CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 68425|Reply: 228

Artis hip hop kena Tangkap Basah Semalam

  [Copy link]
Post time 4-7-2011 03:09 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Post Last Edit by ariel5212 at 4-7-2011 15:43

Ada Artis Kena Tangkap Basah Semalam

Kata penduduk kampung:
Mereka ini dah mencabar kami-kata penduduk kampung. Siapakah Lelaki dan janda anak dua yang dimaksudkan? Syabas, buat la lagi perkara terkutuk, kan dah kena tangkap. Siapa yang tahu?

baru dapat cari sumber: artis kena tangkap (Ohvideotv)
tolong letak gambar kat bawah sebab tak leh copy ler..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:11 PM | Show all posts | Share
tu je ke cluenye?????
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:11 PM | Show all posts | Share
Reply 1# ariel5212


    adakah fieza elite...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:11 PM | Show all posts | Share
uols ni reporter sentap malaysia ker????
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:12 PM | Show all posts | Share
ape kejadah nyer nih?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:13 PM | Show all posts | Share
teka teki teka tekuk. pasal ler tak direct cakap nama mcm nama Pinot tuh
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:16 PM | Show all posts | Share
Hip hop
Too Phat?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:16 PM | Show all posts | Share
kak lehot in da house...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:18 PM | Show all posts | Share
xpenuh la info...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:18 PM | Show all posts | Share
ada sapa2 boleh bagitau what's the different between artis hip hop dengan rappers??
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:19 PM | Show all posts | Share
Reply 1# ariel5212
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:20 PM | Show all posts | Share
xkn tu je. Xpanas pun
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:20 PM | Show all posts | Share
sgt tergantung dan meragukan...........
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:22 PM | Show all posts | Share
pnt je scroll.hampagas
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:25 PM | Show all posts | Share
so sapa retis tue, retis baru atau lama, popular atau suam2 air panas aje
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:34 PM | Show all posts | Share
artis  hip hop thn 90'an kan...

berita ni dr ohbulan kalau tk silap.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:35 PM | Show all posts | Share
ape la tt ni...bagi la info lengkap sket...ni tgantung......nak men teka teki teka tekok la plak.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:36 PM | Show all posts | Share
ada sapa2 boleh bagitau what's the different between artis hip hop dengan rappers??
kukulangau Post at 4-7-2011 15:18



    tak tau tapi kalu rapper dengan rapist tau le kuikuikui
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:37 PM | Show all posts | Share
Seorang artis kumpulan hip hop zaman 90-an dipercayai telah ditangkap khalwat bersama seorang janda anak 2 di sebuah kondominium di Cheras, pada Subuh 3 Julai 2011. Sumber yang juga penduduk setempat bersama artis ini telah memaklumkan kepada kami berkenaan kes ini. Ikuti ceritanya selepas ini :


kredit: onbulan
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:37 PM | Show all posts | Share
berita penuhnya di mana?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:39 PM | Show all posts | Share
siapakah??
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-7-2011 03:39 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:40 PM | Show all posts | Share
karang page 2 ke 3 ke karang ada lah nama penuh siap alamat sekali tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:42 PM | Show all posts | Share
itu je ke klu nye...erm mls la nk pk
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:43 PM | Show all posts | Share
errrmmm... x tercapai akal ku...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules