Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
73850
View
228
Reply

Artis hip hop kena Tangkap Basah Semalam

  [Copy link]

Author: ariel5212       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-7-2011 03:09 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by ariel5212 at 4-7-2011 15:43

Ada Artis Kena Tangkap Basah Semalam

Kata penduduk kampung:
Mereka ini dah mencabar kami-kata penduduk kampung. Siapakah Lelaki dan janda anak dua yang dimaksudkan? Syabas, buat la lagi perkara terkutuk, kan dah kena tangkap. Siapa yang tahu?

baru dapat cari sumber: artis kena tangkap (Ohvideotv)
tolong letak gambar kat bawah sebab tak leh copy ler..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:11 PM | Show all posts
tu je ke cluenye?????
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:11 PM | Show all posts
Reply 1# ariel5212


    adakah fieza elite...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:11 PM | Show all posts
uols ni reporter sentap malaysia ker????
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:12 PM | Show all posts
ape kejadah nyer nih?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:13 PM | Show all posts
teka teki teka tekuk. pasal ler tak direct cakap nama mcm nama Pinot tuh
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:16 PM | Show all posts
Hip hop
Too Phat?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:16 PM | Show all posts
kak lehot in da house...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:18 PM | Show all posts
xpenuh la info...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:18 PM | Show all posts
ada sapa2 boleh bagitau what's the different between artis hip hop dengan rappers??
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:19 PM | Show all posts
Reply 1# ariel5212
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:20 PM | Show all posts
xkn tu je. Xpanas pun
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:20 PM | Show all posts
sgt tergantung dan meragukan...........
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:22 PM | Show all posts
pnt je scroll.hampagas
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:25 PM | Show all posts
so sapa retis tue, retis baru atau lama, popular atau suam2 air panas aje
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:34 PM | Show all posts
artis  hip hop thn 90'an kan...

berita ni dr ohbulan kalau tk silap.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:35 PM | Show all posts
ape la tt ni...bagi la info lengkap sket...ni tgantung......nak men teka teki teka tekok la plak.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:36 PM | Show all posts
ada sapa2 boleh bagitau what's the different between artis hip hop dengan rappers??
kukulangau Post at 4-7-2011 15:18



    tak tau tapi kalu rapper dengan rapist tau le kuikuikui
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:37 PM | Show all posts
Seorang artis kumpulan hip hop zaman 90-an dipercayai telah ditangkap khalwat bersama seorang janda anak 2 di sebuah kondominium di Cheras, pada Subuh 3 Julai 2011. Sumber yang juga penduduk setempat bersama artis ini telah memaklumkan kepada kami berkenaan kes ini. Ikuti ceritanya selepas ini :


kredit: onbulan
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:37 PM | Show all posts
berita penuhnya di mana?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:39 PM | Show all posts
siapakah??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-7-2011 03:39 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:40 PM | Show all posts
karang page 2 ke 3 ke karang ada lah nama penuh siap alamat sekali tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:42 PM | Show all posts
itu je ke klu nye...erm mls la nk pk
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:43 PM | Show all posts
errrmmm... x tercapai akal ku...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.073906s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list