Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
31663
View
166
Reply

wan maimunah.....

  [Copy link]

Author: mummygreen       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-2-2012 01:01 PM | Show all posts |Read mode


semalam ternengok crite tanggang versi wan maimunah vs gambit....
rasenye crite lame kot....
motip aku post thread ni.????hehehe!!!(takutnyer kene lahar)
sbnrnye nk tau status wan maimunah ni...
member aku kate die xpernah kawin...
betul ke????
korg tau x????

Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2012 01:06 PM | Show all posts
Reply 1# mummygreen


   betul ar tu...penah tgk kt whi....topic retis xkawin2...pe motip gmbr camgitu....."ibarat melukut ditepi gantang jer...."
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2012 01:07 PM | Show all posts
Apa yg diberitau,dia Ada suami n anak angkat.tapi tak penah jumpa or tgk wajah lakinya..apa yg aku rasa,dia ni tak berlaki sbb bila shooting dia dgn selambernya dedahkn tubuh badan dia depan sume org,bertepuk tampar ngan lelaki,baring sekatil ngan lelaki...
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2012 01:09 PM | Show all posts
baju yg wan maimunah pakai tu mcm baju nenek aku jaman dulu2...sexy u... wan maimunah pinjam baju sapa??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-2-2012 01:10 PM | Show all posts
tapi rasenye die ni sempoi....mak aku prnh jumpe kat tesco...die suke tegur org...peramah kekdahnye...
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2012 01:10 PM | Show all posts


sedih aku tgk muke wan maimunah tuh

die belakon sangat hebat.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-2-2012 01:11 PM | Show all posts
baju yg wan maimunah pakai tu mcm baju nenek aku jaman dulu2...sexy u... wan maimunah pinjam baju sa ...
mamamica Post at 29-2-2012 13:09



mama klu nak,kt topshop berlambak...
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2012 01:12 PM | Show all posts
suka dia belakon.. pelakon yg hebat
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2012 01:12 PM | Show all posts
aku suka dia berlakon dalam pi mai pi mai tang tu je
drama2 semua tak berapa suka
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2012 01:15 PM | Show all posts
paling suka masa dia jadi mertua pajurah.....sadis gila. apa ntah tajuknya.....rendang utk mertua kot
ala2 pompuan lindungan kaabah watak pajurah masa tuh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-2-2012 01:16 PM | Show all posts
die mmg pandai berlakon....sgt baguih
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2012 01:17 PM | Show all posts
dia pernah berkahwin.
r/tgga tak amantapi tak tau status apa skrg
kakak ofismate aku sepupu dia
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2012 01:23 PM | Show all posts
Die ni slalu datang umah aku tahun 2006 dulu. Berkawan baik dgn bapak aku. Die selalu lepak kat kelong area pantai lido.. Statusnya tak tau pulak. Malas nak tanye. Tapi memang friendly habis... Cool
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2012 01:25 PM | Show all posts

wan maimunah.....

Wan maimunah rockz!! hehe


(posted by mobile)
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2012 01:27 PM | Show all posts
RASAnya dia kawin ngan salah sorang dari ahli kopratasa... kalau salah tolong betulkan...
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2012 01:29 PM | Show all posts
bile tgk wan maimunah ni teringat drama lakonan die nge rosyam nor jadik suami isteri..naik motor rxz..peluk2..hahhaha loye tekak aku..tp wan maimunah kalu nangis over sgt...so far die ok..penah nampak kat klcc pakai t-shirt nge seluar ketat je..sempoiii
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2012 01:41 PM | Show all posts
Aku suka Wan Maimunah ni berlakon. Hebat~
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2012 01:43 PM | Show all posts
suka wan maimunah..

ari tuh nampak dia dlm kete storm kat wakaf che yeh tgh bersembang...terperasan sbb masa tuh dia tgh sembang ngan sapa ntah.....sora dia sangaat senang dicam... br balik soping la kot
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2012 01:45 PM | Show all posts
Post Last Edit by pengimbas at 29-2-2012 13:46
RASAnya dia kawin ngan salah sorang dari ahli kopratasa... kalau salah tolong betulkan...
mauminumapa Post at 29-2-2012 13:27


rasanya yang tu sabariah hitam berlakon lam pi mai pi mai sekali ngan dia gak dulu... bini ngan sani sudin. dia watak asal mak uda
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2012 01:46 PM | Show all posts
rasanya yang tu sabariah hitam berlakon lam pi mai pi mai sekali ngan dia gak dulu... bini ngan  ...
pengimbas Post at 29-2-2012 13:45



    ohh yer ker?? sorry aku tersilap kot
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2012 01:52 PM | Show all posts
zaman dulu2...x mampu x beli kain wat baju...
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2012 01:57 PM | Show all posts
aku ngeri tengok citer tanggang ni. Wan maimunah dah la pakai serabai camtu pastu xxx dia sgt besau free2 jer tunjuk kat gambit tue..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-2-2012 01:59 PM | Show all posts
bile tgk wan maimunah ni teringat drama lakonan die nge rosyam nor jadik suami isteri..naik motor rx ...
pia250110 Post at 29-2-2012 13:29


hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2012 01:59 PM | Show all posts
apa ending cerita semalam..saya pun tengok jugak..sedihnya tengok dia pakai mcm tu..miskin sangat sampai hanya mampu beli singlet jer..
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2012 02:00 PM | Show all posts
macit nih dulu bekas penari kan??? dulu aku pernah tengok satu kaset tarian tradisional ada muka dia kat depan tengah nari.. masa tu dia kurus lagi....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.065006s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list