CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 3749|Reply: 2

kelas muzik di kuala terengganu

[Copy link]
Post time 12-3-2012 01:02 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

salam..ada sesape tau x mane2 kelas muzik utk bdk2 kt area kuala trg...kalo ada kt mane..brp rate dia...luieda nk anta ank omo 5thn sbb nmpk dia cam berminat ngan muzik..
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2012 05:16 PM | Show all posts | Share
salam..ada sesape tau x mane2 kelas muzik utk bdk2 kt area kuala trg...kalo ada kt mane..brp rate di ...
luieda Post at 12-3-2012 13:02



    ada..area blakang BSN kat bandar, dekat kompleks perdana..kedai Yamaha something.lupa lak nama dia
last december, i ada hantar my doter dgn my nephew main piano kat sana..intensive class masa cuti..RM80 utk 4 kali/seorang
ok lah..lps 4 kelas, dia dah boleh kenal skit2 notes..cikgu sana pun baik2.
my SIL yg rekemen tu.anak dia umur 8 thn dah terer main Fur Elise (Bethoven).dah nak masuk grade 2 kot..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-3-2012 08:19 AM | Show all posts | Share
owh..thanx mama...nti nk g survey la...dkt jer ngan opis tuh....leh r trs pi saner...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

30-8-2015 07:52 PM GMT+8 , Processed in 1.627572 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list