CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 47431|Reply: 423

Punca utama kenapa anda benci pada UMNO ?

[Copy link]
Post time 18-6-2012 08:37 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

ok sila vote
terima kasih Last edited by moribb on 20-4-2013 02:39 PM

Multiple Polls: ( Maximum 3 choices ), Total 438 Users voted
10.03% (113)
32.12% (362)
8.25% (93)
4.44% (50)
6.92% (78)
8.70% (98)
11.62% (131)
2.93% (33)
4.97% (56)
8.07% (91)
1.95% (22)
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2012 08:52 PM | Show all posts | Share

Punca utama kenapa anda benci pada UMNO ?

12.  samseng sangat


(posted by mobile)
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2012 08:53 PM | Show all posts | Share

Punca utama kenapa anda benci pada UMNO ?

...takot ahhhh.... habis brg dlm makmal aku nanti


(posted by mobile)
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2012 09:26 PM | Show all posts | Share
kerna bontot2 manusia berbau pa alif lat.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2012 09:33 PM | Show all posts | Share
yes...  da vote  
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2012 11:48 PM | Show all posts | Share
cuba totok-totok umno jumud kolot baca sebab 1-10 dan counter balik punca-punca tersebut.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2012 12:00 AM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2012 12:02 AM | Show all posts | Share
sebab number 1 teramat lah relevant.






sy menabung sejak kecil untuk beli cincin  
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2012 12:18 AM | Show all posts | Share
Sebab bn menang walaupun sepatutnya kalah teruk...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2012 12:27 AM | Show all posts | Share
sila undi senarai2 fitnah
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2012 06:44 AM | Show all posts | Share

Punca utama kenapa anda benci pada UMNO ?

Semua di atas


(posted by mobile)
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2012 09:32 AM | Show all posts | Share
Naper takleh vote lebih dari satu?? Buleh kata semua di atas tauu...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2012 10:11 AM | Show all posts | Share
sesungguhnya umnosial adalah sebenar benar haramjadah!

hahaharamjadah!
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2012 11:20 AM | Show all posts | Share
SEBAB OTAK LEMBU
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2012 11:48 AM | Show all posts | Share
sebab amno tak sokong seksualiti merdeka...
sbb amno tak sokong liberalism,,pluralism dan mau pinda undang2 lapuk itew..
sbb amno mempertahankan kalimah ALLAH untuk islam sahaja...
sbb amno tak sokong komunis DAp @kalifah guan eng..
sbb amno tak sokong the security state of israel  secara terang2an macam nwar..
sbb tak mau melaksanakan hudud..pentingkan basics untuk elak kekufuran yg sangat penting dlm islam...
sbb amno hanya kuat rasuah tapi tak liwat.. takdak cina doll..tak trill lah..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2012 11:52 AM | Show all posts | Share
Reply 15# lvsg8
HAAA...HANGUK GELENG TGK UTUSEX NGAN TVPORNO CMTU HUJAH NYA HAAA..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2012 11:53 AM | Show all posts | Share
sebab amno tak sokong seksualiti merdeka...
sbb amno tak sokong liberalism,,pluralism dan mau pinda ...
lvsg8 Post at 19-6-2012 11:48

Ado jugak lombu mengebooohhh kat lam thread ni yo.... Takopo la... ni kiro lombu yang pertamo buek thread nih.. Toruskan "mengelombu" dalam thread2 yang lain plak yo... biar makin molantun bodo ko tu...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2012 12:07 PM | Show all posts | Share
sebab amno tak sokong seksualiti merdeka...
sbb amno tak sokong liberalism,,pluralism dan mau pinda undang2 lapuk itew..
sbb amno mempertahankan kalimah ALLAH untuk islam sahaja...
sbb amno tak sokong komunis DAp @kalifah guan eng..
sbb amno tak sokong the security state of israel  secara terang2an macam nwar..
sbb tak mau melaksanakan hudud..pentingkan basics untuk elak kekufuran yg sangat penting dlm islam...
sbb amno hanya kuat rasuah tapi tak liwat.. takdak cina doll..tak trill lah
lvsg8 Post at 19-6-2012 11:48



sbb amno tak sokong seksualiti merdeka...... sapa2 yang  ada akal pasti menolak
sbb amno tak sokong liberalism,,pluralism dan mau pinda undang2 lapuk itew..... pluralism adalah bahaya, undang2 tu jadi lapuk sbb dah terlalu lama dipertahanankan bila dah nak tumbang baru nak pinda....
sbb amno mempertahankan kalimah ALLAH untuk islam sahaja... isu yang nyata di-over-politikkan, yg lebih penting pertahankan akidah, fyi bawak masuk artis k-pop segala bagai tu tak melambangkan usaha mempertahankan akidah
sbb amno tak sokong komunis DAp @kalifah guan eng.. satu2nya pihak yang gelar "dap komunis" dan "khalifah guan eng" adalah amno... pastu sebok bising org lain racist
sbb amno tak sokong the security state of israel  secara terang2an macam nwar.. tak sokong depan2, tp kontrak billion2 untuk firma depa semata2 untuk meningkatkan fofularity takpe kan?kan?
sbb tak mau melaksanakan hudud..pentingkan basics untuk elak kekufuran yg sangat penting dlm islam... basics mmg penting, tp kalu dah 50tahun takkan la basics tak lepas2 lagi? 50tahun tu slama ni dok watpe??
sbb amno hanya kuat rasuah tapi tak liwat.. takdak cina doll..tak trill lah.... hahaha sendri mengaku kuat rasuah
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2012 12:16 PM | Show all posts | Share
sbb amno tak sokong seksualiti merdeka...... sapa2 yang  ada akal pasti menolak
sbb amno tak  ...
galaxie83 Post at 19-6-2012 12:07


Terbaekkkkkkkkkkkk tuan...sokong....betoi2
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2012 01:09 PM | Show all posts | Share
Reply 18# galaxie83


btol-btol, sokong 100%...
ginilah hujah yg bagus...satu2 hujah yg rapuh dipatahkan dengan hujah yg terbaeeekkk...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2012 01:29 PM | Show all posts | Share
sebab amno tak sokong seksualiti merdeka...
sbb amno tak sokong liberalism,,pluralism dan mau pinda ...
lvsg8 Post at 19-6-2012 11:48



   wow...kuat rasuah xpe asalkan jgn liwat
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2012 04:35 PM | Show all posts | Share
1.  rosmah mansor       

2.  salahguna kuasa/pecah amanah/rasuah/penyelewengan kontrak & projek       

kenapa boleh pilih satu jerkk.....tak kira aku nak pilih 2 jugak...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2012 04:43 PM | Show all posts | Share
1.  rosmah mansor        

2.  salahguna kuasa/pecah amanah/rasuah/penyelewengan kontrak & projek        

ken ...
seroja11 Post at 19-6-2012 16:35

yup..setuju sgt..aku nk vote kedua2nya ni..please..sbb aku mmg teramat2 bnci n menyampah dgn betina puaka sorang tu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2012 06:56 PM | Show all posts | Share
yup..setuju sgt..aku nk vote kedua2nya ni..please..sbb aku mmg teramat2 bnci n menyampah dgn betin ...
kedurau Post at 19-6-2012 16:43



    I Likeeeeeee....
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2012 10:57 PM | Show all posts | Share
yup..setuju sgt..aku nk vote kedua2nya ni..please..sbb aku mmg teramat2 bnci n menyampah dgn betin ...
kedurau Post at 19-6-2012 16:43


undilah seberapa banyak nak undi, bukannya memberikan kesan apa pun.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

30-8-2015 07:52 PM GMT+8 , Processed in 0.074217 second(s), 14 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list