CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
123456Next
Return Post new threads
Show: 39741|Reply: 142

KAPSUL HORMON PERFECT LADY

[Copy link]

Rank: 8Rank: 8

Post on 11-7-2012 05:54 PM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Maaf saya dah selongkar dlm ni tp tak jumpa mengenai pasal KAPSUL HORMON PERFECT LADY. ada sesiapa yg pernah mkn & boleh kongsi pengalaman. Nak try mkn tp tak jumpa review dari pengguna pasal benda ni. Penjual kebanyakan  bgtau :
~memberikan bentuk badan yang cantik dan seksi

~menegang,menganjal,memontok dan menambahkan size breast

~menghilangkan bulu roma yang lebat pada wanita seperti bulu kaki,misai dan bulu tangan

~kapsul hormon ini menjadi rebutan nyah dan pondan2 diseluruh negara

~menghilangkan bau badan dan bau peluh

~wanita yang mengamalkan kapsul hormon ini tidak akan terkena kanser rahim dan kanser breast

~mengetatkan rahim dan menghilangkan bau pada miss V

~Menghaluskan kulit wajah dan badan

~menaikkan punggung yang jatuh dan leper

~memberikan bentuk badan yang menarik jika diamalkan oleh wanita yang dalam pantang dan wanita yang terlalu kurus

~boleh dimakan oleh ibu yang menyusukan baby dan wanita dalam pantang
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 11-7-2012 09:49 PM |All posts
xder gmbar ker?rege baper?cam menarik jer..
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 12-7-2012 09:23 AM |All posts
xder gmbar ker?rege baper?cam menarik jer..
sara2511 Post at 11-7-2012 21:49



saya tak menjual saya pun jumpa dlm fb org. tu yg nak tanya kepada sesiapa yg pernah mkn sama ok ke tak  before saya membeli
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 12-7-2012 10:34 AM |All posts
saya tak menjual saya pun jumpa dlm fb org. tu yg nak tanya kepada sesiapa yg pernah mkn sama  ...
myasara_m Post at 12-7-2012 09:23



    biar betui montot tuh cenggitu........ke potoshop?
http://sengethandmade.blogspot.com
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 12-7-2012 10:45 AM |All posts
biar betui montot tuh cenggitu........ke potoshop?
purple_orchid Post at 12-7-2012 10:34


cantik..
The best advice I ever got: People like People who like themselves.

~~Menawarkan Perkhidmatan Perubatan Secara Jauh.
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 12-7-2012 10:55 AM |All posts
takde lah mengidam montot tonggek camtu. dpt bdn sedap2 pun cukuplah takde lah nanti laki ckp lembek sana sini. sape2 yg dah mkn minta kongsi info ye
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 12-7-2012 11:03 AM |All posts
bolehkah kita ambil hormon tanpa nasihat doctor?
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 12-7-2012 11:19 AM |All posts
bolehkah kita ambil hormon tanpa nasihat doctor?
darly Post at 12-7-2012 11:03


nama je kot hormon kalau tgk penjual tu tulis kandungan dia 100% tumbuhan herba "pueraria minifica". saya ni pernah mkn pil hormon yg diberi oleh doktor. biasalah ubat diaorg bukannya herba. kesan sampingannya tanggunglah sampai skrg hehehe.... tu yg ingat yg cuba herba2 pulak
   

Reply

Props Report

BNS  

Rank: 3Rank: 3

Post on 12-7-2012 11:34 AM |All posts
pil ni utk wanita mengandung ngan ms period serta breastfeed tk leh mkn lee... bahaya wooo... herba dia kita x tau apa lg.. plak2 dari thailand...
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 12-7-2012 11:53 AM |All posts
pil ni utk wanita mengandung ngan ms period serta breastfeed tk leh mkn lee... bahaya wooo... herba  ...
BNS Post at 12-7-2012 11:34


tu yang i tanyer....
i pernah jgak ambik pil hormon yang doctor bagi..
tapi untuk certain period jer...
mgkin jgak pil doctor rekomen ni byk bahan kimia...
sbb tuh dia suruh berenti....
tapi kulit mmg elok....cuma pigment pulak timbul masalah...
Reply

Props Report

BNS  

Rank: 3Rank: 3

Post on 12-7-2012 12:01 PM |All posts
ikutkan hati mmg berkenan jugala nk beli pil ni hr tu.. tgk testimoni mmg sumer kata nekla, itula inila.. bila pikir balik2...hmmmmm tk perla.. redha jela dgn anugerah tuhan.. mungkin ada yg kata ok.. tp tk perla, tkt nnt kena pula pnyakit len.. lain org len pendpat mereka...
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 12-7-2012 12:09 PM |All posts
setahu aku, kandungan herba "pueraria minifica" nih..org ade/sejarah cyst atau fibriod takleh nak makan...nnt merangsangkan pertumbuhan sel.....

apa2 pun, kene tanya yg pakar
http://sengethandmade.blogspot.com
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 12-7-2012 12:24 PM |All posts
setahu aku, kandungan herba "pueraria minifica" nih..org ade/sejarah cyst atau fibriod takleh nak ma ...
purple_orchid Post at 12-7-2012 12:09


sama2 lah kita kumpul info before membeli & mencuba
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 12-7-2012 12:37 PM |All posts
ni lebih kurang cam thanyaphorn tu cuma ada tambahan
leh hilangkan bulu2 jer...
akU bukAn waNitA sempUrNa....aku paStilah ada kuraNgnya....
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 12-7-2012 12:57 PM |All posts
bpe 1 botol?? bminat aku ni...
Ganyang Style
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 12-7-2012 01:31 PM |All posts
best yg hilangkan bulu roma tu..yg thanyaporn tu prnh mkn tp mnaikkan beratla..mncanak naik tp bdn mantop la..peh 2 botol stop..bru bdn tak naik..
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 12-7-2012 03:07 PM |All posts
best yg hilangkan bulu roma tu..yg thanyaporn tu prnh mkn tp mnaikkan beratla..mncanak naik tp bdn m ...
sara2511 Post at 12-7-2012 13:31


yg ni pun sama ke bg badan montok... huhuhu.... kita tak nak tambah babam lg
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 12-7-2012 03:29 PM |All posts
yg ni pun sama ke bg badan montok... huhuhu.... kita tak nak tambah babam lg
myasara_m Post at 12-7-2012 15:07



    isk tak tau la nk kata..sbb tak prnh try lg kan..tu la tanak tambah berat dh..
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 12-7-2012 03:32 PM |All posts
Reply 17# myasara_m


    awak tgk rege nyer bper?mhl tak?
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 12-7-2012 03:37 PM |All posts
saya tak menjual saya pun jumpa dlm fb org. tu yg nak tanya kepada sesiapa yg pernah mkn sama  ...
myasara_m Post at 12-7-2012 09:23


melentik betul montot tu? photoshop sgt
http://www.facebook.com/sophie.paris.3348
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 12-7-2012 03:37 PM |All posts
Reply  myasara_m


    awak tgk rege nyer bper?mhl tak?
sara2511 Post at 12-7-2012 15:32


samalah rege dgn yg sara beli tu. ni nak kira duit balik. lepaskan dulu bayaran untuk kek lapis dayang salhah. pastu balance baru order benda ni pulak. harap2 raya nanti tak lah montok kang baju raya tak muat lak
Reply

Props Report

Rank: 21Rank: 21Rank: 21Rank: 21Rank: 21Rank: 21

Post on 12-7-2012 03:41 PM |All posts
jangan percaya pd ubatan yg tak tau asal usul
Semut...
jangan curi gula aku lagi...
Pleaseee
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 12-7-2012 04:04 PM |All posts
best yg hilangkan bulu roma tu..yg thanyaporn tu prnh mkn tp mnaikkan beratla..mncanak naik tp bdn m ...
sara2511 Post at 12-7-2012 13:31



    baru pasan sebab makan thanyaporn ni kot, badan cam nek jer..
    trus ku stopkan... tak berani nk makan lagi...
akU bukAn waNitA sempUrNa....aku paStilah ada kuraNgnya....
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 12-7-2012 04:58 PM |All posts
baru pasan sebab makan thanyaporn ni kot, badan cam nek jer..
    trus ku stopkan... tak  ...
MYviHaZz Post at 12-7-2012 16:04



    tu la mkn thanyaporn badan naik la ..ni tgh proses nk mnguruskan balik..tp mmg best mkn thanyaprn ni,,montot naik n jadi bulat..hubi pn ske..n lagi satu me perasan bila mkn thanyapn ni,bulu mata makin lebat..tp skrg terpaksa stop takut berat naik..
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 12-7-2012 05:00 PM |All posts
tu la mkn thanyaporn badan naik la ..ni tgh proses nk mnguruskan balik..tp mmg best mkn th ...
sara2511 Post at 12-7-2012 16:58


sara jgn lupa lepas seminggu pm me ye
Reply

Props Report

123456Next
Return Post new threads
You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 21-9-2014 04:00 AM , Processed in 0.145501 second(s), 26 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top