Baju tema pop yeh yeh - Petua Kecantikan & Fesyen - Wanita & Lelaki - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 20531|Reply: 16

Baju tema pop yeh yeh

[Copy link]
Post time 16-5-2012 03:26 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Hi Forumers,

Saya ada dinner jumaat ni tema pop yeh yeh, boleh tak advise baju yang sesuai dengan tema sbb masa dah suntuk..tolong..tolong..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2012 06:34 PM | Show all posts | Share
awk pakai tudung ke tak ye?
senang nak tau fesyen macamne awk nak
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2012 06:37 PM | Show all posts | Share
pop yeh yeh ni bermula dari era 60an kan?zaman tu banyak yang corak geometrik dan abstract...jadi kalau awk boleh jumpa baju bercorak gini ok gak


kalau boleh warna yang terang..pastu pakaikan dengan headband yang bentuk gini

Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2012 11:07 PM | Show all posts | Share
TT bertudung ke X?ni ada beberapa contoh baju ikut tema yg TT nak..ini kalau dress la,tapi kalau bertudung blh match dgn seluar yg sesuai..




Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2012 11:09 PM | Show all posts | Share
ni ada lagi...



yg mana agak seksi tu TT blh tgk corak pakaian,kalau nak pakai agak daring la hehe...



Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2012 11:23 PM | Show all posts | Share
ni ada lagi...



yg mana agak seksi tu TT blh tgk corak pakaian,kalau nak pakai agak daring la hehe...


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-5-2012 09:13 AM | Show all posts | Share
Reply 2# tabasco
saye pakai tudung..tu yg agak susah cr baju..hihi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-5-2012 09:13 AM | Show all posts | Share
Reply 4# amlisa


    mane nak cari ye fesyen mcm ni di pasaran
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2012 11:17 AM | Show all posts | Share
mane nak cari ye fesyen mcm ni di pasaran
pinkpetal Post at 17-5-2012 09:13 AM



tt dok mana? kalau ada kedai costume berdekatan, sewa je la..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2012 11:31 AM | Show all posts | Share
kalu tt perlukan khidmat makeup leh la pm me... hehe.. tumpang iklan sat....
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2012 03:05 PM | Show all posts | Share
TT mungkin boleh berkunjung ke butik ni http://oldblossombox.blogspot.com/
butik ni jual fesyen vintage ataupon pegi sunway pyramid ada satu kedai  namanya Retro 80's butik
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-5-2012 04:25 PM | Show all posts | Share
Reply 10# daniashahila


    Saye duk johor..awak kt mane..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-5-2012 04:26 PM | Show all posts | Share
Reply 9# prettyuglybabe

duk jb..tau x kedai mane
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2012 04:31 PM | Show all posts | Share
Reply  prettyuglybabe

duk jb..tau x kedai mane
pinkpetal Post at 17-5-2012 04:26 PM



ooo.. try google la gitu. kalau kat kl, tau la jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2012 04:58 PM | Show all posts | Share
Nah, cuba tipon depa ni kot2 ada sewa baju ke:

House of Costumes
No. 40 Jalan Jaya Taman Maju Jaya
Johor Bahru, Johor 80400
Malaysia
tel: +60 607-3318860
fax: +60 607-3318680
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2012 08:03 AM | Show all posts | Share
Reply  daniashahila


    Saye duk johor..awak kt mane..
pinkpetal Post at 17-5-2012 16:25



alamat jauh sudah... sy dok kl
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2012 10:19 PM | Show all posts | Share
seluar pkai jeans bell bottom, lebar kaki 30 inchi baju cari colar yg lebar, pkai skali ngan scarf dan boot tinggi, bru ranggi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

28-7-2015 04:32 PM GMT+8 , Processed in 0.094692 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list