CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 3443|Reply: 9

tenaga pengajar untuk kelas jahitan d sg buloh,selangor

[Copy link]
Post time 23-5-2011 01:10 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Post Last Edit by ombakbiru at 21-9-2011 17:49

mencari tenaga pengajar untuk kelas jahitan
salam, saya sedang mencari beberapa orang yang boleh mgajar menjahit pelbagai fsyen baju mengikut kemahiran masing2..
kalau yg pandai buat baju kurung dan berkeyakinan boleh mengajar di jemput jadi cikgu kat tempat saya..jadi cikgu baju kurung..
kalau yg pandai buat kebaya saja boleh jadi cikgu kebaya..
cikgu tudung kepada yg pndai jahit tudung shj
cikgu blouse kepada yg pndai buat blouse shj
cikgu langsir kapada yg pandai buat langsir shj...dan lain2 kemahiran menjahit spt srung kusyen, sarung kerusi,penutup meja..ect
..kepada yg berminat nak jadi cikgu sila call saya 019 2707981...tq



Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2011 08:36 PM | Show all posts | Share
salam..sy ada kwn yg mmg pndai jahit..penah bukak kdai dulu..tp sbb xbleh nk tumpu dh tutp..awk kt area mane yer
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2011 10:06 PM | Show all posts | Share
mencari tenaga pengajar untuk kelas jahitan
ombakbiru Post at 23-5-2011 13:10



kelas akan diadakan di mana?
Saya mmg ada buat kelas jahitan langsir dan hiasan rumah.. n kedai di Bandar Tun Hussein Onn... kalau kena masa.. insyaAllah.. boleh je..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-5-2011 12:48 PM | Show all posts | Share
kelas akan diadakan di mana?
Saya mmg ada buat kelas jahitan langsir dan hiasan rumah.. n ke ...
Iman_Baby Post at 23-5-2011 22:06



    boleh ke dtg sg buloh.... 2x smiggu pun ok juga..?
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2011 01:28 AM | Show all posts | Share
boleh ke dtg sg buloh.... 2x smiggu pun ok juga..?
ombakbiru Post at 24-5-2011 12:48



   

sg buloh dkt mana ombak...
n nak hari apa... so i boleh check my schedulu...
apa2 boleh pm me ya..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2011 06:07 PM | Show all posts | Share
Reply 1# ombakbiru

   kat sg buloh? nak..nak..nak sangat2join  tapi bukan nak jadi cikgu, sya nak jadi murid je, dah lama saya cari tmpat belajar menjahit ni, kawan2 pun ramai yg berminat..bila nak start?area yg dekat2 pun kepong rawang, kt bandar baru Sg buloh x de lagi ..ombak nak buka kat  rmh ke kat lot kedai?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-5-2011 12:13 PM | Show all posts | Share
iman & awan, maaf sgt2 lambat balas sibuk sikit.
Saya berbesar hati kalau iman boleh jadi tenaga pengajar d tempat saya, nanti saya contact iman..kita boleh bincang
memang kt bb sg bloh ni susah nak cari tmpat belajar menjahit. Saya plan nak buka kelas mnjahit  kat lot kedai  BRP1..boleh muat 10 org sekali kelas..sekarang tengah renovate, mesin dah ada nak beli meja besar je...tapi sebelum tu kena buat iklan dulu tengok sambutan macamana...baru boleh susun jadual..
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2011 10:46 PM | Show all posts | Share
iman & awan, maaf sgt2 lambat balas sibuk sikit.
Saya berbesar hati kalau iman boleh jadi tenaga p ...
ombakbiru Post at 26-5-2011 12:13



   
ombak,
dkt bawah ada my FB... dlm tu ada mcm2 langsir tempahan my customer... boleh call or sms me.. no problem.. I suka mengajar2 ni.. kongsi2 ilmu dgn org.. seronok jumpa ramai org..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-6-2011 09:42 PM | Show all posts | Share
Post Last Edit by ombakbiru at 21-9-2011 17:50

kelas menjahit hujung minggu di tawarkan

-Tempat : Di Pusat jahitan anggun Bukit rahmanptra Sg Buloh

-Cara jahitan dengan cara paling mudah akan diajar.

TERKINI>>>
Kelas jahitan setiap ahad sahaja
Yuran : tudung rm100 ( 9 pg- 1 ptg) ..on hold..masih mencari tenaga pengajar
: krg pesak rm160 2xahad (9 pg-2ptg)
: krg moden rm190 2x ahad
: jubah rm120 (9-2ptg)
: blaus rm120 (9-2ptg)
: Kebaya rm220 2x ahad  (9-2ptg)

Kelas LANGSIR di batalkan

Sekian harap maklum
Jika berminat, sila call @ sms : ombak 0192707981  ... tq Last edited by ombakbiru on 25-2-2013 04:29 PM

Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2011 08:59 PM | Show all posts | Share
Post Last Edit by awanputih at 21-9-2011 17:53

salam  dah ramai ke org join kelas mnjahit ? bila nak mula...sy dah lama daftarx sabar rasanya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

20-4-2015 05:04 AM GMT+8 , Processed in 0.118106 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list