CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
123Next
Return to list New
View: 13099|Reply: 60

rozita che wan,jasmin hamid

[Copy link]
Post time 15-8-2012 12:45 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

salam,

saya tgk dlm cite2...body diorg ni mantapla...body kurus tapi kt part2 tertentu...naik mencanak..hehe..(ok ke bahasa ni?,hehehe)pe agaknya rahsia diorg ek?
Last edited by ingincantik on 16-8-2012 09:00 AM

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2012 01:15 PM | Show all posts | Share
kene tnye dorg laaa....dgr ada org kata rcw pakai korset 24jam sehari..sanggupkah?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2012 03:51 PM | Show all posts | Share
bru jer jmpa che ta kt dpn gulatis jln tar..shooting ngan abg rambut sebakul
kalo mksd TT body mantap kurus kering...mmg che ta krus kering sgt..tak minat sgt body jnis ni, suka voluptuos
tak der lemak kt tmpt yg sepatutnyerr kaki dia mmg pjg lah..

muka nk kater awet muda...tidaklah..exaggerate jer lebih kut..nmpk muka 40s
tengkuk pun dah tak tegang..kalo buang smua makeup...lg nmpk la kut
cuma dia gifted dgn feature muka yg cantik..saya akui, tulang pipi tinggi - so biler senyum cantik jerrr 2 ketul pipi trangkat...hidung mancung...plus dia tinggi lampai..pjg badan dgn kaki dlm nisbah yg elok...bkn bdn pjg kaki pendek
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2012 04:07 PM | Show all posts | Share
wan_fizah posted on 15-8-2012 03:51 PM
bru jer jmpa che ta kt dpn gulatis jln tar..shooting ngan abg rambut sebakul
kalo mksd TT body mant ...

betui ka kurus kering? asal dlm tv nmpk mantopp gitu ..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2012 06:33 PM | Show all posts | Share
pot_pet posted on 15-8-2012 04:07 PM
betui ka kurus kering? asal dlm tv nmpk mantopp gitu ..

org ckp dlm tv, kita nmpk tambah 10kg (if not mistaken)...
so, kalo yg sedap mata memandang kt luar ni..mebi tak sedap mata memandang kt tv lerr
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2012 12:52 AM | Show all posts | Share
bdn dia slim....klu kurus sekeping terus kerempeng xde isi lgsg boobs pon ciput ....ni slim tp mantop kat part2 sepatutnye.....ramai lelaki gilakan bentuk badan cam dia kan....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-8-2012 08:58 AM | Show all posts | Share
220796 posted on 16-8-2012 12:52 AM
bdn dia slim....klu kurus sekeping terus kerempeng xde isi lgsg boobs pon ciput ....ni slim tp man ...

bukan lelaki je..ppuan pun nk bdn cmtu jugk...cmne diorg wt boobs diorg maintain tegang ek? jelesla...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2012 09:10 AM | Show all posts | Share
ingincantik posted on 16-8-2012 08:58 AM
bukan lelaki je..ppuan pun nk bdn cmtu jugk...cmne diorg wt boobs diorg maintain tegang ek? jelesl ...

sy curious kat situ....if without 'sarung' halfcup/fullcup adakah mmg tegeng jugak? well we know right dh kwen  & beranak mmg akan lari alignmentnye
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-8-2012 09:19 AM | Show all posts | Share
220796 posted on 16-8-2012 09:10 AM
sy curious kat situ....if without 'sarung' halfcup/fullcup adakah mmg tegeng jugak? well we know r ...

hehehe...tepat skali..mcm rozita dlm iklan safi rania gold...mantap tu part atas dia
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2012 09:40 AM | Show all posts | Share
220796 posted on 16-8-2012 12:52 AM
bdn dia slim....klu kurus sekeping terus kerempeng xde isi lgsg boobs pon ciput ....ni slim tp man ...

kalo kt bonts tu mmg tak der isi setebal j.Lo lah...sb msa jmpa hari tu dia ader tertonggek skit
nmpklah kt situ tk der isi sgt..
alah..skang ni padding kt boobs pun ader...panty yg ader padding tebal pun ader..u cari dlm groupon, streetdeal pun ader kkdg voucher
pastu kalo pakai korset..mmg dia tolak part2 lemak tepi bdn kiter tu..so nmpk lah cam boobs tu selambak
tau sb hari tu member yg pakai korset yg ajar..
member tu siap pesan kt anak lelaki dia - jgn tertipu dgn rupa luaran pempuan, manyak pelesu loorr
badan - korset, muka - makeup segantang
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2012 09:43 AM | Show all posts | Share
wan_fizah posted on 16-8-2012 09:40 AM
kalo kt bonts tu mmg tak der isi setebal j.Lo lah...sb msa jmpa hari tu dia ader tertonggek skit : ...

tu la..bab boobies tu klu pakai korset bodo2 & push up bra mmg mencanak naik kalah anak dara....klu bukak? cuma suaminye je yg tau kan
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2012 09:52 AM | Show all posts | Share
220796 posted on 16-8-2012 09:43 AM
tu la..bab boobies tu klu pakai korset bodo2 & push up bra mmg mencanak naik kalah anak dara....kl ...

my fren yg umur 40++ penah pesan, uols yg muda2 ni skrg dh ader duit..blilah proper bra...
utk msa depan yg pjg...sb dia ckp, dulu dia susah..tak der duit, so asal bra jer pakai
dia ckp...kalo pakai proper bra (wired ker) boobies lmbt ler skit sagging..tapi nawaitu hendaklah btul
jgn geletis sb nk tyg kt org kecuali hubby...nti kene bala plak
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2012 10:03 AM | Show all posts | Share
wan_fizah posted on 16-8-2012 09:52 AM
my fren yg umur 40++ penah pesan, uols yg muda2 ni skrg dh ader duit..blilah proper bra...
utk ms ...

kene pakai bra sekali set lingerie brand hai o, elken tu boleh la mantap......
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2012 10:12 AM | Show all posts | Share
nak badan mantap, pakai le corset PB.. Tapi rege dia, boleh buat org pengsan... huhu.. tapi personally, tak larat nak sarung badan ngan korset.. lemas, x leh bernafas..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2012 10:26 AM | Show all posts | Share
menyusahkan jalah pakai korset.. penat.. aku rsa cam jasmin hamid lg mantop
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2012 02:01 PM | Show all posts | Share
rimas dan lemas dgn korset...
sya opt utk workout la kalo mau bdn mantops
korset tu mcm topang utk pokok menjalar i.e. petola, timun,etc...buang jer topang, abis lendut sgala
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2012 03:19 PM | Show all posts | Share
a ah i pon nengok diorg ni kat tv kalo kuar cepat2 aleh chanel bila hubby nk tengok skali....heee geram i, org llki lagi la geram kan....lps tu mula tanya...span ke ori tu, leh wat jadi camtu ke semua pompuan....soalaaaaaaan
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2012 03:21 PM | Show all posts | Share
bab koset mmg terbukti...my fren guna pb...meletopppppppp sebadan...leh pulak dia ckp senang je pakai bukak segala...dia beli seset dpt murah gilerrr....RM700 je kot whole set sbb dealer tu tgh sesak napas nk abes stok ke ape tah ke sbb dh terlampau byk stok....
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2012 05:10 PM | Show all posts | Share
220796 posted on 16-8-2012 10:03 AM
kene pakai bra sekali set lingerie brand hai o, elken tu boleh la mantap......

kat rumah ada terperam 1 set PB & 1 set cosway nyer...
sesak nafas pakai...
gigih tul sesapa yg disiplin pakai...
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2012 05:28 PM | Show all posts | Share
gigih tul org yg berkorset ni yer..nak nampak cantik punya psl, seksa pun seksa lah..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2012 11:40 PM | Show all posts | Share
niki_iyda posted on 16-8-2012 05:10 PM
kat rumah ada terperam 1 set PB & 1 set cosway nyer...
sesak nafas pakai...
gigih tul sesap ...

PB tak penah try pon...cosway tu ok je kak...best pakai if duk dlm ekon rs sedap je bdn.....
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 08:34 AM | Show all posts | Share
bru jer jmpa che ta kt dpn gulatis jln tar..shooting ngan abg rambut sebakul
kalo mksd TT body mantap kurus kering...mmg che ta krus kering sgt..tak minat sgt body jnis ni, suka voluptuos


aku setuju ngan ko.....sb aku pn penah jmpa face 2 face....kurus kering......
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 08:39 AM | Show all posts | Share
sy mmg pakai PB dh 5tahun.....badan mmg mainten jer....wp kdg2 makan banyak dn agak berisi tp bentuk bdn mmg meletop.....dh beli kena lah pakai...tp tabik springgggggggggggggggggg kat PB sb wp dh 5tahun material dia x sikit pun longgar dn lari....sama macam baru beli................................tu sb i still pakai..kalo x dh kelaut dh....ekekek
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2012 11:51 AM | Show all posts | Share
PB tu apa? x pernah dgr la huhu
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2012 12:57 PM | Show all posts | Share
rins_2009 posted on 30-10-2012 11:51 AM
PB tu apa? x pernah dgr la huhu

premium beautiful
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

24-5-2015 12:24 AM GMT+8 , Processed in 0.146629 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list