CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
123456789Next
Return Post new threads
Show: 32208|Reply: 207

Man Kajang kaki sembelih

  [Copy link]

Rank: 8Rank: 8

Post on 27-10-2011 09:29 AM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

baru baca kat fb fotog kukubesi pasal si man kajang (fesyen designer arbok yang kuat memaki dan sembelih kastemer)... bukan sekali nih je aku baca pasal man kajang nih.... arituh mak nani (mak si hanis zalikha) pun pernah blog pasal kekekwatan si man kajang.. cantek sangat ke baju2 man kajang nih sampai cas 9K utk sehelai baju?? bukan retis pun dia sembelih gila2.. eeihhh! :@

(kredit FB kukubesi)
kukubesi manipulasi
tadi jumpa untie gua , apa lagi bergossip la gua macam mak bedah cerita kes man kajang terhebat terkenal tu, rupanya cousin aku cakap masa dia buat baju dengan man kajang style dia memang tak kasi harga " ala nanti kita kira la" bila mintak harga tak kasi jugak.. sebab nak sgt buat dengan man kajang cousin ni tempah la jugak, so bila dah siap baru kasi tau harga.. aku tak sure sangat apa pakej cousin aku ambik, bla bla bla dia dah bayar RM9K, lepas tu ada balance lagi, Man pakai call je mintak duit " anis cakap kat laki kau bawak lagi 4ribu" wah pakai mintak gitu je? sudahnya wife cousin aku list down satu satu harga dia.. btw kes dia tukar kain tak kasi tau untie aku dah pun dapat harga diskaun, byk gak diskaun dari 4k dah jadi 1k lebih + janji kata nak buatkan baju baru... kain lama di pulangkan cuma untie aku tgk mcm skit dari mula2 hanta.. sebab hati dia tgh panas dia tak sempat ukur kain sebenar tu n terus blah..moral of story sapa nak wat baju ngan MAN KAJANG tanya harga betullah n mintak dia kasi list down.. buatnye tetiba dah siap RM50K haaa.. ambik kau noqqq tak ke terberak photoshop kat situ nak bayor... nyahhh wa bukan nak tutup periuk nasi org, tapi peringatan buat semua supaya tak kena macam cousin aku.. bisnes tuk kaya tu yer gak tapi biarlah berkat skit.. jgn main hiden kos..

p/s aku dengar ada kes dia maki nenek pengantin, sudahnye kena halau dengan bapak pengantin.. kawan aku citer, kalau dia kelentong aku kelantong la gamaknye.. eee jahatnye aku taip hari ni.
Like    Share 11 hours ago
1

View rating log

.::matric.no : DPS 1102373::..
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 27-10-2011 09:31 AM |All posts
adik beradik sate kajang ke?
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 27-10-2011 09:32 AM |All posts
agaknya la kot... tu pasal mahal dr yg lain
.::matric.no : DPS 1102373::..
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 27-10-2011 09:33 AM |All posts
nih stori blog mak nani pasal man kajang :

http://nanirostam.blogspot.com/2011/05/terkedu.html
.::matric.no : DPS 1102373::..
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 27-10-2011 09:33 AM |All posts
sapa man kajang ni?sate kajang atau kertas kajang aku tahu le..
wanna see me bad?
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 27-10-2011 09:34 AM |All posts
haah..ada gak dengar cite2 mcm ni...tak berkat sungguh
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 27-10-2011 09:35 AM |All posts
nah, utk yang malas buat research aku tepekkan muka man kajang!
kredit to gugel.

.::matric.no : DPS 1102373::..
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 27-10-2011 09:41 AM |All posts
dulu fames la..skang ni fames lagi ke man kajang nih?
baik gi kat kimie kajang..hehehe
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 27-10-2011 09:42 AM |All posts
aku pun ada baca dulu kat blog mak Hanis tu...lagi satu ada sekali tu aku tertengok kat FB Amy Janz (makeup artist yang selalu mekap Cik Ta tu)..dia ada upload satu gamba pengantin yang dia mekap..dan2 tu Man Kajang komen..."kureng"...memangla pengantin xbape cantik sangat macam pengantin2 yang selalu Amy Janz mekap kan tapi perlu ke die komen gitu bawah gamba pengantin..cuba kalau pengantin tu baca..kecik ati dia...agaknya memang gitu kot mulut dia...orang kata tak kenal maka tak cinta
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 27-10-2011 09:47 AM |All posts
ipar aku dia dgn anak2 dia, setiap tahun tempah baju raya kat man kajang ni. ok je dia kata. tak tahulah kot ipar aku ni jenis tak kisah kena charge berapa pun, asal sedap pakai.
Makin aku dekat denganmu, makin aku rindu....
Reply

Props Report

mea  

Conqueror

Mama Faiz

Rank: 16Rank: 16Rank: 16Rank: 16

Post on 27-10-2011 09:54 AM |All posts
biasa dengar nama ni..tapi muka tak brapa nak cam....
レoر  キoرر
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 27-10-2011 09:59 AM |All posts
aku pun ada baca dulu kat blog mak Hanis tu...lagi satu ada sekali tu aku tertengok kat FB Amy Janz  ...
bluecrystal Post at 27-10-2011 09:42



dia bajet dirinye ''cun" sgt ke smpai nk komen camtu..
pi komen secara personal ler.. huh.
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 27-10-2011 10:01 AM |All posts
ingt thread sembelih lembu pasal nk raya...
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 27-10-2011 10:02 AM |All posts
Hoho, kebanyakannya mulut memang kene letak insurans orang mcm nie..silap2 terlajak kata, kene sepak je molot herot gigi berterabur...
Tanya sama kangkung.
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 27-10-2011 10:06 AM |All posts
biasa dengar nama ni..tapi muka tak brapa nak cam....
mea Post at 27-10-2011 09:54



    ke memang xkenal khennn...
Saya Cantik
~Mak Inang Cari~
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 27-10-2011 10:09 AM |All posts
dia femes dulu time erra kawen yusri.. dia wat baju erra yg kat taman tue... x silap la..
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 27-10-2011 10:09 AM |All posts
Reply 1# azwalissa


    hanis zalikha tu pelakon ke...?
FB : MIA SUPER , 016-2200936
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 27-10-2011 10:11 AM |All posts
dulu femes gak dia ni...
sekarang ni ramai sangat designer yang meningkat naik..
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 27-10-2011 10:17 AM |All posts
wah.. perangai masih macam tu lagi ke? dah 12 tahun camtu gak perangai??

time aku buat kasut dulu dia charge 150. tapi macam kasut tepek kain cotton kosong jer.. warna putih. dia kata tak sempat! nak je aku maki. tapi dah kelam kabut nak bawak kasut balik kg.. terpaksa je. baju, veil dia charge 400. padahal kain aku. tak letak pape pon.. macam lah---t jer.. :@
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 27-10-2011 10:20 AM |All posts
RAMAI JE WEDDING PLANNER/WEDDING DRESS DESIGNER NI PERANGAI CAM VAVI. AKU BENCI SANGAT2 DESIGNER PONDAN/GAYAH/LEMBIK/LEMBUT KEKWAT NI.. CAM P*NDEK BUAT HIDDEN COST.  APASAL AKU BENGANG?? SEBAB AKU, KAWAN2 AKU YANG DEAL DENGAN PONDAN KEKWAT 2 ALAM MACAM NI BANYAK BUAT TAIK.

CAKAP HARGA SEKIAN2.. TAPI BILA NAK TENGOK PROGRESS BAJU, DIA TAK BAGI DATANG.. TAK BAGI TENGOK. LEPASTU DIA PANDAI2 TUKAR KAIN YANG AKU REQUEST AWAL2 TU KEPADA KAIN MURAH AND DESIGN 100% LAIN. CAM SIALL JAH.:@

PASTU KENA BAYAR LEBIH RM300++ UNTUK BAJU TU. WTF??:@

semoga orang yang aniaya orang lain ni.. dengan makan duit harom, n maki2 n cemuh n cakap belakang customer (mula2 manis mulut la).. aku tak halalkan duit kau dapat. may u rot in hell ****

sorry emo sikit. sape2 bakal pengantin, jaga2 la ya sebelum engaged dengan mana2 wedding planner/designer ni. mula2 tu bukan main la manis mulut.. pastu bila nak bayar final payment tu ada hidden and extra cost dia orang pandai2 tambah n bagi banyak alasan.. cam vavi... wtf.


aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarghh

sorry mod off topic!
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 27-10-2011 10:20 AM |All posts
muke pun cm bontot periuk jer...
UMNO Musuh No 1 Negara

[url=http://www.puffin-eliquid.com/banner/]
Reply

Props Report

Rank: 20Rank: 20Rank: 20Rank: 20Rank: 20

Legenderer

Post on 27-10-2011 10:21 AM |All posts
x kenal pun walau pernah dengar nama dia nie
shantek sangat ke baju yg dia wat {:4_191:}
love his role at Gokusen 3     
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 27-10-2011 10:39 AM |All posts
kalau creative people biasanya mmg mulut laser sikit, walaupun it doesn't warrant then to speak rudely to other people lah. but then again, it is true that with creativity, comes a quick temper
offering Bako National Park cheap tour pckg. PM me
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 27-10-2011 10:51 AM |All posts
lor rupanya aku terbayang muka org lain...
ni rupanya pencekik...gaknya org kurang tempah ngan dia...
dia g mark up gegila...
dh kawin ke separuh jantan neh...
~dalam ati ada taman....wink..wink~
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 27-10-2011 10:51 AM |All posts
amboi gamba, takleh blah sungguh pesennye
kwu tek kachak??!
Reply

Props Report

123456789Next
Return Post new threads
You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 2-8-2014 10:46 AM , Processed in 0.153338 second(s), 39 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top