Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
7437
View
11
Reply

Estima Recon - LCD semua instruction dlm bahasa jepun

[Copy link]

Author: kinabamba       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-5-2012 11:01 PM | Show all posts |Read mode
Salam,


nak tanya macam mana nak tukar instruction dlm bahasa jepun ke english .di paparan lcd estima recon.

tq
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2012 11:39 AM | Show all posts
biasanya org dpt kreta recon ni terus tukar Head unit baru je.. frekuensi radio jepang pum bkn same mcm malaysia...
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2012 11:58 AM | Show all posts
Reply 2# dragger


    Utk  radio, ada jual fm modul utk sesuaikan dgn negara kita. Rm40 je benda tu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2012 01:05 PM | Show all posts
Reply  dragger


    Utk  radio, ada jual fm modul utk sesuaikan dgn negara kita. Rm40 je benda  ...
zorrro_03 Post at 13-5-2012 12:58 PM


bang,camana ropa fm modul ni?  tolong teprk gambo seda.  kat mana ada jual? macamana quality bunyi...sharp kat berdesing angin? adakah sama dgn quality bunyi macam kalau kita pakai fm transmitter (yg mana tak bagus mana)?
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2012 01:26 PM | Show all posts
bang,camana ropa fm modul ni?  tolong teprk gambo seda.  kat mana ada jual? macamana quality bun ...
zzcbr Post at 13-5-2012 13:05



    maaf bang.  bukan fm modul.  FM Converter sebenarnya. dia berfungsi bagi head unit yg berfrequency tidak sampai 90.  biasanya bagi set dari jepang.  benda tu ada mahal n ada murah.  dari rm40-rm500.  install pun senang je. cucuk soket converter ke head unit dan antena tu cucuk ke benda alah ni.


Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2012 01:13 AM | Show all posts
Reply  dragger


    Utk  radio, ada jual fm modul utk sesuaikan dgn negara kita. Rm40 je benda  ...
zorrro_03 Post at 13-5-2012 11:58 AM



    FM modulator nie ha..

Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2012 08:04 AM | Show all posts
FM modulator nie ha..
dragger Post at 14-5-2012 01:13



    org tak pakai dah benda tu weiii. skg ni sumer kereta dah ada pot usb siap2.  
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2012 08:24 AM | Show all posts
org tak pakai dah benda tu weiii. skg ni sumer kereta dah ada pot usb siap2.
zorrro_03 Post at 14-5-2012 08:04 AM



   keta kancil 660 masih pakai lagi fm modulator.. maklumlaa ade radio old style je..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2012 08:28 AM | Show all posts
keta kancil 660 masih pakai lagi fm modulator.. maklumlaa ade radio old style je..
hardeyboyz Post at 14-5-2012 08:24



    ye2. kereta buruk saya pun pakai benda tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2012 09:16 AM | Show all posts
org tak pakai dah benda tu weiii. skg ni sumer kereta dah ada pot usb siap2.
zorrro_03 Post at 14-5-2012 08:04 AM



    hshahaa... mula2 dulu aku beli menatang ni mahal wooo.. rm90 hengget takde storage.. kena cucuk pendrive 1gb baru leh dgr lagu.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2012 10:26 AM | Show all posts
hshahaa... mula2 dulu aku beli menatang ni mahal wooo.. rm90 hengget takde storage.. kena  ...
dragger Post at 14-5-2012 09:16



    dah canggih sgt masa tu. masalah bila sampai sesuatu kawasan yg frekuensi sama.  tiba2 jadi lagu siam.  
ปัญหาที่เกิดขึ้นเมื่อฉันมาถึงบริเวณที่ความถี่เดียวกัน tiba2 ดังนั้นสยามเพลง
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2012 12:28 PM | Show all posts
Estima recond jepun semua dalam bahasa jepun tak boleh nak di alih bahasa jadi suara sin chan dan sebagainya hehehehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.069097s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list