Artis hip hop kena Tangkap Basah Semalam - Gosip: Tempatan - Gosip - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Search
View: 68826|Reply: 228

Artis hip hop kena Tangkap Basah Semalam

  [Copy link]
Post time 4-7-2011 03:09 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Post Last Edit by ariel5212 at 4-7-2011 15:43

Ada Artis Kena Tangkap Basah Semalam

Kata penduduk kampung:
Mereka ini dah mencabar kami-kata penduduk kampung. Siapakah Lelaki dan janda anak dua yang dimaksudkan? Syabas, buat la lagi perkara terkutuk, kan dah kena tangkap. Siapa yang tahu?

baru dapat cari sumber: artis kena tangkap (Ohvideotv)
tolong letak gambar kat bawah sebab tak leh copy ler..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:11 PM | Show all posts | Share
tu je ke cluenye?????
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:11 PM | Show all posts | Share
Reply 1# ariel5212


    adakah fieza elite...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:11 PM | Show all posts | Share
uols ni reporter sentap malaysia ker????
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:12 PM | Show all posts | Share
ape kejadah nyer nih?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:13 PM | Show all posts | Share
teka teki teka tekuk. pasal ler tak direct cakap nama mcm nama Pinot tuh
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:16 PM | Show all posts | Share
Hip hop
Too Phat?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:16 PM | Show all posts | Share
kak lehot in da house...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:18 PM | Show all posts | Share
xpenuh la info...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:18 PM | Show all posts | Share
ada sapa2 boleh bagitau what's the different between artis hip hop dengan rappers??
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:19 PM | Show all posts | Share
Reply 1# ariel5212
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:20 PM | Show all posts | Share
xkn tu je. Xpanas pun
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:20 PM | Show all posts | Share
sgt tergantung dan meragukan...........
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:22 PM | Show all posts | Share
pnt je scroll.hampagas
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:25 PM | Show all posts | Share
so sapa retis tue, retis baru atau lama, popular atau suam2 air panas aje
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:34 PM | Show all posts | Share
artis  hip hop thn 90'an kan...

berita ni dr ohbulan kalau tk silap.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:35 PM | Show all posts | Share
ape la tt ni...bagi la info lengkap sket...ni tgantung......nak men teka teki teka tekok la plak.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:36 PM | Show all posts | Share
ada sapa2 boleh bagitau what's the different between artis hip hop dengan rappers??
kukulangau Post at 4-7-2011 15:18



    tak tau tapi kalu rapper dengan rapist tau le kuikuikui
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:37 PM | Show all posts | Share
Seorang artis kumpulan hip hop zaman 90-an dipercayai telah ditangkap khalwat bersama seorang janda anak 2 di sebuah kondominium di Cheras, pada Subuh 3 Julai 2011. Sumber yang juga penduduk setempat bersama artis ini telah memaklumkan kepada kami berkenaan kes ini. Ikuti ceritanya selepas ini :


kredit: onbulan
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:37 PM | Show all posts | Share
berita penuhnya di mana?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:39 PM | Show all posts | Share
siapakah??
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-7-2011 03:39 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:40 PM | Show all posts | Share
karang page 2 ke 3 ke karang ada lah nama penuh siap alamat sekali tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:42 PM | Show all posts | Share
itu je ke klu nye...erm mls la nk pk
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:43 PM | Show all posts | Share
errrmmm... x tercapai akal ku...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

3-7-2015 05:29 AM GMT+8 , Processed in 0.137078 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list