CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 46230|Reply: 142

KAPSUL HORMON PERFECT LADY

[Copy link]
Post time 11-7-2012 05:54 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Maaf saya dah selongkar dlm ni tp tak jumpa mengenai pasal KAPSUL HORMON PERFECT LADY. ada sesiapa yg pernah mkn & boleh kongsi pengalaman. Nak try mkn tp tak jumpa review dari pengguna pasal benda ni. Penjual kebanyakan  bgtau :
~memberikan bentuk badan yang cantik dan seksi

~menegang,menganjal,memontok dan menambahkan size breast

~menghilangkan bulu roma yang lebat pada wanita seperti bulu kaki,misai dan bulu tangan

~kapsul hormon ini menjadi rebutan nyah dan pondan2 diseluruh negara

~menghilangkan bau badan dan bau peluh

~wanita yang mengamalkan kapsul hormon ini tidak akan terkena kanser rahim dan kanser breast

~mengetatkan rahim dan menghilangkan bau pada miss V

~Menghaluskan kulit wajah dan badan

~menaikkan punggung yang jatuh dan leper

~memberikan bentuk badan yang menarik jika diamalkan oleh wanita yang dalam pantang dan wanita yang terlalu kurus

~boleh dimakan oleh ibu yang menyusukan baby dan wanita dalam pantang
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2012 09:49 PM | Show all posts | Share
xder gmbar ker?rege baper?cam menarik jer..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-7-2012 09:23 AM | Show all posts | Share
xder gmbar ker?rege baper?cam menarik jer..
sara2511 Post at 11-7-2012 21:49



saya tak menjual saya pun jumpa dlm fb org. tu yg nak tanya kepada sesiapa yg pernah mkn sama ok ke tak  before saya membeli
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2012 10:34 AM | Show all posts | Share
saya tak menjual saya pun jumpa dlm fb org. tu yg nak tanya kepada sesiapa yg pernah mkn sama  ...
myasara_m Post at 12-7-2012 09:23



    biar betui montot tuh cenggitu........ke potoshop?
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2012 10:45 AM | Show all posts | Share
biar betui montot tuh cenggitu........ke potoshop?
purple_orchid Post at 12-7-2012 10:34


cantik..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-7-2012 10:55 AM | Show all posts | Share
takde lah mengidam montot tonggek camtu. dpt bdn sedap2 pun cukuplah takde lah nanti laki ckp lembek sana sini. sape2 yg dah mkn minta kongsi info ye
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2012 11:03 AM | Show all posts | Share
bolehkah kita ambil hormon tanpa nasihat doctor?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-7-2012 11:19 AM | Show all posts | Share
bolehkah kita ambil hormon tanpa nasihat doctor?
darly Post at 12-7-2012 11:03


nama je kot hormon kalau tgk penjual tu tulis kandungan dia 100% tumbuhan herba "pueraria minifica". saya ni pernah mkn pil hormon yg diberi oleh doktor. biasalah ubat diaorg bukannya herba. kesan sampingannya tanggunglah sampai skrg hehehe.... tu yg ingat yg cuba herba2 pulak
   

Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2012 11:34 AM | Show all posts | Share
pil ni utk wanita mengandung ngan ms period serta breastfeed tk leh mkn lee... bahaya wooo... herba dia kita x tau apa lg.. plak2 dari thailand...
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2012 11:53 AM | Show all posts | Share
pil ni utk wanita mengandung ngan ms period serta breastfeed tk leh mkn lee... bahaya wooo... herba  ...
BNS Post at 12-7-2012 11:34


tu yang i tanyer....
i pernah jgak ambik pil hormon yang doctor bagi..
tapi untuk certain period jer...
mgkin jgak pil doctor rekomen ni byk bahan kimia...
sbb tuh dia suruh berenti....
tapi kulit mmg elok....cuma pigment pulak timbul masalah...
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2012 12:01 PM | Show all posts | Share
ikutkan hati mmg berkenan jugala nk beli pil ni hr tu.. tgk testimoni mmg sumer kata nekla, itula inila.. bila pikir balik2...hmmmmm tk perla.. redha jela dgn anugerah tuhan.. mungkin ada yg kata ok.. tp tk perla, tkt nnt kena pula pnyakit len.. lain org len pendpat mereka...
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2012 12:09 PM | Show all posts | Share
setahu aku, kandungan herba "pueraria minifica" nih..org ade/sejarah cyst atau fibriod takleh nak makan...nnt merangsangkan pertumbuhan sel.....

apa2 pun, kene tanya yg pakar
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-7-2012 12:24 PM | Show all posts | Share
setahu aku, kandungan herba "pueraria minifica" nih..org ade/sejarah cyst atau fibriod takleh nak ma ...
purple_orchid Post at 12-7-2012 12:09


sama2 lah kita kumpul info before membeli & mencuba
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2012 12:37 PM | Show all posts | Share
ni lebih kurang cam thanyaphorn tu cuma ada tambahan
leh hilangkan bulu2 jer...
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2012 12:57 PM | Show all posts | Share
bpe 1 botol?? bminat aku ni...
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2012 01:31 PM | Show all posts | Share
best yg hilangkan bulu roma tu..yg thanyaporn tu prnh mkn tp mnaikkan beratla..mncanak naik tp bdn mantop la..peh 2 botol stop..bru bdn tak naik..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-7-2012 03:07 PM | Show all posts | Share
best yg hilangkan bulu roma tu..yg thanyaporn tu prnh mkn tp mnaikkan beratla..mncanak naik tp bdn m ...
sara2511 Post at 12-7-2012 13:31


yg ni pun sama ke bg badan montok... huhuhu.... kita tak nak tambah babam lg
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2012 03:29 PM | Show all posts | Share
yg ni pun sama ke bg badan montok... huhuhu.... kita tak nak tambah babam lg
myasara_m Post at 12-7-2012 15:07



    isk tak tau la nk kata..sbb tak prnh try lg kan..tu la tanak tambah berat dh..
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2012 03:32 PM | Show all posts | Share
Reply 17# myasara_m


    awak tgk rege nyer bper?mhl tak?
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2012 03:37 PM | Show all posts | Share
saya tak menjual saya pun jumpa dlm fb org. tu yg nak tanya kepada sesiapa yg pernah mkn sama  ...
myasara_m Post at 12-7-2012 09:23


melentik betul montot tu? photoshop sgt
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-7-2012 03:37 PM | Show all posts | Share
Reply  myasara_m


    awak tgk rege nyer bper?mhl tak?
sara2511 Post at 12-7-2012 15:32


samalah rege dgn yg sara beli tu. ni nak kira duit balik. lepaskan dulu bayaran untuk kek lapis dayang salhah. pastu balance baru order benda ni pulak. harap2 raya nanti tak lah montok kang baju raya tak muat lak
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2012 03:41 PM | Show all posts | Share
jangan percaya pd ubatan yg tak tau asal usul
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2012 04:04 PM | Show all posts | Share
best yg hilangkan bulu roma tu..yg thanyaporn tu prnh mkn tp mnaikkan beratla..mncanak naik tp bdn m ...
sara2511 Post at 12-7-2012 13:31



    baru pasan sebab makan thanyaporn ni kot, badan cam nek jer..
    trus ku stopkan... tak berani nk makan lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2012 04:58 PM | Show all posts | Share
baru pasan sebab makan thanyaporn ni kot, badan cam nek jer..
    trus ku stopkan... tak  ...
MYviHaZz Post at 12-7-2012 16:04



    tu la mkn thanyaporn badan naik la ..ni tgh proses nk mnguruskan balik..tp mmg best mkn thanyaprn ni,,montot naik n jadi bulat..hubi pn ske..n lagi satu me perasan bila mkn thanyapn ni,bulu mata makin lebat..tp skrg terpaksa stop takut berat naik..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-7-2012 05:00 PM | Show all posts | Share
tu la mkn thanyaporn badan naik la ..ni tgh proses nk mnguruskan balik..tp mmg best mkn th ...
sara2511 Post at 12-7-2012 16:58


sara jgn lupa lepas seminggu pm me ye
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

30-5-2015 10:28 PM GMT+8 , Processed in 0.156732 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list