Pelakon Porn kata top SPM student wajib belajar di luar negara!!! - Isu Semasa - Isu Semasa & Politik - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
12Next
Return to list New
View: 3001|Reply: 29

Pelakon Porn kata top SPM student wajib belajar di luar negara!!!

[Copy link]
Post time 27-5-2011 05:34 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Post Last Edit by ifanonline at 27-5-2011 17:37

MCA insists top scorers get overseas scholarships
By Shannon Teoh
May 27, 2011
                                                                                                               
Dr Chua yesterday suggested a relook at the PSDs racial quotas for scholarships. file pic

KUALA LUMPUR, May 27 MCA told the prime minister today top SPM students should be given scholarships to study abroad despite Putrajayas claim that it did not make any such promise.

In the escalating dispute over Public Services Department (PSD) scholarships, the Barisan Nasional (BN) component party handed a report to Datuk Seri Najib Razak today outlining 364 cases that must be reviewed.

MCA is of the view that 59 appeals with straight A+ in the Sijil Pendidikan Malaysia (SPM) should be offered scholarships for degree courses overseas, MCA president Datuk Seri Dr Chua Soi Lek said after meeting the PM.

He added that 82 students with 9A+ in core subjects, who were originally offered only scholarships for diploma courses, should also be offered overseas scholarships or at least a local degree scholarship.

Minister in the Prime Ministers Department Datuk Seri Nazri Aziz said this week that only 300 of 1,500 scholarships were given based on merit, with 60 per cent allocated according to racial quotas.

But Dr Chua said yesterday that while MCA did not object to the 60 per cent race-based quota, the manner in which it is allocated should be reviewed.

With Nazri, the minister in charge of PSD scholarships, stating that the government could not afford to sponsor more students, the row over scholarships is set to cause more racial strife.

Dr Chua, a former health minister, said Najib has promised to look into the issue as soon as possible.

MCA received a total of 1,086 appeals, a third of which it believes requires further attention from the government.

Dr Chua also asked that 103 cases of mismatched courses be reviewed at by the PSD.


pelakon porn kata spm scorer wajib dpt biasiswa...habis tu, pelakon porn tak nak biasiswa ke?
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2011 05:42 PM | Show all posts | Share
Aku ingat Jenna Jameson tadi.. tak pun Tera Patrick.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2011 05:45 PM | Show all posts | Share
patut sarjana muda ni buat dlm negara dulu ... Master, phD baru wajib anto luar negara
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2011 05:52 PM | Show all posts | Share
anwart pon pelakon porn gak ifan, "Video clip ada???" ppppfgggggggggghhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2011 05:54 PM | Show all posts | Share
xsemestinye result power mmg kna g oversea...

degree wat kt dlm ngara dlu...klu grad ngn cemerlang nye bru g oversea...kdg2 ada yg SPM mmg la top scorer...msuk u, lingkup ..
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2011 05:57 PM | Show all posts | Share
MCA insists top scorers get overseas scholarships
By Shannon Teoh
May 27, 2011
                  ...
ifanonline Post at 27-5-2011 17:34

lu x puas hati kalu...keluarla....
Loh menyertai rakan-rakannya dalam MCA menyerang Nazri ekoran temubual khas Nazri dengan akhbar Nanyang Siang Pau baru-baru ini.

Dalam wawancara itu, Nazri menyelar MCA yang terus-terusan menyalahkan Umno
ekoran kekalahan mereka dalam pilihan raya umum 2008 lalu.

Dia juga mencabar MCA tinggalkan BN jika tidak berpuashati dengan Umno daripada terus-terusan memukul Umno setiap waktu.

Nazri juga memberikan amaran kepada Presiden MCA, Datuk Seri Chua SoiLek agar jangan berlagak seumpama hero Cina yang cuba menaikkanreputasinya dengan memperlekehkan Umno.

Dia juga mempermainkan Chua ekoran DVD seksnya dengan berkata, dia telah tidak diterima oleh pengundi kerana 'alat sulitnya' telah terdedah kepada umum.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-5-2011 06:11 PM | Show all posts | Share
lu x puas hati kalu...keluarla....
Loh menyertai rakan-rakannya dalam MCA menyerang Nazri ekoran  ...
mamaque Post at 27-5-2011 17:57


bulan chua soi lek sudah gerhana...tetapi menganggap MCA boleh menang...
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2011 06:14 PM | Show all posts | Share
MCA insists top scorers get overseas scholarships
By Shannon Teoh
May 27, 2011
                  ...
ifanonline Post at 27-5-2011 17:34


ketua parti barisan najis semua bangang camni ke????
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-5-2011 06:14 PM | Show all posts | Share
Aku ingat Jenna Jameson tadi.. tak pun Tera Patrick.
Muntz Post at 27-5-2011 17:42


hang muntz...pantang sebut porn...
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2011 06:19 PM | Show all posts | Share
jenna jameson je muntz ni, jenna jameson tu pornstar tua laa
-sekarang ni zaman sasha grey, audrey bitoni, jynx maze, ice la fox, dll
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2011 06:46 PM | Show all posts | Share
mcm2 korang..hapal segala nama pelakon porn
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2011 07:00 PM | Show all posts | Share
MCA la taja
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2011 07:05 PM | Show all posts | Share
Aku ingat Jenna Jameson tadi.. tak pun Tera Patrick.
Muntz Post at 27-5-2011 17:42



    Old skewl tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2011 09:20 PM | Show all posts | Share
Post Last Edit by hzln at 27-5-2011 21:48

alahhh student kandas cgpa 1.69 pun bulih dpt biasiswa apa....tapi kena pi jumpa najib lah...kena najib usap2 tangan sejuk ka tidak dulu...
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2011 09:30 PM | Show all posts | Share
abaikan je la MCA ni...dah mcm liabiliti plak aku rase
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2011 09:35 PM | Show all posts | Share
ingat anwar
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2011 09:40 PM | Show all posts | Share
bijan punya pasal smua ni promo konsep 1mesia......skrg da backfire......poning pala ko bijan...
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2011 09:50 PM | Show all posts | Share
ngapa aku tak kenal porn star porn star tu semua...nampak benar aku jahil bab porno2 nih
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2011 09:53 PM | Show all posts | Share
patut sarjana muda ni buat dlm negara dulu ... Master, phD baru wajib anto luar negara
Bolayan Post at 27-5-2011 01:45



    Setuju sangat sangat -- kerajaan China buat macamni lah. Depa hantar Master & Phd ke luar negara. Setakat lepasan spm wat hapa -- wat nyibuk jer nak bershopping shoppingan
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2011 09:53 PM | Show all posts | Share
Dia juga mempermainkan Chua ekoran DVD seksnya dengan berkata, dia telah tidak diterima oleh pengundi kerana 'alat sulitnya' telah terdedah kepada umum.
mamaque Post at 27-5-2011 17:57


pandai gak nazri berjenaka hehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2011 10:26 PM | Show all posts | Share
abis ramai students cina dah kantoi interview cakap bm pon hallah halleh....nak buat cemana?...:re:
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2011 10:43 PM | Show all posts | Share
kalau takat first degree tuh buat kat mesia pun bulih. abes sume nak dihantar obersi kalau nak buat master ka phd ka bulih la antar obersi
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2011 11:02 PM | Show all posts | Share
olang Cina  Balik China laa..
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2011 11:06 PM | Show all posts | Share
Dalam negara pun dah cukup for 1st degree.. lepas tu the real mc coy with 1st class honours baru la boleh di pertimbangkan untuk PHD ka apa ka... yang 9A1 apa kejadah semua ni takde makna nya.. the real good one is after 1st degree..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-5-2011 11:11 PM | Show all posts | Share
yg bising2 ni selalunya non-bumi...ade juga bumi yg scorer, ade depa bising? kata non-bumi kena tindas, racist la...lepas bagi scholarship lari dok overseas...kerajaan jgn tunduk kpd desakan ini...bunch of cock suckers...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

1-8-2015 09:29 AM GMT+8 , Processed in 0.066910 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list