New External Hard Disk Buffalo 500Gb/1Tb! Harga Termurah Di Pasaran!Brand No.1! - Elektronik - Jual Beli/Classifieds - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 4122|Reply: 1

New External Hard Disk Buffalo 500Gb/1Tb! Harga Termurah Di Pasaran!Brand No.1!

[Copy link]
Post time 6-10-2012 09:37 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

2.5" Original 500GB/1TB Buffalo Ministation Hard Disk USB 3.0

BRAND NO. 1 DI JAPAN!

confirm brand no 1 japan!Boleh refer website buffalo disini kalo tak percaya:

http://www.buffalo-asia.com/cgi- ... ry=my&code=7&id=614

Package Contents :
- Buffalo HDD USB 3.0 Portable external hard drive
- USB cable
- Quick start guide
- Pocket Size, Ease To Travel
- Plug and Play and Hot Swapable
- Hi-Speed USB(Max.) 5 Gbps (USB 3.0)
- Support PC , Notebook and Mac
- Support Windows 98/ME/2000/XP/Vista/Win7/Mac OS

- 3 YEARS BUFFALO Manufacture Warranty

500GB (Hitam / Putih)- RM 209 SAHAJE!DROP & HOT!

1 Tera (Hitam / Putih)- RM 299 SAHAJE!DROP & HOT!


FREE MOVIE2 YANG LATEST SAYA DOWNLOAD!!MANE NAK DPT OFFER TERBAIK MCM NI~? =D

Penghantaran:

-PoS LaJU!! semenanjung (rm10)
-PREFER COD KL area-wangsa maju,keramat,setiawangsa,ampang.. (tentulah free of charge!)
-Harga MuRaH & QuaLiTy PrOdUcT (No. 1 di Japan)!
-Harga yg tak kan jumpa di pasaran!
-WARRANTY DARI BUFFALO kalo rosak boleh pegi direct servis center! :-)
-Pos laju,next day dh boleh sampai!plg lmbt 2 hari kalo ade masalah x cukop stok..
-If Interested korang boleh pm aku...aku boleh emelkn jgk details+gamba kalo nak..terima kasih! :-)
-emel: kenz_guy@yahoo.com.my

-No fon: 0172212765 (fareed)

WEBSITE kami : http://bvtechsales.blogspot.com/

Tolong 'LIKE' page facebook kami disini untuk terima update barang dan harga Terbaru :

https://www.facebook.com/BesValueTechsales


thank you :-)

Last edited by BvTechSales on 6-10-2012 09:41 AM

FRONT

FRONT

BACK

BACK
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-10-2012 10:03 PM | Show all posts | Share
BUMP!external hdd masih ade stok..500gb dan 1TB..kaler hitam atau putih!mari2...!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

31-7-2015 02:12 AM GMT+8 , Processed in 1.476282 second(s), 17 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list