Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
17932
View
8
Reply

BSN 1 Dinamik pulak dah....

[Copy link]

Author: eymazaki       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-3-2012 04:50 PM | Show all posts |Read mode
salam uols...

iols dapat kol dari org bsn..promot BSN 1 Dinamik ni...
ada sapa2 dh join?
bagus tak?byk tak kelebihan tak?dh bukak kat website bsn ni... http://www.mybsn.com.my/pb_Wealth_Management.html
tapi x phm mende...
dia bagi masa iols pk dulu..iols mmg xde apply mana2 takaful lagi...
ekceli,iols takut jd mcm ari tu...sbb cara deorg same...
nih tred yg iols tnya ri tu... http://mforum.cari.com.my/viewthread.php?tid=584208
hrp de respon...
sbb mcm minat jgk kalo bgus....
tenkiu....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2012 04:52 PM | Show all posts
byk tak kelebihan tak?
eymazaki Post at 26-3-2012 16:50


berapa byk punya tak la..hehe...tersyasyul...sori....
yg betulnye...banyak kelebihan tak?
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2012 04:12 PM | Show all posts
aku pon dpt jugak panggilan dr bsn 1 dinamik masa bulan 1 hari tu aku setuju nak join insuran tu....lepas panggilan tu aku terus telefon bsn KL nak pastikan samaada panggilan tu betul atau tipu...n staf bsn kata memang dia ada lantik chartis insuran utk cari pelanggan..... ok lah bulan2 kena bayar rm22 jer...dia kata cover untuk aku n anak2

aku pon tunggu sbb org  tu ckp nak hantar polisi insuran..dah masuk bulan 3........tgok2 minggu lepas dpt satu surat dia kata permohonan aku di batal kan sbb kat dlm akaun bsn x de duit...........
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-6-2012 11:57 AM | Show all posts
aku pon dpt jugak panggilan dr bsn 1 dinamik masa bulan 1 hari tu aku setuju nak join insuran tu.... ...
seroja11 Post at 28-3-2012 16:12


seroja ni..baru jek syok nk baca komen awk...sekali ayat awk last sekali kata,bank kol sbb dlm atm xde duit..kelaka la awk
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2012 11:52 PM | Show all posts
Post Last Edit by happydot at 3-6-2012 23:58

BSN? Tak pe, makasih jer.. dah serik deal ngan BSN so tak kisahla camner bagus promo @ new product dier, if bagi free pun, tak hingin ler...  service diorg out... Serik sangat2.

Malas nak clik masuk web BSN tu, product takaful utk apa? life ke or PA ja? Sebelum join mana2 takaful, better tanya diri sendiri jenis perlindungan yg diperlukan, jgn perccaya agent 100% coz masa menjual byk jer yg ckp lebih but bila buat claim, benda tak cover pun... so if nak, better wat homework/research dulu & compare wit others.... bukan jer dr segi coverage but service gak, penting tu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2012 09:19 AM | Show all posts
seroja ni..baru jek syok nk baca komen awk...sekali ayat awk last sekali kata,bank kol sbb dlm a ...
eymazaki Post at 2-6-2012 11:57



   sebenar nya aku memang berminat nak join tapi aku tunggu polisi dia sampai rumah baru aku masuk kan duit...masalahnye polisi x sampai yg sampai surat mengatakan permohonan aku dibatal kan sbb dlm akaun BSN x de duit.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2012 12:52 PM | Show all posts
heee... saya baru terima call br BSN ..pegawai katenye... dia offer bsn1dinamik ni.. pelan no.4 - pelan kemalangan diri katenye.... so i mintk masa nak pkir n tanye hubby... dia akan kol balik ujung bulan ni... so lepas letak fon trus la cr kat tenet info pasal 1dinamik ni.. jumpe thread ni... mcm menarik je... so in the end EIMAZAKI ni amek tak? coz nak tau jugak pasal2 ni... ok ke tak ok... harap dapat share.... and kata seroja "permohonan aku di batal kan sbb kat dlm akaun bsn x de duit..........." huhuhu... yeke? sbb saye tpkir gak td.. dia kata org tpilih je dpt offer ni... sdgkan akaun saye dah lama tinggal seploh hinggit je.... acaner tuh? mm...

so.... sape2 sudi kongsi cite bsn1dinamik ni.. mm...nak tau jugak... mcm saye nye plan...

polisi - BSN kerjasama AIG = BSN 1 dinamik

pelan:: kemalangan diri  ----> "kemalangan" merangkap ::-
1. serangan binatang
2. kecederaan akibt pihak ke-3 -cth:: ragut
3. kemalangan harian
4. keracunan mknan
5. accident
6. bencana alaam
7. kematian/ kurang upaya
-ni yang sempat tulis masa dia xplen la...

faedah
1. min masuk sepital (mana-mana sepital- dorg x de specific panel) 6jam... cover RM250 perday - max 120days (RM30k)
2. kematian..kecacatan kekal - Rm25k
3. bayaran tambahan dll (RM125k)
total  :: RM375k

plan saya: RM1.26/hari = RM38/bulanan


so?? anu ideas/komen? tq
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2012 02:30 PM | Show all posts
BSN 1Dinamik ni best gak...sebelum kita trima polisi pastikan leh wang mencukupi dalam akaun untuk penolakan pertama. Mana2 insurance pun rules die sma jer kena bayar dulu baru dapat polisi. Contohnya: mcm cik ni nak ambik plan 4= 38 sebulan, kena ada RM76 utk 2 bln premium dalam akaun untuk penolakan pertama tu baru bole sah dan dapat polisi. Sy masih tertunggu-tunggu bila lah sy akan mendapat panggilan ni.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2013 08:32 AM | Show all posts
salam....
saya pun dapat panggilan BSN 1 DINAMIK dalam bulan 12 2012, tapi saya dah cakap setuju, diorang pun dah tolak duit dari bank bsn saya, mcmne saya nak batalkan ye...ade sape2 yang tahu pasal hal ni...
tolong saya...terima kasih..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063973s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list