Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
123Next
Return to list New
7525
View
73
Reply

Nenek 72 tahun bercinta dengan cucu sendiri

[Copy link]

Author: liza_shariza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-1-2012 05:28 PM | Show all posts |Read mode
Seorang nenek berusia 72 tahun, Pearl Carter, dikhabarkan bercinta dengan cucunya sendiri yang berusia 26 tahun, Phil Bailey. Bahkan, keduanya bakal mempunyai bayi yang dikandung seorang wanita lainnya.

Menurut berita yang dilapor majalah New Idea di New Zealand, Pearl akan membayar US$ 54 ribu  kepada wanita yang akan mengandung anaknya dengan Bailey. "Saya tidak peduli dengan pendapat orang. Saya mencintai Phil dan dia juga mencintai saya. Tidak lama lagi saya akan menggendong anak saya dan Phil akan menjadi ayah yang bangga," ujar Pearl.

Phil adalah anak dari anak perempuan Pearl, Lynette Bailey. Lynette merupakan anak kandung Pearl ketika dia masih berusia 18 tahun. Kerana ketika itu masih muda dan tinggal di keluarga Katolik yang kuat di Indiana, akhirnya Pearl menyerahkan Lynette ke tempat untuk dijadikan anak angkat.

Lynette menjadi orang tua tunggal bagi Phil, yang kini menjadi tukang kayu. Ketika Lynette meninggal dunia Phil mencari neneknya. Setelah bertemu, Phil dan Pearl menjalin hubungan asmara.

Pearl mengatakan, "Saya memanggil Phil ke bilik tidur saya. Mendudukkannya di kursi dan saya bertumpu kepadanya dan menciumnya. Saya awalnya menduga dia akan menolak. Tetapi ternyata dia malah balas mencium saya."

Kepada New Idea, Phil mengatakan, "Saya ingin menciumnya di sana saat itu. Perasaan saya luar biasa."

"Saya mencintai Pearl sepenuh hati saya. Saya memang tertarik dengan wanita yang lebih tua. Dan saya rasa Pearl cantik. Kini, saya akan menjadi seorang ayah. Saya tidak sabar lagi menanti itu. Kami memang sempat ditertawakan dan dicemuh ketika pergi ke luar dan bercumbu di depan publik. Tetapi kami tidak peduli. Anda tidak boleh menentukan kepada siapa Anda bakal jatuh cinta," lanjut Phil.

Setahun yang lalu, Phil mengatakan kepada Carter bahwa dia ingin seorang anak. Carter juga mengaku ingin memiliki anak. Akan tetapi, keinginan untuk memiliki anak dari benih mereka berdua tidak mungkin terwujud kerana Carter sudah menopause.

Pasangan tersebut akhirnya memutuskan untuk menggunakan wang pencen Carter untuk mencari wanita yang bersedia mengandung dan mendermakan ovumnya. Mereka pun memasang iklan untuk mencari wanita tersebut. Iklan tersebut pun dijawab Roxanne Campbell, 30 tahun.

"Awalnya saya terkejut," ujar Campbell mengenai hubungan darah Phil dan Carter. "Tetapi mereka pasangan yang cerdas dan saya melihat mereka saling mencintai. Saya juga sadar bayinya akan dicintai juga."









...gile ape..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2012 05:39 PM | Show all posts
giler arrr........ngan nenek pn ada selera....aduyaiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2012 05:40 PM | Show all posts
iiewwww.... hok kissing-kissing tu tak boleh blah..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2012 05:41 PM | Show all posts
Demmmm.....What da shell?!!!!!! Gile ahhhh....prrrffgtthhh
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2012 05:58 PM | Show all posts
eeee.... x berselera aku tengok nenek tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2012 06:23 PM | Show all posts
giler arrr........ngan nenek pn ada selera....aduyaiiiii
rosie412 Post at 17-1-2012 17:39



    Dia jumpa nenek dia masa dia dah besar......
Mcm suami nenek Wook jumpa nenek wook......
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2012 06:53 PM | Show all posts
dunia...dunia...nak kiamat dah nie..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2012 06:59 PM | Show all posts
hargggg melanggar fitrah!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2012 07:03 PM | Show all posts
uuuhhh gilanya! apa nak jadi la dunia sekarang ni....
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2012 07:08 PM | Show all posts
x tau nak kata mcm mana dah........ mmg giler!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2012 07:15 PM | Show all posts
incest..skeri gila
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2012 07:31 PM | Show all posts
mak aiiiii!!!!!!!!!!!
tu je yg terkeluar
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2012 07:45 PM | Show all posts
Haruan makan anak dengan relanya
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2012 08:01 PM | Show all posts
walawei....dgn nenek sendiri pn jadi...hinanya...nie la kalu org xde agama...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2012 08:42 PM | Show all posts
x tau nak ckp pe...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2012 09:17 PM | Show all posts
kot ye pon berminat dgn wanita lebih tua..jgnla sampai nenek sendiri yg dipilih..ni dah mcm kes kat indon tu plak
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2012 09:17 PM | Show all posts
dah la nenek sendiri... muka tak semenggah lak tu....takleh brain langsung camne napsu leh mencanak naik ni???? tang mana yg leh bernapsu tu? adoiyaiii...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2012 09:35 PM | Show all posts
lar ape kejadah pulak nie...baik bercinta ngan ibu tumpang tue ajer!...mcm2
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2012 09:56 PM | Show all posts
yuckkkkkkkkkkkkkkk
cam dah tak dok orang lain kat dunia nieeeeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2012 10:03 PM | Show all posts
semakin hari, dunia dipenuhi dengan manusia pelik-pelik.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2012 10:17 PM | Show all posts
boleh plak mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2012 11:38 PM | Show all posts
Kalau nenek dia ada rupa Madonna, bolehlah jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2012 08:30 AM | Show all posts
yaks....n ci nenet...huhuh...nenet sendirik lak tuh....adeh...nenet pun pelik...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2012 09:02 AM | Show all posts
adoiii....... mcm ni pun ada
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2012 09:40 AM | Show all posts
nenek pn snggup trima cinta cucunye,,
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.089812s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list