CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
12Next
Return to list New
View: 1883|Reply: 27

Pemuda Nekad Perkosa Nenek Sendiri Berumur 60 tahun!

[Copy link]
Post time 18-5-2012 06:22 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Post Last Edit by worldonfire at 18-5-2012 18:26

Pemuda Nekat Perkosa Nenek 60 Tahun
http://www.metrotvnews.com/read/newsvideo/2012/05/17/151138/Pemuda-Nekat-Perkosa-Nenek-60-Tahun/6

Nasional/Khamis,
17 Mei 2012
00:36 WIB

Metrotvnews.com, Bone: Entah apa yang ada dalam kepala Lukman, pemuda asal Kabupaten Bone, Sulawesi Selatan itu, tanpa malu merogol nenek berusia 60 tahun.

Kes tersebut terbongkar setelah mangsa SN, yang juga ibu kost Lukman melaporkan kejadian tersebut kepada polis, Rabu (16/5).

Kepada polis, mangsa itu mengaku diperkosa Lukman di kamarnya yang bersebelahan dengan bilik pelaku. Insiden terjadi saat ia tengah tidur. SN pun mengaku sempat dipukul pelaku saat berusaha melawan.

Mendengar laporan itu, polis langsung mendatangi tempat kejadian dan menangkap pelaku. Kini, Lukman harus menunggu hukuman yang bakal diberikan kepadanya. (TII)
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2012 06:23 PM | Show all posts | Share
Napa align dh mcm menaip lirik lagu nih
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2012 06:24 PM | Show all posts | Share
kapan lagi bisa gue butu*i

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-5-2012 06:26 PM | Show all posts | Share
Napa align dh mcm menaip lirik lagu nih
meklin Post at 18-5-2012 18:23



   dah fixed dah dik......bengong sikit forum cari nih.........
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2012 06:35 PM | Show all posts | Share
trima kaseeh om..baru bisa dibaca koran ini

Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2012 06:38 PM | Show all posts | Share
nenek dia cam rcw kot,,,bergotah walupun umur lanjut
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2012 07:38 PM | Show all posts | Share
waduuuhhhh wadduuuhhhh... kesian sama nenek itu
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2012 08:00 PM | Show all posts | Share
Ya aloh.....ngapain deh cucu ku itew??wehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2012 08:35 PM | Show all posts | Share

Pemuda Nekad Perkosa Nenek Sendiri Berumur 60 tahun!

Xder yang request bideo?


(posted by mobile)
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2012 08:41 PM | Show all posts | Share
TT sungguh gigih mencari berita seks seluruh dunia.. Elok pihak cari buat satu board pasal ngesex.. sah aku undi TT jadi Mod..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2012 08:42 PM | Show all posts | Share
trima kaseeh om..baru bisa dibaca koran ini
Bateesta Post at 18-5-2012 18:35



    ke selepas baca qoran trus baca ni...
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2012 08:45 PM | Show all posts | Share
ke selepas baca qoran trus baca ni...
noor2 Post at 18-5-2012 20:42



    ibuk....dlm bahasaaaa indonesia, koran tu bermaksud niuspaper atau akhbarrrrr
bukan koran itu bermaksuud  al quran, ngerti  buk

kalau ngerti, minggirrrrr.......aku mau ke tepi.....

Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2012 08:46 PM | Show all posts | Share
ibuk....dlm bahasaaaa indonesia, koran tu bermaksud niuspaper atau akhbarrrrr
...
Bateesta Post at 18-5-2012 20:45



    owhhhhhh..ampunnnnnn atas kekhilafan...




Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2012 08:47 PM | Show all posts | Share
Mungkin nenek itu masih bergetah..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2012 08:50 PM | Show all posts | Share
hadoi..teruknya perangaiiiiii....
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2012 08:52 PM | Show all posts | Share
astaga!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2012 11:00 PM | Show all posts | Share
rasa macam aku kat jakarta pulak baca news ni..sambil kena pecal lele dan air teh botol
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2012 11:27 PM | Show all posts | Share
Kabupaten Bone


........
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2012 11:31 PM | Show all posts | Share
Nenek tu ada rupe model "jamu mak dara" kah?
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2012 11:51 PM | Show all posts | Share
ibu kost tu apa?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2012 12:21 AM | Show all posts | Share
ibu kost tu apa?
roblucci Post at 18-5-2012 23:51



    ibu kost tu mcm ibu ayam la...........................................................  


Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2012 12:22 AM | Show all posts | Share
x terkata baca laporan macam ni
ada jugak manusia perangai macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2012 01:15 AM | Show all posts | Share
cucu masuk air
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2012 07:11 AM | Show all posts | Share
Nenek hot gile ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2012 07:16 AM | Show all posts | Share
jahat nyeeee budak tuh...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

29-8-2015 02:05 PM GMT+8 , Processed in 0.064293 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list