CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
12Next
Return to list New
View: 8695|Reply: 47

[Tempatan] Pelajar perempuan pamer gambar alat sulit secara maya

[Copy link]
Post time 17-8-2012 09:41 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

The Star|    Thu Aug 16 2012

Kota Kinabalu - A college student who sent an MMS picture of her private parts to an online friend has landed in "hot water" in Kota Kinabalu, reported China Press.
The man, 24, had since demanded phone sex and money from the college student known only as Xiao Li.
                                        
            The victim, 23, alleged that the man had superimposed pictures of her face into the picture, and demanded RM250 (S$99) from her.
She lodged a police report on Monday as the man kept on sending lewd SMS to her.
One of the SMS in Chinese read: "I want money and my lust to be satiated! This is your last chance! Do not waste my time."
Xiao Li said she befriended the man online about one year ago on a chat site.
She said it was only recently that the man started behaving strangely and their chat turned "erotic and smutty".
She was shocked when she received superimposed pictures of her face and private parts on Aug 8.
Although she told him that she does not have money, he refused to listen and even reduced the asking price from RM250 to RM100.




  


Last edited by kakiselit on 17-8-2012 11:30 AM

Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 09:42 AM | Show all posts | Share
bodoh la sangat2...
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 09:45 AM | Show all posts | Share
u win some u lose some.x gitu :p
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 09:59 AM | Show all posts | Share
HUHUHU...pdn muka
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 10:02 AM | Show all posts | Share
haiiiiiii terlebih pandai budak zaman skrg. taste your own medicine gurl..
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 10:26 AM | Show all posts | Share
sendiri cari pasal..
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 10:26 AM | Show all posts | Share
apa la sangat budak2 college buat cam nih.

yg dah kawin pun sangap anta pix boduh to skandal memasing. yuck.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 10:41 AM | Show all posts | Share
dah beratus2 kes mcm nie..tetap takde yg amik pengajaran..

Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 11:31 AM | Show all posts | Share
nanti ada yang kata tak luak pun
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 11:33 AM | Show all posts | Share
cukur tak?
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 11:40 AM | Show all posts | Share
shernazz posted on 17-8-2012 11:33 AM
cukur tak?

Hahahaha ko tak move on lagi ke dgn thread tu?
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 11:47 AM | Show all posts | Share
Idiotic move
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 11:58 AM | Show all posts | Share
arrowtotheknee posted on 17-8-2012 11:40 AM
Hahahaha ko tak move on lagi ke dgn thread tu?


aku nak tergelak beb..tolonglah!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 12:23 PM | Show all posts | Share
baru kuar gua. . .
pasal tu tak reti jaga privasi di alam maya. . .  
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 12:23 PM | Show all posts | Share
baru kuar gua. . .
pasal tu tak reti jaga privasi di alam maya. . .  
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 12:36 PM | Show all posts | Share
what you give you get back..
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 12:41 PM | Show all posts | Share
so dibawah akta yang baru dipinda ini salah siapa?
flasher tu ke?
atau lelaki kaki pau tu?
kompom ke itu gambar pompuan tu??
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 12:48 PM | Show all posts | Share
urban sgt
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 01:01 PM | Show all posts | Share
shernazz posted on 17-8-2012 11:58 AM
aku nak tergelak beb..tolonglah!!!!

Aku tau ngko heksaited cite psl bulu amoi jatuh kat jamban sambil najisnya diseret
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 01:04 PM | Show all posts | Share
arrowtotheknee posted on 17-8-2012 01:01 PM
Aku tau ngko heksaited cite psl bulu amoi jatuh kat jamban sambil najisnya diseret

bengang okeh..ko x geli? bulu cm boleh pintal2 kat tepi mangkuk jamban?

euw!!!


Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 01:06 PM | Show all posts | Share
shernazz posted on 17-8-2012 01:04 PM
bengang okeh..ko x geli? bulu cm boleh pintal2 kat tepi mangkuk jamban?

euw!!!

Statement ko... Adoi la...
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 01:55 PM | Show all posts | Share
sengal..semuanya sengal..pas tu sibuk minta tlg..
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 02:46 PM | Show all posts | Share
padan muka
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 02:58 PM | Show all posts | Share
ape2 dah donia nih
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2012 03:09 PM | Show all posts | Share
Bangang berlapis2.....huh...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

2-9-2015 04:30 PM GMT+8 , Processed in 0.083198 second(s), 15 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list