CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
12345678910... 16Next
Return Post new threads
Show: 36203|Reply: 392

Punca utama kenapa anda benci pada UMNO ?

[Copy link]

Rank: 6Rank: 6

Post on 18-6-2012 08:37 PM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

ok sila vote
terima kasih Last edited by moribb on 20-4-2013 02:39 PM

MultiplePoll: ( Max select 3 options ), Total 400 person(s) voted
9.79% (103)
31.08% (327)
8.27% (87)
4.66% (49)
7.41% (78)
8.84% (93)
11.60% (122)
3.14% (33)
4.85% (51)
8.27% (87)
2.09% (22)
You are not allowed to vote
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 18-6-2012 08:52 PM |All posts

Punca utama kenapa anda benci pada UMNO ?

12.  samseng sangat


(posted by mobile)
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 18-6-2012 08:53 PM |All posts

Punca utama kenapa anda benci pada UMNO ?

...takot ahhhh.... habis brg dlm makmal aku nanti


(posted by mobile)
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 18-6-2012 09:26 PM |All posts
kerna bontot2 manusia berbau pa alif lat.
25 October 2014 - Credit points aku dah cecah 10000!  
Reply

Props Report

Post on 18-6-2012 09:33 PM |All posts
yes...  da vote  
Reply

Props Report

Post on 18-6-2012 11:48 PM |All posts
cuba totok-totok umno jumud kolot baca sebab 1-10 dan counter balik punca-punca tersebut.
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 19-6-2012 12:00 AM |All posts
Reply

Props Report

Post on 19-6-2012 12:02 AM |All posts
sebab number 1 teramat lah relevant.






sy menabung sejak kecil untuk beli cincin  
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 19-6-2012 12:18 AM |All posts
Sebab bn menang walaupun sepatutnya kalah teruk...
Semua salah UMNO/BN
Kalau bg peluang kat PAKATAN.. tentu ti
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 19-6-2012 12:27 AM |All posts
sila undi senarai2 fitnah
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 19-6-2012 06:44 AM |All posts

Punca utama kenapa anda benci pada UMNO ?

Semua di atas


(posted by mobile)
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 19-6-2012 09:32 AM |All posts
Naper takleh vote lebih dari satu?? Buleh kata semua di atas tauu...
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 19-6-2012 10:11 AM |All posts
sesungguhnya umnosial adalah sebenar benar haramjadah!

hahaharamjadah!
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 19-6-2012 11:20 AM |All posts
SEBAB OTAK LEMBU
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 19-6-2012 11:48 AM |All posts
sebab amno tak sokong seksualiti merdeka...
sbb amno tak sokong liberalism,,pluralism dan mau pinda undang2 lapuk itew..
sbb amno mempertahankan kalimah ALLAH untuk islam sahaja...
sbb amno tak sokong komunis DAp @kalifah guan eng..
sbb amno tak sokong the security state of israel  secara terang2an macam nwar..
sbb tak mau melaksanakan hudud..pentingkan basics untuk elak kekufuran yg sangat penting dlm islam...
sbb amno hanya kuat rasuah tapi tak liwat.. takdak cina doll..tak trill lah..
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 19-6-2012 11:52 AM |All posts
Reply 15# lvsg8
HAAA...HANGUK GELENG TGK UTUSEX NGAN TVPORNO CMTU HUJAH NYA HAAA..
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 19-6-2012 11:53 AM |All posts
sebab amno tak sokong seksualiti merdeka...
sbb amno tak sokong liberalism,,pluralism dan mau pinda ...
lvsg8 Post at 19-6-2012 11:48

Ado jugak lombu mengebooohhh kat lam thread ni yo.... Takopo la... ni kiro lombu yang pertamo buek thread nih.. Toruskan "mengelombu" dalam thread2 yang lain plak yo... biar makin molantun bodo ko tu...
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 19-6-2012 12:07 PM |All posts
sebab amno tak sokong seksualiti merdeka...
sbb amno tak sokong liberalism,,pluralism dan mau pinda undang2 lapuk itew..
sbb amno mempertahankan kalimah ALLAH untuk islam sahaja...
sbb amno tak sokong komunis DAp @kalifah guan eng..
sbb amno tak sokong the security state of israel  secara terang2an macam nwar..
sbb tak mau melaksanakan hudud..pentingkan basics untuk elak kekufuran yg sangat penting dlm islam...
sbb amno hanya kuat rasuah tapi tak liwat.. takdak cina doll..tak trill lah
lvsg8 Post at 19-6-2012 11:48



sbb amno tak sokong seksualiti merdeka...... sapa2 yang  ada akal pasti menolak
sbb amno tak sokong liberalism,,pluralism dan mau pinda undang2 lapuk itew..... pluralism adalah bahaya, undang2 tu jadi lapuk sbb dah terlalu lama dipertahanankan bila dah nak tumbang baru nak pinda....
sbb amno mempertahankan kalimah ALLAH untuk islam sahaja... isu yang nyata di-over-politikkan, yg lebih penting pertahankan akidah, fyi bawak masuk artis k-pop segala bagai tu tak melambangkan usaha mempertahankan akidah
sbb amno tak sokong komunis DAp @kalifah guan eng.. satu2nya pihak yang gelar "dap komunis" dan "khalifah guan eng" adalah amno... pastu sebok bising org lain racist
sbb amno tak sokong the security state of israel  secara terang2an macam nwar.. tak sokong depan2, tp kontrak billion2 untuk firma depa semata2 untuk meningkatkan fofularity takpe kan?kan?
sbb tak mau melaksanakan hudud..pentingkan basics untuk elak kekufuran yg sangat penting dlm islam... basics mmg penting, tp kalu dah 50tahun takkan la basics tak lepas2 lagi? 50tahun tu slama ni dok watpe??
sbb amno hanya kuat rasuah tapi tak liwat.. takdak cina doll..tak trill lah.... hahaha sendri mengaku kuat rasuah
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 19-6-2012 12:16 PM |All posts
sbb amno tak sokong seksualiti merdeka...... sapa2 yang  ada akal pasti menolak
sbb amno tak  ...
galaxie83 Post at 19-6-2012 12:07


Terbaekkkkkkkkkkkk tuan...sokong....betoi2
Reply

Props Report

Rank: 2

Post on 19-6-2012 01:09 PM |All posts
Reply 18# galaxie83


btol-btol, sokong 100%...
ginilah hujah yg bagus...satu2 hujah yg rapuh dipatahkan dengan hujah yg terbaeeekkk...
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 19-6-2012 01:29 PM |All posts
sebab amno tak sokong seksualiti merdeka...
sbb amno tak sokong liberalism,,pluralism dan mau pinda ...
lvsg8 Post at 19-6-2012 11:48



   wow...kuat rasuah xpe asalkan jgn liwat
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 19-6-2012 04:35 PM |All posts
1.  rosmah mansor       

2.  salahguna kuasa/pecah amanah/rasuah/penyelewengan kontrak & projek       

kenapa boleh pilih satu jerkk.....tak kira aku nak pilih 2 jugak...
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 19-6-2012 04:43 PM |All posts
1.  rosmah mansor        

2.  salahguna kuasa/pecah amanah/rasuah/penyelewengan kontrak & projek        

ken ...
seroja11 Post at 19-6-2012 16:35

yup..setuju sgt..aku nk vote kedua2nya ni..please..sbb aku mmg teramat2 bnci n menyampah dgn betina puaka sorang tu..
MUN PAHAM BISAI!!..MUN SALAH TAGUR TAGURKAN
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 19-6-2012 06:56 PM |All posts
yup..setuju sgt..aku nk vote kedua2nya ni..please..sbb aku mmg teramat2 bnci n menyampah dgn betin ...
kedurau Post at 19-6-2012 16:43



    I Likeeeeeee....
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 19-6-2012 10:57 PM |All posts
yup..setuju sgt..aku nk vote kedua2nya ni..please..sbb aku mmg teramat2 bnci n menyampah dgn betin ...
kedurau Post at 19-6-2012 16:43


undilah seberapa banyak nak undi, bukannya memberikan kesan apa pun.
Reply

Props Report

You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 26-10-2014 04:38 AM , Processed in 0.161297 second(s), 39 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top