CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 6885|Reply: 12

produk unequeen- ekin mawi

[Copy link]
Post time 4-7-2012 12:28 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

  Sapa pernah cuba produk ni ?? dah makin glamour kat fb..nak tau feedback dari kekawan kat cari ni....ok ke tak produk ni???
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2013 10:12 PM | Show all posts | Share
xde sambutan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2013 12:13 AM | Show all posts | Share
xpenah dgr pun...gmbr x nmpk
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2013 07:04 PM | Show all posts | Share
masih juga xde sape2 bagi review ye hehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2013 08:29 PM | Show all posts | Share
ada kawan seofis sedang menerai. tp kulit dia xde masalah apa. so far takdelah nampak perubahan sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2013 08:30 PM | Show all posts | Share
Tak nampak pic pun... Baru first time dgr product ni..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2013 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts | Share
Tolonglaaahhh...
Re branding jew
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2013 11:01 PM | Show all posts | Share
ada testi x sape penah pakai?
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2013 11:35 AM | Show all posts | Share
batman_2007 posted on 4-7-2013 11:28 PM
Tolonglaaahhh...
Re branding jew

yer ke re brand ???sbb tgk insta mawi siap tnjuk kilang proses produk lagi
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2013 01:23 PM | Show all posts | Share
produk ni drpd lastyear lagi dah kecoh.
xpernah try pun
tp ade la g hq die, duk tgk2 barang2 die..
serba hijau :p
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2013 04:20 PM | Show all posts | Share
product ni lama dah..sebelum kemunculan product tapi agak lembab pasal MAWi baru war2kan setelah mendapat cahayamata
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2013 01:01 AM | Show all posts | Share
mana gambarnya..?
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2013 03:49 PM | Show all posts | Share
Logo pun tiru shisheido..huhu




Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

29-5-2015 10:10 AM GMT+8 , Processed in 0.130618 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list