Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
125454
View
23
Reply

Kisah2 Memalukan Ketika Melancap !

 Close [Copy link]

Author: CariMalay       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-4-2012 12:42 PM | Show all posts |Read mode
korang rasa malu untuk bercerita kisah memalukan semasa melancap kepada sesiapa? so kat sini, aku buat satu thread khas untuk korang untuk MELUAHKAN perasaan korang tanpa malu dan segan untuk bercerita! jangan pendam dalam hati tu lama2, luahkan kat sini. So, aku yg mulakan thread ni, maknanya akulah yg kena mulakan cerita aku sendiri.
cerita ni bermula masa aku berumur 12 tahun. aku start melancap ketika aku bermur 11 tahun. sekarang ngam2 je umur aku 18 tahun.

aku ngan abang aku duduk sebilik. pada hari tu, malam, aku tetiba rasa tak tahan nak melancap sangat pas tengok tv pelakon2 melayu seksi. tak ingat apa nama tajuk cerita tu. pastu, aku pun masuklah kedalam bilik untuk melancap sepuas2nya. aku pastikan abang aku tak ada dalam bilik. so, aku pun kunci pintu. pas kunci pintu, aku baring atas katil dan melancap, ketika sedang melancap beberapa minit kemudian, abang aku ketuk pintu bilik.  aku ngan tergesa2 pakai balik sluar aku dan belum sempat terpancut.  =="

masa aku tengah bukak pintu tu, aku terus zip seluar aku. tapi abang aku perasan masa aku zip seluar aku dan seluar aku basah. abang aku tanya apsal ngan aku, aku cakap tak ada apa2. tapi berdasarkan riak muka dia, aku tahu dia dah tahu yg aku tengah melancap. dia macam nak ketawakan kat aku tapi buat2 tak tahu. perasaan malu teramat sangat mula terasa. tetiba je aku berpeluh walaupun waktu tu tak panas langsung. mungkin sebab terlalu malu. rasa nak bunuh diri pun ada masa tu sebab first time kantoi masa melancap. tapi sekarang, walau aku kantoi pun aku tak kisah!! hahahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-4-2012 12:48 PM | Show all posts
pernah sekali aku melancap masa semua ahli keluarga aku keluar gi makan. aku tinggal sorang kat umah. masa tinggal sorang2 tu, aku tengok tv. tiba2 plak kat tv tu ada adegan mengghairahkan. so, aku pun terus bukak seluar dan bogel terus melancap.masa tengah stim melancap, belum sempat nak terpancut tetiba mak aku bukak pintu rumah. dia nampak aku tengah melancap kat depan tv sambil berbgel. mak aku apa lagi, terkejut la!

dia cuma cakap haish! kau ni tak sempat mak keluar 10 minit dah melancap! mak tertinggal dompet tu yg mak patah balik rumah.
aku tergesa2 pakai pakaian balik. pastu duduk atas kerusi sambil kepala tertunduk sampailah mak aku keluar balik ngan muka masam. lepas peristiwa tu aku ngan mak aku kurang bercakap selama sebulan. sekarang dah ok! bila fikirkan balik peristiwa ni, rasa malu pada mak aku mula terbayang lagi...hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2012 01:38 PM | Show all posts
vangang la ko ni.. aku nk kutip kedit..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2012 01:58 PM | Show all posts
macam bodoh je.. tapi lawak ar
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2012 02:09 PM | Show all posts
Ler....P main sabun la dalam bilik air senang...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2012 02:15 PM | Show all posts
sabun di bilik mandi, sabuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnn...., sabuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sabunnnnnnnnnnnnnnnn...

ei, apa dah sabun!

+1 sebelum katup
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2012 02:19 PM | Show all posts
vangang nye....
Aku pun nak kutip kredit je.....
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2012 02:22 PM | Show all posts
lu nak jirik dengan tangan lu jirik sorang-sorang, ga perlu diskusi di sini mengerti.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2012 02:57 PM | Show all posts
hahahaha....samdol.dogol...bonggol kao nie.....apa la kao....
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2012 03:21 PM | Show all posts
Ler....P main sabun la dalam bilik air senang...
adorable10 Post at 24-4-2012 14:09

main sabun la dalam bilik air??? hehehe.... pernah... ade pun tangkap video sbgai kenangan jugak...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2012 04:08 PM | Show all posts
Kisah2 Memalukan i tak ade.. tapi cuma ade tangap photo and video i masa melancap dan simpan sbgai kenangan or utk sesiapa yg berminat nak tengok..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2012 04:10 PM | Show all posts
ape menda thread camni? adehh...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2012 04:20 PM | Show all posts
hahahahha....bila ada thread yg sangap....maka winson pon akan muncul...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2012 04:22 PM | Show all posts
hahahahha....bila ada thread yg sangap....maka winson pon akan muncul...
redd_07 Post at 24-4-2012 16:20


bila ade thread tentang melancap, redd pula akan muncul jugak ye???? hahahahahahhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2012 04:28 PM | Show all posts
redd akan muncul bila winson ada...hahahahhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2012 04:28 PM | Show all posts
kantoi style teruk tu hahahaah
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2012 04:31 PM | Show all posts
+1 ahahhaahhahaa
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2012 04:48 PM | Show all posts
redd akan muncul bila winson ada...hahahahhahaha
redd_07 Post at 24-4-2012 16:28


hahaha.. sbb redd dgn winson adelah partners in crime.. kan?
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2012 04:58 PM | Show all posts
hahaha.. sbb redd dgn winson adelah partners in crime.. kan?
winsonyu Post at 24-4-2012 16:48



    hahahahaha....nnt kena ban...huhuuhuhuh.........
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2012 05:06 PM | Show all posts
apa punya thread laaa ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2012 05:54 PM | Show all posts
+1 sebelum kene katup
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2012 11:17 PM | Show all posts
Mcm ni punye thread pon ade ke? Msti tt ni kaki melancap knn
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 07:08 AM | Show all posts
Post Last Edit by meritokrasi at 25-4-2012 07:12

tak katup pun benang merancap ni....
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 07:49 AM | Show all posts
OK babai.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064786s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list