CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 5976|Reply: 6

[TEMPAT] KEM LATIHAN / TEMPAT PERKHEMAHAN DI MELAKA.

[Copy link]
Post time 21-6-2012 01:19 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Post Last Edit by juju_amin84 at 21-6-2012 21:46

Assalammualaikum. Salam 1 Malaysia

Bos mintak sy menyurvey tempat yg sesuai untuk perkhemahan unit beruniform sekolah rendah di melaka sbb kata beliau sy org melake dan team kami mmg teringin nak buat aktiviti di sana.. Sy dh mintak tolong dgn uncle google dan jmpa KEM LAMBAIAN DESA, JASIN.. Ade sesiapa yg penah sampai ke sini? Mohon share sikit pengalaman.. Atau mungkin korang sendiri boleh share info tentang mane2 kem latihan di melaka yg korang tau...


Tenkiu in advance with luv
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2012 04:15 PM | Show all posts | Share
kem latihan?
b4 survey u kna tau dlu u nk kem yg mcm mna? tepi laut or dlm hutan...
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2012 04:51 PM | Show all posts | Share
g search kem lanchang merlimau jasin ... tu yg trbaek aku rase ..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-6-2012 05:14 PM | Show all posts | Share
Reply 2# chempaka80


nak cr tmpt yg ade air terjun dan dkt dgn hutan... kalau dpt buat river trailing pn best...  teringin nak buat caving tp melaka takde gua kot..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-6-2012 05:26 PM | Show all posts | Share
Reply 3# cmf_Ax


akan digoogle... tenkiu
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2012 12:28 PM | Show all posts | Share
gunung ledang ok gak... tp kt johor la plak
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2012 09:32 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

1-9-2015 10:07 PM GMT+8 , Processed in 0.085972 second(s), 13 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list