Pinggan Mangkuk Brand Corelle untuk dijual - Barangan,Pakaian Bagi Bayi,Kanak - Kanak & Ibu - Jual Beli/Classifieds - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Search
View: 3454|Reply: 9

Pinggan Mangkuk Brand Corelle untuk dijual

[Copy link]
Post time 6-4-2012 02:01 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

SET PINGGAN MANGKUK BRAND CORELLE UNTUK DIJUAL YG DIDATANGKAN DAN DIIMPORT DARI AMERIKA.....CEPAT!!!CEPAT
HARGA PROMOSI  AKAN TUTUP  












HARGA PROMOSI ADALAH RM395.00 DARIPADA HARGA ASAL RM490.00

http://cloudstore.sinarmall.com/
http://clouddestore.blogspot.com/p/corelle.html
FB LINK: http://www.facebook.com/cloudstoreowner
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2012 09:37 AM | Show all posts | Share
x nampak pon corelle nye..baju sajok
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-4-2012 02:45 PM | Show all posts | Share
Salam, u click kat menu corelle
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2012 03:34 PM | Show all posts | Share
Beli asing2 bleh tak? ... bukan 1 set
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-4-2012 04:10 PM | Show all posts | Share
sis, asing2 memang tak boleh, semuanye dalam one set. TQ
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2012 11:45 AM | Show all posts | Share
mane ade menu corelle kak, saya tengok sume jubah2 aje n madu, kolagen..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2012 11:45 AM | Show all posts | Share
saya tengok kat fb
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-4-2012 12:05 PM | Show all posts | Share
salam sis product corelle link ni http://www.clouddestore.blogspot.com tetapi promosi corelle telah tamat coz pihak US telah buat polisi baru untuk penghantaran ke Malaysia. Maka page untuk corelle akan dipadamkan untuk sementara waktu sehingga ade perubahan polisi baru.Terima Kasih
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2012 05:21 PM | Show all posts | Share
cepatnya takleh dah...post ari tu 7hb..ni baru 10hb..hurmm
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2013 09:00 AM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

30-6-2015 04:21 PM GMT+8 , Processed in 0.120242 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list