Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
30729
View
16
Reply

Baju tema pop yeh yeh

[Copy link]

Author: pinkpetal       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-5-2012 03:26 PM | Show all posts |Read mode
Hi Forumers,

Saya ada dinner jumaat ni tema pop yeh yeh, boleh tak advise baju yang sesuai dengan tema sbb masa dah suntuk..tolong..tolong..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2012 06:34 PM | Show all posts
awk pakai tudung ke tak ye?
senang nak tau fesyen macamne awk nak
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2012 06:37 PM | Show all posts
pop yeh yeh ni bermula dari era 60an kan?zaman tu banyak yang corak geometrik dan abstract...jadi kalau awk boleh jumpa baju bercorak gini ok gak


kalau boleh warna yang terang..pastu pakaikan dengan headband yang bentuk gini

Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2012 11:07 PM | Show all posts
TT bertudung ke X?ni ada beberapa contoh baju ikut tema yg TT nak..ini kalau dress la,tapi kalau bertudung blh match dgn seluar yg sesuai..




Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2012 11:09 PM | Show all posts
ni ada lagi...



yg mana agak seksi tu TT blh tgk corak pakaian,kalau nak pakai agak daring la hehe...



Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2012 11:23 PM | Show all posts
ni ada lagi...



yg mana agak seksi tu TT blh tgk corak pakaian,kalau nak pakai agak daring la hehe...


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2012 09:13 AM | Show all posts
Reply 2# tabasco
saye pakai tudung..tu yg agak susah cr baju..hihi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2012 09:13 AM | Show all posts
Reply 4# amlisa


    mane nak cari ye fesyen mcm ni di pasaran
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2012 11:17 AM | Show all posts
mane nak cari ye fesyen mcm ni di pasaran
pinkpetal Post at 17-5-2012 09:13 AM



tt dok mana? kalau ada kedai costume berdekatan, sewa je la..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2012 11:31 AM | Show all posts
kalu tt perlukan khidmat makeup leh la pm me... hehe.. tumpang iklan sat....
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2012 03:05 PM | Show all posts
TT mungkin boleh berkunjung ke butik ni http://oldblossombox.blogspot.com/
butik ni jual fesyen vintage ataupon pegi sunway pyramid ada satu kedai  namanya Retro 80's butik
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2012 04:25 PM | Show all posts
Reply 10# daniashahila


    Saye duk johor..awak kt mane..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2012 04:26 PM | Show all posts
Reply 9# prettyuglybabe

duk jb..tau x kedai mane
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2012 04:31 PM | Show all posts
Reply  prettyuglybabe

duk jb..tau x kedai mane
pinkpetal Post at 17-5-2012 04:26 PM



ooo.. try google la gitu. kalau kat kl, tau la jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2012 04:58 PM | Show all posts
Nah, cuba tipon depa ni kot2 ada sewa baju ke:

House of Costumes
No. 40 Jalan Jaya Taman Maju Jaya
Johor Bahru, Johor 80400
Malaysia
tel: +60 607-3318860
fax: +60 607-3318680
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2012 08:03 AM | Show all posts
Reply  daniashahila


    Saye duk johor..awak kt mane..
pinkpetal Post at 17-5-2012 16:25



alamat jauh sudah... sy dok kl
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2012 10:19 PM | Show all posts
seluar pkai jeans bell bottom, lebar kaki 30 inchi baju cari colar yg lebar, pkai skali ngan scarf dan boot tinggi, bru ranggi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060806s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list