Kedai Pakaian + Tudung Murah di Seremban.. - Negeri Sembilan - Negeri & Negara - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Search
View: 11009|Reply: 13

Kedai Pakaian + Tudung Murah di Seremban..

[Copy link]
Post time 6-6-2011 03:16 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

hai...

nak tanya uols....
kat seremban nie.. kat mana la jual baju kurung + tudung.. yang murah2 yer...
Selain dr KM Plaza la...
need info... tq
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2011 09:25 AM | Show all posts | Share
Reply 1# hiriko


   kt dtrn snwg..blakang giant..xpon..kt carefour forest height tu..cntik n murah jgak..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2011 03:32 PM | Show all posts | Share
km plaza tu kat mana
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2011 09:48 PM | Show all posts | Share
7-8/6/2011 8am-5pm ada event kt hosp pilah sempena hari jururawat.bnyk baju n tudung murah poei lah borong
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2011 10:21 PM | Show all posts | Share
Reply 3# hisyam5789

sebelah the store lama.. dekat ngan terminal 1 & parkson
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-6-2011 12:09 PM | Show all posts | Share
Reply  hiriko


   kt carefour forest height tu..cntik n murah jgak
missyqaldina Post at 7-6-2011 09:25 AM



kedai yang mana 1 ek?
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2011 01:09 PM | Show all posts | Share
Reply 6# hiriko


   kedai yg mana?yg blakang giant tu ade 2 je kedai..yg kt carefour tu plak kt dpn2 kaunter byr psraya carefour tu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2011 09:09 PM | Show all posts | Share
kalau kat blakang Giant tue..kedai RJ kot nama dia... Chineseowner dia...mmg murah2
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-6-2011 11:30 AM | Show all posts | Share
kalau kat blakang Giant tue..kedai RJ kot nama dia... Chineseowner dia...mmg murah2
nur82 Post at 11-6-2011 09:09 PM



    kena p survey nie.... tq nur82
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2011 12:24 PM | Show all posts | Share
idaman collection kat carefour.. arked mara kat seremban plaza.. situ tudung murah gak.. tudung kat econsave pun ok gak..
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2011 03:23 PM | Show all posts | Share
kt psr mlm pun byk kn kt area2 ampangan ngn senawang..
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2011 09:46 PM | Show all posts | Share
Reply 8# nur82


aah.. kat situ memang murah banding dengan kedai lain.. tudung & blouse pun murah gak kan..
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2011 10:31 PM | Show all posts | Share
sebelah klinik penawar dkt ampangan pon banyak gak tudung...ala2 pearl haya yg beratus2 hargo eh tu pon ado gak
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2011 01:53 PM | Show all posts | Share
kek belakang columbia hospital....ado butik....jubah, blouse murah....cam kodai 1 malaysia pulak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

5-7-2015 11:01 PM GMT+8 , Processed in 0.120995 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list