kandungan kolagen dan vitamin C pula bertindak sebagai antioksida yang  membantu mengekalkan kecantikan, kelembapan dan keanjalan kulit dari  dalam seterusnya menguatkan imunisasi dan membekalkan zat-zat mineral  yang mampu mencantikkan struktur kulit dan melambatkan penuaan.
* Produk ini dianggap bonus kerana mempunyai dua fungsi utama iaitu  pelansingan dan kecantikan. Antara kelebihan produk ini berbanding  produk lain di pasaran ialah kandungan inulin yang membantu meningkatkan  bifido bakteria dalam usus dan mempercepatkan percernaan.
**************************************************************

.

Fair N White



10 SACHET



.
* Fair N White adalah produk pencerahan berasaskan sarang burung
* membantu mengekalkan kegebuan kulit dan mengekalkan berat badan. Selain mencerah,
* ia membantu melindungi kulit dari sinaran ultra ungu, mengurangkan kecacatan kulit dan meningkatkan stamina.
* Antara kandungan lain ialah kolagen, tomato, acerola dan psyllium husk yang membantu:
* melambatkan proses penuaan secara berkesan,
* menghilangkan lebam pada bawah mata,
* menggalakkan pertumbuhan rambut dan kuku,
* menganjalkan kulit,
* menghaluskan liang pori,
* menghalang pertumbuhan jerawat,
* menjadikan kulit kelihatan lebih gebu, cantik dan cerah serta mengekalkan berat badan.
**************************************************************

.


Soy Collagen Premix



10 SACHET



.
Kebaikan :
* Soy Collagen Premix adalah satu-satunya produk kolagen dengan kualiti premium yang diperkaya dengan 20 vitamin dan mineral.
* Ianya adalah campuran soy protein, kolagen, manggis, kolostrum dari  susu kambing, kalsium dan vitamin C. Fungsi utamanya adalah untuk  kesihatan dan kecantikan.
* Malahan ianya membantu meningkatkan tenaga.
* Rumusan istimewa ini membantu :
* melembap dan menganjalkan kulit,
* mengurangkan garis halus,
*  kedutan, dan tanda penuaan,
* menghaluskan kulit,
*  mencerah, dan menyerikan kulit yang kusam,
* mengurangkan parut dan pigmentasi,
* meningkatkan kesihatan mata,
* menguatkan kuku dan rambut yang mudah gugur,
* membantu melegakan sakit sendi,
*  lutut, kebas kaki,
* tangan dan meningkatkan imunisasi badan.
* Paling membanggakan, ada diantara testimoni produk ini yang mengakui  kadar gula mereka berkurangan, sakit dada dan asma berkurangan serta  darah tinggi dan rendah kembali kepada paras normal.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-5-2011 10:59 PM | Show all posts | Share
sesapa yg penah cuba???? jom share
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2011 11:32 PM | Show all posts | Share
lum pernah------------tader testi ker?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2011 02:13 PM | Show all posts | Share
hmm..xde testi ke??
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2011 05:51 PM | Show all posts | Share
masih mnunggu testi dari porumer d sini.
ingat nak try apleslym tue..skrang ni bnyak sangat produk diet dalam porum ni sampai berpinar duit x tau nak beli yg mana satu
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2011 09:23 PM | Show all posts | Share
Reply 5# gee_wmc


    betul...byk sgt...smpi rmbang mata.yg hot2 kt forum ni byk shah dh try...tp x brapa memberangsangkan.hrtu shah ada g survey kt kedai...tny toke slimming product mana berkesan...mostly ckp appleslym ni laris.tp kt 1 kedai tu suggest phytofiber...baru 2 weeks mkn...okla...tp mcm nk try appleslym ni sbb 2 in 1 n hrga pn murah.xde lg ke testi appleslym ni...huhu...x sabar menanti...sape2 yg prnh try muncullah plzzz....huhu...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2011 10:32 AM | Show all posts | Share
Reply  gee_wmc


    betul...byk sgt...smpi rmbang mata.yg hot2 kt forum ni byk shah dh try...tp ...
shah_ila Post at 24-11-2011 21:23


testi takder sebab memang tak mintak testi -- sesiapa yang membeli dan mencuba -- pasti datang kembali ---
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2011 12:55 PM | Show all posts | Share
Reply 7# sayawifenikmie


    kak lid x jual ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2011 01:57 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2011 04:27 PM | Show all posts | Share
Reply 9# sayawifenikmie


    ada gak ye...ada review best2 x?
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2012 04:11 PM | Show all posts | Share
Post Last Edit by sephia_rez at 14-3-2012 16:16

meh saya bagi testi paling jujur since saya da pakai 4 kotak appleslym tu.. i lost merely 2-3kg je, n i notice no changes on my skin at all (since dia ckp ada kolagen kan, expecting kulit lebih gebu la,but nadaaa~). yg bagusnya, betul la dia bagi kurang lapar sket sbb ada fibre..n berak2 pagi2 tu ok tak skt perut sgt..yg tak bagus nya rasa dia kurang best..tp lagi better than jusmate ar (tu try 3 sachet je.. )tapi xtaw ar nak cakap camne, maybe sy yg berlemak degil ke hohoho..im gonna try other product plak lepas ni..hihi

*plz take note that i took it everyday,after dinner..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2012 05:12 PM | Show all posts | Share
baru  nk try...
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2012 05:40 PM | Show all posts | Share
sebelum ni bear pernah try yg orangeslym  dietary..adeh..x mampu nak telan..terus stop..nasib beli satu kotak jer..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2012 12:57 AM | Show all posts | Share
bearkecil posted on 2-12-2012 05:40 PM
sebelum ni bear pernah try yg orangeslym  dietary..adeh..x mampu nak telan..terus stop..nasib beli s ...

x sdp ker???
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2012 07:21 AM | Show all posts | Share
mini1990 posted on 3-12-2012 12:57 AM
x sdp ker???

rasa herba..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2012 09:54 AM | Show all posts | Share
miss penah try Appleslym Dietary tp 2 sachet jer...rasanya ok la...minum malam pastu pg2 lancar je pbuangan...

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2012 09:58 AM | Show all posts | Share
saya pernah mencuba nya..... sya ambik mlm so pagi2 perut rasa sakit tp kejap terus nk membuang..
rasa nya rasa apple + herba.. bagi saya boleh minum laa.. tp kalau nk rasa oren pun ada gak
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2012 12:45 PM | Show all posts | Share
baru try mkn semlm applesylm dietry...mmg pg2 lawaas...tp mmg kena tahan napas la nak minum..rase loya pun ade..tp try orange aritu ok lak..huhuhu....adoi mlm ni nk kena minum lg..rugi bli kalo xminum..kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2013 01:53 PM | Show all posts | Share
dah penah try appleslym.. sangat bagus untuk pembuangan.. berat tak pasti turun ke x sbb x timbang
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2014 10:36 AM | Show all posts | Share
Takde testi ladies collagen ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2014 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts | Share
makcik.karipap posted on 17-8-2014 10:36 AM
Takde testi ladies collagen ke?

Makcik karipap
sy mmg pengguna ladies collagen.
Kebaikan yg sy dpt:
1-period sy yg tunggang langgang tu dh kembali normal.seblm ni kdg2 dtg cpt,20 hari je dh dtg.kdg2 lmbt,sampai 32 hari x dtg2 jg..skrg dh back to normal-28 hari dh dtg dgn tepat.alhamdulillah.

2-jerawat area dagu (hormon x balance) dh berkurangan.klu dtg pn,time period,biasa la kn.

3-bdn kurang penat.tidur lmbt jg tp blh bangun kul 5 pg sbb bersahur.

Nnt sy share lg klu ada..dh nk masuk botol ke dua ni.hehe

Oh ye.rasanya sgt sedap..1 sudu x cukup.hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

7-7-2015 09:13 PM GMT+8 , Processed in 0.187168 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list