[TEMPAT] Kedai menjual barangan tentera dan polis. - Melaka - Negeri & Negara - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Search
View: 11155|Reply: 4

[TEMPAT] Kedai menjual barangan tentera dan polis.

[Copy link]
Post time 21-12-2011 08:17 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Post Last Edit by juju_amin84 at 22-3-2012 21:10

Salam, ada sesiapa tahu di mana di Melaka ada kedai menjual baju, peralatan polis dan tentera?
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2011 09:36 PM | Show all posts | Share
Reply 1# sauffie

Cuba tengok kat Sungai Udang,Melaka..Ada satu kedai berdepan dengan kedai 2 ringgit..Kedai 2 ringgit tue sederet dengan Family Store Sungai Udang..

Kedai yang jual barang-barang polis dan tentera tue tak silap sederet dengan kedai Ten Ten..Dulu masa sekolah dekat Terendak,selalu outing adalah singgah-singgah situ..


P/S : Kalau silap maaflah yerk?Neyh pun ingat-ingat lupa jerk..Yang pasti kat Sungai udang..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2011 04:32 PM | Show all posts | Share
adik aku dlu cri kt kdi kg jawa...aku pn x sure kdi mne n die bli ape..huhu...aku rse die cri peralatan memsk utk msuk utan tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2011 05:10 PM | Show all posts | Share
yg kt kg jawa tu da pindah...cube crik kt mitc...perniagaan syed...ape ntah..rasenyela...ari tu ade nmpk...
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2011 12:47 PM | Show all posts | Share
Di sebelah klinik linggam, kg jawa ada satu kedai, (jln utama ye, bukan kat dalam kg jawa).
Kalau dari BSN tu jln terus, sebelum jambatan ada kedai di sebelah kiri.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

5-7-2015 09:19 PM GMT+8 , Processed in 0.109444 second(s), 13 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list