CARI Malay Forums

Title: rozita che wan,jasmin hamid [Print]

Author: ingincantik    Time: 15-8-2012 12:45 PM
Title: rozita che wan,jasmin hamid
salam,

saya tgk dlm cite2...body diorg ni mantapla...body kurus tapi kt part2 tertentu...naik mencanak..hehe..(ok ke bahasa ni?,hehehe)pe agaknya rahsia diorg ek?
Last edited by ingincantik on 16-8-2012 09:00 AM


Author: 220796    Time: 15-8-2012 01:15 PM
kene tnye dorg laaa....dgr ada org kata rcw pakai korset 24jam sehari..sanggupkah?
Author: wan_fizah    Time: 15-8-2012 03:51 PM
bru jer jmpa che ta kt dpn gulatis jln tar..shooting ngan abg rambut sebakul
kalo mksd TT body mantap kurus kering...mmg che ta krus kering sgt..tak minat sgt body jnis ni, suka voluptuos
tak der lemak kt tmpt yg sepatutnyerr kaki dia mmg pjg lah..

muka nk kater awet muda...tidaklah..exaggerate jer lebih kut..nmpk muka 40s
tengkuk pun dah tak tegang..kalo buang smua makeup...lg nmpk la kut
cuma dia gifted dgn feature muka yg cantik..saya akui, tulang pipi tinggi - so biler senyum cantik jerrr 2 ketul pipi trangkat...hidung mancung...plus dia tinggi lampai..pjg badan dgn kaki dlm nisbah yg elok...bkn bdn pjg kaki pendek
Author: pot_pet    Time: 15-8-2012 04:07 PM
wan_fizah posted on 15-8-2012 03:51 PM
bru jer jmpa che ta kt dpn gulatis jln tar..shooting ngan abg rambut sebakul
kalo mksd TT body mant ...

betui ka kurus kering? asal dlm tv nmpk mantopp gitu ..

Author: wan_fizah    Time: 15-8-2012 06:33 PM
pot_pet posted on 15-8-2012 04:07 PM
betui ka kurus kering? asal dlm tv nmpk mantopp gitu ..

org ckp dlm tv, kita nmpk tambah 10kg (if not mistaken)...
so, kalo yg sedap mata memandang kt luar ni..mebi tak sedap mata memandang kt tv lerr
Author: 220796    Time: 16-8-2012 12:52 AM
bdn dia slim....klu kurus sekeping terus kerempeng xde isi lgsg boobs pon ciput ....ni slim tp mantop kat part2 sepatutnye.....ramai lelaki gilakan bentuk badan cam dia kan....
Author: ingincantik    Time: 16-8-2012 08:58 AM
220796 posted on 16-8-2012 12:52 AM
bdn dia slim....klu kurus sekeping terus kerempeng xde isi lgsg boobs pon ciput ....ni slim tp man ...

bukan lelaki je..ppuan pun nk bdn cmtu jugk...cmne diorg wt boobs diorg maintain tegang ek? jelesla...huhu

Author: 220796    Time: 16-8-2012 09:10 AM
ingincantik posted on 16-8-2012 08:58 AM
bukan lelaki je..ppuan pun nk bdn cmtu jugk...cmne diorg wt boobs diorg maintain tegang ek? jelesl ...

sy curious kat situ....if without 'sarung' halfcup/fullcup adakah mmg tegeng jugak? well we know right dh kwen  & beranak mmg akan lari alignmentnye
Author: ingincantik    Time: 16-8-2012 09:19 AM
220796 posted on 16-8-2012 09:10 AM
sy curious kat situ....if without 'sarung' halfcup/fullcup adakah mmg tegeng jugak? well we know r ...

hehehe...tepat skali..mcm rozita dlm iklan safi rania gold...mantap tu part atas dia

Author: wan_fizah    Time: 16-8-2012 09:40 AM
220796 posted on 16-8-2012 12:52 AM
bdn dia slim....klu kurus sekeping terus kerempeng xde isi lgsg boobs pon ciput ....ni slim tp man ...

kalo kt bonts tu mmg tak der isi setebal j.Lo lah...sb msa jmpa hari tu dia ader tertonggek skit
nmpklah kt situ tk der isi sgt..
alah..skang ni padding kt boobs pun ader...panty yg ader padding tebal pun ader..u cari dlm groupon, streetdeal pun ader kkdg voucher
pastu kalo pakai korset..mmg dia tolak part2 lemak tepi bdn kiter tu..so nmpk lah cam boobs tu selambak
tau sb hari tu member yg pakai korset yg ajar..
member tu siap pesan kt anak lelaki dia - jgn tertipu dgn rupa luaran pempuan, manyak pelesu loorr
badan - korset, muka - makeup segantang

Author: 220796    Time: 16-8-2012 09:43 AM
wan_fizah posted on 16-8-2012 09:40 AM
kalo kt bonts tu mmg tak der isi setebal j.Lo lah...sb msa jmpa hari tu dia ader tertonggek skit : ...

tu la..bab boobies tu klu pakai korset bodo2 & push up bra mmg mencanak naik kalah anak dara....klu bukak? cuma suaminye je yg tau kan
Author: wan_fizah    Time: 16-8-2012 09:52 AM
220796 posted on 16-8-2012 09:43 AM
tu la..bab boobies tu klu pakai korset bodo2 & push up bra mmg mencanak naik kalah anak dara....kl ...

my fren yg umur 40++ penah pesan, uols yg muda2 ni skrg dh ader duit..blilah proper bra...
utk msa depan yg pjg...sb dia ckp, dulu dia susah..tak der duit, so asal bra jer pakai
dia ckp...kalo pakai proper bra (wired ker) boobies lmbt ler skit sagging..tapi nawaitu hendaklah btul
jgn geletis sb nk tyg kt org kecuali hubby...nti kene bala plak

Author: 220796    Time: 16-8-2012 10:03 AM
wan_fizah posted on 16-8-2012 09:52 AM
my fren yg umur 40++ penah pesan, uols yg muda2 ni skrg dh ader duit..blilah proper bra...
utk ms ...

kene pakai bra sekali set lingerie brand hai o, elken tu boleh la mantap......

Author: brown_pupil    Time: 16-8-2012 10:12 AM
nak badan mantap, pakai le corset PB.. Tapi rege dia, boleh buat org pengsan... huhu.. tapi personally, tak larat nak sarung badan ngan korset.. lemas, x leh bernafas..
Author: manehnya    Time: 16-8-2012 10:26 AM
menyusahkan jalah pakai korset.. penat.. aku rsa cam jasmin hamid lg mantop
Author: wan_fizah    Time: 16-8-2012 02:01 PM
rimas dan lemas dgn korset...
sya opt utk workout la kalo mau bdn mantops
korset tu mcm topang utk pokok menjalar i.e. petola, timun,etc...buang jer topang, abis lendut sgala

Author: immi    Time: 16-8-2012 03:19 PM
a ah i pon nengok diorg ni kat tv kalo kuar cepat2 aleh chanel bila hubby nk tengok skali....heee geram i, org llki lagi la geram kan....lps tu mula tanya...span ke ori tu, leh wat jadi camtu ke semua pompuan....soalaaaaaaan
Author: immi    Time: 16-8-2012 03:21 PM
bab koset mmg terbukti...my fren guna pb...meletopppppppp sebadan...leh pulak dia ckp senang je pakai bukak segala...dia beli seset dpt murah gilerrr....RM700 je kot whole set sbb dealer tu tgh sesak napas nk abes stok ke ape tah ke sbb dh terlampau byk stok....
Author: niki_iyda    Time: 16-8-2012 05:10 PM
220796 posted on 16-8-2012 10:03 AM
kene pakai bra sekali set lingerie brand hai o, elken tu boleh la mantap......

kat rumah ada terperam 1 set PB & 1 set cosway nyer...
sesak nafas pakai...
gigih tul sesapa yg disiplin pakai...

Author: myakayina    Time: 16-8-2012 05:28 PM
gigih tul org yg berkorset ni yer..nak nampak cantik punya psl, seksa pun seksa lah..
Author: 220796    Time: 16-8-2012 11:40 PM
niki_iyda posted on 16-8-2012 05:10 PM
kat rumah ada terperam 1 set PB & 1 set cosway nyer...
sesak nafas pakai...
gigih tul sesap ...

PB tak penah try pon...cosway tu ok je kak...best pakai if duk dlm ekon rs sedap je bdn.....

Author: safia    Time: 17-8-2012 08:34 AM
bru jer jmpa che ta kt dpn gulatis jln tar..shooting ngan abg rambut sebakul
kalo mksd TT body mantap kurus kering...mmg che ta krus kering sgt..tak minat sgt body jnis ni, suka voluptuos


aku setuju ngan ko.....sb aku pn penah jmpa face 2 face....kurus kering......
Author: safia    Time: 17-8-2012 08:39 AM
sy mmg pakai PB dh 5tahun.....badan mmg mainten jer....wp kdg2 makan banyak dn agak berisi tp bentuk bdn mmg meletop.....dh beli kena lah pakai...tp tabik springgggggggggggggggggg kat PB sb wp dh 5tahun material dia x sikit pun longgar dn lari....sama macam baru beli................................tu sb i still pakai..kalo x dh kelaut dh....ekekek
Author: rins_2009    Time: 30-10-2012 11:51 AM
PB tu apa? x pernah dgr la huhu
Author: zera    Time: 30-10-2012 12:57 PM
rins_2009 posted on 30-10-2012 11:51 AM
PB tu apa? x pernah dgr la huhu

premium beautiful

Author: ira79    Time: 30-10-2012 01:32 PM
setakatnih tak pernah jumpa real life lagik 2 orgtuh.. pernah nampak ziana zain je tgh belek2 baju kat topshop klcc masa nak turun g lunch. tapi ziana tu body ok la.. muka nampak seriously mcm plastik sbb dia cucuk itu ini. dia ngaku main cucuk2 nih sbb nak cover ageing.

erm.. ira tak rasa rcw pakai korset 24jam. kalo sapa wat senaman selalu dan pakai korset waktu siang.. memang bentuk badan tu akan mengikut. ira nyer PB dah nak masuk 8thn.. memang selalu pakai.. kalau dlm seminggu tu at least 2 kali la pakai. mungkin org yg tak biasa pakai ckp lemas/seksa nak pakai.. tapi bila dah biasa.. jadik best, seronok. walaupun bli bra triumph/wacoal pun.. takde yg boleh tahan kekenyalannyer sampai 8thn.. PB nih alhamdulillah.. berbaloi beli dulu. semestinyer, bentuk badan kembali kpd yg asal lah.

satu lagi.. kalo sapa yg nak mantop2 mana yg patut tu.. jgn sesekali makan slimming product. kalo mkn benda tu.. badan kurus terlalu cepat, pastu badan jadi lembik. kalau kurangkan berat badan dgn cara ubahsuai diet (skip makan tu bukan diet yek), pastu wat senaman.. ia akan menukarkan lemak kepada otot. hasilnyer bentuk badan mantop betul. cuba tanya sesapa pun yg mkn slimming product dan berjaya kurus.. mesti tangan, peha, perut.. semua menggeleber.. lembik je kan? cuba pulak tengok citer the biggest loser.. lps diorang berjaya kurus camne?

itu la masalah org skarang.. nak kurus cepat, lpstu bila aset dah kempis komplen.. bila skali dah 'out of calibration'... nak kasi kembali kpd asal memang takboleh dah, kecuali operate. tapi nak digagahkan sket2 boleh la melalui senaman dan pemakanan yg betul.

ps: kat opis tampal gambar jilian-trainer the biggest loser sebelah pc. idola terbaru priyanka chopra... fuhhh lagi mantop tgk gambar dia posing utk NFL. kasi semangat nak betulkan pemakanan dan kembali wat senaman.
Author: sayawifenikmie    Time: 30-10-2012 01:34 PM
tepek la gambar uols............

akak tengok rcw tu breast dia kebaboom ..... dia kurus tapi part breast ... mak aiii .... mungkin  tak besar mana .. tapi bia bergu dengan badan dia yangkurus pinggang ramping .. terselah boobs dia tu  ...
Author: rins_2009    Time: 30-10-2012 02:36 PM
zera posted on 30-10-2012 12:57 PM
premium beautiful

oh..hihi...corset yang Hi-o tu ye? saya pun ada beli tp seluar dia saya dah pakai baru masuk 4 tahun lebih dah koyak2 la tang punggung tu .....


Author: DIYAnIFA    Time: 30-10-2012 03:15 PM
myakayina posted on 16-8-2012 05:28 PM
gigih tul org yg berkorset ni yer..nak nampak cantik punya psl, seksa pun seksa lah..

i pkai korset the whole day. pki after mndi sblh pg buka bila nk mndi.. tak seksa pun.. selesa jekk..

Author: myakayina    Time: 30-10-2012 03:20 PM
DIYAnIFA posted on 30-10-2012 03:15 PM
i pkai korset the whole day. pki after mndi sblh pg buka bila nk mndi.. tak seksa pun.. selesa jek ...

hasilnya mantoppp tak?   terus pakai ke atau bukak sekejap2..?


Author: DIYAnIFA    Time: 30-10-2012 03:23 PM
Dh pki msk larian 50m dh pki p gym.. Selesa jek... Siyes!!


Author: safia    Time: 30-10-2012 03:26 PM
aku pn sama...pakai PB 5hari seminggu.....tp kalo period aku x pakai la....sesak nafas rasanya.....tp pas tu nak pakai ketatnya rasa....pastu ok jerrr...hehehe
Author: myakayina    Time: 30-10-2012 03:26 PM
DIYAnIFA posted on 30-10-2012 03:23 PM
Dh pki msk larian 50m dh pki p gym.. Selesa jek... Siyes!!

korset brand apa u pakai?


Author: cknoriz    Time: 30-10-2012 03:37 PM
Korset n  span mmg xblh pisah dgn rcw
Author: beldandy    Time: 30-10-2012 04:13 PM
220796 posted on 16-8-2012 12:52 AM
bdn dia slim....klu kurus sekeping terus kerempeng xde isi lgsg boobs pon ciput ....ni slim tp man ...

tak juga ayu...
most men suka yg agak fleshy skit but still dgn bentuk yg cantik..esp with big boobs n bums
yg kurus murus tu kita2 pompuan je suka. men suka tgk aje

Author: 220796    Time: 30-10-2012 04:24 PM
beldandy posted on 30-10-2012 04:13 PM
tak juga ayu...
most men suka yg agak fleshy skit but still dgn bentuk yg cantik..esp with big bo ...

hihihi...ye le bel....lelaki suka tgk yg kurus tinggi wif boobs yg mantol....mmg lebih menyerlah dari yg fleshy & curvy....yg ni best tuk dipeluk dorg kata....
Author: beldandy    Time: 30-10-2012 05:15 PM
220796 posted on 30-10-2012 04:24 PM
hihihi...ye le bel....lelaki suka tgk yg kurus tinggi wif boobs yg mantol....mmg lebih menyerlah d ...

mata sedap memandang gitu tapi bila nak peluk nak yg rasa berisi plak ...habis camno bini nak capai matlamat ni?
Author: 220796    Time: 30-10-2012 05:24 PM
beldandy posted on 30-10-2012 05:15 PM
mata sedap memandang gitu tapi bila nak peluk nak yg rasa berisi plak ...habis camno bini nak capa ...

men..very hard to please

Author: DIYAnIFA    Time: 30-10-2012 05:31 PM
myakayina posted on 30-10-2012 03:26 PM
korset brand apa u pakai?

i pki elken pny.. mmg selesa even i dh naik brt bdn x nmpk pon.. nmpk montok jek lah hikhik... husb sy sk body sy skang.. katanya sedap dipeluk d dilihat. klau dia nkkk ML tu bcoz of my  body katanya. slhkn i sbb pki seksi2.... malu gk ni share kt sini.. huhu...

*edit betulkn typing error. Last edited by DIYAnIFA on 30-10-2012 05:35 PM


Author: nurryn    Time: 30-10-2012 09:50 PM
Aku baru jer jasmin hamid b4 rayer bebaru ni..
Bgi aku body dier biasa jer... Coz peha dier lgi besar dr peha aku ni haaa.. Ketinggian samer... Sdgkn skang pon aku rsa dh gemok.. So, si jasmin ni kirenyer berisi gak aaa... Just aku tgk muka dier still nmpk muda naturally... Xder la nmpk pelik.. Kulit dier bkn jenis putih melepak, but a bit perang.. Camner nk xplain ek... Tp kulit dier mmg nmpk cantik laaa...
Author: nurryn    Time: 30-10-2012 09:52 PM
Lgi nk tmbh... Aku punyer premium beautiful pon dh 9 thn... Still elok n sedap pkai.. Aku xder la Pkai tiap2 hari.. Selang sehari kot.. Time period x pkai..
Author: ira79    Time: 31-10-2012 11:39 AM
matlamat baru aku... nak get in shape without korset.
Author: DIYAnIFA    Time: 2-11-2012 10:10 AM
ira79 posted on 31-10-2012 11:39 AM
matlamat baru aku... nak get in shape without korset.

boleh mcm jlo tu sure x pki korset pny tp mau disiplin yg sgt2 tinggi. exercise and diet. d jlo tu tentu ada specialist advisor or dietion or exercise kt gym tu.

klau nk senang ng pndpt sy ler mmg dgn korset jek.. mcm pki bj dlm la hr2 mmg pkai. tp nk korset yg selesa la klau x selesa... mmg seksa. tak sanggup nk pkai hr2... huhu...

Author: DIYAnIFA    Time: 2-11-2012 08:35 PM
myakayina posted on 30-10-2012 03:20 PM
hasilnya mantoppp tak?   terus pakai ke atau bukak sekejap2..?

sori x pasan ada soklan ni.


hasil mmg mntp especially bontot sy sdh naik.. hihi..

testimoni sy bdsrkn teguran org la...

body asal sy buncit, breast jatuh, punggung lebar d jatuh. x gemuk brt bdn 45kg. slps 3 bln sy pkai konsisten dgn cr yg diajar...

memula lemak tepi peha sy sdh krg..

lps tu bontot pejal.

smlm sy fitting skirt peplum kt butik.. sa tu ckp seksi punggung akk.. bila sy ckp sy dh ada 4 org dia terpana haha... siap kna tunjuk gmbr ank2 dlm hp.

breast dgn keadaan sy breastfeeding mstila layu malu tertunduk tp sy rs okla bnding dgn ank sy yg sblom nie.

utk pengetahuan sy pkai krset the whole day tanpa bk d pkai blk.

dan yea pki korset bkn utk slimming sbg faktor utama. sbnarnya yg utama for shaping. cuma bila pkai nie kita ada perasaan nk kuruskn bdn d tak dpt nk mlantak lbh2....

Author: aina_shaira    Time: 2-11-2012 10:13 PM
DIYAnIFA posted on 2-11-2012 08:35 PM
sori x pasan ada soklan ni.

berdasarkan avatar u tue,if that ur pic, tgok macam orang belum kahwin dan usia dalam lingkungan 20-an je...


Author: DIYAnIFA    Time: 2-11-2012 11:51 PM
aina_shaira posted on 2-11-2012 10:13 PM
berdasarkan avatar u tue,if that ur pic, tgok macam orang belum kahwin dan usia dalam lingkungan 2 ...

dh msk 30 siries..  
ye ke.. kbtln gmbr tu look younger..

Author: ina_na    Time: 3-11-2012 10:09 AM
aku suka jasmin hamid dr rcw...coz pada aku jasmin hamid kalo berlakon pun best gak tgk...pd aku body dia lawa gak...muka dia pun ok...kira dia pandai lar menjg bdn di usia dia mcm tu...
Author: ctsueraya    Time: 3-11-2012 11:44 AM
part boobs/ breast tak berani komen sebba selalunyer genetically gifted benda nieh
in my case...drpada badan gemuk smpailah kurus..size boobs sama jerk (mmg born with big boobs gakler)thanks to my mum
tapi untuk BUMPER/ASS memang ada senaman tertentu yang bleh bagi lentik dan naikkan volume
korang kene rajin buat squat sebab tue kalau peratikan body2 artis luar(excluding yang cucuk2)
dieorang mmg rela pergi gym untuk training muscle for certain part nie
for me (i mmg amalkan bersenam)
memang otot kat breast akan lebih tegang dan terjaga kalau kita selalu bersenam
jgn terpedaya dgn kata weight training akan naikkan otot wanita mcm lelaki
kalau uols semua rajin baca blog fitness by zaki khan or kevin...muscle training elok sgt bagi wanita sebab bleh naikkan metabolisme + firming  and toning your body


contoh minah ni Eva Andressa Vieira dia mmg train nak dptkan boobs camnie..rembes

kalau laki tgk taktaulah...haha

just my 2 cents Last edited by ctsueraya on 3-11-2012 11:51 AM


Author: ctsueraya    Time: 3-11-2012 11:55 AM
ira79 posted on 30-10-2012 01:32 PM
setakatnih tak pernah jumpa real life lagik 2 orgtuh.. pernah nampak ziana zain je tgh belek2 baju k ...

setuju dgn u
i believe in workout+ balance meal
i never try slimming pills so ever SH****%^ kat luar sana
hasil buat jillian michaels 30 days shred
my lower abs yang sejak azali penuh lemak shredded
i puas hati bila tgk diri sendiri dlm cermin
even lepas tue terbabas balik berat badan gara2 makan tak hengat (i am emotional eater..damn!!)
tapi because muscle dh toning..senang utk kembali semula kecikkan badan
masih berusaha gigih

Author: aina_shaira    Time: 3-11-2012 09:04 PM
ctsueraya posted on 3-11-2012 11:55 AM
setuju dgn u
i believe in workout+ balance meal
i never try slimming pills so ever SH****%^ kat  ...

bila baca ur post,buat semangat ai nak workout dan jaga makan plak
tp slalu nya kejap jek insaf lepas tu back tu normal yg
melantak mcm2 spt minum minuman manis,,,,
big problem ai ialah minum minuman manis dan lepas
tu terus x jadi diet sbb dah minum minuman manis...
kira diet utk hari tue terus terbatal sbb terbabas.
semangat ai x kuat mcm yu....teringin nak body cantik
mcm artis tp mcm mustahil utk org2 biasa2 mcm ai nie...
maklum lah keturunan ai smua genetik badan tong dram,
paha kayu balak...

Author: ctsueraya    Time: 3-11-2012 11:05 PM
aina_shaira posted on 3-11-2012 09:04 PM
bila baca ur post,buat semangat ai nak workout dan jaga makan plak
tp slalu nya kejap jek insaf l ...

segalanya belum terlambat
i minum gak manis tapi limit to 2 x sehari
air suam toksah citer mmg banyak
i pun genetically mmg byk besar2 + our family memang makan tue satu budaya
makanan bfast u bleum hadam
u dah tgk ada set kudapan ngn lunch plak
lagik teruk tau nak hadap
tapi bleh punyer..alah bisa tegal biasa

Author: kesempitan    Time: 1-12-2013 02:05 AM
1. rcw
2. jh
Author: auna    Time: 1-12-2013 11:26 AM
wan_fizah posted on 15-8-2012 06:33 PM
org ckp dlm tv, kita nmpk tambah 10kg (if not mistaken)...
so, kalo yg sedap mata memandang kt lu ...

betol tu... nmpk gemukss
Author: DIYAnIFA    Time: 1-12-2013 10:32 PM
myakayina posted on 16-8-2012 05:28 PM
gigih tul org yg berkorset ni yer..nak nampak cantik punya psl, seksa pun seksa lah..

elken pny i pakai tak seksa u...  hihi....

Author: DIYAnIFA    Time: 1-12-2013 10:35 PM
Tp pkai korset pun still kena jaga makan klau x.. Mmg naik jg badan.. Klau pkai korset nk kurus salah.. Cane pun mmg pkai terus kasi efek kurus terus.
Author: DIYAnIFA    Time: 1-12-2013 10:42 PM
myakayina posted on 30-10-2012 03:26 PM
korset brand apa u pakai?

i pakai yg elken pny. dx dan charms.

Author: misspokoyo    Time: 2-12-2013 04:25 PM
mcm mana nak bg mencacak mcm cekta ye.. kikikikiki
Author: pinkbelacan    Time: 5-12-2013 02:12 PM
niki_iyda posted on 16-8-2012 05:10 PM
kat rumah ada terperam 1 set PB & 1 set cosway nyer...
sesak nafas pakai...
gigih tul sesap ...

huhu... sape taknak body gitu kan.. tp i ols rase body cam jue aziz pon lawa.. x de la kurus sgt.. (tp xtau le.. sbb dm tv) sapa lg eh..sape lg..*pikir2...   ala... ada beberapa nama tu.. lupa la..
kat umah pon ade set cosway.. dulu pakai masa nk tunang ...kawen..berkesan la juge.. skrg?? er.. tatau la mana letak da..

Author: pinkbelacan    Time: 5-12-2013 02:25 PM
DIYAnIFA posted on 1-12-2013 10:32 PM
elken pny i pakai tak seksa u...  hihi....

HA AH.. MY FREN PAKAI ELKEN SBLOM DIE KAWEN.. MMG MANTOP.. N DIA KATA X DEK PLAK RASA RIMAS...

OPS!!..SORRY TER'CAPS LOCK

Author: norlizawati    Time: 9-12-2013 05:57 PM
Betul korset ELKEN mmg best..pakai tak rasa pun tengah pakai korset..
Author: pompankabaret    Time: 12-12-2013 11:56 AM
dah 40...boleh dpt anak ke??
muka dia plastik ...tarik muka dan inject silicon






Welcome CARI Malay Forums (http://mforum.cari.com.my/) Powered by Discuz! X2.5