CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
123Next
Return Post new threads
Show: 6125|Reply: 73

Nenek 72 tahun bercinta dengan cucu sendiri

[Copy link]

Rank: 8Rank: 8

Post on 17-1-2012 05:28 PM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Seorang nenek berusia 72 tahun, Pearl Carter, dikhabarkan bercinta dengan cucunya sendiri yang berusia 26 tahun, Phil Bailey. Bahkan, keduanya bakal mempunyai bayi yang dikandung seorang wanita lainnya.

Menurut berita yang dilapor majalah New Idea di New Zealand, Pearl akan membayar US$ 54 ribu  kepada wanita yang akan mengandung anaknya dengan Bailey. "Saya tidak peduli dengan pendapat orang. Saya mencintai Phil dan dia juga mencintai saya. Tidak lama lagi saya akan menggendong anak saya dan Phil akan menjadi ayah yang bangga," ujar Pearl.

Phil adalah anak dari anak perempuan Pearl, Lynette Bailey. Lynette merupakan anak kandung Pearl ketika dia masih berusia 18 tahun. Kerana ketika itu masih muda dan tinggal di keluarga Katolik yang kuat di Indiana, akhirnya Pearl menyerahkan Lynette ke tempat untuk dijadikan anak angkat.

Lynette menjadi orang tua tunggal bagi Phil, yang kini menjadi tukang kayu. Ketika Lynette meninggal dunia Phil mencari neneknya. Setelah bertemu, Phil dan Pearl menjalin hubungan asmara.

Pearl mengatakan, "Saya memanggil Phil ke bilik tidur saya. Mendudukkannya di kursi dan saya bertumpu kepadanya dan menciumnya. Saya awalnya menduga dia akan menolak. Tetapi ternyata dia malah balas mencium saya."

Kepada New Idea, Phil mengatakan, "Saya ingin menciumnya di sana saat itu. Perasaan saya luar biasa."

"Saya mencintai Pearl sepenuh hati saya. Saya memang tertarik dengan wanita yang lebih tua. Dan saya rasa Pearl cantik. Kini, saya akan menjadi seorang ayah. Saya tidak sabar lagi menanti itu. Kami memang sempat ditertawakan dan dicemuh ketika pergi ke luar dan bercumbu di depan publik. Tetapi kami tidak peduli. Anda tidak boleh menentukan kepada siapa Anda bakal jatuh cinta," lanjut Phil.

Setahun yang lalu, Phil mengatakan kepada Carter bahwa dia ingin seorang anak. Carter juga mengaku ingin memiliki anak. Akan tetapi, keinginan untuk memiliki anak dari benih mereka berdua tidak mungkin terwujud kerana Carter sudah menopause.

Pasangan tersebut akhirnya memutuskan untuk menggunakan wang pencen Carter untuk mencari wanita yang bersedia mengandung dan mendermakan ovumnya. Mereka pun memasang iklan untuk mencari wanita tersebut. Iklan tersebut pun dijawab Roxanne Campbell, 30 tahun.

"Awalnya saya terkejut," ujar Campbell mengenai hubungan darah Phil dan Carter. "Tetapi mereka pasangan yang cerdas dan saya melihat mereka saling mencintai. Saya juga sadar bayinya akan dicintai juga."









...gile ape..
1

View rating log

Reply

Props Report

Rank: 4

Post on 17-1-2012 05:39 PM |All posts
giler arrr........ngan nenek pn ada selera....aduyaiiiii
Life never ended...
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 17-1-2012 05:40 PM |All posts
iiewwww.... hok kissing-kissing tu tak boleh blah..
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 17-1-2012 05:41 PM |All posts
Demmmm.....What da shell?!!!!!! Gile ahhhh....prrrffgtthhh
Siggy teman???!!!___________________
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 17-1-2012 05:58 PM |All posts
eeee.... x berselera aku tengok nenek tuh...
aku ado slipar croc...
ekau hado...?!!!
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 17-1-2012 06:23 PM |All posts
giler arrr........ngan nenek pn ada selera....aduyaiiiii
rosie412 Post at 17-1-2012 17:39



    Dia jumpa nenek dia masa dia dah besar......
Mcm suami nenek Wook jumpa nenek wook......
Reply

Props Report

Rank: 4

Post on 17-1-2012 06:53 PM |All posts
dunia...dunia...nak kiamat dah nie..
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 17-1-2012 06:59 PM |All posts
hargggg melanggar fitrah!!
minds under construction
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 17-1-2012 07:03 PM |All posts
uuuhhh gilanya! apa nak jadi la dunia sekarang ni....
I'm not crazy, my reality is just different than yours
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator Legenderer

Post on 17-1-2012 07:08 PM |All posts
x tau nak kata mcm mana dah........ mmg giler!!
Selamat Berpuasa!
Reply

Props Report

Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19

Post on 17-1-2012 07:15 PM |All posts
incest..skeri gila
DON'T act like you know me
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 17-1-2012 07:31 PM |All posts
mak aiiiii!!!!!!!!!!!
tu je yg terkeluar
Reply

Props Report

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 17-1-2012 07:45 PM |All posts
Haruan makan anak dengan relanya
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 17-1-2012 08:01 PM |All posts
walawei....dgn nenek sendiri pn jadi...hinanya...nie la kalu org xde agama...
Setiap Kesabaran Pasti Ada GANJARAN
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 17-1-2012 08:42 PM |All posts
x tau nak ckp pe...
you will never walk alone.. PEACE .. ^_^
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 17-1-2012 09:17 PM |All posts
kot ye pon berminat dgn wanita lebih tua..jgnla sampai nenek sendiri yg dipilih..ni dah mcm kes kat indon tu plak
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 17-1-2012 09:17 PM |All posts
dah la nenek sendiri... muka tak semenggah lak tu....takleh brain langsung camne napsu leh mencanak naik ni???? tang mana yg leh bernapsu tu? adoiyaiii...
Get Rich or Die Trying
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 17-1-2012 09:35 PM |All posts
lar ape kejadah pulak nie...baik bercinta ngan ibu tumpang tue ajer!...mcm2
Dear past, TQ for all the lesson...
Dear future, I am ready!
Reply

Props Report

Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15

Post on 17-1-2012 09:56 PM |All posts
yuckkkkkkkkkkkkkkk
cam dah tak dok orang lain kat dunia nieeeeeeee
I love you so much but I love myself more...
Reply

Props Report

Rank: 20Rank: 20Rank: 20Rank: 20Rank: 20

Legenderer

Post on 17-1-2012 10:03 PM |All posts
semakin hari, dunia dipenuhi dengan manusia pelik-pelik.
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 17-1-2012 10:17 PM |All posts
boleh plak mcm tu
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 17-1-2012 11:38 PM |All posts
Kalau nenek dia ada rupa Madonna, bolehlah jugak.
I am who I am.
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 18-1-2012 08:30 AM |All posts
yaks....n ci nenet...huhuh...nenet sendirik lak tuh....adeh...nenet pun pelik...
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 18-1-2012 09:02 AM |All posts
adoiii....... mcm ni pun ada
[between our laughs, long talks, stupid fights and jokes...i fell in love]
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 18-1-2012 09:40 AM |All posts
nenek pn snggup trima cinta cucunye,,
zero to heroo
Reply

Props Report

123Next
Return Post new threads
You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 24-7-2014 06:01 AM , Processed in 0.180447 second(s), 45 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top