Chinese
Facebook Login
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Hari Raya
Euro2016
Search
19527
View
107
Reply

aishah alias heroin baru Johan Ashari

[Copy link]

Author: nona_tanjong       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-10-2012 04:13 PM | Show all posts |Read mode
news dari kawan akak peminat johan ashaari kononnya beliyau baru sah selesai pengambaran sebuah filem seram bersama heroin aisyah alias yg cantik jelita. Akak suka aisyah lias, senyap2 dah berlakon watak heroin dalam filem watak heroin pontianak. Tak yah nak canang satu malaysia pun mcm sesetengah retis tu.....Dalam filem yg akak tak pasti tajuk nya tu, aisyah dan john kena bercinta sakan. Sesuainya jika johan dan aisya bercinta. Akak suka.

Cuma dia orang hanya bercinta dalam filem tu saja tau. Dikhabarkan kekasih sebenar aishah alias adalah pelakon terkenal indonesia, Baim Wong. sejauh mana kebenarannya, akak tak pasti. Kalai betul, akak suka sangat baim wong tu...sure lepas ni aisyah alias akan meletup kat indon pulak. Kerlas kan? Akak harap filem seram lakonan johan dan aisyah alias ni akan meletop! Last edited by nona_tanjong on 29-10-2012 11:28 PM

Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2012 04:16 PM | Show all posts
aisyah alias tu siapa? cuba tepek gambar sikit nak tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2012 04:16 PM | Show all posts
yayyyyy.....my current fav actress. aisyah alias.....memang cantik dia ni.
tak lama lagi mesti boleh meletup mcm neelofa, izara, cik ta, anzalna
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2012 04:17 PM | Show all posts
x kenal pon esoh alias ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2012 04:18 PM | Show all posts
mak teh suka dia ni kalau dgn johan....
nabila ok....cuma nampak sepadan kalau aisyah dgn johan ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2012 04:19 PM | Show all posts
ingatkan pasal nabila huda parti halloween tu...
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2012 04:19 PM | Show all posts
aku gugel images kuar yg ni:




mesti yg tudung itam baju biru tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2012 04:20 PM | Show all posts
aisyah ilias...yg jadik jahat dalam citer ameera tu...
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2012 04:24 PM | Show all posts
Aishah Alias iols tak kenal....iols kenal Izara Aishah sajork
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2012 04:25 PM | Show all posts
Tapi tajuk benang ni aku musykil sket....mmg diorang konfem bercinta ke hapa???
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2012 04:26 PM | Show all posts
kupu2siang posted on 29-10-2012 04:19 PM
aku gugel images kuar yg ni:

x mungkin la yg ni...muka xlayak keluar tibi
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2012 04:28 PM | Show all posts
maxim posted on 29-10-2012 04:26 PM
x mungkin la yg ni...muka xlayak keluar tibi

nanges si esoh dlm gmbo ni kalu baca stetmen ko

sekurang2nya kuar dlm gugel images
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2012 04:29 PM | Show all posts
maxim posted on 29-10-2012 04:26 PM
x mungkin la yg ni...muka xlayak keluar tibi

giler kejam  statement ko ...
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2012 04:33 PM | Show all posts
tu budak medic student JUST@Jordan...
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2012 04:34 PM | Show all posts
kupu2siang posted on 29-10-2012 04:28 PM
nanges si esoh dlm gmbo ni kalu baca stetmen ko

sekurang2nya kuar dlm gugel images

noks keling cuci jmban pn bley kluar gugel images okeh

btw yg ni rasanya





yg ni baru la layak
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2012 04:36 PM | Show all posts
maxim posted on 29-10-2012 04:34 PM
noks keling cuci jmban pn bley kluar gugel images okeh

btw yg ni rasanya

oo si inara dlm dejavu kinabalu ni.. bkn ke ada thread dia bercintun ngan retis Indon ke hape ntah
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2012 04:36 PM | Show all posts
oooooooo yg muka mcm anak mami tuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2012 04:37 PM | Show all posts
kupu2siang posted on 29-10-2012 04:36 PM
oo si inara dlm dejavu kinabalu ni.. bkn ke ada thread dia bercintun ngan retis Indon ke hape ntah ...

ntah..

layan je la


Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2012 04:44 PM | Show all posts
maxim posted on 29-10-2012 04:37 PM
ntah..

layan je la

cantik minah ni..
masa mula2 tgk adam hawa, masa tgk preview ingtkan dia ni yg jd azie kwn ain tu.. bila watak azie dah kuar rupanya bkn
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2012 04:45 PM | Show all posts
cantiknya dia.............
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2012 04:49 PM | Show all posts
aku ingtkan sbb si abil tu jd ponti ms party halloween tu..
bagus la kalau si jo'an ni jmpa org lain.. dr pompuan yg tak semenggah dan sakai tu!!
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2012 04:51 PM | Show all posts
hahah .. gegugling mek baca kak nona punyer posting.. ingat die nak sound si abil tadi ..
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2012 04:53 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2012 04:54 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2012 04:55 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090065s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list