BEUTSKIN ESSENCE - RAHSIA KULIT BERSERI ADIRA - Petua Kecantikan & Fesyen - Wanita & Lelaki - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 181049|Reply: 2479

BEUTSKIN ESSENCE-RAHSIA KULIT BERSERI ADIRA

   Close [Copy link]
Post time 6-7-2012 04:53 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Post Last Edit by sophie_paris at 10-7-2012 15:13




Beutskin Essence is formed by the unique super platinum ingredients of plant essence with the use of supercritical CO2 extraction technique. It is able to decompose melanin and yellow pigment of the skin rapidly for whole body whitening and cellular renewal. It promotes metabolism and regulates from inside to achieve healthier body and fairer skin. It also releases active enzymes of cells; effectively inhibit active denaturalization and increases vitality of cells so that skin tissues all over the body are in normal functional condition.

The major functions:




Detoxify & beautify skin




Restore skin suppleness & elasticity





Anti-ageing, reduce fine lines & cell regeneration





Even  skin tone & lighten pigmentation


Natural main ingredients:











Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-7-2012 04:55 PM | Show all posts | Share
Post Last Edit by sophie_paris at 6-7-2012 17:32

Ramai yg dah guna, sebab dah kira bertahun juga produk ni kat pasaran.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-7-2012 04:58 PM | Show all posts | Share
Siapa2 pernah guna boleh share pengalaman.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2012 05:11 PM | Show all posts | Share
ape kene mengena ADIRA ngan produk ni ? .....
ke ADIRA tu mende? ......
name makcik tu ADIRA ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2012 05:15 PM | Show all posts | Share
tgk kt blog td bende alah ni mahal jgk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-7-2012 05:16 PM | Show all posts | Share
ape kene mengena ADIRA ngan produk ni ? .....
ke ADIRA tu mende? ......
name makcik tu ADIRA ke?
martiena Post at 6-7-2012 17:11


ha..ha....apa la soalan
artis adira tu la. ramai rupanya artis makan produk ni. kira i ni tergolong di antara dorang la juga sebab makan bende ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-7-2012 05:17 PM | Show all posts | Share
tgk kt blog td bende alah ni mahal jgk
MistrezHermanaz Post at 6-7-2012 17:15


mahal la juga. tapi memang bagus.

boleh makan 2 biji setiap malam sebelum tidur. sebulan cukup sekotak tu.


nak lagi meletop, makan dua biji pagi, 2 biji malam.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-7-2012 05:37 PM | Show all posts | Share
Melicinkan dan memutihkan kulit. Merapatkan hubungan suami isteri walaupun telah mengalami monopos atau rahim telah dibuang. Mempunyai rahsia tersendiri hanya sesiapa yang dah mencuba akan dapat merasai dan mengalaminya, kerana mempunyai kuasa ajaib meningkatkan hormon wanita. Sangat baik bagi pesakit yang hormon tak seimbang.

DOS: Sekiranya mampu, pagi 2 biji semasa bangun tidur pagi dan malam 2 biji semasa nak tidur. Ambil semasa perut kosong jarakkan sejam baru sarapan. Bagi yang tidak mampu 2 biji pada waktu pagi.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2012 05:40 PM | Show all posts | Share
ha..ha....apa la soalan
artis adira tu la. ramai rupanya artis makan produk ni. kira i ni ter ...
sophie_paris Post at 6-7-2012 17:16


retiss ke u ni..hehehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-7-2012 05:41 PM | Show all posts | Share
Product Name: Beutskin Essence
Product Code: 10023
Weight: 500mg x 60 capsules
Ministry of Health Registration No.: MAL08031430TR
Price : RM***.** (SP)

Enriched with unique super platinum plant essence
100% plant essence which easily absord by body cells
Utilized advance Supercritical CO2 Extraction Method, high concentration with stabilized activity
Promotes metabolism and regulates body system
Promotes skin health through the supply of nutrients to the skin
         
Dosage : Adults : 2 capsules each time, 2 times daily

Ingredient: Seabuckthorn Seed Oil, Radix Puerariae Lobata, Grape Seed Oil, Lycopene, Pine Nut Oil, Beeswax
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-7-2012 05:42 PM | Show all posts | Share
retiss ke u ni..hehehe
MistrezHermanaz Post at 6-7-2012 17:40


perasan ala-ala retis la lepas tau je rupanya ramai retis makan bende ni.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2012 06:35 PM | Show all posts | Share
bole PM me price produk nie?? interested lew..adoi gatai tangan betoi...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-7-2012 06:36 PM | Show all posts | Share
bole PM me price produk nie?? interested lew..adoi gatai tangan betoi...
zu_nia Post at 6-7-2012 18:35

nak tau lebih lanjut, klik sini je ye


http://mforum.cari.com.my/viewthread.php?tid=661329&highlight=

i pm juga utk puaskan hati
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2012 06:36 PM | Show all posts | Share
Post Last Edit by lonely_surina at 6-7-2012 18:38
bole PM me price produk nie?? interested lew..adoi gatai tangan betoi...
zu_nia Post at 6-7-2012 18:35


jom masuk thread dermedex..
adira pong pakai skincare tus jugak..
ada bukti bergambar dari iphone adira lg nokss..

beli laa be neh..
menjadi rasanya..

wahai si sp, kasi laa diskaun untuk ratu2 di sini..
TERbuka rezeki neh kat sini..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-7-2012 06:38 PM | Show all posts | Share
jom masuk thread dermedex..
adira pong pakai skincare tus jugak..
ada bukti bergambar dari iph ...
lonely_surina Post at 6-7-2012 18:36


masuk sini je la kalau bincang pasal BEUTSKIN ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2012 06:39 PM | Show all posts | Share
masuk sini je la kalau bincang pasal BEUTSKIN ni
sophie_paris Post at 6-7-2012 18:38


kat sana nk tunjuk skincare gapo adira guna..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-7-2012 06:39 PM | Show all posts | Share
jom masuk thread dermedex..
adira pong pakai skincare tus jugak..
ada bukti bergambar dari iph ...
lonely_surina Post at 6-7-2012 18:36


diskaun udah diumumkan tu sis. tak nampak ke? excited nak mulus telus terus tak nampak posting
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-7-2012 06:40 PM | Show all posts | Share
kat sana nk tunjuk skincare gapo adira guna..
lonely_surina Post at 6-7-2012 18:39



   boleh-boleh-boleh. nanti i menyusul. mana tau i pun nak guna juga
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-7-2012 01:29 AM | Show all posts | Share
nak kesan cepat, 2 minggu pertama makan 2 pagi 2 malam. lepas tu utk maintain makan 2 malam je. kulit bersih keseluruhan badan.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2012 02:16 PM | Show all posts | Share
ada sape2 jual ke??PM lew me...nak try...hehehehehe..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-7-2012 02:44 PM | Show all posts | Share
ada sape2 jual ke??PM lew me...nak try...hehehehehe..
zu_nia Post at 7-7-2012 14:16



  jual menjual ada kat board jual beli sana
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-7-2012 07:56 AM | Show all posts | Share
siapa2 yg ada testimoni bergambar, boleh la share sini.
ada yg pm i tanya testimoni, kat post #4 ada ye semua.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-7-2012 09:19 AM | Show all posts | Share
the best part is, kalau korang maintain guna produk ni, kulit jadi pinkish berseri dan bersih sangat, selain tu bagus utk hubungan suami isteri dan dalaman kita sebagai wanita.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2012 09:55 AM | Show all posts | Share
Product Name: Beutskin Essence
Product Code: 10023
Weight: 500mg x 60 capsules
Ministry of Health ...
sophie_paris Post at 6-7-2012 17:41


tgk rege rm240 gak on9 kan... betul ke tak product nih eks?? takut lah nnti problem lg muka nih.. nak cantik punya pasal terus keluar jerawat berbonggol2 nih!!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-7-2012 10:02 AM | Show all posts | Share
tgk rege rm240 gak on9 kan... betul ke tak product nih eks?? takut lah nnti problem lg muka nih. ...
zamnie Post at 9-7-2012 09:55


produk ni dah lama dlm pasaran sis. i dah guna since late 2009. memang bagus utk kecantikan keseluruhan. tidak mengandungi baha2n merbahaya.

rangkaian produk keluaran syarikat ni memang berkualiti.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

8-7-2015 08:05 AM GMT+8 , Processed in 0.153158 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list