CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Show: 56810|Reply: 23

Kisah2 Memalukan Ketika Melancap !

 Close [Copy link]

Rank: 5Rank: 5

Post on 24-4-2012 12:42 PM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

korang rasa malu untuk bercerita kisah memalukan semasa melancap kepada sesiapa? so kat sini, aku buat satu thread khas untuk korang untuk MELUAHKAN perasaan korang tanpa malu dan segan untuk bercerita! jangan pendam dalam hati tu lama2, luahkan kat sini. So, aku yg mulakan thread ni, maknanya akulah yg kena mulakan cerita aku sendiri.
cerita ni bermula masa aku berumur 12 tahun. aku start melancap ketika aku bermur 11 tahun. sekarang ngam2 je umur aku 18 tahun.

aku ngan abang aku duduk sebilik. pada hari tu, malam, aku tetiba rasa tak tahan nak melancap sangat pas tengok tv pelakon2 melayu seksi. tak ingat apa nama tajuk cerita tu. pastu, aku pun masuklah kedalam bilik untuk melancap sepuas2nya. aku pastikan abang aku tak ada dalam bilik. so, aku pun kunci pintu. pas kunci pintu, aku baring atas katil dan melancap, ketika sedang melancap beberapa minit kemudian, abang aku ketuk pintu bilik.  aku ngan tergesa2 pakai balik sluar aku dan belum sempat terpancut.  =="

masa aku tengah bukak pintu tu, aku terus zip seluar aku. tapi abang aku perasan masa aku zip seluar aku dan seluar aku basah. abang aku tanya apsal ngan aku, aku cakap tak ada apa2. tapi berdasarkan riak muka dia, aku tahu dia dah tahu yg aku tengah melancap. dia macam nak ketawakan kat aku tapi buat2 tak tahu. perasaan malu teramat sangat mula terasa. tetiba je aku berpeluh walaupun waktu tu tak panas langsung. mungkin sebab terlalu malu. rasa nak bunuh diri pun ada masa tu sebab first time kantoi masa melancap. tapi sekarang, walau aku kantoi pun aku tak kisah!! hahahaha
Reply

Props Report

Rank: 5Rank: 5

Post on 24-4-2012 12:48 PM |All posts
pernah sekali aku melancap masa semua ahli keluarga aku keluar gi makan. aku tinggal sorang kat umah. masa tinggal sorang2 tu, aku tengok tv. tiba2 plak kat tv tu ada adegan mengghairahkan. so, aku pun terus bukak seluar dan bogel terus melancap.masa tengah stim melancap, belum sempat nak terpancut tetiba mak aku bukak pintu rumah. dia nampak aku tengah melancap kat depan tv sambil berbgel. mak aku apa lagi, terkejut la!

dia cuma cakap haish! kau ni tak sempat mak keluar 10 minit dah melancap! mak tertinggal dompet tu yg mak patah balik rumah.
aku tergesa2 pakai pakaian balik. pastu duduk atas kerusi sambil kepala tertunduk sampailah mak aku keluar balik ngan muka masam. lepas peristiwa tu aku ngan mak aku kurang bercakap selama sebulan. sekarang dah ok! bila fikirkan balik peristiwa ni, rasa malu pada mak aku mula terbayang lagi...hihihi
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 24-4-2012 01:38 PM |All posts
vangang la ko ni.. aku nk kutip kedit..
AKU SGT MENGHARGAI AIR!
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 24-4-2012 01:58 PM |All posts
macam bodoh je.. tapi lawak ar
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 24-4-2012 02:09 PM |All posts
Ler....P main sabun la dalam bilik air senang...
Never apologize for showing feeling.
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 24-4-2012 02:15 PM |All posts
sabun di bilik mandi, sabuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnn...., sabuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sabunnnnnnnnnnnnnnnn...

ei, apa dah sabun!

+1 sebelum katup
Cepuk Individu Bernama Anwar Ibrahim (C.I.B.A.I.)
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 24-4-2012 02:19 PM |All posts
vangang nye....
Aku pun nak kutip kredit je.....
Mari Beli buku....Beli SATU dpt SATU
stormreaders.net/jazaa gallery
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 24-4-2012 02:22 PM |All posts
lu nak jirik dengan tangan lu jirik sorang-sorang, ga perlu diskusi di sini mengerti.
Cepuk Individu Bernama Anwar Ibrahim (C.I.B.A.I.)
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 24-4-2012 02:57 PM |All posts
hahahaha....samdol.dogol...bonggol kao nie.....apa la kao....
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 24-4-2012 03:21 PM |All posts
Ler....P main sabun la dalam bilik air senang...
adorable10 Post at 24-4-2012 14:09

main sabun la dalam bilik air??? hehehe.... pernah... ade pun tangkap video sbgai kenangan jugak...
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 24-4-2012 04:08 PM |All posts
Kisah2 Memalukan i tak ade.. tapi cuma ade tangap photo and video i masa melancap dan simpan sbgai kenangan or utk sesiapa yg berminat nak tengok..
Reply

Props Report

Rank: 5Rank: 5

Post on 24-4-2012 04:10 PM |All posts
ape menda thread camni? adehh...
untung lahhh...
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 24-4-2012 04:20 PM |All posts
hahahahha....bila ada thread yg sangap....maka winson pon akan muncul...
visit my site www.lynnazonlinebeauty.wordpress.com
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 24-4-2012 04:22 PM |All posts
hahahahha....bila ada thread yg sangap....maka winson pon akan muncul...
redd_07 Post at 24-4-2012 16:20


bila ade thread tentang melancap, redd pula akan muncul jugak ye???? hahahahahahhahaha
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 24-4-2012 04:28 PM |All posts
redd akan muncul bila winson ada...hahahahhahaha
visit my site www.lynnazonlinebeauty.wordpress.com
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 24-4-2012 04:28 PM |All posts
kantoi style teruk tu hahahaah
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 24-4-2012 04:31 PM |All posts
+1 ahahhaahhahaa
jangan membazir makanan
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 24-4-2012 04:48 PM |All posts
redd akan muncul bila winson ada...hahahahhahaha
redd_07 Post at 24-4-2012 16:28


hahaha.. sbb redd dgn winson adelah partners in crime.. kan?
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 24-4-2012 04:58 PM |All posts
hahaha.. sbb redd dgn winson adelah partners in crime.. kan?
winsonyu Post at 24-4-2012 16:48



    hahahahaha....nnt kena ban...huhuuhuhuh.........
visit my site www.lynnazonlinebeauty.wordpress.com
Reply

Props Report

Rank: 5Rank: 5

Post on 24-4-2012 05:06 PM |All posts
apa punya thread laaa ni
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 24-4-2012 05:54 PM |All posts
+1 sebelum kene katup
i love myself
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 24-4-2012 11:17 PM |All posts
Mcm ni punye thread pon ade ke? Msti tt ni kaki melancap knn
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 25-4-2012 07:08 AM |All posts
Post Last Edit by meritokrasi at 25-4-2012 07:12

tak katup pun benang merancap ni....
Cepuk Individu Bernama Anwar Ibrahim (C.I.B.A.I.)
Reply

Props Report

Moderator

Weapon X

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 25-4-2012 07:49 AM |All posts
OK babai.....
When the seagulls follow the trawler, it's because they think sardines will be thrown in to the sea.
Reply

Props Report

You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 18-4-2014 08:23 AM , Processed in 0.153708 second(s), 32 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top