Chinese
Facebook Login
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Hari Raya
Euro2016
Search
72655
View
228
Reply

Artis hip hop kena Tangkap Basah Semalam

  [Copy link]

Author: ariel5212       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-7-2011 03:09 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by ariel5212 at 4-7-2011 15:43

Ada Artis Kena Tangkap Basah Semalam

Kata penduduk kampung:
Mereka ini dah mencabar kami-kata penduduk kampung. Siapakah Lelaki dan janda anak dua yang dimaksudkan? Syabas, buat la lagi perkara terkutuk, kan dah kena tangkap. Siapa yang tahu?

baru dapat cari sumber: artis kena tangkap (Ohvideotv)
tolong letak gambar kat bawah sebab tak leh copy ler..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:11 PM | Show all posts
tu je ke cluenye?????
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:11 PM | Show all posts
Reply 1# ariel5212


    adakah fieza elite...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:11 PM | Show all posts
uols ni reporter sentap malaysia ker????
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:12 PM | Show all posts
ape kejadah nyer nih?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:13 PM | Show all posts
teka teki teka tekuk. pasal ler tak direct cakap nama mcm nama Pinot tuh
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:16 PM | Show all posts
Hip hop
Too Phat?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:16 PM | Show all posts
kak lehot in da house...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:18 PM | Show all posts
xpenuh la info...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:18 PM | Show all posts
ada sapa2 boleh bagitau what's the different between artis hip hop dengan rappers??
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:19 PM | Show all posts
Reply 1# ariel5212
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:20 PM | Show all posts
xkn tu je. Xpanas pun
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:20 PM | Show all posts
sgt tergantung dan meragukan...........
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:22 PM | Show all posts
pnt je scroll.hampagas
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:25 PM | Show all posts
so sapa retis tue, retis baru atau lama, popular atau suam2 air panas aje
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:34 PM | Show all posts
artis  hip hop thn 90'an kan...

berita ni dr ohbulan kalau tk silap.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:35 PM | Show all posts
ape la tt ni...bagi la info lengkap sket...ni tgantung......nak men teka teki teka tekok la plak.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:36 PM | Show all posts
ada sapa2 boleh bagitau what's the different between artis hip hop dengan rappers??
kukulangau Post at 4-7-2011 15:18



    tak tau tapi kalu rapper dengan rapist tau le kuikuikui
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:37 PM | Show all posts
Seorang artis kumpulan hip hop zaman 90-an dipercayai telah ditangkap khalwat bersama seorang janda anak 2 di sebuah kondominium di Cheras, pada Subuh 3 Julai 2011. Sumber yang juga penduduk setempat bersama artis ini telah memaklumkan kepada kami berkenaan kes ini. Ikuti ceritanya selepas ini :


kredit: onbulan
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:37 PM | Show all posts
berita penuhnya di mana?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:39 PM | Show all posts
siapakah??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-7-2011 03:39 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:40 PM | Show all posts
karang page 2 ke 3 ke karang ada lah nama penuh siap alamat sekali tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:42 PM | Show all posts
itu je ke klu nye...erm mls la nk pk
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2011 03:43 PM | Show all posts
errrmmm... x tercapai akal ku...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064724s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list