CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
12Next
Return Post new threads
Show: 15462|Reply: 48

MEMO PLUS GOLD - MAKANAN MINDA

[Copy link]

Rank: 6Rank: 6

Post on 2-4-2012 10:24 AM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Alhamdulillah...Setelah beberapa lama dok geram aja tengok testi dalam Harian Metro tentang kejayaan anak2 yang mengamalkan MEMO PLUS GOLD...dok pikir betul ke produk ni bagus..kalau bagus nak gak anak2 bagi anak2 terunaku amalkan..mana tak nya si abg umurnya 9 tahun..so far ok la..dok kelas no 2.. dia aktif main bola sepak sampai takder masa nak ke tuisyen.. dulu ptg ke sekolah agama & malam tuisyen tapi oleh sebab masa dah pack skrg ngan training bola sepak....so nak gak bg dia something yang boleh membantu kecergasan minda dia..

sekarang dia amalkan vitamin Appeton, Colestrum..setiap hari 3 cawan susu...dan sekarang nak cuba nagi memo plus gold..harap membantu..yang kelakar bila bagi si abg ambik memo plus si adik umur 6 tahun plak cakap.." mama ni nak bagi abg aja ka pandai?? adik mcm mana?? adik nak gak.. " kita risaukan dia takleh nak telan kapsul tu...bila buka kapsul dia kata pahit..dia nak telan gak kapsul tu..Alhamdulillah skrg dah 3 hari dia amalkan...harap membantu..

bagi sesaper yang ada bg anak amalkan memo plus gold jom ka kita update & kongsi kat sini...

terima kasih kepada Pn Norlela (stokis penang) yang telah perkenalkan produk ni pada saya sekeluarga..saya sendiri pun ambik 2 biji kapsul sehari.. dah seminggu amalkan ni..tngok mcm mana :-)

Antara KHASIAT PRODUK:


Apabila di ambil secara harian, khasiat Memo Plus Gold akan menambah baik keupayaan seseorang antaranya :-

• Mempertingkatkan tahap pembelajaran dan daya ingatan
• Menambah kecerdasan, kecergasan dan kesegaran sepanjang hari.
• Mengurangkan kebimbangan dan tekanan.
• Khasiat anti-penuaan dan tindakan antioksidan.
• Kekurangan tumpuan (sangat berguna sewaktu menghadapi peperiksaan di sekolah).
• Kes AAMI pada warga tua (kehilangan ingatan disebabkan peningkatan usia) dan ADHD pada kanak-kanak ( kanak2 yg hyper active dan juga yang kurang cemerlang dalam pelajaran)
• Memudahkan dan mengaktifkan sel-sel otak ( terutama org2 yg dah tua ).
CALL/SMS/WHATSAPP/VIBER  : 019-4553252
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 2-4-2012 08:47 PM |All posts
Just nak share ngan kaum ibu terutamanya , apa yg membuatkan saya teruja untuk memilih memo plus gold untuk anak2 saya. Setelah baca kisah ni la saya mula mencari maklumat tentang produk ni sehinggala saya di hubungi oleh Puan Norlela pengedar memo plus dari pulau pinang. Jom ikuti kisah & luahan hati seorang ibu:

Setiap ibu di dunia ini mengimpikan kejayaan anak masing-masing. Begitu jugalah impian saya sebagai seorang ibu kepada Nur Alyaa Maisarah  yang berusia 8 tahun. Saya, Pn.Siti berasal dari Pulau Pinang ingin berkongsi dengan anda kisah kejayaan dan cabaran yang saya lalui dalam mencapai impian tesebut.



Anak  saya merupakan  seorang pelajar yang cemerlang di Sekolah Jenis Kebangsaan Cina dan prestasinya pada waktu itu cukup memuaskan.



Namun begitu, pada bulan Disember  2010, dia diserang demam panas dengan suhu badan mencecah sehingga 40 darjah selsius. Saya merasa begitu cemas dan segera membawa Maisarah ke Hospital Besar Pulau Pinang untuk menjalani pemeriksaan lanjut serta mendapatkan rawatan.



Rentetan daripada itu, doktor yang melakukan pemeriksaan menyeluruh terhadap anak saya telah memaklumkan bahawa serangan tersebut telah menyebabkan kerosakkan sel- sel otak dan urat sarafnya. Doktor mengesahkan bahawa anak saya akan mengalami masalah dalam memberi tumpuan kepada pembelajarannya.

Doktor juga memaklumkan bahawa anak saya mengalami gangguan tingkah laku dan kemungkinan besar akan menghidap sindrom ADHD atau kurang daya tumpuan dan hiperaktif. Doktor menasihati saya supaya bersabar dan tabah menghadapi situasi tersebut. Berita tersebut merupakan suatu tamparan dan kejutan yang hebat buat diri saya. Perasaan saya berkecamuk dan fikiran saya bercelaru memikirkan masa depan anak saya yang suram dan cabaran besar yang perlu saya lalui dalam mendidik anak saya. Saya diselubungi kekecewaan dalam menangani masalah ini.

Namun saya tidak pernah berputus asa. Sebagai seorang ibu, saya mencuba pelbagai kaedah rawatan demi membantu anak saya membina kembali keupayaan memberi tumpuan dalam pembelajaran. Saya mula mencuba beberapa jenis produk berbentuk jus juga vitamin untuk perkembangan otak yang diwar-warkan boleh memulihkan masalah kanak-kanak ADHD , hyperaktif dengan harapan anak saya akan pulih  seperti sedia kala. Namun semua itu tidak juga mendatangkan hasil. Keadaan Maisarah masih tiada peningkatan, beliau masih mengalami kesukaran mengenalpasti abjad.



Apabila sesi persekolahan bermula, saya mengalami satu lagi kejutan. Pihak sekolah memaklumkan bahawa tingkahlaku Maisarah yang cenderung mengganggu rakan-rakan serta adakala mengoyakkan buku di sekolah adalah diluar kawalan para guru. Saya seringkali  terpaksa ke sekolah kerana menerima aduan demi aduan dari para guru. Apabila keputusan peperiksaan penggal pertama diumumkan, Maisarah gagal dalam kesemua matapelajaran. Saya berasa tertekan dan malu dalam menghadapi masalah ini. Kadang kala saya menangisi sitiuasi ini akibat perasaan kecewa dan putus asa.



Pada suatu hari, saya terdengar suatu rancangan tajaan yang keudara di salah satu radio tempatan kegemaran saya. Rancangan tajaan oleh Oze Marketing Sdn Bhd yang memasarkan Memo Plus Gold sebagai makanan yang mengaktifkan sel-sel otak begitu menarik perhatian saya. Hati saya terdetik dan gerak hati kuat mengatakan mungkin ini penyelesaian kepada masalah yang saya hadapi.



Seterusnya, saya segera mengambil kesempatan menghubungi Pn.Norlina bagi mendapatkan maklumat lanjut tentang produk dan wakil jualan di kawasan berdekatan. Pihak syarikat lantas merujuk saya kepada stokis yang berhampiran dengan rumah saya. Setelah menceritakan peristiwa yang berlaku terhadap Maisarah, beliau mengesyorkan Memo Plus Gold kepada anak saya dan menunjuk ajar kaedah pemakanan yang betul.

Saya memastikan yang Maisarah tidak tertinggal mengambil Memo Plus Gold setiap hari selama 3 bulan tanpa henti. Maisarah meneruskan pembelajaran seperti biasa seterusnya menduduki peperiksaan penggal kedua di sekolahnya. Apabila keputusan diumumkan, saya dimaklumkan oleh Maisarah yang guru kelas ingin berjumpa saya. Saya merasa cemas memikirkan perihal tersebut.



Namun apabila saya bertemu dengan guru kelasnya, saya dikejutkan dengan berita keputusan peperiksaan Maisarah yang CEMERLANG. Dia mencapai gred A dalam kesemua matapelajaran , serta dapat menguasai bahasa cina dengan baik dan daripada mendapat nombor terakhir dalam kelas beliau mampu dapat nombor 4 untuk peperiksaan akhir tahun baru baru ini. Saya kaku seketika dan tidak percaya dengan apa yang ditunjukkan oleh guru tersebut tetapi itu adalah KEBENARANNYA. Inilah saat-saat yang begitu saya nantikan.



Saya lantas menghubungi Pn.Norlina untuk berkongsi khabar gembira ini dengan beliau. Beliau berasa sungguh gembira dan mencadangkan agar saya berkongsi pengalaman serta membantu orang yang senasib dengan saya.

Tanpa berfikir panjang, saya mengambil keputusan menjadi pengedar produk Memo Plus Gold dengan niat ikhlas membantu seramai mungkin mereka yang mengalami masalah yang sama seperti saya dan juga menolong anak-anak ADHD,hyperaktif mencapai keputusan cemerlang dalam peperiksaan .



Saya amat berterima kasih kepada Syarikat Oze Marketing kerana mengeluarkan produk yang hebat dan berkesan untuk pengukuhan daya ingatan dan perkembangan minda ini.



Kini, anak saya semakin cerdas dan bijak serta merupakan  pelajar yang cemerlang setiap tahun. Sebagai ibu yang bertanggungjawab dan mengimpikan kejayaan anak, itulah satu-satunya harapan saya. Malah dengan menjadi pengedar produk Memo Plus Gold juga membantu saya menjana pendapatan yang lumayan setiap bulan dengan memasarkan produk ini kepada mereka yang memerlukan.



Bak kata pepatah, jika tak dipecahkan ruyung, manakan dapat sagunya. Nak seribu daya, tak nak seribu dalih. Dimana ada kemahuan, disitu ada jalan. Memo Plus Gold merupakan suatu pilihan yang tepat untuk diri saya dan seisi keluarga. Saya telah berjaya mengubah nasib anak saya. Anda juga patut mengambil langkah yang sama.


:-)
CALL/SMS/WHATSAPP/VIBER  : 019-4553252
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 2-4-2012 09:16 PM |All posts
BETUL KER NI????

CALL/SMS/WHATSAPP/VIBER  : 019-4553252
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 2-4-2012 09:25 PM |All posts
sunyi aja post ni huhu....mungkin saya silap parking kot... ingatkan produk ni dah famous tp mcm masih ramai blum tau...apa pun takperla saya akan updatekan setiap perkembangan anak...maybe skrg blum nampak saya harap pilihan saya tepat dan akan membuahkan hasil...tak tahan tengok testi dapat straight A dalam SPM huhu....
CALL/SMS/WHATSAPP/VIBER  : 019-4553252
Reply

Props Report

Rank: 4

Post on 2-4-2012 09:59 PM |All posts
Post Last Edit by eton at 2-4-2012 22:04

saya tahu tentang produk ni dari sepupu saya. dah setahun dia bagi belikan untuk anak dia yg berusia 10 tahun-danish. waktu darjah 1 hingga darjah 3  danish duduk dalam kelas ketiga. Alhamdulillah sekarang danish dapat duduk dalam kelas ke 2 .ibunya sangat gembira dengan perkembangan danish. sebab itu saya tertarik untuk belikan memo plus ni utk anak saya yg berumur 7 tahun. so far blum nampak kesan lg kot... cuma nampak dia kelihatan cergas walaupun tak tdo siang...aktif aja... nak buat homework malam pun tak merengek sangat... :-)
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 2-4-2012 10:33 PM |All posts
owhhh ye ke eton? itu la kita cuma nak yg terbaik kan. memang la kena usaha, doa & tawakkal tapi tak salah kita sbgai ibu bapa ikhtiarkan jalan lain untuk bantu anak2 kita berjaya. lebih baik ikhtiar dari awal sblum terlambat. saya risaukan anak saya yg 6 tahun ni...skrg masih blum mahir lg membaca...ngeja pun mcm slow sikit...tngok sebulan dua ni mcm mana
CALL/SMS/WHATSAPP/VIBER  : 019-4553252
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 2-4-2012 10:39 PM |All posts
tngok ni testi dia. sumber dari fb memo plus gold.



uishhh kalau la anak saya dapat mcm ni...Ya Allah... kegembiraan
CALL/SMS/WHATSAPP/VIBER  : 019-4553252
Reply

Props Report

Rank: 4

Post on 2-4-2012 10:49 PM |All posts
Reply 7# asziemiworld

Ya Allah bertuah si ibu kalau dapat anak cemerlang mcm adik tu. Ya Allah kau terangilah hati anak ku untuk menerima ilmu Mu Ya Allah. Amin...
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 3-4-2012 02:01 PM |All posts
tu la...setiap ibu bapa nak anak2 berjaya kan... kita sanggup buat apa saja nak pastikan dorang berjaya dalam apa jua bidang yg dorang suka..tapi akademik takleh lari la..memang kena score... :-)
CALL/SMS/WHATSAPP/VIBER  : 019-4553252
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 3-4-2012 09:21 PM |All posts
mcm mana rupanya memo plus tu?
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 3-4-2012 10:50 PM |All posts
Reply 10# zahra73

mcm ni
CALL/SMS/WHATSAPP/VIBER  : 019-4553252
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 4-4-2012 11:34 AM |All posts
tu la...setiap ibu bapa nak anak2 berjaya kan... kita sanggup buat apa saja nak pastikan dorang berj ...
asziemiworld Post at 3-4-2012 14:01


masa zaman aku dulu xpnh amik supplement apa2 coz mak ayah org susah tp alhamdulilah berjaya dlm pelajaran & kerjaya..

berkenaan product ni aku nk berkongsi pengalaman adik ipo aku...dulu aku dok perati apa yg MIL aku bg kt dia nih setiap pg...result PMR dia 8A....SPM dia 9A 1B..utk pengetahuan adik ipo aku ms thn SPM tu accident patah kaki & xblh p sekolah 2bln lebih so just buat homework yg cikgu bekalkn, belaja sndiri...skrg adik ipo aku da abis dip kt IPTA dan insyaallah smbung degree dlm bidang accounting....so conclusion aku ialah product ni +usaha mmg berkesan.

anak2 aku kecik lg, insyaallah nk bg depa supplement ni gak, semua ibu nk yg terbaik utk anak2 kn.
"Anakku..
kupohon..kuidamkan sebuah hari muka indah buatmu,penuh ketakwaan dan darinya tetitipkan kebahagiaan.."
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 4-4-2012 09:39 PM |All posts
Reply 12# merak7118

wahhh terujanya saya... memang banyak saya baca testi memo plus gold ramai yang berjaya...sama ada itu anugerah Tuhan atas usaha atau keberkatan dalam menuntut ilmu tapi tak salah kalau kita cuba ikhtiarkan... mcm merak dah nampak sendiri adik ipar berjaya so apa salah kita cuba buat benda yg sama mcm MIL merak kan..mana tau atas ikhtiar & doa kita semoga anak2 kita pun berjaya nanti...

bila saya bercakap pasal nak bagi anak makan produk ni ramai yg mcm cemek aja mukanya...senyum sinis...konon mana ada produk boleh bg pandai..kalau dah tak pandai makan apa pun tak kan pandai jugak...dalam hati ku berkata..Ya Allah kau tabahkan hatiku ini..." org melayu memang gini perangainya..bukan nak bg sokongan..nak perjatuhkan lagi ada la... :-(
CALL/SMS/WHATSAPP/VIBER  : 019-4553252
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 4-4-2012 10:34 PM |All posts
Post Last Edit by asziemiworld at 4-4-2012 22:38

lg maklumat tentang Memo Plus Gold



Memo Plus Gold - Ekstrak Brahmi, Bacopa Monniera untuk Ingatan dan Perkembangan Mental. Juga Mengandungi Anti Oksidan yang Tinggi.
CALL/SMS/WHATSAPP/VIBER  : 019-4553252
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 5-4-2012 09:21 AM |All posts
Reply  merak7118

wahhh terujanya saya... memang banyak saya baca testi memo plus gold ramai yang ...
asziemiworld Post at 4-4-2012 21:39



hehehe...betul tu supplement ni sbg tambahan atas usaha dan anugerah yg diberi..klu kata2 sinis org tu xyah amik pusing sgt...analogy mudah klu sakit kita makan ubat...knp mst makan ubat sbb kn Allah da tentukn sakit..jwp:kita kena usaha utk sembuhkn penyakit ...knp ubat? jwp: sbb ubat mengandungi bahan2 khusus bg memulihkn/pengurangkan rasa sesuatu penyakit...so jwp sama knp kena amik supplement,klu pandai tu pandai gak la kan..jwp:ini salah satu usaha kita utk merangsang sel2 otak supaya lebih active, penumpuan dlm pelajaran etc....
"Anakku..
kupohon..kuidamkan sebuah hari muka indah buatmu,penuh ketakwaan dan darinya tetitipkan kebahagiaan.."
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 5-4-2012 10:19 AM |All posts
Reply 15# merak7118

  akhirnya dapat gak kawan yg +ve. tq merak...tu la kalau tak ikhtiar langsung manakan dapat hasilnya kan...usaha tanda kejayaan...
CALL/SMS/WHATSAPP/VIBER  : 019-4553252
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 8-5-2012 11:01 PM |All posts
SELAIN PERSEDIAAN BELAJAR, MENGULANGKAJI PELAJARAN DAN MOTIVASI YG CUKUP UTK ANAK ANDA, JANGAN LUPA BERIKAN ANAK ANDA KEPERLUAN UNTUK MINDA MEREKA :

1. Menghilangkan mengantuk dan keletihan semasa mengulangkaji pelajaran.

2. Untuk menambahkan Tenaga Semasa Belajar.

3. Lebih fokus kepada pelajaran.

4. Meningkatkan kecergasan untuk aktiviti pembelajaran semasa dalam kelas.

5. Mengatasi masalah anak degil / malas belajar.



Dengan mengamalkan Makanan Tambahan untuk Otak seperti Memo Plus Gold dapat membantu mencergaskan minda dan membantu dalam pembelajaran supaya lebih FOKUS, TINGKATKAN DAYA INGATAN & KECERGASAN SEMASA BELAJAR.

CALL/SMS/WHATSAPP/VIBER  : 019-4553252
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 8-5-2012 11:07 PM |All posts
Post Last Edit by asziemiworld at 8-5-2012 23:09

Memo Plus Gold merupakan makanan tambahan bagi minda. Antara khasiat yang tersembunyi adalah :-

1. Mengurangkan stress dan tekanan
2. Membantu menguatkan ingatan
3. Mengekalkan tumpuan di dalam kelas bagi pelajar
4. Memberikan kecergasan kepada fizikal dan mental
5. Membebaskan Nitrik Oksida khusus bagi mempercepatkan proses penyembuhan dan pembesaran pembuluh darah yg menolong menghindar penyakit.
6. Menghindarkan penyakit seperti migrain, strok, dimensia, parkinson, alzheimer serta nyanyuk
7. Membantu anak yang kurang tumpuan dan lemah daya ingatan
8. Membantu orang dewasa yang selalu lupa @ badan yang tidak cergas
9. Membantu warga tua yang selalu kemurungan dan mengasingkan diri...

TUNGGU APA LAGI....DAPATKANNYA HR INI.....

CALL/SMS/WHATSAPP/VIBER  : 019-4553252
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 24-5-2012 11:02 AM |All posts
Memo Plus Gold merupakan makanan tambahan bagi minda. Antara khasiat yang tersembunyi adalah :-

1 ...
asziemiworld Post at 8-5-2012 23:07


awak, x sabar nk test kt anak....klu umo 5thn blh bg tak?
"Anakku..
kupohon..kuidamkan sebuah hari muka indah buatmu,penuh ketakwaan dan darinya tetitipkan kebahagiaan.."
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 25-5-2012 06:56 PM |All posts
Reply 19# merak7118


jom jom kita ikhtiarkan & buat pelaburan untuk anak2... insyaallah :-) umur 5 tahun kalau dah bersekolah memang dah boleh start ambik memo plus gold ni
CALL/SMS/WHATSAPP/VIBER  : 019-4553252
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 25-5-2012 07:47 PM |All posts
10A, 8A, 5A.. kecemerlangan dalam peperiksaan amat penting dengan keadaan yang semakin mencabar untuk mendapatkan tempat di Universiti sekarang ini..bantu anak anda dalam meningkatkan tahap INGATAN & TUMPUAN supaya keputusan mereka sentiasa cemerlang..jangan buang masa lagi PEPERIKSAAN semakin dekat..MEMO PLUS GOLD makanan tambahan untuk otak anda!!

Hubungi saya di talian 0194553252 untuk maklumat lanjut / tempahan !!!

CALL/SMS/WHATSAPP/VIBER  : 019-4553252
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 26-5-2012 09:30 AM |All posts
Reply  merak7118


jom jom kita ikhtiarkan & buat pelaburan untuk anak2... insyaallah :-) umur 5 ...
asziemiworld Post at 25-5-2012 18:56


u agent? anak merak umo 5thn mmg da start masuk kelas since umo 4thn...cuma pd umur 5thn kelas bertambah so dia kata penat ....biasa kt rumah ulangkaji ngn merak 1 subject je sehari sbb xnk dia bosan...cuma skrg tgk dia cepat sgt letih, 9.30pm dia da tido hehehehe....kesian pula,takat ni cuma bg vit C je kt dia...klu u agent blh la order,tp merak kt johor taw...
"Anakku..
kupohon..kuidamkan sebuah hari muka indah buatmu,penuh ketakwaan dan darinya tetitipkan kebahagiaan.."
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 26-5-2012 09:46 AM |All posts
Reply 22# merak7118

owhh boleh sangat la tu...cuba bagi dia amalkan memo plus ni insyaallah memang akan nampak kesan..cepat atau lambat bergantung gak la...atau kalau nak boleh sulamkan dengan kismis tokguru...saya pun dah mula bagi anak saya amalkan kismis & iqramilk...nak bg dia cergas & tajamkan minda dia..di samping tu insyaallah nak bentuk akhlak anak2 semoga jadi anak yg soleh/solehah...keberkatan dalam pemakanan juga perlu.. :-)
CALL/SMS/WHATSAPP/VIBER  : 019-4553252
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 26-5-2012 10:56 AM |All posts
Reply  merak7118

owhh boleh sangat la tu...cuba bagi dia amalkan memo plus ni insyaallah memang  ...
asziemiworld Post at 26-5-2012 09:46


daya ingatan dia alhamdulillah...merak mcm x percaya bila dia blh cerita semula apa yg brlaku ms dia umo 1thn+..apa yg berlaku ms dia umo 3thn pn dia blh cerita semula dgn detail,..takat ni umo dia 4thn 6bln alhamdulillah ayat2 lazim dia da hafaz, bacaan dlm solat, surah yaasin br suku dia hafaz..belaja ok cuma skrg cepat letih dan merak xnk sia-siakan kelebihan yg dia ada..budak2 kecik ni kita xblh paksa tp kita perlu pantau, asah & bg semangat.

errrr awak x jwb lg soalan merak td, awak agent/supplier ke? klu iyer merak nk order ngn awak...tanya MIL dia kata org yg dia selalu order dulu da xder..atau awak ada pendapat kt mana mudah nk dapatkn stock?
"Anakku..
kupohon..kuidamkan sebuah hari muka indah buatmu,penuh ketakwaan dan darinya tetitipkan kebahagiaan.."
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 26-5-2012 11:01 AM |All posts
Reply 24# merak7118

yer saya dealer
CALL/SMS/WHATSAPP/VIBER  : 019-4553252
Reply

Props Report

12Next
Return Post new threads
You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 26-10-2014 06:50 AM , Processed in 0.135914 second(s), 20 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top