CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 8199|Reply: 12

SUSU S26 MURAH

[Copy link]
Post time 20-12-2011 06:37 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Post Last Edit by dhiana at 26-3-2012 11:07

SESAPE YG NAK BELI SUSU S26 YG MURAH DR HARGA PASARAN..
S26 STEP 1 ( 0 - 12 ) 600GM = RM 26.50
S26 PROMIL 600GM               = RM 24.00
2S6 PROGRESS 600GM          = RM 21.00
S26 PROMISE 600GM             = RM 20.00

PROMOSI UNTUK TISU BASAH JENAMA WATSON 90HELAI HANYA RM6.00. BELI 2 RM11.00
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2011 02:47 PM | Show all posts | Share
Salam Dear,

Nak tanya u duduk area mana??? nak COD boleh tak nak beli 10 kotak rasanya....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-12-2011 03:10 PM | Show all posts | Share
Area putrajaya.. kalo nak bleh booking order dulu..  ptghan bln depan br dpt.. coz stok yg ade ni smua org dh booking...
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2011 05:08 PM | Show all posts | Share
Reply 1# dhiana


    salam,
ada x S26 gold PE (picky eater)
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-12-2011 10:12 PM | Show all posts | Share
Reply 4# addicted

sori dear, sy jual s26 yg biasa je.. gold xde.. sori ye..
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2011 05:03 PM | Show all posts | Share
kalo order skrg bulan depan baru dpt eik??? putrajaya katne eik?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-12-2011 06:14 PM | Show all posts | Share
Reply 6# adekjeli

yup..bln depan br dpt.. putrajaya dekat ngan picc
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2012 04:32 PM | Show all posts | Share
susu s26 step 1 masih available x?nak beli dlm kuantiti byk coz anak sy kembar. please email ya noramila1806@gmail.com
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2012 04:34 PM | Show all posts | Share
kalo ader please email ur contact number ya. sy nk beli 1 carton secepat mungkin. thanks.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2012 01:18 PM | Show all posts | Share
anak saya 10 bulan...boleh try gak ni

kalau nak mcm mana ek?
saya kat area sg chua, kajang
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2012 04:19 PM | Show all posts | Share
promil gold xde ker??
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2013 12:44 AM | Show all posts | Share
minumum purchase s26 step 1? pm saya kat undan_girllife2000@yahoo.com saya berminat sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2014 04:12 PM | Show all posts | Share
masih lg jd supplier ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

28-5-2015 10:03 PM GMT+8 , Processed in 0.129081 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list